Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Čukarica Banovo brdo Lješka

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Čukarica Cerak Kneza Višeslava Dvoiposoban Izdaje se potpuno nov, neuseljivan stan u novom kompleksu Vrtovi Ceraka. Stan se sastoji iz dnevne sobe povezane sa kuhinjom i trpezarijskim delom, manje sobe, prostrane spavaće sobe, dva kupatila i terase. Sav nameštaj i tehnika su novi i sa ukusom odabrani. Mikrolokacija je sjajna. Lidl se nalazi na par minuta hoda, obdanište i škola se nalaze preko puta zgrade. Košutnjak sa puno pešačkih staza se nalazi u neposrednoj blizini. U cenu je uključeno i parking mesto u garaži. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 0112620734 MR06 .
Čukarica Cerak Kneza Višeslava Dvoiposoban izdavanje Izdaje se potpuno nov, neuseljivan stan u novom kompleksu Vrtovi Ceraka. Stan se sastoji iz dnevne sobe povezane sa kuhinjom i trpezarijskim delom, manje sobe, prostrane spavaće sobe, dva kupatila i terase. Sav nameštaj i tehnika su novi i sa ukusom odabrani. Mikrolokacija je sjajna. Lidl se nalazi na par minuta hoda, obdanište i škola se nalaze preko puta zgrade. Košutnjak sa puno pešačkih staza se nalazi u neposrednoj blizini. U cenu je uključeno i parking mesto u garaži. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 0112620734 MR06 .
Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Bulevar Zorana Đinđića poslovni prostor U prizemlju stambene zgrade, izdaje se polunamešten stan, namenjen za poslovni prostor. Sastoji se od centralne prostorije, čajne kuhinje, tri odvojene sobe, hodnika, dva mokra čvora. Grejanje ulazi u cenu zakupa. Nalazi se u blizini uprave Carina, Studentskog grada, izlaza na auto put. Pogodan za ordinacije, kozmetičke salone, kancelarije i druge delatnosti. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg br.339 011/2620-734 BB01 .
izdavanje Palilula Višnjička banja Trosoban Pavla Ugrinova Komforan, kompletno namešten, trosoban stan u kući, u Višnjičkoj Banji. Prostorije: predsoblje, iz kog se ulazi u sve prostorije, dnevni boravak, sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i toalet. Stan poseduje terasu, i pripadajuće dvorište. Garaža i parking mesto obezbeđeni. Grejanje je etažno na struju i pelet, i podno gde su pločice. Nalazi se u blizini autobuskog stajališta, škole, vrtića, prodavnica. Uknjižena površina je osnova kuće od 129m2, dok stan koji se izdaje ima 100m2. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg br.339 011/26-20-734 BB01 .
Trosoban izdavanje Beograd Palilula Hadžipopovac Primorska Nenamešten, 3.0, ta, salonac, 1/3, ostava, terasa. Nenamešten, lep salonac, pogodan za poslovni prostor. Nalazi se u mirnoj ulici u blizini tržnog centra Zira. Sastoji se od ulaznog salona, iz kog se ulazi u sve prostorije, kuhinju, kupatilo, ostavu, dve sobe i terasu, koja je orijentisana ka dvorištu. Grejanje je na klime, sa niskim režijskim troškovima. Pogodan je za kancelarije, salone, agencije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg br.339 011/26-20-734 BB01 .
Beograd prodaja Zvezdara Veliki mokri lug Nikole Altomanovića Dvoiposoban U ponudi stan u naselju Vojvode Vlahovića, ulica Nikole Altomanovića - novogradnja sa građevinskom dozvolom. Odličan dvoiposoban stan funkcionalnog rasporeda prostorija, površine 48m2 sa terasom, trostrane orijentacije, sunčan i svetao. U stanu ostaje kuhinja rađena po meri sa pripadajucim ugradnim elementima i tehnikom i ugradni plakari. Kvalitetna novogradnja , PVC stolarija sa roletnama i komarnicima, hrastov parket prve klase, granitna keramika, sigurnosna vrata, etažno grejanje na struju (svaki stan ima svoj kotao). Prostorije: ulazni antre, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Cena je sa uračunatim PDV-om. Samo keš kupci. Agencijska provizija 2% Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Stari Grad Centar i Terazije Kralja Milana izdavanje Izdaje se lokal u centru grada, na odličnoj lokaciji. Lokal ima jednu prostoriju i toalet. Nalazi se u pasažu. Pogodan je za razne delatnosti. Jedan depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 SC05 .
Stari Grad Skadarlija Dvosoban Drinčićeva stan Namešten, 2.0, 43m2, VPR/IV, EG, depozit. Izdaje se namešten stan na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Bajlonijeve pijace u Drinčićevoj ulici. Stan se sastoji iz dnevnog boravka, odvojenog spavaćeg dela i odvojene kuhinje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni, ugovor o zakupu na godinu dana, depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262 07 34 MG06 .
izdavanje Zvezdara Đeram Dvosoban Đuke Dinić Izdaje dvosoban stan, dvostrano orjentisan, u mirnom delu grada sa pogledom na dvorište. Lep, svetao, prostran ušuškan. Parking u dvorištu. Odmah useljiv Depozit Plaćanje mesečno Napomena: Želi par ili samca, ne želi Ruse i kućne ljubimce. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 KM08 .
Trosoban izdavanje Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Bulevar Kralja Aleksandra 3.0, 73m2, terasa 6m2, CG, lift, II/IX, telefon, interfon, parking. Luksuzan, 3 soban stan, do sada ne useljavan, sredjen do najmanjih detalja. Nalazi se u potpuno novoj zgradi i sastoji se od prostranog ulaznog hodnika sa ugradnim ormanima, velike dnevne sobe i trpezarije, dve spavace sobe, kupatila i terase od 6 m2. Stan je opremljen novim, kvalitetnim i udobnim namestajem, TV uredjajima u dnevnoj i jednoj od spavacih soba kao i svom belom tehnikom. U cenu stana uracunato je normalno garazno mesto koje nije klackalica. U samoj zgradi se nalazi veliki DIS supermarket sto stedi vreme nabavki. Grejanje je centralno i placa se po potrosnji. Životinje nisu dozvoljene. Deposit u visini jedne mesecne zakupnine. Kontakt 062/853-0990 Agencijska provizija 50%
Beograd izdavanje Zvezdara Cvetkova pijaca Bulevar Kralja Aleksandra Trosoban 3.0, 73m2, terasa 4 m2, CG, lift, I/VII, telefon, interfon, garažno mesto, fizičko/tehničko obezbeđenje 24/7. Luksuzan, 3 soban stan sa obezbedjenjem 24/7. Do sada ne useljavan, sredjen do najmanjih detalja. Nalazi se u potpuno novoj zgradi sa luksuznim foajeom. Zgrada je uvucena od ulice pa je mirno i bez buke. U samoj zgradi se nalazi Aroma supermarket. Sastoji se od prostranog ulaznog hodnika, velike dnevne sobe i trpezarije, dve spavace sobe, toaleta, kupatila i terase od 4 m2. Stan je opremljen novim, kvalitetnim i udobnim namestajem, TV uredjajima u dnevnoj i svakoj od spavacih soba kao i svom belom tehnikom. Kuhinja je kompletno snabdevena posudjem. U cenu stana uracunato je normalno garazno mesto koje nije klackalica. Grejanje je centralno i placa se po potrosnji. Zivotinje nisu dozvoljene. Deposit u visini jedne mesecne zakupnine. Kontakt 062/853-0990 Agencijska provizija 50%
Zemun Pregrevica Pregrevica Trosoban prodaja 3.0, 74.18m2, terasa 4.27m2, dvorište, PR/2, lift, telefon, interfon, Građevinska dozvola. Ekskluzivni kompleks zatvorenog tipa, smešten u mirnom delu Zemuna, sa pogledom na Dunav. Kompleks ce posedovati neprekidni video nadzor i fizičko obezbeđenje 24/7. Sve zgrade su izgrađene veoma kvalitetnim materijalima sa visokim stepenom energetske zaštite: Fasada - 15cm kamena vuna u kombinaciji Demit i Ciglica. Sigurnosna ulazna vrata premium kvaliteta. Sobna vrata od medijapana, farbana poliuretanom. Podne obloge - kvalitetni višeslojni Tarkett parket. Keramika prve klase renomiranog svetskog proizvođača. Sanitarija premium kvaliteta. Grejanje i hladjenje - kombinacija podnog grejanja i Fan Coil uređaja na principu toplotnih pumpi. Stan koji imamo u ponudi se nalazi u prizemlju i poseduje svoju privatnu bastu. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe i kuhinje, 2 spavace sobe i dva kupatila. Projekat ce biti gotov pocetkom 2025 godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15.000 +PDV Cena je prikazana bez PDV od 10%. Mogucnost vracanja pdv-a. Agencijska provizija 2%
Čukarica Makiš Bore Stankovića magacin Magacinski prostor se nalazi na makišu i sazidan je pre dve godine. Odlična povezanost sa obilaznicom, što je pogodno za dolazak šlepera. Dimenzije magacina : širina 25m, visina 6m, dužina 20m. Strujaje trofazna do 40kw. Šleperski prilaz. U sklopu magacina postoje i kancelarija Parking za 30 automobila. Kontakt Mirjana 063/770-8837 Agencijska provizija 50%
prodaja Zemun Pregrevica Dvosoban Pregrevica 2.0, 50.02m2, terasa , 2/2, lift, telefon, interfon, Građevinska dozvola. Ekskluzivni kompleks zatvorenog tipa, smešten u mirnom delu Zemuna, sa pogledom na Dunav. Kompleks ce posedovati neprekidni video nadzor i fizičko obezbeđenje 24/7. Sve zgrade su izgrađene veoma kvalitetnim materijalima sa visokim stepenom energetske zaštite: Fasada - 15cm kamena vuna u kombinaciji Demit i Ciglica. Sigurnosna ulazna vrata premium kvaliteta. Sobna vrata od medijapana, farbana poliuretanom. Podne obloge - kvalitetni višeslojni Tarkett parket. Keramika prve klase renomiranog svetskog proizvođača. Sanitarija premium kvaliteta. Grejanje i hladjenje - kombinacija podnog grejanja i Fan Coil uređaja na principu toplotnih pumpi. Stan koji imamo u ponudi se nalazi na drugom spratu. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe i kuhinje, 1 spavace sobe, kupatila i terase. Projekat ce biti gotov pocetkom 2025 godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15.000 +PDV Cena je prikazana bez PDV od 10%. Mogucnost vracanja pdv-a. Agencijska provizija 2%
Trosoban prodaja Beograd Zemun Pregrevica Pregrevica 3.0, 60m2, terasa 4.27m2, 2/2, lift, telefon, interfon, Građevinska dozvola. Ekskluzivni kompleks zatvorenog tipa, smešten u mirnom delu Zemuna, sa pogledom na Dunav. Kompleks ce posedovati neprekidni video nadzor i fizičko obezbeđenje 24/7. Sve zgrade su izgrađene veoma kvalitetnim materijalima sa visokim stepenom energetske zaštite: Fasada - 15cm kamena vuna u kombinaciji Demit i Ciglica. Sigurnosna ulazna vrata premium kvaliteta. Sobna vrata od medijapana, farbana poliuretanom. Podne obloge - kvalitetni višeslojni Tarkett parket. Keramika prve klase renomiranog svetskog proizvođača. Sanitarija premium kvaliteta. Grejanje i hladjenje - kombinacija podnog grejanja i Fan Coil uređaja na principu toplotnih pumpi. Stan koji imamo u ponudi se nalazi na drugom spratu i poseduje svoju privatnu bastu. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe i kuhinje, 1 spavace sobe kupatila i terase. Projekat ce biti gotov pocetkom 2025 godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15.000 +PDV Cena je prikazana bez PDV od 10%. Mogucnost vracanja pdv-a. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Voždovac Kumodraž I II III Ljubičica Jednosoban 1.0, 31m2, terasa 2m2, plin, I/III, telefon, interfon. Uknjižen Novogradnja u mirnom delu Kumodraža. Blizina doma zdravlja, škole, vrtića, marketa, javnog prevoza. Dvostrano orijentisan severozapad-zapad. Bez ulaganja. Agent Snežana 064/81 32 137 Agencijska provizija 2%
Palilula Karaburma Dragoslava Srejovića Garsonjera prodaja 0.5, 21m2(terasa 0.5m2), TA, II/III, telefon, interfon. Uknjižen. Garsonjera sa pogledom na Dunav. Odlična komunikacija sa svim delovima grada. Idealna kao investicija za izdavanje. Bez ulaganja. Humano okruženje za život. Agent snežana 064/81 32 137 Agencijska provizija 2%
Stara Pazova Centar Miroslava Antića kuca kuća, 53m2, plac 4.5 ara, GAS, telefon, interfon, parking. Uknjiženo Uknjižena kuća na placu od 4.5 ara na dobroj gradskoj lokaciji u blizini svih sadržaja za stanovanje. Zemljište je građevinsko u privatnoj svojini, pravilnog, pravougaonog oblika. Kuća je uknjižena na 53m2, pomoćni objekti nisu uknjiženi. Moguća dogradnja i proširenje. Pogodno i za kreditne kupce. Agencijska provizija 2%
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvoiposoban Mirka Banjevića 2.5,80m2( terasa 8m2), CG, lift, ostava, IV/V, telefon, interfon. Uknjiženo 72m2 Retko u ponudi dvoiposoban stan, dva mokra čvora. Iz hodnika se ulazi u toalet, trpezariju, kuhinju , ostavu , dnevni boravak, kupatilo i dve spavaće sobe. Trpezarija ima izlaz na terasu. Blizina pijace, policije, doma zdravlja, autobuskih stajališta 27e, e6,79 i 25p Kontakt Milica 063155-9448 Agencijska provizija 2%
Dvoiposoban izdavanje Beograd Rakovica Kneževac 17. oktobra 2.5, 50m2, inverter klima, IV/IV, telefon, interfon. Izdaje se namešten stan, koji se satoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, hodnika i kupatila. Niski režijski troškovi. Kontakt Mirjana 063/770-8837 Agencijska provizija 50%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane