Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Stari Grad Kosančićev venac Kosančićev Venac Kosančićev venac

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Kosančićev venac Kosančićev Venac Pop Lukina Četvorosoban 4.0, Kosančićev venac, Pop Lukina, 91m2, 1/1, EG, duplex. Preporučujemo nesvakidašnju nekretninu u zgradi istorijskom spomeniku prvog reda iz sredine 19. veka. Deo je ambijentalne celine Kosančićevog venca sa šarmantnim ulazom i unutrašnjim dvorištem u balkanskom stilu. Sam stan je na prvom spratu, na dva nivoa: u donjem sa tavanicama visine 3.2m nalaze se predsoblje sa drvenim stepeništem, kupatilo, kuhinja i soba od 30m2, u gornjem delu su tri spavaće sobe i kupatilo. Uknjižen. Provizija 2%. Zorana Petrović 063/18-11-002 R-ID: #838 Stara gradnja.
Okolina - Krnješevci Malo Kuvalovo prodaja Stara Pazova, Krnjaševci - Malo Kuvalovo građevinsko zemljište, 28 435m2. Građevinsko zemljište izvan građevinskog područja. U blizini auto puta Beograd-Zagreb. Nalazi se na oko 2 minuta vazdušnom linijom od centra naselja u Krnjaševcima, ali koje se nalazi sa druge strane auto puta. Prema pravilniku uređenja i građenja za radnu zonu, predviđeni su različiti parametri za različite namene u okviru zone privrednih delatnosti. Teren je ravan i bez objekata. Parcela je trapezastog oblika. Ima informaciju o lokaciji, kopiju plana parcele i list nepokretnosti. Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #550
Slana Bara - 10,0 soba Sentandrejski put poslovni prostor Novi Sad, Rimski šančevi - Sentandrejski put poslovni prostor, 792m2, PO+PR+I, II, III sprat+PK, CG, lift, telefon, interfon, parking. U prilici smo da vam ponudimo poslovni prostor sa 85 kancelarija, dve kongresne sale, takodje poseduje hol sa recepcijom i na svakom spratu po dva toaleta. U podrumu zgrade nalaze se tehničke i kuhinjske prostorije. Uknjižen. Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #546 Telefon,
prodaja Zvezdara Lion Bregalnička Prodajem salonski troiposoban stan u mirnoj ulici na Crvenom krstu, odmah useljiv. Centralno grejanje, 2/3, terasa, dvorište, uklnjižen. Vlasnik.
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Denkova bašta Velikomoravska Velikomoravska
Beograd prodaja Vračar Hram Dvosoban Dvoriste, 15kvm zidana supa
Vračar Kalenić Trosoban prodaja Prodaje se kompletno lux sređen stan na odličnoj lokaciji Vračara. Stan ima dvostranu orijentaciju i odličnu strukturu. Prostorije: ulazni antre, velliki dnevni boravak, kuninja sa trpezarijskim delom, spavaća soba, gostinjski toalet, kupatilo. Stan je lux sređen i ima mogućnost korišćenja i preraspodele prostora u različite svrhe.
Vračar Crveni krst B. Krsmanovic Trosoban stan 300m od pozorista, doma zdravlja, skole, novija gradnja, hitno
prodaja Savski venac Senjak Trosoban
prodaja Beograd Zemun Gardoš
Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije sa zemljistem
Stari Grad Stari Grad lokacija Cetinjska prodaja Stan je na atraktivnoj lokaciji u pešačkoj razdaljini od Trga Republike, Skadarlije, Bajlonijeve pijace, Tašmajdana. U blizini je više stajališta gradskog prevoza - autobusa, tramvaja. Stan je dvostrano orijentisan, svetao. Dnevni boravak je komforan i gleda ka Cetinjskoj ulici, dok je spavaća soba dvorišno orjentisana. Iz nje se izlazi na terasu. Kuhinja, sasvim pristojne veličine s prirodnom ventilacijom takođe ima izlaz na terasu i iz nje se ulazi u špajz. Kupatilo – komotno, takođe sa prirodnom ventilacijom. Stan je uknjižen na 58m2, a sa terasom ima 65m2.
Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Jednoiposoban Cara Lazara stan Salonski stan u pešačkoj zoni u blizini Knez Mihailove, dvostrano orijentisan, I od II sprata, cg, tel, lift, interfon, terasa i podrum. Odličan ulaz, stan bez ulaganja. Prodaje se nenamešten
prodaja Palilula Tašmajdan Karnegijeva Trosoban stan koji može na lak način da se pretvori u četvorosoban. U stanu postoje i kupatilo sa WC-om i WC. Stan ima predivan pogled na Crkvu Svetog Marka, Hotel ,,Metropol'', mali Tašmajdanski park i Arhiv Srbije. Iznad stana nije ravna ploča već postoji tavanski prostor. Zgradi ima 3 lifta (jedan od njih je veliki teretni). U dvorištu zgrade se nalazi i zasebno parking mesto. Vlasnik ne želi da mu se javljaju posrednici.
prodaja Beograd Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Knez Mihailova Lokal se nalazi u Knez Mihailovoj 21, TC Milenium, na najboljoj poziciji na prvom spratu, u pravcu lifta i stepenica, lokal je opremljen kao prodavnica vesa i odece. Klima centralna plus split sistem, grejanje i ventilacija, izlog, sanitarni cvor. Neposredna blizina javne garaze Obilicev venac. Pesacka zona. Vlasnik.
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol gornji Mike Alasa Prodajem dvosoban stan na Dorćolu bez posrednika. Stan se sastoji iz hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, spavaće sobe, kupatila, terase i zajedničke ostave u hodniku. Stanu pripada i podrum u zgradi. Centralno grejanje, topla voda 24 časa. Cena fiksna.
Vračar Hram Hram svetog Save prodaja Prodaja stana na idealnoj lokaciji. Stan je kompletno namesten. Idealan za zivot i izdavanje. Mermerni ulaz,zgrada gradjena od najkvalitetnijeg materijala. Uz stan ide pripadajuci podrum,zastakljena ostava u sklopu zgrade i mogucnost koriscenja dvorista iza zgrade. Stan je okrenut ka ulici,odlican i za poslovni prostor. Video nadzor pokriva ceo stan. Vlasnik.
Palilula Borča Put za Crvenku 1. deo plac 15 ari, Borča 1, Put za Crvenku 1. deo. Plac od 15 ari, širina placa oko 18 m. Udaljen nekoliko minuta od pravoslavne crkve u starom delu Borče. Mogućnost prodaje placa iz delova, cena po aru 2.600. Uknjižen. Provizija 2%. Ljiljana Tošić 063/767-94-23 R-ID: #1118
prodaja Voždovac Voždovačka Crkva Voždovac centar Dvoiposoban Bilećka Voždovac, Voždovac centar - Bilećka 2.5, 68m2 (terasa 2m2), 2/4, CG, telefon, interfon, podrum, parking. Veoma prostran i očuvan dvoiposoban stan, istočno orijentisan. Postoji mogućnost kupovine parking mesta po ceni od 10.000e. Ograđeno dvorište gde se nalazi obeleženo parking mesto je namenjeno samo za stanare zgrade i okruženo je zelenilom. Nalazi se u mirnom delu ulice, nadomak ambulante, škole, fakulteta, sportskog centra, vrtića, dečijeg igrališta, marketa, autobuskih stajališta (dobra povezanost sa ostalim delovima grada). Prostorije: dneva soba, spavaća soba, trpezarija sa ostavom, hodnik, kompletno renovirano kupatilo. Uknjižen. Agencija Imovina plus: 011/32-41-547 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #685 Interfon, Telefon, Stara gradnja.
prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Stan na izuzetnoj lokaciji, preko puta Veterinarski fakultet, Franš, u neposrednoj blizini Karađorđev park, Hram, Narodna biblioteka, Trg Slavija... Nekoliko minuta do Zvezdinog i Partizanovog stadiona. Prelep pogled na Topčidersko brdo i naše najveće stadione. Garantovano najbolji prevoz u Beogradu: oko 20 autobuskih linija GSP, 3 tramvajske linije i podzemna stanica Beovoza. Stan je u izvornom stanju. Na dnevnoj sobi je urađena nova PVC stolarija sa roletnama. Odlično grejanje. Komšije - intelektualci i vrlo pristojni ljudi. U neposrednoj blizini je pošta i niz raznih prodavnica i pekara. Stanica GSP je odmah ispred zgrade. Vrlo jednostavan izlazak na autoput, tako da se do Sava centra i druge delove grada stiže veoma brzo i jednostavno. Povoljan parking. Stan je idealan za poslovne ljude. Stan se sastoji od: hodnika, kupatila, kuhinje i trpezarije (jedna prostorija) i dnevne sobe. Ima i terasu.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane