Galerija nekretnine d.o.o Kraljice Marije 7/19

Galerija nekretnine d.o.o


Galerija nekretnine d.o.o  065/ 233 52 60
Kompanija Galerija nekretnine doo iz Beograda apsolutni je predvodnik novog talasa firmi koje se poslovima posredovanja u prometu nepokretnosti bave na inovativan nacin uvodeci profesionalne standarde u nacin prezentacije nepokretnosti do sada neviden na domacem tržištu. Tim naših programera i strucnjaka iz razlicitih oblasti zaslužan je za vrhunska tehnološka rešenja u predstavljanju nepokretnosti a koja podrazumevaju kvalitetan i precizan opis objekata sa svim relevantnim podatcima, kvalitetne fotografije, skice, virtualne 3D ture, video zapise i interaktivne mape unutrašnjosti prostora tako da klijent i pre izlaska na teren ima na raspolaganju sve bitne elemente enterijera što mu umnogome olakšava i štedi vreme pri donošenju odluka.

Kompletnu pravnu sigurnost našim poslovnim partnerima i saradnicima garantuje naše višedecinijsko iskustvo u poslovima posredovanja, tim naših advokata specijalizovanih za poslove u oblasti prometa nepokretnosti, savršena saradnja sa katastrom nepokretnosti kao i sa notarskom službom koja je od strane države jedina ovlašcena da proverava i potvrduje pravnu valjanast iskazane volje ugovornih strana.

Ono što sa posebnim ponosom isticemo je da je kompanija Galerija nekretnine doo iz Beograda lider kada je u pitanju zastupljenost u domacem medijskom prostoru bilo da su u pitanju štampani ili elektronski mediji. Rezultat takvog pristupa oglašavanju dovodi do toga da su nekretnine koje su u listingu naše kompanije za 50% vremena manje u ponudi nego kod drugih pravnih subjekata, to jest, prodaju se duplo brže nego kod konkurencije.

Ono što nas posebno preporucuje i razlikuje od konkurencije je maksimalna posvecenost i celovit pristup potrebama klijenata, bilo da su u pitanju vlasnici nekretnina ili potencijalni kupci. Mi cemo vam precizno reci šta koliko vredi ili ne vredi i da li odredena nekretnina trenutno postoji na tržištu ili ne. Tako štedimo vaše i naše dragoceno vreme a vi iz prve ruke dobijate validne informacije koje vam mogu biti dragocene pri donošenju važnih poslovnih odluka.

Agencija za nekretnine
Galerija nekretnine d.o.o
Galerija nekretnine d.o.o  Agencija za nekretnine
Beograd, Kraljice Marije 7/19
065/ 233 52 60
011/323-6409

Br. u registru 639