Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Rakovica Vidikovac Vidikovački venac

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Lion Koste Abraševića Trosoban Reprezentativna zgrada u ulici Koste Abraševića, ugao sa Gospodara Vučića. Mirna okolina uprkos blizini raskrsnice ka centru, Smederevskom putu i Vojislava Ilića. Bulevar, Olimp, Gradska bolnica, Zvezdara teatar su u neposrednoj blizini. Panoramski pogled pruža se iz svakog dela stana, koji je dvostran i ima dve terase. Sastoji se iz predsoblja , iz koga se ulazi u prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, izdvojen prostor garderobera, dečiju sobu, kupatilo, master spavaću sobu. Stan poseduje garažno mesto sa ostavom, namešten je i useljiv. Agenc. provizija 50%. Agent: Zdenka Babović br.licence 674 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 ZB06 .
Vračar Crveni krst Grčića Milenka Troiposoban izdavanje Namešten, 3.5, 68m2, XI/XIX, 2 lifta, terasa, CG, depozit. Soliter na početku ulice Grčića Milenka, na uglu sa ulicom Vojislava Ilića i u blizini Crvenog krsta. Okružen je parkom, igralištem, u blizini su škole i obdanište. Stan je dvostran, svetao, sa nestvarnim pogledom na panoramu grada. Arhitektonska rešenja su doprinela odličnom organizovanju 3 spavaće sobe, dnevnom boravku sa trpezarijom, kuhinji, toaletu, hodnicima i zatvorenoj terasi. Savremeno i kvalitetno je opremljen, što pruža vizuelno i praktično lep doživljaj, i odmah je useljiv. Agencijska provizija 50% od prve rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262 07 34 SS07 .
Savski venac Dedinje Četvorosoban Neznanog Junaka stan Centralni deo Dedinja, prodaje se duplex od 96m2. Na prvom nivou nalaze se: dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba , kupatilo i zastakljena lođa . Na drugom spratu imamo dve spavaće sobe i kupatilo. Iznad stana je kosi krov. Stan je nadogradnja na petom spratu bez lifta. Grejanje je etažno (kotao na struju), a postoji mogućnost uvođenja gasa koji je uveden u zgradu. Prednost stana je zajednički parking stanara zgrade, osnovna škola Vojvoda Radomir Putnik, vrtić Carica Milica, Interenacionalne škole u neposrednoj blizini, DM i MAXI u zgradi pored, sve bolnice od VMA, Ortopedije, Dr Misovića, Kardiološka klinika. Stan je uknjižen bez zabeležbi, mogućnost kredita. Agencijska provizija 2% Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV04 .
izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Jednosoban Čika Ljubina Izdaje se jednosoban stan u strogom centru grada. Stan poseduje hodnik, dnevo- spavaći deo, kuhinju i trpezariju i kupatilo. Krevet je na razvlačenje. Velike fotelje mogu da se iznesu. Grejanje je na TA peć, ima klimu, pvc. Dobro je izolovan od buke. U cenu su uključeni svi računi osim struje. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Depozit obavezan. Lokacija je fantastična. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0112620734 SC05 .
Dvosoban izdavanje Beograd Zvezdara Đeram Starca Vujadina Kompletno namešten svetao, osunčan stan u zgradi novije gradnje kod Đerma. Sastoji se od predsoblja iz koga se ulazi u prostranu dnevnu sobu sa izlazom na terasu, odvojene kuhinje, kupatila sa tuš kabinom i velike spavaće sobe. Mikrolokacija odlična. U neposrednom okruženju su svi sadržaji neophodni za kvalitetan život (prodavnice, pijaca, banke, škole, vrtići, restorani..) LInijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan se izdaje na duži period i odmah je useljiv. Napomena: Ostali troškovi (struja/Infostan/internet) cc 120eur. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 IK05 .
Beograd izdavanje Novi Beograd Belvil (A blok) Jurija Gagarina Dvosoban Namešten, 2.0, cg, renoviran, 2/10, dva lifta, terasa, garažno mesto. Ovaj prostrani i luksuzno uređen stan smešten je na atraktivnoj lokaciji, u naselju Belville. Idealno je mesto za one koji traže udoban i luksuzan životni prostor sa odličnim pristupom svim sadržajima, kako u samom naselju, tako i van njega. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje opremljene svim neophodnim uređajima, spavaće sobe sa ugradnim plakarima, i kupatila. Zgrada je obezbeđena video nadzorom i poseduje dva lifta. U cenu zakupa ukljuceno je i garažno mesto. Stan je useljiv od 15.04.2024. Obavezan depozit u visini jedne rente. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 KR06 .
Stari Grad Politika Makedonska Dvosoban izdavanje Mali salonac u centru Beograda kod Politike. Idelan za poslovni prostor. Poseduje dve prostorije, toalet i ostavu. Nalazi se u prizemlju stambene zgrade i dvorišno je orijentisan. U blizni su supermarketi, linije gradskog prevoza. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Savski venac Dedinje Miće Orlovića kuca Zastupamo prodaju ekskluzivne nekretnine, kuću sa dvorištem od 11 ari, na prestižnoj lokaciji na Dedinju. Cela kuća sa placem je ograđena, poseban ulaz za vozila, kao i prostorija za čuvara sa nadzorom. Sastoji se od četiri nivoa - suteren, prizemlje, prvi sprat i povučeni sprat, ima garažu za smeštaj četiri automobila, bazen sa đakuzijem i predivno uređeno dvorište. Jedinstvena lokacija i kvalitet gradnje i opremanja čine je jedinstvenom na tržištu. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262-07-34 TV .
izdavanje Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Dvosoban Sarajevska Odličan stan u samom centru kod Kneza Miloša.Polunamešten je moze i kao poslovni prostor. Sastoji se iz 2 sobe, kupatila,kuhinje i vrlo lepe terase. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Miloš Todorović, br. licence:5404 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MT05 .
Trosoban izdavanje Beograd Vračar Južni bulevar Mihaila Gavrilovića Novogradnja, polunamešten, terasa, dvorište, CG, klime, internet-optika,, interfon, videonadzor, garažna mesta Izuzetan stan u novogradnji na Vračaru. Idealan za poslovni prostor. Dve manje sobe, kuhinja i velika dnevna soba sa izlazom na terasu, dva kupatila sa tuš kabinama. Centralno grejanje sa kalorimetrom, dva klima uređaja. Postoji mogućnost iznajmljivanja garažnih mesta uz doplatu. Mikrolokacija odlična. U neposrednom okruženju su svi sadržaji neophodni za kvalitetan život i rad. LInijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan se izdaje na duži period i odmah je useljiv. Napomena: Ostali troškovi (struja/Infostan/internet) cc 150eur. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 IK05 .
Beograd izdavanje Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Bulevar Arsenija Čarnojevića Trosoban Na duži period se izdaje komplet opremljen, renoviran, trosoban stan. Funkcionalan raspored, dnevna soba sa izlaskom na zastakljenu terasu, kuhinja sa trpazarijom, dve spavaće sobe, dva mokra čvora. PVC stolarija, dve klime, interfon, dva lifta, uredan i održavan ulaz. Infostan oko 12.000 dinara, internet trenutno besplatan, održavanje zgrade 1.000 dinara. U neposrednoj blizini više autobuskih linija, prodavnice. Plaćanje mesečno, depozit u visini mesečne kirije. Agencijska provizija 50%
Zvezdara Zeleno brdo Lošinjska Donja Jednosoban prodaja Odmah useljiv, uknjižen, kompletno namešten, lux stan. Adaptibilan u jednoiposoban. Veoma svetao, dvostrano orijentisan, sa lođom i prelepim pogledom. Odlična novogradnja, na odličnoj lokaciji između Bulevar kralja Aleksandra i Mirijeva. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Skupština Garsonjera Dečanska stan U prolici smo da vam ponudimo stan u suterenu na atraktivnoj lokaciji. Renoviran, polunamešten. Pogodan za poslovni prostor (kancelariju), kozmetički ili frizerski salon, ali i za stanovanje. U cenu uračunati troškovi infostana, kablovske i interneta. Mesečno plaćanje. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zvezdara Konjarnik Garsonjera Ustanička Renovirana i uknjižena garsonjera. Prodaje se kompletno opremljena. Na odličnoj lokaciji. Dobro održavana zgrada. U krugu od 100 metara se nalaze svi objekti za snabdevanje kao i gradski prevoz. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevski Venac Komforan porodični stan, u izvornom održavanom stanju. Odličnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Veoma svetao, na odličnoj lokaciji u blizini prevoza, objekata za snebdevanje, škole i vrtića. Stan je uknjižen na 71m2, sa dve lođe ima 79.40m2. Za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Novi Beograd Blok 43 Bulevar Milutina Milankovića Izvanredan poslovni prostor za višestruke namene. Funkcioniše kao "open space", lako adaptibilan kao kancelarijski prostor. Obezbeđen parking za 2-3 automobila. Nalazi se preko puta Bloka 23, u blizini nove autobuske stanice i buvlje pijace. Sigurnosno obezbeđen video nadzorom i alarmom. Mesečno plaćanje. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Trosoban izdavanje Luksuzan stan u najkvalitetnijoj novogradnji. Uz stan je moguće zakupiti i 2 garažna mesta ( 150 eura po mestu). Cena zakupa na duži vremenski period je 1800 eura. Zgrada ima recepciju i obezbedjenje. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Dorćol gornji Trosoban Budimska stan Prodajemo odličan trosoban stan u Budimskoj ulici, na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini botaničke bašte. Stan je dvorišno orijentisan, zaštićen od gradske buke, trostran i veoma svetao. U odličnom je stanju i ne zahteva velika ulaganja. Sastoji se od dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, toaleta i terase. Grejanje je na klima uređaje a u dnevnom boravku je i kamin u funkciji koji može da greje ceo stan. Dobro koncipiran stan i pogodan za život ili kao poslovni prostor. Uknjižen i useljiv po dogovoru. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Dvoiposoban Tetovska Prodajemo odličan dvoiposoban stan na Voždovcu, u Tetovskoj ulici, na Lekinom brdu. Nalazi se na prvom spratu zgrade novije gradnje sa veoma održavanim ulazom, bez lifta. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijskim delom, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, gostinskog toaleta i lođe. U stanu je postavljena kvalitetna PVC stolarija i hrastov parket I klase. Renovirano je kupatilo i tom prilikom je postavljena nova granitna keramika sa kvalitetnim sanitarijama i HANSGROHE baterijama, takodje je postavljena i nova unutrašnja kvalitetna stolarija. Pozicija u zgradi i kvalitetna izolacija (sendvič-zidovi) omogućavaju, uz centralno grejanje koje poseduje, da stan bude veoma topao tokom zimskih dana. Grejanje se plaća paušalno što dovodi do niskih režijskih mesečnih troškova. Dvostrano je orijentisan i svetao tokom dana. Prodaje se sa svim ugradnim elementima i kuhinjom koji su rađeni po meri. Zbog svoje lokacije i strukture, ovaj stan je idealan kako za život tako i za investiciju kao stan za izdavanje. Uknjižen na vlasnika. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO.
Jednosoban prodaja Beograd Stari Grad Kalemegdan Bulevar vojvode Bojovića 1.0, 36m2, 6/7, CG, lift, internet, ktv, klima, interfon, video nadzor, lux. Nad ušćem Save u Dunav, uz Beogradsku tvrđavu i Kalemegdanski park, K-District je tačka iz koje je vam je gotovo sve ono što je u Beogradu važno. Jedinstvena lokacija u najstarijem gradskom jezgru, u kulturno istorijskoj celini Kalemegdana, stambeno-poslovni kompleks K-District idealno je uklopljen i usklađen sa urbanim životom modernog Beograda. Primer gradnje skrojene za potrebe modernog čoveka za kvalitetnim i luksuznim stambenim prostorima, a na pešačkoj udaljenosti od centra grada. Zbog toga su se stanovi ovog kompleksa pročuli po kvalitetu i luksuzu, pa su vrlo traženi i predstavljaju sigurnu investiciju. U prilici smo da Vam ponudimo luksuzan jednosoban, nikada useljavan stan na šestom spratu od sedam. Stan je jednostrano orijentisan, svetao i bez buke, maksimalno iskorišćene kvadratute. Kompletno moderno opremljen novim nameštajem i belom tehnikom koji su u ceni. Vrhunski kvalitet postignut je upotrebom materijala i opreme renomiranih proizvođača: Bosal Lux sigurnosna ulazna vrata, Bosal sobna vrata, troslojni hrastov parket nemačke kompanije Haro, granitna italijanska keramika, sanitarije Villeroy&Boch, aluminijumska stolarija sa spoljnim venecijanerima, Aluminijumski bimetal radijatori. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Isključivo gotovinski kupci. Samo kuhinja ulazi u cenu. Od prostorija: ulazni deo, izdvojena kuhinja sa trpezarijskim šankom, kombinovana soba, kupatilo. Objakat sa građevinskom dozvolom, ugovorna površina je 36m2. Kontakt: 063/250-763 R-ID: #5178 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane