Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Hilandarska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Hilandarska Jednosoban Prodajemo garsonjeru na jednoj od najlepših lokacija u Starom Gradu, u Hilandarskoj ulici. Stan se nalazi na četvrtom spratu zgrade predratne gradnje, sa liftom. Kroz širok ulaz i hodnike dolazi se do stana koji se sastoji iz ulaznog dela, kupatila i prostrane sobe sa izlazom na terasu koja gleda na Hilandarsku. Stan je veoma i prijatan i svetao. S obzirom da je u izvornom stanju, nudi mogućnost renoviranja po ukusu novog vlasnika i idealan je kao svaki vid investicije. Uknjižen je na 25m2, mereno ima 30m2, 1/1 na vlasnika, bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o
Vračar Vračar lokacija Vračar centar Njegoševa Trosoban prodaja Fantastičan salonac u srcu Vračara, sa pogledom na Kalenić pijacu, a poseban značaj ima što uskoro taj deo postaje Pešačka zona..Stan je u zafršnoj fazi kompletnog renoviranja, koja budućem vlasniku daje mogućnost da sam izabere finalni izgled stana.Stan je projektovan u modernom stilu,sa velikim open space stilom, dvostrukim kaminom, odvojenom spavaćom sobom, velikim kupatilom sa tuš kabinom i delom za hidromasažu.Dvostran je. Urađena je izolacija,duple ploče na zidovima i plafonu, kao i OSB na roštiljskoj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglic ana podu. Zvučna izolacija je odlična sa Alu stolarijom i Alu roletnama.Razvučene su instalacije za radijatore,a ugrađena je i Inverter klima za rashlađivanje i dogrevanje.Troškovi grejanja su minimalniU stanu nema nosećih zidova, tako da se lako može dobiti još jedna soba.Visina plafona 3.05-3,5m.Idealna prilika da kupac unese sopstvenu notu uz minimalna ulaganja.Prodaje se i kao poslovni prostor, za ordinacije, kancelarije, stan na dan i za život uopšte. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70a Dvosoban Omladinskih brigada stan Lep, uredan stan, vrlo očuvan, sa predivnim terasama,.. do same reke Save...u zgradama odlične gradnje. Lokacija fantastična. Uknjižen. Ag. provizija 2%.
prodaja Palilula Karaburma Dvoiposoban Dr. Nika Miljanića Stan se nalazi u ulici Dr. Nika Miljanića, okružen zelenilom., u zgradi sa urađenom izolacijom na celoj zgradi i renoviranom fasadom. Lociran je u prizemlju, ali zbog kosine terena je u visini drugog sprata. Ceo je okrenit ka parku. U sve prostorije se ulazi iz prostranog predsoblja. Ima PVC stolariju, etažno grejanje, peć na pelet, klimu 18, a sama zgrada ima i priključak za gas.. Od prostorija ima predsoblje, kupatilo, ostavu, kuhinju, dnevnu sobu, jednu veliku i drugu manju spavaću sobu. Stan zahteva minimalna ulaganja, u očuvanom je stanju, osim kupatila koje treba da se renovira. Uknjižen je na 66m2. Ag. provizija 2%.
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Todora Dukina Prelep stan , novije , izuzetno kvalitetne gradnje, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Bez ulaganja. Dvostrano je orijentisan. Stan se prodaje kompletno namešten modernim, i lepo dizajniranim nameštajem..(ukoliko to kupcu odgovara) Uknjižen. Zgrada se nalazi u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, Opštine, gradskog prevoza, a i u blizini je uključenja na auto put. Ag. provizija 2%.
Kopaonik prodaja Centar - Treska Jednosoban U vikend naselju Treska, udaljenom oko 3 km od centra Kopaonika, nalazi se ovaj prelep, namešten apartman , bez ikakvih ulaganja, u novoj zgradi sa 13 apartmana. U zajedničkom dvorištu postoje stolovi, klupe, roštilj, tako da je prilagođeno za uživanje budućeg kupca. A zgrada ima video nadzor , internet. Uknjiženo. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Stari Grad Skupština Dečanska Troiposoban prodaja Na prestižnoj lokaciji u srcu Beograda, nalazi se ova održavana zgrada iz 1934 godine u kojoj je i ovaj salonski stan vrlo svetao,dvostrano orijentisan, prostran i komforan, kompletno renoviran , (promenjena vodo i elektro instalacija, pvc stolarija, spušteni plafoni. Velika prostrana terasa sa nadstrešnicama, okrenuta je ka dvorišnoj strani. Može se podeliti na 2 odvojene stambene/poslovne jedinice, jer poseduje 2 edb brojila, 2 telefonske linije, 2 ulaza. Pripadajuća podrumska prostorija obezbeđena metalnim vratima. Zgrada nema obezbeđen parking, ali se nekoliko javnih garaža nalazi u neposrednoj blizini. Stan je prazan i odmah useljiv. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%. Salonski stan.
Čukarica Žarkovo Trosoban Šavnička stan Zgrada kvalitetne gradnje , zidana 1984. Stan ima odlican raspored,iz hodnika se ide u sve prostorije.Dvostrano orijentisan, dve spavace ka dvorištu sa izlaskom na veliku terasu i lepim otvorenim pogledom,kuhinja,dnevna soba sa trpezarijom i izlaskom na terasu,kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Stan je u izvornom stanju.Uknjižen je na 51m2,mereno ima 57m2.Parking za stanare zgrade u dvoristu Odmah je useljiv. Agencijska provizija 2%.Kuhinjski elementi, Sudopera, Klima, Stara gradnja. Odmah useljiv
prodaja Čukarica Cerak Trosoban Kosmajska U prelepoj ulici, punoj zelenila, marketa, kafića, nalazi se ova zgrada odličnog kvaliteta, stara samo 15 godina. Stan je u izuzetno očuvanom stanju, funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan ima 2 mč, prelepu terasu za uživanje. .. iznad stana se nalazi tavanski prostor, tako da stan ima samo blage kosine u malom delu stana, koje prate liniju krova. Retko u ponudi. Uknjizen. Ag. provizija 2%.
Jednoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Kalemegdan Tadeuša Košćuška Na izuzetno atraktivnoj lokaciji, nalazi se ovaj lep jednoiposoban stan, okrenut ka dvorišnoj strani, izolovan od buke. Poseduje prostran dnevno kuhinjsko trpezarijski boravak , i odvojenu spavaću sobu. Kuhinja vrlo lako može da se odvoji i bude zasebna celina. Stan je idealan kako za život , tako i kao investicija za izdavanje(..idealno stan na dan) Uknjižen. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Čukarica Cerak Kosmajska Trosoban U prelepoj ulici, punoj zelenila, marketa, kafića, nalazi se ova zgrada odličnog kvaliteta, stara samo 15 godina. Stan je u izuzetno očuvanom stanju, funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan ima 2 mč, prelepu terasu za uživanje. .. iznad stana se nalazi tavanski prostor, tako da stan ima samo blage kosine u malom delu stana, koje prate liniju krova. Retko u ponudi. Uknjizen. Ag. provizija 2%.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo II Mirka Banjevića Dvoiposoban prodaja U mirnoj, tihoj ulici, punoj zelenila, u blizini prevoza, škole, pijace, Doma zdravlja, nalazi se ova vojna zgrada,najbolje gradnje u Mirijevu, od fasadne cigle, sa liftom. Stan je dvoiposoban, lako adaptibilan u troiposoban, dvostrano orijentisan, svetao, u vrlo očuvanom stanju. Za svaku preporuku. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Stara gradnja.
Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Četvorosoban Lješka stan Na najboljoj lokaciji u blizini svih neophodnih sadržaja za lep i ugodan život, nalazi se ova zgrada, odlične gradnje. Stan ima dva nivoa. U donjem nivou je 51m2 , uknjiženo, a u gornjem nivou isto toliko ali zbog kosina je korigovana kvadratura, i u kom takođe ima kupatilo i deo predviđen za kuhinju sa elektro instalacijama, tako da može biti zasebna celina, koju samo stepenice povezuju . U zgradi postoji centralno grejanje, pa ko želi može da priključi na Toplanu. Računi za infostan su oko hiljadu dinara, minimalni. Kvalitet ponude , kvadrature i cene je odličan. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
prodaja Palilula Karaburma Dvoiposoban Dragoslava Srejovića Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. .uknjižen, može se kupiti na kredit. Postoji još stan jednoiposoban od 46m2, 81000 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 58000. Ag. provizija 2%.
Jednoiposoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Dragoslava Srejovića Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. Stanovi su uknjiženi, mogu se kupiti na kredit. Postoji još stan dvoiposoban od 55m2 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 56000. Ag. provizija 2%. Može na kredit
Beograd prodaja Surčin Surčin Centar Surčin (mesto) U delu Surčina, koji se zove Novo naselje, u zoni porodične gradnje,u blizini mnogih gradskih linija, nalazi se ova kuća novije vrlo kvalitetne gradnje, Kuća na 9 ari placa, sa 4 odvojene celine-stana , sa 4 odvojena brojila+ još dve radionice i garaža, koje mogu biti u funkciji stambenih prostorija. Kuća ima podrum+prizemlje+sprat+potkrovlje. Kuća je useljiva, gas je stigao do placa. Uknjižena , a na placu postoji i manja kuća od 40m2, koja je u postupku legalzacije. Ag. provizija 2%.
Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Cara Dusana Trosoban prodaja Na odličnoj lokaciji, u delu ulice bliže Kalemegdanu i Dunavskom keju, nalazi se ova dvorišna zgrada, uvučena od ulice i buke. Stan od prostorija ima dnevni boravak , kuhinju sa trpezarijom, dve velike sobe i jednu manju sobicu. Ima dva mokra čvora. .. a ova nekretnina ima mogućnost da se može podeliti u dve stambene jedinice. i što bi svaka imala sopstveni ulaz u stan. Izolacija je fenomenalna zbog debelih zidova, tako da je leti prijatno, nikad nije previše vruće , a zimi nije previše hladno. Stan se nalazi u polusuterenu, silazi se šest stepenika, i dvostrano je orijentisan. Odličan je i kao investicija za izdavanje studentima, porodicama, za poslovni prostor, za stan na dan, za za razne vrste delatnosti. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Kablovska, Internet, Interfon,
Zvezdara Mali mokri lug Smederevski put Dvoiposoban Smederevski put stan Odična, kvalitetna novogradnja sa građevinskom dozvolom. Može kredit. Svakom stanu pripada parking mesto na parceli. Blizina gradskog prevoza(5 gradskih linija), gradska kanalizacija. Uskoro Lidl u neposrednoj blizini. Ima u ponudi i stan od 52m2 Agencijska provizija 2%.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Troiposoban Koste Nađa U najlepšem delu Mirijeva, u blizini škole, vrtića, Maxija, okretnice autobusa , pijace, nalazi se ova zgrada i stan dvostrano orijentisan, odličnog rasporeda, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Stan ima divan dnevno trpezarijski deo, odvojenu kuhinju sa ostavom, 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, i terasu, kao i pripadajući podrum od 7m2. Vrlo je očuvan , u odličnom stanju. Uknjižen. Retko u ponudi. Za svaku preporuku. Ag. provizija 2%.
Jednoiposoban prodaja Beograd Rakovica Petlovo Brdo Petlovo brdo Petra Jovanovića U lepoj ulici, u centru naselja, u blizini svih bitnih sadržaja za lagodan život, nalazi se ova zgrada novije kvalitetne gradnje i ovaj stan, odličnog rasporeda , sređen i bez ulaganja. Stan je za svaku preporuku. Uknjižen je kao poslovni prostor. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane