Tradehome nekretnine Knez Mihailova 30 / V,

Tradehome nekretnine


Tradehome nekretnine  011/4404535 O NAMA
Agencija za nekretnine TRADEHOME Nekretnine je novo ime na tržištu nekretnina, ali sa kadrom koji poseduje 15ogodišnje iskustvo na poslovima posredovanja u prometu nepokretnosti.

Prilagođavajući svoju viziju poslovanja sa promenama na tržištu nepokretnosti, TRADEHOME Nekretnine su odlučile da podignu svoj sistem organizacije na viši nivo. U skladu sa takvom odlukom inovirane su metode poslovanja.

Pod tim podrazumevamo:

prikupljanje zahteva za prodaju i kupovinu nekretnina
procenu vrednosti svake nekretnine
prezentovanje aktuelnih nekretnina
oglašavanje u raznim medijima: štampanim i digitalnim
ekskluzivnim klijentima nudimo i izradu kataloga sa posebno visokim nivoom prezentovanja nekretnine
razgledanje nepokretnosti na terenu
pronalaženje kupaca i poslovno pregovaranje
advokatsku kontrolu pravne ispravnosti dokumentacije svake nepokretnosti
davanje pravnih saveta i pružanje pravnih usluga
izradu kupoprodajnih ugovora
saradnju sa vodećim bankama na tržištu
Agencija za nekretnine
Tradehome nekretnine
Tradehome nekretnine  Agencija za nekretnine
Beograd, Knez Mihailova 30 / V,
011/4404535
064/1297977

Br. u registru 742
Od samog početka, agencija TRADEHOME Nekretnine potencira poslovni koncept, da je transakcija uspešno obavljena samo onda kada su svi učesnici u poslu, tj. kupac, prodavac i posrednik potpuno zadovoljni. Stoga se pridržavamo povelje o poslovanju, koju potpisuju svi trgovci članovi američke privredne komore trgovaca i posrednika, od 1926.godine, a ona glasi : "prema situaciji u kojoj se nalazi moj klijent, a koju ću svim svojim sposobnostima nastojati da ustanovim i razumem, pružiću klijentu uslugu koju bih pružio i sebi da sam u istoj situaciji".

Agencija TRADEHOME Nekretnine prati kompletan proces realizacije kupoprodajnog ugovora, sve do ulaska kupca u posed, što znači da nakon overe konačnog ugovora kod javnog beležnika, agenti TRADEHOME Nekretnina odlaze s klijentima u banku gde se vrši transfer novca, tj.isplata kupoprodajne cene sa računa kupca na račun prodavca.

Imajući u vidu da je prodaja ili kupovina nepokretnosti vrlo kompleksna aktivnost, a želite da izbegnete prisustvo stresa, jedan od najboljih načina za to je izbor prave agencije.

U nadi da ćete agenciji TRADEHOME Nekretnine ukazati Vaše poverenje, sigurni smo da ćemo zavredeti i Vašu dalju preporuku.

S poštovanjem,

Siniša Golijanin
Izvršni direktor

TRADEHOME Nekretnine