Ambijent Nekretnine Kralja Petra I 9

Ambijent Nekretnine


Ambijent Nekretnine  063 220 187 Ko smo mi?
Mi smo Ambijent nekretnine, Vaš pouzdan partner u kupoprodaji nepokretnosti na teritoriji Beograda, Novog Sada, Inđije i Stare Pazove, uz tendenciju širenjea i na druga mesta i gradove.

Dugogodišnje iskustvo, te mnogo završenih internacionalnih seminara, ujedno i diploma na temu uspešne prodaje, garantuje da će svaki klijent kod nas dobiti nekoliko stvari: podršku, stručnu pomoć u svim pravnim i zakonskim aktima, realnu procenu vrednosti nepokretnosti, učestvovanje u pregovorima, kreiranje ugovora, a sve u cilju dostizanja glavnog prodajnog načela – načela u kome su i kupac i prodavac zadovoljni.

Tom Hopkins, najpouzdaniji svetski agent za nepokretnosti je jedan od mnogih koji je našem radu dao lični pečat, kroz detaljnu obuku nas kao zaposlenih. To je samo jedan od razloga zašto su kvalitet usluge i zadovoljstvo klijenta jedino na šta pristajemo. Zato budite slobodni da se oslonite na nas i da nas posmatrate kao partnera, a naš zadatak je da brzo i efikasno odgovorimo na sve Vaše zahteve.

Ako prodajete ili izdajete nekretninu, naći ćemo kupca ili zakupca kome je ona neophodna. Ako tražite mesto za život ili poslovni prostor, naš zadatak je da obezbedimo da se u svom budućem ambijentu osećate onako kako želite i zaslužujete. Zato smo mi Ambijent nekretnine, Vaš oslonac i Vaša sigurnost na tržištu nepokretnosti. Dobro došli!
Agencija za nekretnine
Ambijent Nekretnine
Ambijent Nekretnine  Agencija za nekretnine
Inđija, Kralja Petra I 9
063 220 187
061 300 99 59
063 220 187

Br. u registru 1667