INEL nekretnine Bulevar oslobodjenja 29

INEL nekretnine


INEL nekretnine  011/409-2615 Tržište nekretnina predstavlja trgovinu nekretninama i veoma je kompleksno. U cilju prodavaca i kupaca nekretnina, poželjno je angažovati posrednika koji su stručni, pouzdani i efikasni i koji će doprineti da svi u procesu ostvare (zadovolje) svoje ciljeve...


Agencija za promet nekretnina  INEL NEKRETNINE  sa sedistem u Beogradu, Bulevar oslobodjenje br. 29, u neposrednoj blizini Slavije.
Pored posredovanja agencija za nekretnine INEL se bavi i drugim poslovima vezanim za kupoprodaju nepokretnosti: sastavljanje kupoprodajnih predugovora i Ugovora, overa kupoprodajnih predugovora i Ugovora kod notara i praćenje kompletnog procesa kupoprodaje nepokretnosti do ulaska kupca u posed. Nakon overe kupoprodajnog ugovora kod notara agenti agencije Inel, odlaze sa klijentima u banku gde se vrši transfer to jest isplata kupoprodajne cene sa računa kupca na račun prodavca. Posle završene primopredaje nepokretnosti agenti sa kupcima odlaze u nadležne službe : JKP Infostan, EDB Beograd, Telekom Srbija AD, pojedine službe kablovske televizije koje odaberu kupci gde zasnivaju svoja pretplatnička ili druga prava i sklapaju ugovore u tim nadležnim službama. Popunjavanje poreskih prijava, kompletiranje dokumentacije i odlazak sa klijentima u Poresku upravu, predavanje te dokumentacije radi regulisanja poreza na prenos apsolutnih prava, poreza na nasledje, poreza na kapitalnu dobit kao i poreza na imovinu je u opisu radnog mesta agenta
Agencija INEL nekretnine  ima angažovane advokate koji su specijalizovani za ovu vrstu poslova, pa je time klijentima obezbedjena puna pravna sigurnost.
Agencija INEL nekretnine besplatno vrši procenu svih nepokretnosti i omogućava Vam da posao kupoprodaje obavite najbrže, najsigurnije, najjeftinije i uz potpunu diskreciju. Imamo odličnu saradnju sa bankama i bezbedno vršimo transfer i prebacivanje novca sa računa kupca na račun prodavca.
Od trenutka angažovanja agencija INEL nekretnine preuzima ulogu supervizora nad celokupnim poslom. Pozovite nas i ukažite nam poverenje, rado ćemo se odazvati Vašem pozivu! 
Redni broj u Registru posrednika 675
Agencija za nekretnine
INEL nekretnine
INEL nekretnine  Agencija za nekretnine
Beograd, Bulevar oslobodjenja 29
011/409-2615
063/234-833

Br. u registru 675
Naš tim
Gorica
agent
Ljiljana S
agent
Olgica
agent
Ljiljana
direktor