Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Omladinskih brigada

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Savski Venac Topčder Miloja Đaka Četvorosoban Prelep duplex na Dedinju, Lisičiji potok. Stan se nalazi na prvom spratu, manje zgrade, sunčan i svetao, dvostrano orijentisan. Donji nivo se sastoji od dnevnog boravka, otvorene kuhinje i trpezarije, toaleta. Gornji nivo se sastoji od glavne spavaće sobe sa svojim kupatilom sa kadom i garderoberom, dve spavaće sobe, kupatila sa tuš kabinom, zasebnog walk-in garderobera i terase. Uz cenu ulazi i jedno garažno mesto, kao i dva parking mesta ispred zgrade i mala ostava kod same garaže. Stan ima ugrađen sistem za omekšavanje vode, grejanje je na gas, sva tehnika je najvišeg kvaliteta Miele brenda. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV04 .
Savski Venac Topčder Miloja Đaka Četvorosoban prodaja Prelep duplex na Dedinju, Lisičiji potok. Stan se nalazi na prvom spratu, manje zgrade, sunčan i svetao, dvostrano orijentisan. Donji nivo se sastoji od dnevnog boravka, otvorene kuhinje i trpezarije, toaleta. Gornji nivo se sastoji od glavne spavaće sobe sa svojim kupatilom sa kadom i garderoberom, dve spavaće sobe, kupatila sa tuš kabinom, zasebnog walk-in garderobera i terase. Uz cenu ulazi i jedno garažno mesto, kao i dva parking mesta ispred zgrade i mala ostava kod same garaže. Stan ima ugrađen sistem za omekšavanje vode, grejanje je na gas, sva tehnika je najvišeg kvaliteta Miele brenda. Agencijska provizija 2% Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV04 .
Vračar Vračar lokacija Trosoban Resavska stan Uknjižen, renoviran, polunamešten, CG, terase, klime, internet, interfon, parking Odličan, kompletno renoviran, dvostrano orijentisan, polunamešte stan u održavanoj zgradi starije gradnje na izuzetnoj lokaciji preko puta Tašmajdanskog parka. Sastoji se od predsoblja iz koga se ulazi u sve prostorije, velike dnevne sobe sa izlazom na terasu, okrenute ka dvorištu zgrade, kuhinje sa trezarijom, još dve sobe sa terasama, koje su okrenute ka ulici, prostorije za vešeraj i kupatila. Zbog izuzetne lokacije na kojoj se nalazi odličan je kako za poslovni prostor tako i za život. U neposrednom okruženju su banke, pošta, prodavnice, fakulteti, škole, restorani, kafići... LInijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan se izdaje na duži period i odmaj je useljiv. Napomena: Ostali troškovi (struja/Infostan/internet) cc 250eur. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne rente. Parking u zajedničkom dvorištu zgrade. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 IK05 .
izdavanje Stari Grad Dorćol gornji Dvosoban Dobračina Izdaje se lep, dvosoban stan u strogom centru grada. Poseduje: predsoblje, dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju, trpezariju, kupatilo i terasu. Grejanje je centralno po utrošku. Okrenut je ka dvorištu i izuzetno je mirno i tiho. Nalazi se na 2 min.peške od Knez Mihajlove, Narodnog pozorišta, galerija,muzeja,restorana. 5 min do Kalemegdana. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Zgrada nema lift, ali nema ni mnogo stepenica. Jedan depozit je obavezan. Topla preporuka Agencijska provizija je 50% od prve mesečne zakupnine Sladjana Čadjenović br.licence 4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .
Petosoban prodaja Beograd Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Braće Jugovića Zastupamo prodaju odličnog renoviranog salonskog stana koji se nalazi u jednoj od najlepših beogradskih ulica, Braće Jugovića. Stan je na pravom visokom prizemlju, zgrada i ulaz reprezentativni. Ugovorna površina stana je 126 m2, a mereno sa ekonomskim delom ima 140 m2. Stan je pogodan za sve namene i retka je ponuda na tržištu. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 TV .
Beograd izdavanje Vračar Kalenić Sinđelićeva Jednoiposoban U urednoj i održavanoj zgradi na duži period se izdaje kompletno namešten jednoiposoban stan. Stan je svetao, dvorišno orjentisan (istok). Prostrana dnevna soba sa izlaskom na terasu, kuhinja sa trpezarijom, ostava, spavaća soba, kupatilo. Stan je u izvornom održavanom stanju. Plaćanje mesečno, depozit u visini mesečne kirije. Blizina linija gradskog prevoza, marketa, banaka, pijace. Agencijska provizija 50%
Pančevo Misa Vinogradi prodaja Uredno uknjižen gradski građevinski plac, dimenzija 38x14,5 m. Ravan, uz ulicu. Do placa sprovedena struja, na placu priključak za telefon i vodu. U mirnom urbanizovanom kraju, idealan za individualnu stambenu gradnju. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Četvoroiposoban Marka Čelebonovića stan Prostran stan na odličnoj lokaciji. U neposrednoj blizini škole, vrtića, velikih marketa, pijace, autobuskih stajališta. Stan je svetao i adaptibilan. U izvornom je stanju, izuzetno očuvan. Ne zahteva velika ulaganja. Javni parking je dostupan. Prostrana terasa sa divnim pogledom. Miran kraj okružen zelenilom. Uredan i održavan ulaz zgrade. Pripadajući podrum. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Jagodina Aqua park Novosadska Kuća uknjižena na 151m2. U osnovi ima 109m2 sa 102m2 potkrovlja i 113m2 podrumskih prostorija. Nalazi se na placu od 3.4 ara na vrlo atraktivnoj lokaciji na svega par minuta od Akva parka, Hale sportova, Vivo šoping parka. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja POMORAVSKI OKRUG Jagodina Aqua park Novosadska Kuća uknjižena na 139m2. U osnovi ima 80m2 korisne površine, 88m2 prvog sprata i kancelarijskih prostorija. Nalazi se na placu od 4.19 ari na vrlo atraktivnoj lokaciji u Jagodini. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Voždovac Vojvode Vlahovića Vojvode Vlahovića Dvoiposoban U ponudi dvoiposoban, svetao, polunamešten stan u novogradnji. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, dve odvojene spavaće sobe, terase i kupatila. Inverter klima, grejanje na struju, mali mesečni izdaci. Stan je polunamešten, ali se po potrebi može dodatno opremiti. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Izdaje se na duži vremenski period. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Odmah useljiv. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Stari Grad lokacija Botanička bašta Vojvode Dobrnjca Trosoban prodaja 3.0, 79m2(terasa 11m2), 4/5, lift, CG, interfon, internet, klima, ktv, podrum, garažno mesto Mirna ulica Vojvode Dobrnjca spaja Takovsku ulicu sa Poenkareovom ulicom, delom prolazeći uz Botaničku baštu. Iako se nalazi u centru, odlikuju je mir i puno zelenila. Jedna je od retkih ulica u centru grada sa drvoredima celom svojom dužinom. U neposrednoj blizni su Skadarlija, Bitef teatar i Bajlonijeva pijaca, kao i veliki broj prodavnica, ugostiteljskih objekata, stanica gradskog prevoza, škola... U prilici smo da Vam ponudimo izuzetan trosoban stan na četvrtom spratu izuzetno održavane petospratne zgrade vrhunske gradnje iz 2008 godine, sa liftom i centralnim grejanjem. Zgrada lepe spoljašnosti, nalazi se u neposrednoj blizini parka kod „Stare Hercegovine“ i Botaničke bašte. Stan je dvostrano dvorišno orijentisan, svetao, osunčan i bez buke, perfektno projektovan i organizovan do najsitnijih detalja. Po sistemu open space prostora dnevni boravak je objedinjen sa trpezarijom i kuhinjom, a spavaće sobe su komotne i funkcionalno raspoređene. Odlikuje ga visok kvalitet ugrađene opreme, funkcionalni elementi rađeni po meri od najkvalitetnijih materijala (komplet kuhinja sa svim električnim uređajima i radnim pultom kao i delom za sedenje gde se nalazi ugradni frizider za piće, plakar u gostinskom toaletu, master kupatilo komplet opremljeno, walk in garderober u spavaćoj sobi, kao i plakar i police u drugoj spavaćoj sobi). Stan je i dalje kao nov, te nisu potrebna značajna dodatna ulaganja. Dva mokra čvora (kupatilo i zasebni toalet) pružaju dodatnu dozu komfora i udobnosti. Noti luksuza doprinosi estetska rasveta koja je savršeno uklopljena u enterijer. Odlično centralno grejanje uz kvalitet dobro izvedene izolacije čine da je prostor tokom hladnih dana savršeno topao, a klima uređaji koji se nalaze u stanu u toku letnjih meseci pružaju dodatnu prijatnost. Ukras stana je prelepa velika terasa sa koje se pruža otvoren pogled, idealna za uživanje po lepom vremenu. Vrlo korisna ostava koja je pretvorena u laundry prostoriju je još jedna od pogodnosti ovog stana. Stanu pripada podrumska prostorija dimenzije 1,43m2. U zgradi postoje motorizovana garažna vrata i pristup garažnim mestima. Na prodaju je garažno mesto sa hidrauličnim sistemom za parkiranje koji omogućava da se iz garaže pristupa liftu i stambenom prostoru. Cena garažnog mesta iznosi 25.000 eur. Ovo je prilika za kupce kojima treba kvalitetan, funkcionalan i komforan stan, bez ulaganja, u vrlo lepom kraju za život, blizu centra grada. Od prostorija: ulazni hodnik, dnevni boravak objedinjen sa trpezarijom i diskretno odvojenom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, terasa. Stan je uknjižen na 79m2. Brzo useljiv. Agent: Dragana Kojić 062/963 66 50 R-ID: #5195 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Rakovica Vidikovac Dvosoban Veljka Ramadanovića stan Stan u maloj zgradi sa 9 stanova u mirnoj ulici a blizu centra Vidikovca-Maxi,pijaca,škola i vrtić. Stan ima dva balkona, (oba imaju nadstrešnicu od leksana) jedan je okrenut ka istoku sa fenomenalnim pogledom na Avalu a drugi je zapadno orijentisan i gleda na ulicu. Klima je nedavno postavljena, u kupatilu postoji veš mašina dok kuhinja ima aspirator, keramičku ploču za kuvanje i rernu, sve potrebne elemente i police a nedostaje sudomašina koja se može ubaciti. Dnevna soba je kompletno opremljena a velika ugaona garnitura se razvlači u bračni ležaj. Postoje 2 velika garderobera, jedan u predsoblju a drugi u spavaćoj sobi. Dodatne krevete takođe moẓ̌emo da obezbedimo. Grejanje, koje je inače zaista odlično centralno i plaća se cele godine. Stan je odmah useljiv! Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
izdavanje Vračar Kalenić Četvorosoban Topolska Renoviran salonac na Vračaru pogodan za atelje ili sličnu umetničku i drugu delatnost. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaVeš mašina, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Salonski stan.
Dvosoban izdavanje Beograd Voždovac Autokomanda Leskovačka Stan na Autokomandi, 47 m² u ulici Leskovačka. Komplento je namešten uglavnom novim nameštajem. Nalazi se na 4. spratu, zgrada poseduje lift. Ispred zgrade dostupan nezoniran parking na kom uvek ima mesta. U blizini zgrade nalazi se osnovna škola, vrtić i jaslice. Stajališta autobusa 18, 33, 39, 42, 78..., tramvaja 9, 10 14. Stan je odmah dostupan. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Beograd izdavanje Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Venizelosova Dvosoban Izdajemo stan u kompleksu Novi Dorćol, vrhunskog kvaliteta gradnje i ugrađene opreme. Stan funkcioniše putem smart house sistema: paljenje svetala, spuštanje i podizanje roletni, klima i grejanje - sve ovo može se paliti putem malog displeja ili daljinski preko aplikacije. Kuhinja je opremljena vrhunskim Bosch aparatima: rerna, ploča, sudomašina, frižider sa zamrzivačem. U vešernici se nalazi kombinovana mašina za pranje i sušenje veša. Novi Samsung 65" smart televizor. Plakar u spavaćoj sobi je od medijapana, dok se na zidnim oblogama nalazi gledalo sa led rasvetom, a radni sto je idealan za rad na racunaru. Terasa je površine oko 7m2 prilagođena je za potpuno uživanje jer je orijentisana tako da cete veci deo dana provoditi u hladu. U sklopu kompleksa postoji wellness centar sa bazenom i teretanom, i buduci zakupac ostvaruje pravo na 25% popusta na mesecnu clanarinu Staklene površine su od poda do plafona sa kliznim vratima pa je u stanu dovoljna količina svetlosti. U oglašenu cenu je uračunato i garažno mesto. *Na slikama nisu prikazane zavese sa draperijama i klub stocic jer su pristigli nakon slikanja. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Stari Grad Stari Grad lokacija Botanička bašta Draže Pavlovića Dvosoban izdavanje Izdaje se stan površine 53m2, salonac, duplex. Spratnost-međusprat između trećeg i četvrtog, u očuvanoj i održavanoj zgradi, dvorišno orijentisan, miran. Sadrži predsoblje, trpezariju sa kuhinjom, ostavu, kupatilo, dnevnu i spavaću sobu. Iz dnevne sobe se drvenim kružnim stepeništem pristupa prostranoj spavaćoj sobi. Stan je ovog meseca renoviran, okrečen i opremljen novom ugaonom garniturom, bračnim ležajem i kuhinjom. Lokacija stana je na uglu ulice Draže Pavlovića i Cvijićeve, na par koraka od Botaničke bašte, Tašmajdana i Palilulske pijace. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Surčin Surčin Centar Surčin (mesto) Vojvođanska plac Surčin, Ledine - Vojvođanska plac, 57.60a U ponudi je plac površine 57.60 ari za izdavanje, dimenzija oko 15m (front prema ulici) x 384m. Plac izlazi na dve asfaltirane ulice - Vojvođansku i Sremskih partizana. Plac nije nasut tucanikom, nije ograđen i nema priključak za struju. Pogodan je za razne delatnosti: parking za vozila, građevinska stovarišta, prodaju polovnih automobila, odlaganje kontejnera i slične delatnosti. Minimalno vreme izdavanja, depozit i unapred plaćanje po dogovoru. Agencijska provizija 50% Agent: Slavoljub Saša Dinčić 060/35-35-567 (licenca br.2912)
prodaja Palilula - Bulevar Despota Stefana Četvorosoban Bulevar despota Stefana Palilula, Botanička bašta - Bulevar despota Stefana 4.0, 104m2, tri terase, CG, lift, 4/9, telefon, interfon, podrum Stan posebne energije, sunčan, trostrano orijentisan, odličnog rasporeda. Stan je polusalonskog tipa sa prostranim sobama. Visina plafona je 2.85m. Svaka soba ima izlaz na terasu, a najveća terasa je površine 8m2 na koju se izlazi iz prostrane dnevne sobe. Stan poseduje dva mokra čvora (kupatilo sa prirodnom ventilacijom) i ostavu. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Za svaku preporuku! Uknjižen na 91m2 korisne površine. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Stanojević 063/367-021 (licenca br.1378) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Salonski stan. Stara gradnja. Ostava Gradska kanalizacija
Trosoban izdavanje Beograd Zemun Altina Svetao trosoban namešten stan u Zemunu sa dve prostane terase - na jednu se izlazi iz dnevne sobe, a na drugu terasu iz jedne od dve spavaće sobe. Sa parkingom isped zgrade, blizinom autobuske stanice i brzim pristupom auto-putu, ovaj stan pored udobnosti nudi i praktičnost za svakodnevne životne potrebe. Nije pet friendly. Depozit je obavezan u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija je u skladu sa opštim uslovima poslovanja. A bright three-room furnished apartment in Zemun with two spacious terraces - one is accessed from the living room, and the other terrace is accessed from one of the two bedrooms. With parking outside the building, close to the bus station and quick access to the highway, this apartment, in addition to comfort, also offers practicality for everyday life needs. Not pet friendly. A deposit is required in the amount of one month's rent. The agency commission is in accordance with the general business conditions.TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane