radosević-autokomanda Bulevar oslobodjenja 53

radosević-autokomanda


radosević-autokomanda  011/2450110 rivredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. besplatno vrši procenu svih nepokretnosti i omogućava Vam da posao kupoprodaje obavite najbrže, najsigurnije, najjeftinije i uz potpunu diskreciju. Imamo odličnu saradnju sa bankama i bezbedno vršimo transfer i prebacivanje novca sa računa kupca na račun prodavca.
Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. je član Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije u okviru Privredne komore Srbije.
Trenutno Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. ima deset licenciranih agenata koji su prijavljeni u radni odnos.
Od trenutka angažovanja Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o.preuzima ulogu supervizora nad celokupnim poslom. Pozovite nas i ukažite nam poverenje, rado ćemo se odazvati Vašem pozivu!

Pored posredovanja privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. se bavi i drugim poslovima vezanim za kupoprodaju nepokretnosti: sastavljanje kupoprodajnih predugovora i Ugovora, overa kupoprodajnih predugovora i Ugovora kod notara i praćenje kompletnog procesa kupoprodaje nepokretnosti do ulaska kupca u posed. Nakon overe kupoprodajnog ugovora kod notara agenti privrednog društva RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. Beograd, odlaze sa klijentima u banku gde se vrši transfer to jest isplata kupoprodajne cene sa računa kupca na račun prodavca. Posle završene primopredaje nepokretnosti agenti sa kupcima odlaze u nadležne službe : JKP Infostan, EDB Beograd, Telekom Srbija AD, pojedine službe kablovske televizije koje odaberu kupci gde zasnivaju svoja pretplatnička ili druga prava i sklapaju ugovore u tim nadležnim službama. Popunjavanje poreskih prijava, kompletiranje dokumentacije i odlazak sa klijentima u Poresku upravu, predavanje te dokumentacije radi regulisanja poreza na prenos apsolutnih prava, poreza na nasledje, poreza na kapitalnu dobit kao i poreza na imovinu je u opisu radnog mesta agenta Privrednog društva RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. Osim ovoga u dogovoru sa klijentima predajemo i dokumentaciju kupljenih nepokretnosti za upis u Republičkom geodetskom zavodu, Službi za katastar nepokretnosti (Čukarica, Rakovica , Stari Grad, Savski Venac, Voždovac, Grocka i dr).
Privredno društvo RADOŠEVIC NEKRETNINE d.o.o. ima angažovane advokate koji su specijalizovani za ovu vrstu poslova, pa je time klijentima obezbedjena puna pravna sigurnost.
Pružiće Vam usluge prilikom pribavljanja gradjevinske dozvole, kod cepanja parcela, uvida u plan, akta o uslovima gradnje, kod izrade urbanističkih uslova, kod upisa u Katastar nepokretnosti, legalizacije objekata, poreskih oslobadjanja i olakšica.
Agencija za nekretnine
radosević-autokomanda
radosević-autokomanda  Agencija za nekretnine
Beograd, Bulevar oslobodjenja 53
011/2450110
063/623484

Br. u registru 296
Nekretnine su vlasništvo bilo privatnobilo državno.
Nekretnine su fizička imovina koja ima potencijal da stvara prihod i profit u dužem vremenskom periodu. One retko ostvaruju negativan prihod. nekretnine su prostor neophodan za egzistenciju. U nekretninama se krije najveće nacionalno blago.

Koja je uloga nekretnina?

• eliminišu uticaj inflacije
• obezbedjuju brz povraćaj ulaganja
• imaju povlašćen poreski tretman
• predstavljaju opipljivo vlaništvo

Šta obuhvata tržište nekretnina?

Tržište nekretnina predstavlja trgovinu nekretninama i veoma je kompleksno. U cilju prodavaca i kupaca nekretnina, poželjno je angažovati posrednika koji su stručni, pouzdani i efikasni i koji će doprineti da svi u procesu ostvare (zadovolje) svoje ciljeve...