Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Stari Grad Skadarlija Bulevar despota Stefana

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Novi Beograd Ledine NBGD Ledine Inđijska Jednoiposoban Isključivo ozbiljnim stanarima. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Čukarica Cerak Trosoban izdavanje Izdaje se potpuno renoviran i nekorišćen stan na opštini Čukarica u naselju Cerak. Stan je nov i prostire se na 85 metara kvadratnih.Po strukturi je trosoban i sastoji se od velike dnevne sobe,velike kuhinje ,dve odvojene spavaće sobe i kupatila.Stan izlazi na terasu sa dve strane i iz svih soba.Grejanje je je na gas ,koje je jedno od najisplativijih. *odmah useljiv *obavezan depozit koji iznosi 1000 e *mogućnost parkinga *nisu dozovljeni kućni ljubimci Agencijska provizija 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije poslednji sprat Odmah useljiv
Voždovac Šumice Trosoban Braće Kovač stan u kvalitetnoj novogradnji u neposrednoj blizini parka Sumice nalazi se ova nekretnina koja pruza visok nivo življena i komfora. stan klimatizovan preko invertorske klime,hrastov parket, zvučna izolacija od kamene vune ,svi prozori i balkonska vrata urađeni su u antracit boji od PVC profila grckog proizvođača ETEM sa duplim staklom koja pružaju toplotnu izolaciju (četiri godišnja doba) I okovi renomiranog italijanskog proizvođača AGB,sa aluminijumskim roletnama sa visokim termoizolacionim karakteristikama I komarnicima., Ulazna vrata u stan imaju sigurnosnu protivprovalnu bravu i ispunjavaju sve najviše standarde vezane za akustiku i bezbednost, sa širokim drvenim pervajz lajsnama oko celog štoka., Lavabo i, šolje su u I klasi bele boje stranog proizvođača.,baterije su ekonomične-jednoručne, hromirane stranog proizvođača,tuš kada je nadgradna,keramička sa kabinom providno staklo,toaleti sa belom konzolnom WC šoljom sa ugradnim vodokotlićem, stranog proizvođača GROHE…. Nekretnina idealna za ljubitelje lepih,malih zgrada.
prodaja Palilula Karaburma Jednoiposoban Vojvode Micka Krstića U prilici smo da vam ponudimo jednoiposoban stan u kompleksu Dunavske Terase u blizini, Big Fashion Centra,Lidla,više linija gradskog prevoza. Stan se prodaje sa nameštajem i belom tehnikom. Grejanje je centralno sa kalorimetrima po potrošnji. Agencijska provizija 2%. Za više informacija kontakt telefon 060/3572-018 Marija
prodaja SREDNJE-BANATSKI OKRUG Zrenjanin Aradac Fruškogorska Interesantna i veoma kvalitetno izgrđena spratana kuća, površine 240m2 sa pomoćnim objektima od 88m2 i 84m2, na placu od 11,5 ari. Prizemlje se sastoji od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevnim boravkom, spavaće sobe, kupatila i terase. Na spratu su tri spavaće sobe, kupatilo i terasa. Na kući je "Demit"fasada, PVC stolarija, grejanje na "pelet. Vredi pogledati ! Kontakt: Ratko Mirjačić, 063/725-0058. Agencijska provizija 2%
Beograd izdavanje Zvezdara Lion Radoja Domanovića Trosoban Salonski stan u skladnoj, mirnoj ulici. Na korak od Zvezdara teatra, Bulevara, do njega dopire svežina zvezdarske šume. Prostranost koju daje visina plafona, dopunjuje i trostrana orijentacija sa dosta prozorskih površina kroz koje dopire prirodna svetlost. Sadrži hodnik, kupatilo, kuhinju, dnevni boravak i dve spavaće sobe. U dvorištu se koristi parking mesto, a zbog široke ulice i nižih zgrada, slobodnih mesta ima i u samoj ulici. Stan je renoviran, namešten i useljiv. Agencijska provizija 50%. Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 JB07 .
Vračar Crveni krst Cara Nikolaja II Trosoban izdavanje Stan u dvorišnoj kući veličine 74 m2 (uknjižen na 31m2), na uglu Cara Nikolaja i Mileševske ulice, u samom centru Crvenog krsta, 100 m od Beogradskog dramskog pozorišta (blizina pijace Đeram, Sportski centar Vračar...) Dvorište ima izlaz na dve ulice, na Trg Milene Dravić i Dragana Nikolića, u samom srcu Vračara, sa jedne dok garažom izlazi na Vukice Mitrović, sa druge strane. Zasebno dvorište je veličine 60 m2. Stan se sastoji iz dve spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, dva mokra čvora- kupatilo i toalet. Kuća i stan su detaljno renovirani, sve je potpuno novo i prvi ulazite u stan. U potpunosti je luksuzno opremljen. Jedna velika spavaća soba sa francuskim ležajem i radnim stolom i velikim garderoberima oko 22 m2. Druga soba sa francuskim ležajem, garderoberom i tv komorom oko 16m2. Velika dnevna soba sa kuhinjom, i dva mokra čvora kupatilo u koje se ulazi iz spavaće sobe i poseban toalet kod druge spavaće sobe. Grejanje je na struju, inverter klima i norveški radijatori, izuzetno topao i dobro termički izolovan stan. Stan poseduje pripadajuću garažu od 14 m2, sa ulazom iz ulice Vukice Mitrović. Može se iznajmiti sa garažom i bez nje. Stan poseduje i podrum veličine 12m2. Plaćanje je mesečno uz depozit u visini jedne kirije. U cenu su uračunati svi režijski troškovi, samo ostaje plaćanje računa za potrošenu električnu energiju. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 OB05 .
Voždovac Jajinci Trosoban Bulevar JNA stan U ponudi imamo nenamešten trosoban stan u LUX zgradi u Jajincima. Video nadzor, interfon, lift, inverter klima, EG, 50e je doplata za korišćenje garažnog mesta. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 ST05 .
izdavanje Zemun Zemun centar Glavna Izdaje se odličan lokal u centru Zemuna. Poseduje hodnik, dve prostorije (jednu veću i jednu manju), kuhinju i toalet. Ima izlog do ulice. Renoviran. Pogodan za sve vrste delatnosti. Depozit obavezan. Agencijska provizija je 50% od prve mesečne zakupnine Sladjana Čadjenović br.licence 4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .
Trosoban prodaja Beograd Rakovica Kanarevo Brdo Ivana Mičurina U prilici smo da Vam ponudimo, odličan izuzetno svetao stan koji se nalazi na Kanarevom brdu u zgradi iz 60'tih godina. Zgrada je održavana sa interfonom. Stan se sastoji od predsoblja, kupatila, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, 2 spavaće sobe i lođe. Stan je 3,0 soban i adaptibilan u 4,0 soban. Nalazi se na visokom prizemlju (visina prvog sprata). Kompletno renoviran, lux, bez ulaganja.Stanu pripada zidani podrum od 10m2. Stan za preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AD .
Beograd izdavanje Čukarica Banovo brdo Orfelinova Garsonjera U neposrednoj blizini Požeške ulice, na Banovom brdu, izdaje se funkcionalna garsonjera, kompletno nameštena, sa odvojenim kuhinjsko trpezarijskim delom, sa prostranim kupatilom i dovoljno mesta za odlaganje. U blizini je gradskog prevoza i svih potrebnih sadržaja sa savremeni život. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AG07 .
Kopaonik centar Paje Jovanovića prodaja Na prelepom mestu novog centra Kopaonika nalazi se planinska troiposobna kuća okružena jelkama na 3.5 ari placa. Sastoji se od predsoblja, dve spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, dva kupatila, terase i galerije koja je spavaći deo. Prodaje se kompletno nameštena. Nameštaj je rađen po meri. Kuća je u savršenom stanju, a iz dvorišta se pruža prelep pogled na sam vrh Kopaonika. Ravan plac na 40m od glavnog puta, voda , struja i parking za četiri automobila. Grejanje na norveške radijatore i drva. Blizina supermarketa. Agencijska provizija 2% Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Vračar Vračar lokacija Dvosoban Resavska stan Moderan, prelepo sređen dvosoban stan u samom centru, miran, tih, ušuškan, okrenut ka unutrašnjem dvorištu. Stan je izuzetno dobro opremljen, ima izdvojenu spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju i trpezariju.U kupatilu mašina za pranje i sušenje veša. Stan se greje sopstvenom toplotnim pumpom po split sistemu tako da su troškovi minimalni. Kompletno opremljen novim ikea stvarima u svim prostorijama u kojima još niko nije boravio. Javna parking garaža je na 150m od stana. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 OB05 .
prodaja Sopot Sopot okolina Kuća u izgradnji, na odličnoj lokaciji, na placu od 10ari, na Kosmaju, na vidikovcu koji pruža pogled ka prelepoj Šumadiji. Projektovana kao spoj elegancije, komfora i tradicionalne gradnje. Građena je od najsavremenijih materijala visokog kvaliteta koji pružaju visok stepen energetske efikasnosti. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, sa izlaskom na terasu, kuhinje, trpezarije, kupatila i dve prostrane spavaće sobe. Kuća će imati i bazen sa kompletnom dodatnom opremom, dva parking mesta i dovoljno prostora u dvorištu za vrt, voćnjak ili mesto za odmor, igru i uživanje. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AG07 .
prodaja Beograd Vračar Kalenić Novopazarska Uknjiženo, 230m2, plac 5.3 ara, 7.0, pomoćni objekat 32m2, pr+I, TA, 2 mokra čvora, terasa, ostava, podrum. Na prodaju je predratna vila u samom srcu Vračara, na najlepšoj lokaciji, ugao Novopazarske i Topolske. Kuća se nalazi na placu od 5,3 ara, spratna je, prostorije su salonskog tipa.Od prostorija poseduje na prvom nivou: antre,četiri sobe, kupatilo,toalet,kuhinju, podrum. Na drugom nivou nalazi se:antre, tri sobe, kupatilo, kuhinju, ostavu i terasu i tavanski prostor. Na placu se nalazi i pomoćni objekat. Retko u ponudi! Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JA .
Beograd izdavanje Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Dvosoban U ponudi je izuzetno moderan, svetao, kompletno opremljen dvosoban stan. Nalazi se u novoj zgradi u Beogradu na vodi. Zgrada poseduje interfon, lift kao i garažno mesto. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje otvorenog tipa, spavaće sobe, jednog mokrog čvora i terase. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 LO .
Vračar Kalenić Petrogradska Dvoiposoban izdavanje Stan na odličnoj lokaciji, u jednoj od najpoznatijih ulica na Vračaru. Delimično namešten. Mogućnost iznošenja svih stvari. Salonac, visine 3,7m. Idealan za poslovne delatnosti, kancelarije. Izdaje se na duži vremenski period. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Pančevo Gornji Grad kuca Dve kuće na izuzetno atraktivnoj lokaciji. Stara kuća sa podrumom i većom terasom uknjižena na svih 206m2. Do nje je spratna kuća koja ima građevinsku i sve prateće dozvole do upotrebne. Po dobijanju upotrebne dozvole moguće je knjiženje. Ovaj objekat nije u potpunosti završen i po građevinskoj dozvoli ima 294m2 neto. U prizemlju je višenamenski prostor i dva lokala, od kojih je jedan do ulice. Osim ova dva pomenuta objekta koja ukupno imaju 500m2 postoji još jedan nelegalizovan lokal sa izlogom do ulice i dva mokra čvora, 33m2 neto. Postoji projekat moguće gradnje pr+3+ptk sa 2500m2. Front 30m x 33m. Istaknuta cena je za keš kupovinu, dogovor sa investitorom. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Grocka Grocka okolina 1. maja Vertikala kuće spratnosti Pr+1+Ptk. Uknjižena bez tereta i zabeležbi na 190m2, sa plus četiri terase, na tri ara placa. Kvalitetne gradnje, sa odličnom izolacijom. U mirnoj, osvetljenoj ulici, sa prilazom kolima do dvorišta i parking mestom ispred kuće. Na odličnom mestu u Kaluđerici, kod crkve i Point Shopping Center, u blizini autobuske stanice, marketa. Prizemlje: dve spavaće sobe, dnevna soba sa kuhinjom, kupatilo. Prvi sprat: dnevna soba, dve spavaće sobe, kupatilo. Potkrovlje nije završeno. Kuća je priključena na gradsku kanalizaciju. Idealna za višečlane porodice. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja JUŽNO-BANATSKI OKRUG Pančevo Sodara Dunavska U neposrednoj blizini reke i keja smešteno je naselje koje je na 10 minuta hoda od strogog centra grada tako da je laka dostupnost svih gradskih sadržaja. Na poslednjem spratu se nalazi izuzetno sunčan, trostrano orijentisan stan. Poseduje veliki dnevni boravak, dve spavaće sobe, hodnik, kupatilo, veliki garderober prostor, kuhinju sa trpezarijom, špajz, dve velike terase koje nisu ušle u kvadraturu. Veća terasa je natkrivena, sa novim ploćicama i hidroizolacijom. U dnevnoj sobi hoblovan i lakiran parket. U jednoj spavaćoj sobi nov PVC prozor i laminat. Iz hodnika i druge spavaće sobe postoje izlazi u pripadajuću veću prostoriju koja može da se iskoristi. Krova konstrukcija zgrade je trenutno u radovima, postavlja se nova. Grejanje je centralno preko gradske toplane. Stan ima dve klime od kojih je jedna inverter. Veliki javni parking van zone naplate. Stan je uknjižen i useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane