Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Dušanovac Ustanička

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo III Ružice Sokić Dvoiposoban Sređen, svetao, prodaje se sa kompletnim nameštajem, oko zgrade ima dosta parking mesta, bez ulaganja.
Zvezdara Vukov spomenik Zahumska Dvosoban prodaja Uknjižen, 2.0, 64m2, I/X, terasa, lift, CG, renoviran, namešten, parking. Odličan dvosoban stan na prvom spratu u blizini Vukovog spomenika na Zvezdari. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Stan je kompletno renoviran pre godinu dana i tada su urađene nove instalacije za struju i vodu, stolarija, pločice, sanitarije, kuhinja po meri kao i ugradni plakari. U stanu nema nikakvih ulaganja. Prodaje se sa nameštajem, izuzev garniture u dnevnoj sobi i trpezarijskog stola. Ispred zgrade je parking za stanare koji je obezbeđen rampom. U blizini su škole, fakulteti, obdaništa, supermarketi, Đeram pijaca, linije gradskog prevoza. Agencijska provizija 2% Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Rakovica Miljakovac Jednoiposoban Nikole Marakovića stan Uknjižen, 1.5, cg, 1/5, lift, podrum, terasa. Ako želite savršen mir i utisak kao da živite u prirodi, nadomak šume, a na samo 20-tak min. od centra grada, onda je ova nekretnina upravo ono što tražite. U jednom od najlepših delova na Miljakovcu, u zgradi okruženoj zelenilom, na samom obodu Miljakovače šume, nalazi se ovaj funkcionalan stan. Sastoji od prostranog ulaznog hodnika sa dosta mesta za plakare iz kojeg se ide u sve prostorije, velike dnevne sobe koja ima izlaz na prelepu terasu od 6m2 sa panoramskim pogledom na grad i zalazak sunca. Dnevna soba je vezana staklenim vratima sa trpezarijom i kuhinjom. Iz hodnika se ide u spavaću sobu i kupatilo. Stan je svetao, dvostrano orjentisan, sa apsolutnom privatnošću. Nalazi na prvom, od pet spratova, uredno održavane zgrade, koja ima lift i interfon. Poseduje pripadajući podrum. U blizini su dve škole, vrtić, veliki broj prodavnica kao i svi drugi sadržaji koji su neophodni za svakodnevni život. Miran i porodičan deo grada. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Ljiljana Rajković, br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
izdavanje Zvezdara Konjarnik Trosoban Šamačka Izdaje se prostran trosoban stan na odličnoj lokaciji na Konjarniku, samo korak udaljen od Beo shopping centra. Ovaj izuzetno funkcionalan stan je savršeno povezan sa svim delovima grada putem linija gradskog prevoza, omogućavajući brz i jednostavan pristup svim važnim lokacijama. Stan je kompletno namešten i opremljen svim uređajima. Sastoji se od predsoblja, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta. Posebno se ističu dve velike lođe koje se protežu duž celog stana, pružajući dodatni prostor za opuštanje i uživanje. Svaka prostorija u stanu ima izlaz na lođu, pružajući obilje prirodne svetlosti i svežeg vazduha.Stan se može pohvaliti i spektakularnim pogledom, gde se pruža panoramski pogled na Hram Svetog Save. Zgrada poseduje lift, interfon, parking. Pet friendly Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 GM07 .
Dvosoban izdavanje Beograd Čukarica Žarkovo Kopaonička Namešten, 2.0, cg, renoviran, 4/4, lift, terasa. U prilici smo da Vam ponudimo svetao prelep stan u ušuškanom delu naselja. Poseduje odvojenu spavaću sobu, dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo, terasu, lift. Stan je kompletno renoviran i opremljen novom belom tehnikom - TV, klima, mašina za veš, mašina za sudove, ugradna rerna, ugradna grejna ploca. Od nameštaja poseduje sve što Vam je neophodno za komforan život. Ono što stanu daje poseban pečat je terasa koja je okrenuta severno, tokom celog dana je u hladu i prijatna je za sedenje. U suterenu zgrade se nalazi garaža sa vratima na daljinski, i može se zakupiti za dodatnih 60e mesečno. Stan je dostupan odmah, izdaje se na duži period i depozit je u visini jedne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JB07 .
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dr Ivana Ribara Trosoban Uknjižen, 5 sprat, 3 lifta, cg. Uknjižen na 74m2 + 6m2 lodja 2 mokra čvora Ulaz u dobrom stanju. Izvorno održavano stanje. Prostorije – hodnik, wc, kupatilo, 2 spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, lodja, podrum. Prostorije – predsoblje, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom,kupatilo, 2 spavaće sobe, terasa. Agenc. provizija 2% Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg.br. 339 011/26-20-734 .
Voždovac Pašino i Lekino brdo Rada Neimara Dvosoban prodaja Odličan dvosoban stan u potkrovlju zgrade novije gradnje. Stan je vrlo funkcionalan i svetao, sa velikom terasom. Uknjižen je na 36m2 sa podnom površinom od 50m2, plus terasa od 5m2. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 20.000e Stan je odlična investicija za život , i takođe za izdavanje. Agencijska provizija 2% Agent:Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .
Voždovac Pašino i Lekino brdo Dvosoban Varvarinska stan Odličan dvosoban stan na Voždovcu, u Varvarinskoj ulici, na Lekinom brdu. Nalazi se na drugom spratu zgrade iz 2009 god gradnje sa veoma održavanim ulazom i prelepim dvoristem. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijskim delom, kuhinje, 1 spavaće sobe, kupatila i terase. Pozicija u zgradi i kvalitetna izolacija omogućavaju, uz centralno grejanje koje poseduje, da stan bude veoma topao tokom zimskih dana. Dvostrano je orijentisan i svetao tokom dana. Prodaje se kompletno namešten. Zbog svoje lokacije i strukture, ovaj stan je idealan kako za život tako i za investiciju kao stan za izdavanje. Stan ima i garažu koja se odvojeno prodaje. Uknjižen na vlasnika Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
prodaja Voždovac Šumice Dvoiposoban Ljermontova Odmah useljiv renoviran dvoiposoban stan. Uredan i održavan ulaz zgrade, dva lifta, interfon. Stan je svetao, dvostrano orjentisan (jug-istok). Ulazno predsoblje, dnevna soba sa izlaskom na terasu, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo. Stan je uknjižen u katastru na preduzeće koje je gradilo zgradu, uknjižen na grejnu površinu od 59m2, površina lođe je 4m2. Potpuna geneza stana, podnet je zahtev da se dobije iznos za isplatu ostatka otkupne cene. Dobra povezanost sa svim delovima grada, blizina izlaska na autoput, blizina linija gradskog prevoza. Agencijska provizija 2%
prodaja Beograd Zvezdara Mali mokri lug Bosanska Uknjižen građevinski plac 1/1 na vlasnika. Na svega 200m od autoputa. Zemljište je moguće i zakupiti na duži vremenski period. U planu je izgradnja novog puta koji će zaći u 7 ari placa. Tako da je moguće kupiti i 25 ari (bez tih 7 ari koje će država otkupiti za izgradnju puta). Poseduje informaciju o lokaciji. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Lion Batutova Dvosoban Prodaje se veoma lep, sređen dvosoban stan, lako adaptibilan u dvoiposoban. Uknjižen u katastru 1/1, odmah useljiv! 57m2 korisne površine + 5m2 terasa. Stanu pripada i tavanski prostor od 50m2 koji može biti iskorišćen kao galerija. Treći sprat bez lifta, samo 10 stanova u zgradi. Odlična lokacija - Lion, Batutova ulica, na par koraka od Bulevara Kralja Aleksandra, Zvezdara teatra i VI Beogradske gimnazije. Stan može biti i odlična investicija za izdavanje ! Moguć dogovor za prodaju nameštaja. Mesečne režije oko 100 eur. Godišnji porez na imovinu 100 eur. Kupac plaća agencijsku proviziju 2%+pdv.
Zvezdara Cvetkova pijaca Luneta Milovanovića Troiposoban izdavanje 3.5, 70m2, CG sa kalorimetrima, lift, IV/V, telefon , interfon, mogućnost garažnog mesta. Uknjiženo 50m2 Luksuzan stan u novoj zgradi sa liftom. Na odličnoj lokaciji prekoputa Aviv parka u mirnoj ulici koja izlazi na Bulevar kralja Aleksandra. Stan se sastoji od dve spavaće sobe, , dnevne sobe, moderno opremljene kuhinje, kupatila. Postoji mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta po ceni od 70 evra. Kućni ljubimci su dozvoljeni! Kontakt 060/34 11 341 Agencijska provizija 50%
Savski venac Dedinje Beli dvor Velisava Vulovica plac Velisava Vulovica, 350 m od Maxi-ja, gradjevinski plac 8,86 ari odmah spreman za gradnju. Koeficijent izgradjenosti 0,7 (620m2 nadzemno), zauzece 35%, dozvoljena spratnost Po + Sut + Pr + 1 + Ps. Dimenzije 29 (front) x 30,5m. Moguca zamena za manji (3 - 5 ari) za porodicnu gradnju na Dedinju ili Senjaku. Vlasnistvo 1/1 bez tereta. Kontakt na 063/8796-144, vlasnik (bez provizije).
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70 Trosoban Gandijeva Prodajemo fantastičam trosoban stan na atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu, u bloku 70 u neposrednoj blizini Savskog keja, u Gandijevoj ulici. Stan je kompletno renoviran i ne zahteva nikakva ulaganja, dvostrano je orijentisan i sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka, dve komforne spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, ostave, kupatila, gostinskog toaleta i dve prostrane lođe. U stanu ostaju kvalitetna ugradna kuhinja i plakari i inverter klime u svakoj prostoriji. Predivan stan na izuzetnoj lokaciji u blizini reke. Uknjižen i useljiv. Retko u ponudi i za svaku preporuku! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Trosoban prodaja Indjija Indjija Indjija Kuća u neposrednoj blizini centra grada. U strukturi sastoji se od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, kupatila i jedne spavaće sobe. Sprt kuće sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, dve spavaće sobe, terase i kupatila. Kuća je izolovana, PVC stolarija, centralno grejanje. Kuća bez većih ulaganja.
Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II BRACE JERKOVIC Braće Jerković Dvoiposoban Dvostrano orijentisn,svetao stan i u kvalitetnoj zgradi. Sastoji se od dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe, terase i kupatila. U kupatilu je granitna keramika prve klase, u stanu je hrastov parket. Grejanje je etažno na struju. Stolarija je sa roletnama i rolo zavesama. Može na kredit. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 3/5 Braće Jerković || dokumentacija : uknjizen
Indjija Indjija okolina Krčedin prodaja Vikendica sa pogledom na Dunav. Sastoji se od suterena i iznad suterena jednog motažnog objekta od jedne prostorije sa terasom.U suterenu se nalazi kuhinja. Do vikendice nalazi se letnjikovac sa roštiljem iza kojeg se nalazi prostor koji se sastoji od kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom te kupatilom. Patosi su u laminatu i keramici, stolarija je drvena. Struja, vodom se snabdeva iz vlastitih cisterni.
Indjija Indjija okolina Krčedin plac Plac sa pogledom na Dunav, površine 13 ari. Prilaz, pored placa prolazi struja.
prodaja Indjija Indjija Plac na 400 metara od Dunava. Vidi se Dunav.Pored placa prolazi struja. Vrlo povoljno
Garsonjera prodaja Beograd Rakovica Miljakovac Stevana Opačića Prodajem garsonjeru na Miljakovcu 1, 20 kvm. prizemlje, miran kraj. U blizini se nalaze dva parka, šuma sa stazama za šetnju, veliki Maksi, Šop and Go i nekoliko manjih prodavnica, blizina Doma zdravlja (na dve stanice u oba smera DZ Rakovica i DZ Kanarevo brdo), dve noćne linije 47 i 48, direktna veza sa Novim Beogradom linijom 94. Mogućnost uvođenja optičkog interneta Telekoma ili kablovske SBB. Kompletno renoviran pre 12 godina, automatski osigurači za struju, voda i struja, novi prozor, prohromski bojler. Potrebna delimična ulaganja u kupatilo i higijensko krečenje i čišćenje. Stan se prodaje bez stvari Kuhinja delimično odvojena šankom i zavesom od sobe. Topao stan u mirnom kraju, niski komunalni troškovi uz mogućnost smanjenja računa za grejanje na 30% od sadašnje cene. Dobra investicija jer se može promeniti namena u kancelarijski prostor za neku manju agenciju budući da je stan u prizemlju. Zgrada ima interfon
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane