Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Stari Grad Dorćol gornji DORCOL Dubrovacka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Ustanicka Troiposoban SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Konjarnik, Ustanicka, 3.5, 92 m2, bez terase, VPR od V spratova, cg, lift, interfon, klima, uknjizen na 87 m2, prema nacinu koriscenja po katastru stan ima 91.71 m2 sa lodjom, podrum, zgrada iz 70-ih godina. Stan se sastoji od hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, dve velike i jedne manje spavace sobe, kupatila i gostinjskog toaleta. Na spratu postoji zajednicka terasa koja se moze koristiti za susenje vesa ili odlaganje bicikala. Stan jednim delom ima visinu prvog sprata, a drugim delom je VPR (na ovom delu je visina do donje ivice prozora 1.80 m). Okruzen je zelenilom. Nalazi se u blizini Lidla, Vera, Beo shopping centra, nekoliko vrtica i skola, stanica gradskog prevoza i idealan je za zivot porodice. Ispred i oko zgrade ima dovoljno mesta za parkiranje. Racun za Infostan iznosi oko 14 000 din. Cena 230 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056064 || dokumentacija : uknjizen
Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Bulevar Mihajla Pupina prodaja U ponudi garaza ,uknjizena, na odlicnij lokaciji, blizina Novog Merkatora. Kupac placa proviziju 1000e
Voždovac Voždovac lokacija Dvoiposoban Braće Jerković stan 1.5 /2.5 stan na Vozdovcu u naselju Brace Jerkovic Stan se nalazi na opstini Vozdovac u naselju Brace Jerkovic u kvalitetnoj zgradi sa centralnim grejanjem i protocnom toplom vodom koja je odlicno pozicionirana u naselju. Zgrada poseduje 2 lifta od kojih je jedan teretni. Ulaz u zgradu je uredan i odrzavan, a zgrada je okruzena zelenilom, decijim igralistima i mnostvom parking mesta. U neposrednoj blizini su marketi Vero i Maxi koji radi celu noc kao i TC Stadion. Stajalista gradskog prevoza su u blizini zgrade (26,18, 50). Nekretnina se sastoji od predsoblja iz koga se ulazi u sve prostorije spavacu sobu orijentisanu ka parku, kupatilo, odvojenu dnevnu sobu, odvojenu kuhinju sa prozorom. Iz centralnog dela stana se ulazi na veliku, lepu lodju. Stan je dvostrano orijentisan, suncan i svetao. Ovo je nekretnina koja se zbog svoje strukture moze koristiti kao 2.5 stan iako je izvorno 1,5. Uknjizen je na 50m2 grejne povrsine, a pored te kvadrature ima lodju od 6,3 m2 i pripadajuci podrum. Mapa je informativnog karaktera.
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvosoban Dr Agostina Neta Blok 70a je jedan od novobeogradskih blokova , deo mesne zajednice Savski kej. Oivičen je Ulicama Omladinskih brigada ,Jurija Gagarina, ulicom Dr Agostina Neta i rekom Savom. Nalazi se na 5.5 km od centra Beograda i na oko 12km od aerodroma "Nikola Tesla". Blok 70a je krenuo da se gradi 1981 godine a svih 36 osmospratnica je izgrađeno do 1986 . Prvo su počele da se grade lamele do Save i ulice Omladinskih brigada. Izuzetan po svom položaju kako same zgrade tako i samog stana iz koga se pruža predivan i otvoren pogled ka TC Delta City , Bloku 67a, novo-izgrađenim zgradama tzv Lastavica i Sakura park. Stan je renoviran sunčan i odiše toplinom. Pogodan je za sve ljubitelje ovog novobeogradskog bloka između ostalog i zbog reke "Save" , kao i igrališta za decu , male pijace ,Supermarket "Maxi", Poštanske štedionice , menjačnice ,kafići, restoran ,apoteka i još mnogo toga drugog. Blizina tramvajskih i autobuskih linija ka svim delovima grada pruža posebnu uštedu u vremenu. Mnogo zelenih površina daje posebnu lepotu. Od prostorija stan ima dnevni boravak u čijem sastavu je trpezarija iz koje se ide u kuhinjski deo sa lođom. Iz dnevne sobe se izlazi na predivnu lodju koja pruža posebni užitak u svakom delu dana.Stan je uknjižen na 59kvm +lođa oko 6m2 iz dnevnog boravka i 1m2 iz kuhinje. Velika spavaća soba sa ugrađenim plakarima je deljiva na dve.Ugrađeni plakar se nalazi i u hodniku. Dnevni boravak ,hodnik ,kuhinja ,mala lođa ,trpezarija ,spavaća soba.Kupatilo ima prirodnu ventilaciju ,tj.prozor.Postoji i pripadajući podrum. Stan je odmah useljiv.Prodaje se sa nameštajem. Zgrada ima dva lifta. Agencijska provizija 2%. Za više informacija kontakt telefon 065/245-6619 Brankica
Dvosoban prodaja Beograd Čukarica Sremčica Sare Bernar U prilici smo da Vam ponudimo odličan dvosoban stan od 63,58m2 u Sremčici . Stan se nalazi u blizini sve potrebne infrastrukture u neposrednoj blizini škole, vrtića, Maxija, gradskog prevoza. Zgrada je okružena zelenilom,dosta parkinga ispred zgrade. Odmah useljiv. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon br. 2 Radmila
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Dvosoban Odličan uknjižen, renoviran jednoiposoban stan u bloku 62. Uknjižen na 41m2, plus 3m2 zastakljena terasa. Izvorno jednosoban, adaptiran u 1.5. Sastoji se od kuhinje, dnevno trpezarijskog dela, spavaće sobe, kupatila i terase. U stanu su zamenjene vodovodne i elektro instalacije, renovirano kupatilo i kuhinja, sigurnosna ulazna vrata, PVC stolarija spoljna i unutrašnja. Prelep otvoren pogled, odlična lokacija, kompletna infrastruktura, blizina gradskog prevoza. Odličan kao investicija za izdavanje ili za život. Preporuka! Kontakt:Radmila Topić, 064/4010-676. Agencijska provizija 2%
Vračar Južni bulevar Gospodara Vučića Jednoiposoban izdavanje U novoizgrađenom objektu, potpuno novi , neuseljavan jednoiposoban stan sa garažnim mestom. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, spavaće sobe i prostranog kupatila. Sa terase predivan pogled ka Hramu Sv. Save.Zgrada je futuristička, nedavno useljena sa obezbeđenjem i video nadzorom, dva lifta. Grejanje centralno sa kalorimetrima, niski mesečni troškovi. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 OB05 .
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Dvosoban Bulevar Mihajla Pupina stan Namešten, 2.0, cg, 1/13, lift, terasa. Stan se nalazi kod Starog Merkatora. Sastoji se iz dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom i iz koje se izlazi na terasu, spavaće sobe, kupatila i terase. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Jelena Mirić br. licence:5463 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MJ06 .
izdavanje Vračar Južni bulevar Gospodara Vučića U najlepšem delu Vračara . Idealan za poslovni proctor, tri kancelarije, kuhinja, kupatilo terasa Stan se izdaje prazan. Garažno mesto. Za svaku preporuku. Agenc. provizija 50% Agent: Miodrag Resanović broj licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/ .
Dvosoban izdavanje Beograd Voždovac Voždovac lokacija Vojvode Toze Svetao, renoviran dvosoban stan, namešten i opremljen belom tehnikom sa terasom na odličnoj lokaciji, kod Obilićevog stadiona, u blizini autoputa. Podno grejanje, kamin, klima. Meseèni troškovi fiksni iznose 100e, a struja se plaća po potrošnji. Retko u ponudi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne meseène zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 DS06 .
Beograd prodaja Čukarica Žarkovo Ilije Đuričića Dvosoban Odličan, kompletno renoviran stan na top lokaciji u centru Žarkova, 200m od Vera.Prodaje se kompletno namešten i opremljen, bez ulaganja.Terasa gleda na dvorište i izolovan je od buke. Zgrada je iz 2000. godine. Blizina svih infrastrukturnih sadžaja neophodnih za lagodan život. Stanovi na ovoj lokaciji su izuzetno traženi za rentiranje. Prostorije: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija i dnevna soba ( sa izlazom na terasu), spavaća soba, kupatilo, ostava. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339. 011/2620734 .
Voždovac Pinosava Save Ristića prodaja Kuća od 380m2 sa unutrašnjim bazenom i garažom je na prodaju u Pinosavi, smeštena u mirnom delu. Unutrašnjost kuće je u sivoj fazi, nedovršena, dok je spoljašnjost kompletno završena. Ova nekretnina nudi dovoljno prostora i mogućnosti za prilagođavanje prema željama kupca. Unutrašnji bazen dodaje luksuzan dodir i idealan je za opuštanje. Garaža pruža praktično parking mesto i mogucnost za odlaganje stvari. Nedovršena unutrašnjost omogućava personalizovane dizajnerske izbore. Lokacija kuće u mirnom kraju garantuje mir i privatnost. Prilika je za kupce koji žele da stvore dom po svojim merama. Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Trosoban Nehruova stan Stan na fantastičnoj lokaciji, na manje od sto metara od Savkog keja. U miru i tišini, okružen zelenilom i parkovima. Blizu Doma zdravlja, pijace, Osnovnih škola, vrtića. Oko zgrade se nalazi slobodan parking. Odlična povezanost sa gradskim prevozom. Ulaz zgrade je uredno održavan. Stan je uknjižen na 92m2 sa terasama, u izvornom stanju, trosoban, adaptibilan u 3.5. Dvostrano orijentisan, istok zapad, izuzetno svetao tokom celog dana, ušuškan, okružen je stanovima sa svih strana. Iz prostranog hodnika se ulazi u sve prostorije: toalet, ostava, kupatilo, kuhinja, tri velike sobe i dve terase. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Vračar Južni bulevar Četvorosoban Cerska Stan je uknjižen na 107m2 plus terasa od 70m2 koja nije ušla u kvadraturu. Nalazi se u manjoj zgradi izgrađenoj 2008. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta od 16m2 za + 16.000 eura. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Petosoban prodaja Beograd Zvezdara Lion Bulevar Kralja Aleksandra 5.0, 138m2, terasa 6m2, CG, lift, V/V, ostava, podrum, telefon, interfon. Uknjižen. Stan se nalazi u nesvakidasnje, dobro odrzavanoj zgradi od crvene fasadne cigle. Sama zgrada je uvučena i nije direktno na bulevaru što obezbedjuje mir i udaljenost od buke. Sam stan je veoma prostran sa odličnim rasporedom prostorija. Sastoji se od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe sa trpezarijom, 4 spavace sobe od kojih je najveca master sa walk in garderoberom i kupatilom. Stan poseduje jos jedno kupatilo, poseban toalet i prostranu, moderno opremljenu kuhinju. Iz dnevne sobe se izlazi na veliku terasu na koju se nastavlja mala ostava za potrebe domacinstva. Luksuznosti ovog stana doprinose i visoki plafoni koji na nekim mestima dosežu preko 3 metra. Stan je dvostran i svaka prostorija je veoma osvetljena. U cenu stana ulaze gotovo svi ormani koji su pazljivo radnjeni po meri kao i kuhinja sa svom opremom. Kontakt 062/853-0990 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Vračar Kalenić Niška Četvorosoban 4.0, 135m2, terasa 11m2, CG, lift, VI/VII, telefon, interfon. Uknjižen. Fantastican uknjižen dupleks u srcu Vracara. Na prvom nivou nalazi se prostrana dnevna soba iz koje se izlazi na fantasticnu terasu od 11 m2. Kuhinja je otvorenog tipa sa prirodnom ventilacijom a na donjem nivou nalazi se velika radna soba kao i kupatilo takodje sa prirodnom ventilacijom. Ispod stepenista koje vodi na drugi nivo nalazi se i mala ostava za potrebe domacinstva. Na drugom nivou protezu se dve spavace sobe svaka sa svojim kupatilom. Svi ugradni ormani, police pa i neki delovi namestaja ostaju u stanu. Postoji mogućnost kupovine garaže po ceni od 30.000 evra. Kontakt 062/853-0990 Agencijska provizija 2%
Zvezdara Mali mokri lug Crvena Zvezda Jednoiposoban prodaja 1.5, 40m2, TA, PR/II, telefon. Uknjižen kao idealan deo 8m2. Stan u kući, uknjižen kao idealni deo 8m2, stvarna kvadratura je 40m2. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe, kuhinje, sobe, kupatila. Potrebno higijensko krečenje, sređivanje parketa. Blizina javnog prevoza, prodavnice, marketa, pijace. Kontakt 063/666-845 Agencijska provizija 1000 evra
Zvezdara Lion Dvosoban Preševska stan 2.0, 83m2, terasa, 4/4, EG, telefon, interfon. Uknjižen. Izuzetno svetao sređen stan na odličnoj lokaciji. U stanu su kompletno zamenjene vodovodne i elektro instalacije, ishoblovan parket...Poseduje veliku terasu sa prelepim pogledom. Nalazi se u blizini škole, vrtića, marketa, autobuskih stajališta, Bulevara kralja Aleksandra.... Kupac na poklon dobija popust od 15% za kupovinu nameštava u salonu Vitorog. Agencijska provizija 2%
prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Jednosoban Kolumbova 1.0 , 33m2, terasa 3m2, CG, lift, II/III, telefon, interfon. Uknjižen. Zgrada se nalazi pored Kosa Kvarta. Stan je južno orijentisan i za sređivanje. Nalazi se u blizini javnog prevoza i svih infrastrukturnih sadržaja potrebnih za udoban život. Kontakt 063/770-8837 Agencijska provizija 2%
Trosoban prodaja Beograd okolina Grocka Boleč centar Sastoji se od dve spavaće sobe,dnevne sobe sa kuhinjom, kupatila i pretsoblja. Ispred je velika terasa,koja pripada stanu, a moguće je koristiti i dvorište. Trenutno je useljiv , a ,vlasnik bi uradio izmene u dogovoru sa kupcem. Planira renoviranje kupatila i pregrađivanje velike spavaće sobe. Kupac bi mogao da koristi 2 parking mesta. Zgrada je blizu prevoza, snabdevanja, škole, vrtića, MZ, pošte... U istoj zgradi,u suterenu, na prodaju je stan, P=71m2,upisan kao ostava, useljiv, po ceni od 55000 Eur. Označena je približna lokacija. Kupac plaća proviziju u iznosu od dva posto cene. 069 2365768
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane