Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Rige od Fere

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zemun Zemunske kapije Šumadijska Jednoiposoban U ponudi je luksuzan jednoiposoban stan u naselju Zemunske kapije. Odlično je organizovan prostor, a stan je jako lepo osvetljen. Prodaje se sa kompletnim nameštajem. Pozicija zgrade je odlična, u ovom kompleksu si svi bitni sadržaji za život. Postoji mogućnost kupovine I garažnog mesta. Stan je odmah useljiv,dobar kako za život, tako i kao investicija! Agencijska provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 JA .
Zvezdara Lion Hektorovićeva prodaja Luksuzna porodična vila na prestižnoj lokaciji u mirnom urbanom okruženju a u neposrednoj blizini svih potrebnih infrastrukturnih objekata. Reprezentativan objekat projektovan i izgrađen po uzoru i u maniru gradske porodične kuće. Ova jedinstvena nekretnina izgrađena je po najvišim standardima i sadrži sve potrebno za udoban život višečlane porodice. Npr:Prostrana garaža za dva vozila, energetska prostorija sa centralnim bojlerom i kotlom za sve vrste grejanja, ostava, vinski podrum, sala sa saunom i tušem. Vpr:Ulazni hol, prostran dnevnotrpezarijski prostor sa kaminom i terasom 30m2, kuhinja, radna soba i gostinski toalet. I Spr: Master bedroom sa svojim kupatilom i walk in garderoberom, tri spavaće sobe sa walk in prostranim garderoberima, dva kupatila, terasa 30m2. II Spr: Prostor za zabavu i okupljanje, tri sobe i prostrano kupatilo sa jakuzzi kadom. Prilikom izgradnje su korišćeni najkvalitetniji uvozni materijali. Granit, najkvalitetniji parketi velikih dimenzija, sanitarije, stolarija, pikovana fasada. Grejači oko kuće, ispod staza i u olucima, klima, alarm i video nadzor, itd. Ukupna grejna povrsina je 535m2 na parceli od 4ara. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 0112620734 NS .
Rakovica Miljakovac 3 Miljakovačke livade plac Plac na odličnoj lokaciji južne orijentacije , pruža pogled ka Avali 33ari , gradjevinsko zemljiste, individualno stanovanje. Idealna parcela za investitore - gradnju kuća. Indeks zauzetosti po informaciji o lokaciji 40% Spratnost P+2 Kota slemena 15m Struja, voda, kanalizacija , asfalt Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
izdavanje Zemun Zemunske kapije Dvosoban Šumadijska Nov dvosoban stan u Zemunskim kapijama. Moderno opremljen, ovaj stan je idealan za dvoje ljudi. Sadrži prostran dnevni boravak povezan sa kuhinjom i trpezarijom. Odmah useljiv. U neposrednoj blizini je mnoštvo kafića, restorana i prodavnica. Park se nalazi ispred zgrade. Do centra se stiže za 20 minuta. U cenu stana je uračunato i garažno mesto. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/262-0734 MR06 .
Dvosoban izdavanje Beograd Zemun Zemunske kapije Šumadijska Namešten, 2.0, cg, 4/7, lift, terasa, garaža. Odličan dvosoban stan kompletno namešten i opremljen tehnikom. Sjajno je pozicioniran, svetao i komforan. Zemunske kapije su jedna od najboljih stambenih sredina u Beogradu. Kompleks sadrži mnoštvo prodavnica, kafića i restorana. Postoji mogućnost iznajmljivanja garaže. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 0112620734 MR06 .
Beograd prodaja Voždovac Rakovica selo Jovana Milovanovića Plac u zoni porodične gradnje , pravilnog oblika 56.5 ar , dimenzije 71mx78m. Lokacija na oko 1.5 km od avalskog puta , 3-4 min vožnje . Indeks zauzetosti po informaciji o lokaciji 40% Kota slemena 12.5m Struja , voda, Manji deo puta na prilazu do placa je macadam Informacija o lokaciji na uvid Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262-0734 .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Koste Nađa Jednoiposoban prodaja U prilici smo da vam ponudimo odličan jednosoban lux renoviran ,izuzetno svetao stan .Zgrada je uredno održavana sa interfonomi i liftom. Stan se sastoji od hodnika,kuhinje sa trpezarijom,kupatila,dnevne i manje spavaće sobe i francusko balkona.Stan je bez ulaganja i može se kupiti bez nameštaja uz korekciju cene. Stan je za preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 AD .
Rakovica Vidikovac Pilota Mihaila Petrovića poslovni prostor Renoviran lokal, mokri čvor, kuhinja, CG, izlog. Izdaje se lokal na dobroj lokaciji u blizni Vidikovačke pijace. Lokal je pogodan za sve delatnosti, zakupac ga urediti po svojoj želji i potrebi. U cenu zakupa su uračunati mesečni troškovi. Slobodan parking ispred lokala, vlasnik lokala je pravno lice. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 MG06 .
izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Jednosoban Đure Daničića Renovirana , nameštena I opremljena garsonjera na mirnoj i tihoj lokaciju u samom srcu centra grada. Svetla , sa pogledom na parkić, odlično saobraćajem povezana sa svim delovima grada. Odmah useljiva. Izdaje se na minimum 6 meseci. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 DS06 .
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dr Ivana Ribara Lep, svetao, istočno orijentisan, odlične strukture. Izvorno 3.0, ali se lako može adaptirati u 4.0. U hodniku se nalaze plakari. Iz njega se ulazi u sve prostorije: veliku dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom, dve spavće sobe, kupatilo i toalet. Stan je uknjižen na 74m2, grejne površine +8m2 terasa zastakljena PVC-om. Vojna zgrada, lepo održavana, sa tri lifta. U blizini se nalaze prodavnice, škola, vrtići, autobuska stajališta, uređeni parkovi. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Vračar Južni bulevar Kneza Stracimira Dvosoban 2.0, 45m2, dvorište, CG, klima, I/II, telefon, interfon. Uknjižen. Izdaje se dvosoban, komforan, nedavno renoviran stan od 45m2 sa dvorištem u mirnoj ulici na Vračaru. Stan se nalazi na 1. spratu od ukupno 2 sprata u zgradi stare kvalitetne gradnje. U stanu su sve prostorije izuzetno prostrane i sa prirodnom ventilacijom. Stan je kompletno renoviran i opremljen novim nameštajem i svim potrebnim uredjajima i aparatima. Do sada u stanu nije niko živeo, niti je stan prometovan (nije bio u zakupu). Poseduje ulazni foaje, dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju, trpezariju, kupatilo i miran deo dvorišta koji pripada ovom stanu. Podne obloge su od parketa i keramike. Grejanje je centralno. Stan je opremljen klima uredjajem (u dnevnom boravku). Stan je trostrano orijentisan i veoma svetao - dnevni boravak je severno orijentisan, spavaća soba istočno, dok je kuhinja južno orijentisana. Cena zakupa je 700,00 EUR na mesečnom nivou + deposit u visini jedne mesečne zakupnine. Komunalni troškovi na mesečnom nivou iznose oko 8.500,00 dinara (infostan, paket za kablovsku i internet, prosečni dosadašnji trošak za struju). Stan je odmah useljiv! Odlična preporuka zbog lokacije i velikog komfora koji pruža stan, kao i činjenice da se u stanu nalaze potpuno nov nameštaj i uredjaji. Kontakt 060/340-7077 Agencijska provizija 50%
Novi Beograd Stara Bežanija Peđe Milosavljevića Trosoban prodaja 2.0, 78m2, terasa 9,18m2 , CG sa kalorimetrima, lift, PR/VI, podrum, telefon, interfon. U procesu otkupa. Prodaje se kvalitetan, komforan trosoban stan od 78m2 sa prelepom terasom u novijoj zgradi na Bežanijskoj kosi, nedaleko od velikih marketa, pijace i drugih objekata važnih za kvalitetan porodičan život. Stan se nalazi u prizemlju zgrade koja ima ukupno 6 spratova. Po strukturi je trosoban. Sadrži ulazni hodnik, dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, ostavu, toalet, prelepu otvorenu terasu i spavaći blok, koji je odvojen hodnikom. U okviru spavaćeg bloka se nalaze dve spavaće sobe i kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Sve prostorije u stanu imaju prirodnu ventilaciju. Stan je trostrano orijentisan – dnevni boravak i dve spavaće sobe su orijentisane južno, trpezarija jugoistočno, dok je kuhinja severno orijentisana. Podne obloge su od parketa i keramičkih pločica. Grejanje je centralno sa kalorimetrom. U dnevnom boravku je ugradjen klima uredjaj. Stan je veoma je svetao, prostran i odličan u svakom pogledu. Zgrada je dobro održavana i obezbedjena interfonom, ima pristup osobama sa invaliditetom. Pozicija zgrade je odlična. Parkiranje je omogućeno ispred zgrade, u slobodnoj zoni. U blizini su autobuske stanice koje ovu lokaciju povezuju sa svim delovima grada. U cenu stana ulazi i podrumska prostorija u okviru zgrade. Odlična preporuka zbog lokacije i strukture stana. Kontakt 060/340-7077 Agencijska provizija 2%
Voždovac Voždovačka Crkva Trosoban Kralja Vladimira stan 3.0, 65m2( terasa 5m2), CG, III/IV, telefon, interfon, podrum , parking. Uknjižen bez kvadrature. Prelep, svrtao stan na odličnoj lokaciji, sa odličnim rasporedom prostorija. Bez ulaganja. Stan za svaku preporuku. Kontakt 069/4847-001 Agencijska provizija 2%
prodaja Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Dvosoban Bulevar Milutina Milankovića 2.0 , 51m2, CG, lift, III/V, lođa, telefon, interfon, podrum. Uknjižen na predhodnog vlasnika, predat na preknjižbi. Dvosoban stan novije gradnje na jednoj od najtraženijih lokacija na Novom Beogradu. Nalazi se u blizini Arene, Vera i autoputa. Dobro povezan sa svim delovima grada. Stan je kompletno renoviran, jugozapadno orijentisan sa lepom lođom. Doplata za sav nameštaj i kompletnu belu tehniku koja je u garanciji je 20.000 evra Agent Pavle 060/7462-000 Agencijska provizija 2%
Dvoiposoban prodaja Beograd Zemun Naselje Save Kovačević Sava Burića 2.5 , 63m2, terasa, CG, lift, BPR/V, podrum, interfon, telefon. Uknjiženo 53m2. Uknjižen dvoiposoban stan u četvorospratnicama u samom centru naselja. Blizina vrtića, škole kao i svih sadržaja neophodnih za udobno stanovanje. Visina do donje ivice prozora iznosi 2,5m. Renovirane su elektro i vodovodne instalacije i stavljena je PVC stolarija. Pogodan i za kreditne kupce! Agent Pavle 060/7462-000 Agencijska provizija 2%
Beograd izdavanje Čukarica Banovo brdo Žarkovačka Košutnjak-Golf, Žarkovačka; 317m2, 5 ari placa, 4 etaže, dve terase, teretana, dve garaže, dvorište; Divna, luksuzno opremljena kuća u najlepšem delu Košutnjaka, na početku Diplomatskog naselja. Kuća se prostire na četiri etaže, četvorostrano je orijentisana i sa prelepim pogledom na zelenilo. Suteren: garsonjera, ostava, vešernica, teretana i garaža. Prizemlje: ulazni hol, dnevno-trpezarijski deo, kompletno opremljena kuhinja, radna soba i kupatilo. I sprat: mini dnevni boravak sa izlazom na ogromnu terasu, dve spavaće sobe i kupatilo. II sprat: master spavaća soba sa izlazom na terasu i prostrano kupatilo. U cenu su uključena i dva garažna mesta u suterenu kuće. Kuća ima ograđeno dvorište koje je pogodno za odmor i uživanje. Sjajna mikrolokacija: u neposrednoj blizini se nalazi Košutnjak, brojni objekti za snabdevanje, osnovna i srednja škola, obdanište, sportski centar... Izdaje se na duži vremenski period uz depozit u visini dve mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Čukarica Žarkovo Prote Miljana Smiljanića Garsonjera prodaja Ekskluzivna prodaja novogradnje u Žarkovu, P+2+PK sa liftom i grejanjem na Gas. U ponudi su stanovi od 30m2 do 58m2 Kuhinja,dnevne soba sa trpezarijom, kupatilo, terasa. Cena je 60000+PDV. Za kupce prvog stana povraćaj PDV-a, Useljenje februar 2025.godine Agencijska provizija je 2% Kontakt 066/ 6 111 222
Čukarica Žarkovo Jednoiposoban Prote Milana Smiljanića stan Ekskluzivna prodaja novogradnje u Žarkovu, P+2+PK sa liftom i grejanjem na Gas. U ponudi su stanovi od 30m2 do 58m2 Kuhinja,dnevne soba sa trpezarijom,spavaća soba, kupatilo, terasa. Cena je 82000+PDV. Za kupce prvog stana povraćaj PDV-a, Useljenje februar 2025.godine Agencijska provizija je 2% Kontakt 066/ 6 111 222
prodaja Čukarica Žarkovo Dvosoban Prote Milana Smiljanića Ekskluzivna prodaja novogradnje u Žarkovu, P+2+PK sa liftom i grejanjem na Gas. U ponudi su stanovi od 30m2 do 58m2 Kuhinja,dnevne soba sa trpezarijom,spavaća soba, kupatilo, terasa. Cena je 94000+PDV. Za kupce prvog stana povraćaj PDV-a, Useljenje februar 2025.godine Agencijska provizija je 2% Kontakt 060/ 65 44 755
Trosoban prodaja Beograd Čukarica Žarkovo Prote Milana Smiljanjća Ekskluzivna prodaja novogradnje u Žarkovu, P+2+PK sa liftom i grejanjem na Gas. U ponudi su stanovi od 30m2 do 58m2 Kuhinja,dnevne soba sa trpezarijom,dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Cena je 116000+PDV. Za kupce prvog stana povraćaj PDV-a, Useljenje februar 2025.godine Agencijska provizija je 2% Kontakt 060/ 65 44 755
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane