Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Stari Grad Dorćol gornji DORCOL Drinciceva

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Zeleno brdo KLUZ Milana Rakica Troiposoban SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Kluz, Milana Rakica, 3.5, 65.9 m2 sa 2 lodje, PTK od III sprata, eg, lift, interfon, odmah useljiv, gradjevinska dozvola (po ugovoru o fizickoj deobi stan ima 65.9 m2), mogucnost najma ili kupovine parking mesta u garazi, novogradnja. Nov, neuseljavan stan u potkrovlju zgrade, sa malim kosinama. Dvostrano je orijentisan. Prostorije: dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavace sobe, kupatilo, toalet i dve lodje. Postoji mogucnost najma ili kupovine parking mesta u garazi po ceni od 10 000 evra. Cena 150 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 069/1659266 || dokumentacija : gr. dozvola
Voždovac Banjica I II Paunova Dvoiposoban izdavanje Stan je izuzetno svetao, dvostrano orijentisan. Izolacija i grejanje su odlični, a stan ima i neograničenu toplu vodu (bojleri se ne koriste u celoj zgradi) Ispred zgrade nalaze se dva parkinga, te se mesto lako pronalazi i danju i noću. Zgrada je okružena zelenilom, igralištima za decu i parkovima. Povezanost sa gradom je odlična, kako automobilom, tako i linijama gradskog prevoza kojih je preko deset nadomak zgrade.Ono što ovaj stan izdvaja iz ponude je veliki broj dodatnih kvadrata i prostorija koje su na raspolaganju pored osnovnih 54m2. Stanu pripada podrumska prostorija u prizemlju zgrade, kao i dva hodnika i zajednička vešernica koje se na 6. spratu dele sa još samo jednim stanom. Prilikom renoviranja korišćeni su najkvalitetniji materijali. Nekretnina je osigurana.
Voždovac Voždovac lokacija Vojvode Stepe kuca Jedinstvena prilika.Prodaja kuće sa preko 250m2 korisne povrsine ,plus nus prostorije,garaza i terase ,redovno odrzavana i delimicno renovirana,sa sarmantnim dvoristem idealno za odmor. U mirnom kraju gde je porodična gradnja, izgrađena je gradjevinski kvalitetno 1986.godine ,sa sest stubova protiv zemljotresa,pikovanom fasadom i obezbedjena kako prikljuckom na centralno grejanje,takodje grejanje na plin,naftu,cvrsto gorivi i klimama. Sastoji se od PO +PR+ I + POT.Trenutno funkcionise kao petosoban stan sa prelepim dnevnim boravkom ,kuhinjom ,trpezarijom i kupatilom na jednom nivou ,a na sledecoj etazi nalaze se tri spavace sobe i jos jedno kupatilo.Iznad ovog nivoa nalazi se nov moderan open speis prostor sa kupatilom Svaki sprat moze biti poseban stan korisne površine 65,12 kvm.Etaže, tj stanovi su povezani unutrasnjim stepenistem. Po strukturi, kuća ima 4 etaže koje mogu biti fizički odvojene u 4 zasebne jedinice, te su mogućnosti koje ova kuca pruža višenamenske: za porodično stanovanje viseclane porodice ,ili cetri odvojene stambene jedinice.U prizemnom delu je prostor koji je moguće adaptirati u stambeni (ima mokri čvor) .Takodje tu se nalazi manja i veca ostava i garaza koja je okrenuta ka ulici .Ovaj prostor ima izlaz na deo dvorista koji je okrenut na kontra stranu od ulice i pretvoren u deo za uživanje sa ozidanim rostiljem pored prelepog letnjikovca .Objekat poseduje video nadzor,cetiri inverter klime,ogradu od kovanog gvozdja..Kroz kuću je sprovedeno etažno grejanje na gas koje je izuzetno ekonomično, a kao alternativa postoji grejanje naaftu, struju , čvrsto gorivo i inverter klime. prikaz na mapi je informativnog karaktera, Kupac plaća proviziju 2%
izdavanje Zvezdara Lion Jednosoban Radoja Domanovića U prilici smo da Vam ponudimo jednoiposoban stan od 40m2 u neposrednoj blizini Bulevara kralja Aleksandra. Nalazi na odličnoj lokaciji u srcu Liona u blizini prevoza, škola, fakulteta, a u mirnoj ulici. Stan je kompletno namešten i odmah useljiv. Nalazi se na četvrtom spratu u dobro održavanoj zgradi sa novim liftom. Depozit u visini mesečne zakupnine. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine. Za više informacija kontakt telefon br.2 Dragoljub
Jednosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Nedeljka Gvozdenovića Odlična garsonjera na atraktivnoj lokaciji. Dvorišno orjentisana ka parku sa otvorenim panoramskim pogledom. Kompletno nameštena, useljiva od 01.05.2024. godine. Dozvoljeni kućni ljubimci. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. Kontakt:Ratko Mirjačić, 063/725-0058. Agencijska provizija 50%
Beograd izdavanje Savski venac Dedinje Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića Dvosoban Centralni deo Dedinja, izdaje se dvosoban stan od 36m2 sa terasom od 56m2 i puno slobodnog parking prostora. Zgrada je okružena zelenilom, ima svoj park i veliku terasu. Blizina bolnica i javnog prevoza. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV04 .
Palilula Zira Cvijićeva Jednoiposoban izdavanje Odličan renoviran prostor na veoma prometnom mestu pored TC Zira. Stan je dvostrano orijentisan i pogodan za kancelariju ili kozmeticki salon. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SS07 .
Vračar Vračar lokacija Trosoban Desanke Maksimović stan Uknjižen, renoviran, polunamešten, CG, terasa, klima, internet, interfon, parking. Odličan, kompletno renoviran, dvostrano orijentisan, polunamešten stan u održavanoj zgradi starije gradnje na izuzetnoj lokaciji preko puta Tašmajdanskog parka. Sastoji se od predsoblja iz koga se ulazi u sve prostorije, velike dnevne sobe sa izlazom na terasu, okrenute ka dvorištu zgrade, kuhinje, kupatila i još dve sobe koje su okrenute ka ulici. Zbog izuzetne lokacije na kojoj se nalazi odličan je kako za poslovni prostor tako i za život. U neposrednom okruženju su banke, pošta, prodavnice, fakulteti, škole, restorani, kafići... Linijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan se izdaje na duži period i brzo je useljiv. Napomena: Ostali troškovi (struja/Infostan/internet) cc 200eur. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 IK05 .
prodaja Rakovica Skojevsko naselje Četvorosoban Luke Vojvodića Duplex sa veličanstvenim pogledom. Odličan, svetao i funkcionalan duplex u kvalitetnoj zgradi novije gradnje, nadomak Košutnjaka. Prvi nivo se sastoji od ulaznog dela, velikog i osvetljenog dnevno trpezarijskog prostora, kuhinje, kupatila i velike terase sa otvorenim i prelepim pogledom. Drugi nivo se sastoji od tri prostrane spavaće sobe i kupatila. Ova nekretnina se odlikuje mnogim specifičnostima koje je čine jedinstvenom. Odmah useljiv. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Trosoban prodaja Beograd Vračar Neimar Sime Igumanova Uknjižen, renoviran, terasa, CG, klima, sauna, internet, lift, interfon, video nadzor Izuzetan trosoban stan (mereno 83m2), kompletno renoviran, dizajnerski osmišljen i opremljen nameštajem visokog kvaliteta, svetao, dvostrano orijentisan, na poslednjem spratu u održavanoj zgradi starije gradnje na Vračaru. Sastoji se od predsoblja iz koga se ulazi u sve prostorije.dnevne sobe sa izlazom na terasu, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, radne sobe koja u zavisnosti od potreba može biti i spavaća soba, kupatila i saune koja se nalazi u zasebnoj prostoriji. Iz stana se pruža fantastičan panoramski pogled na Neimar i Hram Svetog Save sa jedne strane i Avalu sa druge strane. Mikrolokacija odlična. U neposrednom okruženju su svi sadržaji neophodni za kvalitetan život . , Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica br. licence: 4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 IK05 .
Beograd prodaja Vračar Južni bulevar Gospodara Vučića Vračar, ulica Gospodara Vučića u delu bliže Ustaničkoj ulici, prodaje se poslovni prostor od 96.35 kvm u prizemlju zgrade novije gradnje. Prostor se sastoji od 4 kancelarije, velikog magacinskog prostora u istom nivou, čajne kuhinje i dva mokra čvora. Poseduje parking mesto ispred lokala kao i garažno mesto u podzemnoj garaži. Prostor ima izlaz na terasu- dvorište sa zadnje strane koje može biti u nameni bašte ili druge namene. Iskorišćenost prostora odlična, stanje renovirano pre dve godine i izuzetno dobro održavano. Mogućnost raznih namena, kao i odvajanje dela za stanovanje. Agenc. provizija 2% Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Dr Ivana Ribara Trosoban izdavanje Namešten, 3.0, cg, renoviran, 6/7, lift, terasa. Svetao prostran stan na odličnoj lokaciji u mirnom delu Novog Beograda. Stan je renoviran i izdaje se kompletno namešten. Praktičan raspored prostorija u stanu sa velikom terasom i centralnim grejanjem. Ispred zgrade se nalazi veliki zajednički parking na kom se sa lakoćom nalazi parking mesto. Ispred zgrade se, takođe, nalazi ogromno igralište za decu. U blizini je prodavnica, škole, apoteke, autobuske stanice kao i Savskog keja i šetališta "Lazaro Kardenasa" u 45 bloku. Depozit je u visini jedne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JB07 .
Čukarica Čukarička padina Dvosoban Stevana Đurđevića Trošarinca stan Izdaje se renoviran dvosoban stan na Čukaričkoj padini. Komforan i lepo uređen prostor sastoji se od ulaznog dela, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, spavaće sobe, kupatila i terase. Odlično povezan kraj sa svim delovima grada. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent:Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .
izdavanje Palilula Botanička bašta Troiposoban Takovska Lux stan u novijoj zgradi kod Botaničke bašte. Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa trpezarijom, dve velike spavaće sobe, malog toaleta, kupatila, tri terase, kuhinje i ostave. Kompletno opremljen stvarima za svakodnevni život. U blizni su škole, supermarketi , linije gradskog prevoza. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 MV07 .
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Slavka Ćuruvije Uknjižen, namešten stan, 4.0, eg-gas, 2/2, dve terase, parking. Uknjižen nov 4.0 soban stan na 2 spratu. Sastoji se od dnevne sobe sa izdvojenom kuhinjom, 3 spavaće sobe, 2 kupatila i dve terase. Stan ima pripadajuće parking mesto kao i podrum-ostavu. Dvostrano je orijentisan sever-jug a grejanje je etažno-gas. Prodaje se kompletno namešten. Stan za svaku preporuku, vredi pogledati. Agencijska provizija 2%. Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Beograd izdavanje Voždovac Voždovačka Crkva Vojvode Stepe Jednosoban Nov, namešten, CG, terasa, klima, lift, internet, interfon, garažno mesto. Odličan, nov, jednosoban namešten stan/studio u kompleksu Voždove kapije, istočno orijentisan u tek useljenoj zgradi zgradi, preko puta Saobraćajnog fakulteta. Sastoji se iz kuhinje, dnevno-spavaće sobe sa izlazom na prostranu terasu sa prelepim pogledom. U neposrednom okruženju su banke, pošta, prodavnice, fakulteti, škole, restorani, kafići... LInijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan se izdaje na duži period i odmah je useljiv. Napomena: Ostali troškovi (struja/Infostan/internet) cc 100eur. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne rente. Garažno mesto uz doplatu 100eur Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 IK05 .
Zvezdara Cvetkova pijaca Voje Veljkovića Dvoiposoban prodaja Novoizgrađen stan sa fantastičnim pogledom na Zvezdari Dobrodošli u vaš dom iz snova! Ovaj prostrani svetao stan od 61,29 m2, koji se nalazi u novijoj zgradi na iV/V sprata održavane zgrsde sa liftom,nudi savršen spoj modernog komfora i predivnog pogleda na Beograd koji oduzima dah. Stan se sastoji iz ulaza,dnevno trpezarijskog boravka sa kuhinjom, dve spavaće sobe,kupatilo i velike ograđene panoramske terase dvostrano orjentisane. Grejanje je efikasno na gas, osiguravajući tako udobnost i uštedu. Pogodna garaža: Nema više problema sa parkiranjem! Iskoristite pogodnost garaže u samoj zgradi,koja obezbeđuje siguran parking za vaše vozilo. Ne propustite priliku da posedujete svoj deo raja na jednoj od najtraženijih lokacija u Beogradu. Kontaktirajte nas danas da zakažete gledanje ove nepokretnodti i učinite ovaj lep stan vašim! . Agencijska provizija 2%
Voždovac Banjica I II Dvoiposoban Bulevar JNA stan Neuseljavana novogradnja, u blizini Paunovog brega. U kvalitetnoj lux zgradi sa liftom. Prazan, odmah useljiv, jugoistočno orijentisan. Kuhinja i kupatilo sa postavljenim elementima, inverter klima. Izdaje se na duži vremenski period. Mogućnost izdavanja i garažnog mesta po ceni od 50eur. Plaćanje mesečno. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Sopot Sopot okolina Odličan, uknjižen građevinski plac, u zoni porodične gradnje. Struja i voda sprovedeni do placa. Asfaltirana ulica do placa. U neposrednoj blizini autobuskih stajališta i prodavnica. Na odličnoj poziciji, na samo 30min. od Beograda. Deljiv na dve jednake parcele. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Palilula Krnjača Pr+ptk, na placu 7.2ara, dva mokra čvora. Kuća je legalizovana, ima 121m2 korisne površine odnosno 141m2 građevinske površine. Pogodno za investitore, predviđena indivdualna stambena izgradnja pr+1+ ptk, nalazi se između ulica Sutjeska i Kapetana Džona Piplfoksa. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane