Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Voždovac Šuplja stena

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Mali mokri lug Smederevski put AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižen plac na 50m od Smederevskog puta, prva paralelna ulica. Front otvoren ka ullici, pa je pogodan za stovarište ili manju proizvodnu halu, ima mogućnost šleperskog puta. Plac je pravilni pravougaonik i samim tim ima više mogućnosti za razne namene. Plac se prodaje u komadu. Asfaltni put, struja, voda, ulično osvetljenje. Cena je 6000 EUR po aru.
Palilula Ovča Nova prodaja AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižen plac pravilnog oblika u samoj blizini raskrsnice starog puta za Ovču i novog puta koji spaja Zemun sa Pančevačkim putem (Pupinov most). Nalazi se nedaleko od sportsko-rekreativnog centra i bazena. Preporučljiv za sve delatnosti. Prenamena u gradsko-građevinsko zemljište dozvoljena. Retko u ponudi.
Zvezdara Lion Trosoban Radoja Domanovića stan AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižen stan na atraktivnoj lokaciji u mirnom kraju ulice. Stan je svetao i ušuškan. Idealan za život i kao investicija. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo
prodaja Surčin Ledine Petosoban Surčinski put AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena odlična kuća sa dva odvojena stana, prvi u prizemlju od 126m2, kao četvorosoban sa velikom terasom, a drugi je na prvom spratu od 89m2, kao trosoban, EG (kotao), ograđeno dvorište sa parking mestom od 3a placa, blizina glavnog puta. RASPORED : Prizemlje: kuhinja sa dnevno-trpezarijskim delom, tri spavaće sobe, kupatilo sa wc-om, letnja kuhinja, kotlarnica, terasa, I nivo: kuhinja sa dnevno-trpezarijskim delom, dve spavaće sobe, kupatilo sa wc-om.
Troiposoban prodaja Beograd Vračar Cvetni trg Njegoseva stan Kvadratura 92 m2 Broj soba 3.5 Oglašivač Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 2 Ukupna spratnost 5 Dodatno Prikaz mape Dodatno UknjiženSalonski Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Lep, klasican, pravi salonski 3.5 stan, sa CG u Njegosevoj ulici, preko puta Trece beogradske gimnazije. Svetao, dvostran, sa terasom i divnim pogledom. Istocno orjentisan ka Njegosevoj ulici a zapadno ka hotelu Hilton. U stanu kompletno renovirano vise prostorija ( kuhinja i oba kupatila sa novim instalacijama za struju i vodu, drugi hodnik...) Ima blindirana ulazna vrata, dva zasebna ulaza u stan, obezbedjen, 3 klima uredjaja. Sastoji se iz: cetiri sobe, kuhinje sa trpezarijom, ostave, dva kupatila (veliko i manji toalet), vise hodnika. Uknjizen. Mapa
Beograd prodaja Vračar Neimar Čubura - Svetolika Rankovića Troiposoban Renovirano Grejanje CG Sprat 3 Ukupna spratnost 5 Dodatno Prikaz mape Dodatno Odmah useljivUknjižen Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumInterfonParking Dodatni opis LUX stan odličnog kvaliteta gradnje, renoviran. Lociran u mirnom delu Vračara. Stan se nalazi na trećem spratu zgrade, ima lift. Funkcionalan stan, odličnog rasporeda, od 90m2 sa 3 terase, 2 mokra čvora, dvostrano orijentisan. Renoviran stan - Bosalova luksuzna ulazna vrata, italijanska unutrašnja vrata, kvalitetan parket, klima uređaj, renovirano kupatilo, američki plakari. U blizini se nalaze osnovna škola, vrtić, Dom zdravlja, Beogradsko dramsko pozorište, SC Vračar
Stari Grad Stari Grad lokacija Centar - Majke Jevrosime Jednosoban prodaja Stanje objekta Lux Grejanje TA Sprat VPR Ukupna spratnost 6 Dodatno Prikaz mape Dodatno Odmah useljivUknjižen Ostalo KlimaLiftPodrumTopla vodaTelefonParking Dodatni opis Garsonjera od 26 kvadrata, podpuno renovirana prošle godine, nameštena* i useljiva u roku od 24 sata posle podpisivanja ugovora. Nalazi se samo 4-5 zgrada od Takovske, tako da je u neposrednoj blizini gradskog prevoza, restorana, par samoposluga, Paliluske pijace, apoteke, itd.. Ulaz u zgradu je iz dvorišta, gde ima parking za 8 - 10 automobila. Iznad parkinga je zelena površina gde deca mogu da uživaju u prirodi i da se igraju u sigurnosti dvorišta. Pošto je garsonjera u visokom prizemlju, ima privatnost a i prednost da nema problema kada se lift pokvari. Činjenica da nije orijentisana prema ulici, znaci da nema buke od saobraćaja. Renoviranje je ukljucilo podpuno novu električnu instalaciju uključujući automatske osigurače, sve utikače, prekidače i osvetljenje. Vodovodna instalacije je zamenila sve cevi u zidovima, intalirala nove ventile i sve aparate, uključujući i novi bojler. U kupatilu je absolutno sve promenjeno, počevski od novih Italijanskih pločica i na zidovim i na podu. Nova tuš-kabina (150 cm x 75 cm) je instalirana, sa kliznim vratima od sigurnosnog stakla. Veliki sušač peškira je postavnjen tako da je kupatilo toplo i za vreme najhladnijih dana. Nova kuhinja je instalirana i ima ugradjen frizider.
Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Petosoban Djure Jaksica stan nekretnine prodaja lokal Cena: 550.000,00 € Viđeno: 119 puta Prati: 4 korisnika Pošaljite poruku Ljuba offline Član od 22.09.2015. Beograd | Zemun 59 5 Ocenite Kliknite za broj telefona Svi oglasi Dodaj u adresar Prodajem Lokal u vlasnistvu bez tereta , uknjizeno 52m2 stvarna kvadratura 57m2. Lokal je u Pesackoj prometnoj zoni Knez Mihajlove ulice (extra zona zasticena) Ulica Djure Jaksica , lokal je u radu, Lokal ima i projekat sa dozvolom od zavoda za zastitu spomenika kulture za Galeriju. Mogucnost povezivanja sa suterenskim prostorom od 120m2 i sa izlazom na dvoriste. Visina lokala u prizemlju sa ulice je 4.40m u suterenu 3.10
prodaja - Strelište Šestosoban Stevana Sremca -Kuća u Pančevu u lepom i mirnom delu grada (naselje Strelište) površine 400m2 na 6ari placa. -Kuća se sastoji od suterena, prizemlja, sprata i potkrovlja. Osnova kuće je 100m2 -Suteren se sastoji od garaže, radionice, kotlarnice, ostave i jedne sobe. -Prizemlje se sastoji od velikog dnevnog boravka od 70m2 sa kaminom i fontanom, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, dva mokra čvora i velike terase koja gleda ka dvorištu. -Prvi sprat se sastoji od dnevnog boravka, dve spavaće sobe, velikog kupatila i dve terase. -Potkrovlje se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjskim delom, dve spavaće sobe, hodnik i veliko kupatilo od 16m2 sa đakuzijem. -Kuća može da funkcioniše kao tri zasebne stambene jedinice povezane unutrašnjim hrastovim stepeništem. -Unutrašnja stolarija je od kvalitetne hrastovine, podovi u celoj kući su hrastov parket, prozori i ulazna vrata su pvc a enterijer je efektno urađen u gipsanim radovima. -Grejanje je etažno (pelet), centralni bojler za celu kuću, kuća je zidana sredinom 90-ih godina, odlična termo-hidro-zvučna izolacija. -Kuća poseduje dva brojila, priključena na gradsku kanalizaciju i vodovod. -Iza kuće se nalazi veliko ograđeno dvorište a u natkrivenom ulaznom delu ka dvorištu se može parkirati više automobila. -Dvorište ograđeno lepom ogradom od kovanog gvožđa, kuća i plac su uknjiženi.
Dvosoban prodaja Zza ostale gradove Zvezdara Učiteljsko naselje Učiteljsko naselje Na prodaju su dva lux dizajnirana stana, jedan do drugog u novogradnji kod Aviv parka. Oba stana se prodaju sa svim, izuzetno kvalitetnim nameštajem, stvarima i opremom. 1) Prvi stan: jednoiposoban stan, 30m2, luksuzno namešten, odličan kao investicija za izdavanje, cena 55.500 EUR 2) Drugi stan: dvosoban, uknjižen je na 55m2, korisnih 65m2, dobijenih pripajanjem terase od 10m2. Izuzetna nekretnina, jedinstvena na tržištu, bez ulaganja, po sistemu ključ u ruke, cena 111.000eur, Prodaja je uslovljena kupovinom oba stana, mogućnost pripajanja. Cena za oba stana je 166.500eur Agencijska provizija 2% Kontakt Siniša Golijanin 064 129 79 77 GREJANJE - Etažno, sprat 6/6, LIFT, TERASA, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7370.
Zza ostale gradove prodaja Zvezdara Učiteljsko naselje Učiteljsko naselje Dvosoban Na prodaju su dva lux dizajnirana stana, jedan do drugog u novogradnji kod Aviv parka. Oba stana se prodaju sa svim, izuzetno kvalitetnim nameštajem, stvarima i opremom. 1) Prvi stan: dvosoban, uknjižen je na 55m2, korisnih 65m2, dobijenih pripajanjem terase od 10m2. Izuzetna nekretnina, jedinstvena na tržištu, bez ulaganja, po sistemu ključ u ruke. 2) Drugi stan: na istom spratu prodaje se i 1.5-soban stan, 30m2, jednako luksuzno namešten, odličan kao investicija za izdavanje, cena 55.500 EUR, više o njemu na https://tradehome.rs/prodaja/stan/uciteljsko-naselje/65000/7370 Prodaja je uslovljena kupovinom oba stana, mogućnost pripajanja. Cena za oba stana je 166.500eur Agencijska provizija 2% Kontakt Siniša Golijanin 064 129 79 77 GREJANJE - Etažno, sprat 6/6, LIFT, NOVOGRADNJA, PENTHAUS, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7368.
Vračar Kalenić Njegoševa Trosoban prodaja Vračar, Kalenić - Njegoševa 3.0, 82m2, VPR/4, CG, telefon, interfon, podrum. Izuzetno luksuzan salonac na odličnoj lokaciji, sa visinom plafona od 3,2m. Pozicioniran je tako da gleda ka dvorištu. Poseduje i podrumsku prostoriju. Prostorije: antre, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i velika zastakljena terasa koja je pretvorena u predivan dnevni boravak, koja ima podno grejanje. ZA SVAKU PREPORUKU. Ukupna površina stana je 90m2, ali je uknjiženo 82m2. Agent Violeta Gašparević: 062/270-945 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #577 Interfon, Telefon, Salonski stan.
Vračar Vračar lokacija Krunski venac Trosoban Njegoševa stan 3.0, 82m2 , vp/4, CG, lift, LUX, ktv, interfon, telefon, podrum Njegoševa ulica je smeštena u srcu Vračara i jedna je od retkih ulica koje još uvek odišu spokojem starog Beograda. Proteže se od ulice Kralja Milana i Cvetnog trga, do ulice Maksima Gorkog, kod Kalenić pijace. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture, predstavlja jednu od najtraženijih ulica za kupovinu nepokretnosti u Beogradu a time i sigurnu investiciju. U prilici smo da vam ponudimo odličan, luksuzan autentičan trosobni salonski stan u vrlo lepoj i održavanoj zgradi iz 1934 godine u delu Njegoševe ulice kod Prote Mateje. Sam stan je kompletno renoviran i redizajniran do najsitnijih detalja, nalazi se na visokom prizemlju od četri (11 stepenika do stana), trostrano je orijentisan ka mirnoj dvorišnoj strani zbog čega se potpuno izolovan od gradske buke. Grejanje je centralno plus dva klima uređaja. Potpuno adaptirana i zatvorena bivša terasa sa podnim grejanjem pretvorena je u prelep i vrlo svetao dnevni boravak prepun detalja i ukrasa. Takođe ima pripadajući podrum od 6m2. Nekretnina je pravi primerak kvalitetne gradnje iz vremena kada se po staroj projektantskoj školi vodilo računa o maksimalnoj udobnosti življenja svoji stanara. Od prostorija: antre, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, veliki centralni salon, dnevni boravak od 20m2, spavaća soba. Uknjižen na 82m2, mereno oko 90m2. Brzo useljiv. Kontak: 065/233 52 60 R-ID: #2821 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja.
prodaja - Centar Dvosoban Nikole Pašića -Dvosoban stan od 51m2 u soliteru na 14om spratu od 15, ulica Nikole Pašića u samom centru Kragujevca. -Izvorno stanje sa promenjenim pvc prozorima i sigurnosnim ulaznim vratima, centralno grejanje, stan je uknjižen.
izdavanje Beograd Stari Grad Centar i Terazije CENTAR VLAJKOVICEVA IZDAJE SE RENOVIRAN SALONSKI STAN ZA POSLOVNI PROSTOR. STAN JE DVOSTRAN VECIM DELOM KA ULICI. AGENCIJSKA PROVIZIJA 50% OD PRVE MESECNE ZAKUPNINE. prostorije dokumentacija OLGICA 063/876-7106 VP/4 VLAJKOVICEVA ID#388888 || opremljenost : Prazan || dokumentacija : dokumentacija
Beograd prodaja Surčin Surčin naselje SURCIN ZARKA JOVANOVICA AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%.Njiva prve klase 172 ara i 65m2, prodaje se u celosti, sa jedne strane asfaltni put s druge zemljani, voda i struja do placa, blizina obilaznice. Zemljiste je u gradjevinskom podrucju. uknjizen LJILJA S. 065/6548547 ST/0 ZARKA JOVANOVICA ID#128800 || dokumentacija : uknjizen
Surčin Surčin naselje SURCIN MAJKE ANGELINE prodaja Agencijska provizija 2%.Prodaje se plac od 86,72 ari. Sirina placa 24x30x380 metara,duzinom placa je kanal Galovica i jezero, na ivici sume. 50 m od placa je sleperski prilaz i struja. Urbanisticki uslovi za objekat od 5000m2. Autobuska linija 602. Vlasnistvo 1/1 uknjizen OLGICA 063/876-7106 ST/0 MAJKE ANGELINE ID#403810 || dokumentacija : uknjizen
Stari Grad Centar i Terazije CENTAR Petosoban MAKEDONSKA stan AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% Petosoban stan u samom centru grada, duplex ukupne povrsine 100m2, donji nivo 24m2, gornji nadogradjeni 75m2 + terasa 20m2. Stan ima 2 mokra cvora, lift, kosine u stanu na gornjem nivou su na 1,2-1,3m. Stan je tih, bez buke, svetao. Knjizna povrsina stana je redukovana povrsina od 65m2. AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OLGICA 063/876-7106 6/6 MAKEDONSKA ID#468924
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Jednosoban InternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Garsonjera na Slaviji, blizu Birčaninove, 27 m2 plus terasa 10 m2, juzna strana, izuzetno svetao, velika terasa, kompletno renoviran, parket, ugradni plakar, kuhinja, lux, odmah useljiv, namesten
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Hram prelep renoviran salonac dvostrano orijentisan na Vračarskom platou sa pogledom na Hram. Izuzetna lokacija. Dvosoban sa mogućnošću adaptacije u dvoipo ili trosoban. Dvokrilna drvena sigurnosna vrata, predsoblje, hodnik, dve velike sobe, velika lepa terasa sa ostavom, kupatilo sa prirodnom ventilacijom i ekstra lux i velika kuhinja. Kaljeva peć i klima. Visok plafon. Pripadajući podrum sa prozorom ka ulici. Parking zona treća. Odmah useljiv.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane