Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Gandijeva

slične nekretnine * :

JUŽNO-BANATSKI OKRUG prodaja Pančevo centar Dvosoban Dvorišni stan u širem centru grada. Renoviran. Novi oluci, fasada (stiropor petica), pvc prozori, sigurnosna vrata, na podu kombinacija laminata i pločica, ispod pločica je podno grejanje, plus radijatori. Od prostorija hodnik, dnevna soba, trpezarija i kuhinja kao jedna celina, dve spavaće sobe, kupatilo. Novi radijatori, klima. Pripadajuća ostava gde je kotao na pelet. Stan izlazi na još jednu ulicu i moguće je praviti ulazna vrata tj. direktan ulaz. Pripadajući tavanski prostor moguće je prilagoditi u dodatni prostor. Miran deo grada a na ulici vanzonska parking mesta. Moguć priključak na gas koji je prošao ulicom. Uredno vlasništvo 1/1. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Pančevo Misa Vinogradi Trosoban prodaja Izuzetan trosoban stan sa podnim grejanjem kojim se upravlja preko smart sistema. Dodatno električni kamin i klima. Stan se sastoji od kuhinje sa trpezarijom (kuhinjski elementi i trpezarijski sto ostaju), dnevne sobe, dve spavaće sobe, hodnika, kupatila i velike zastakljene terase. Stanu pripada deo dvorišta. Takođe velika baštenska ostava, podrum i velika garaža od 14m2. Ulica je slepa i mirna, u blizini svih gradskih sadržaja. Na par minuta peške do sportskog centra, zelene oaze ovog dela grada. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Slavija Trosoban Deligradska stan Odličan, svetao i funkcionalan stan. Dvostrano orijentisan. Dnevna soba i dve spavaće sobe. Može se izdati i prazan za potrebe poslovnog prostora. Za preporuku. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Savski venac Savski venac lokacija Trosoban Balkanska Odličan, renoviran, funkcionalan stan. Izdaje se namešten. Na odličnoj lokaciji, u blizini prevoza, marketa, škole, pijace. Dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe. Ima malu terasu ispred stana. Ulaz iz dvorišta. Zbog konfiguracije terena u stan se spušta 4 stepenika (vidi se na fotografiji). Za preporuku, Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Mileševska Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 3.0, 75m2( terasa 5m2), lift, CG, IV/VI, telefon, klima, interfon, podrum. Uknjiženo 71m2 Trosoban, svetao stan od 75m2 u Mileševskoj ulici na Vračaru, nedaleko od Kalenić pijace. Stan se nalazi na 4. spratu od ukupno 6 spratova. Ima izuzetno dobar raspored prostorija u koje se ulazi iz hodnika. Poseduje dnevnu sobu, dve spavaće sobe, kuhinju, trpezariju, hodnik, kupatilo, zasebni WC i otvorenu terasu. Grejanje je centralno. Podne obloge su od parketa i keramike. Stan je uknjižen na 71m2. Merena površina sa terasom je oko 75m2. Jednostrano zapadno orijentisan stan koji je okrenut ka dvorišnoj strani zgrade, tako da je u stanu mirno, nema buke od saobraćaja. Sa terase se vidi Hram Svetog Save. Stan je odmah useljiv! Odlična preporuka zbog lokacije i strukture stana. Agent Svetlana 060/340-7077 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Aleksinačkih rudara Trosoban Uknjižen, prazan, useljiv. Stan u izvornom stanju u odličnoj zgradi, na odliĺnoj poziciji. Orijentisan sever - jug. Stan ima 2 mokra čvora Samo za keš kupce
Zemun Retenzija Zemun Prve pruge Jednosoban prodaja Uknjižen na 41m2, podne površine 60m2, nalazi se u najkvalitetnojoj zgradi iz 91. god. Stan je u potkrovlju sa velux krovnim prozorima, lift ide do 7. sprata. Sastoji se od predsoblja sa ugradnim plakarima, odvojen wc i odvojena tuš kabina, posebna praona gde je veš mašina, kuhinja sa pultom i trpezarijskim delom, dnevni boravak, braćni krevet u jednom delu koji ima svoj prozor.Kompletno renoviran i organizovan kao open space. U stanu ostaje ugradna kuhinja sa svim uređajima, veš mašina, kompletan nameštaj, šank. pult.
Palilula Višnjička banja Trosoban Stojana Stoleta Aranđelovića stan Prodajemo odličan trosoban stan na 5. spratu održavane zgrade iz 2013.godine, sa liftom. Nalazi se u blizini autobuske stanice i svih neophodnih sadržaja, a opet dovoljno udaljen od glavne ulice sto pruža dodatnu udobnost i mir. Dvostrano je orijentisan i svetao. Sastoji se od hodnika iz kog se ulazi u gostinski toalet, komfornog dnevnog boravka sa izlazom na terasu, kuhinje i trpezarije, odvojenog spavaćeg bloka sa predsobljem, dve spavaće sobe i kupatila. Stan se prodaje kompletno namešten. Uknjiženo 1/1, bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo pošta Kruševačka Dvoiposoban Kruševačka Dvosoban stan uspešno adaptiran u dvoiposoban sa trostrano orjentisan na drugom spratu u zgradi bez lifta Uknjižena površina je 61m2 sa velikom terasom oko 35m2 Adaptacijom dobijen stan od 71m2 korine površine i terasom od oko 30m2 Deo terase je natkriven (Terasa je u korisništvu samo tog stana izlaz na istu iz stana nema druge mogućnosti da je koriste ostali stanari zgrade) Prostorije : ulazni hodnik , dnevna soba (20m2) +balkon, spavaće soba (16,5m2 ), mala spavaća soba (8m2) Trpezarija (11m2), kuhinja (9m2) kupatilo (5,5m2) hodnik.(1,5m2) terasa (30m2) Na podovima parket, prozori deo PVC deo drveni sa duplim vakumskim staklima, zidovi gletovani, kupatilo renovirano i u celom stanu rađena struja. U stanu je etažno grejanje kombinovano / struja – pelet / U neposrednoj blizini javni prevoz, prodavnice za nabavku, posta, osma beogradska gimnazija, blizina auto puta, Stan sa potencijalom za moguće proširenje Može stambeno kreditiranje Useljiv po isplati Razgledanje uz najavu Agencijske usluge prema opštim uslovima poslovanja
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo I Vjekoslava Afrića Uknjižen na 60 kvm korisne površine, mereno 63 kvm sa lođom koja nije ranije ulazila u kvadratutu stana. Odličan dvoiposoban stan koji se nalazi u ulici Vjekoslava Afrića u Mirijevu. Ovaj izvorno dvosoban stan, adaptiran je u dvoiposoban. Nalazi se u zgradi od žute fasadne cigle koja je izgrađena 1988 godine. Grejanje je centralno. PVC stolarija je u celom stanu, a ulazna vrata su ALU. Lođa je zatvorena i pretvorena u jednu manju sobu. U blizini se nalazi pijaca i osnovna škola. Parking uvek slobodan ispred zgrade. Vredi pogledati. Prostorije: hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, lođa, ostava. Agencijska provizija 2%.
Beograd prodaja Rakovica Rakovica lokacija Rakovica Luke Vojvodića Dvoiposoban 2,5 sobni stan na 2.spratu zgrade koja je u blizini Košutnjaka,prodavnica Maxi marketa, Orašca, pijace, crkve...Stan je renoviran pre godinu dana, zamenjene vodovodne i elektro instalacije,sanitarije u kupatilu,nova ulazna sigurnosna vrata.U dogovoru sa kupcem može sa komplet nameštajem i to ne menja cenu stana.Centralno grejanje i topla voa.Dvostrano orijentisan jug- zapad. Uknjžen je na 55m2+lođa 4m2 (ne ulazi u kvadraturu stana). Agencijska provizija 2%.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Novi Beograd Blok 45 (TC Enjub) Jurija Gagarina Troiposoban prodaja Stan je uknjižen na 82m2 korisne-grejne površine i sa lođom ima ukupno 92m2. Retko u ponudi. Odlično adaptiran stan u troiposoban. Maksimalno iskorišćen prostor izvorno velikog trosobnog stana. Izdvojen spavaći blok na severoistočnoj strani sa tri lepe, pravilnog oblika, spavaće sobe. Dnevni boravak sa velikom ALU zastakljenom lođom orijentisan ka severozapadu sa letnjim popodnevnim suncem. Stan je renoviran u nekoliko faza, podovi, unutrašnja stolarija, vodovod i elektro, kupatilo i skoro je renovirana i kuhinja. Spoljna prozorska stolarija je izvorna sem na lođi gde su postavljeni kvalitetni ALU, klizni prozori. Izuzetno uredan i održavan stan u istoj takvoj i zgradi sa dva lifta. Svi neophodni sadržaji za kvalitetan porodičan život su u neposrednoj blizini. Kvalitetan porodičan stan za svaku preporuku! Prostorije: predsoblje, trpezarija, kuhinja, dnevna soba, tri spavaće sobe, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%.
Palilula Višnjička banja 7,0 soba Isaka Njutna kuca Na prodaju, uknjižena kuća, sa placem na odlicnoj lokaciji, Visnjčka banja. Koncipirana je u 3 odnosno 4 nivoa. U niskom prizemlju su garaza i ostava. U visokom prizemlju se nalazi trosoban stan sa lodjom iz koje se izlazi na veliko dvoriste. Na prvom spratu je poseban ulaz za dvoetazni stan koji ima cetvorosobnu strukturu i terasu od 66 m2. Iznad svega je tavanski prostor. Kuca je kompletno uknjizena: 200 m2 korisne povrsine, 66 m2 terase, 16 m2 garaznog prostora i ostava kao kotlarnica od 7 m2. Kuca se nalazi na uknjizenom placu od 3,4 ara sa pogledom na Dunav Kuća je deo kompleksa poznatog kao Karingtonke,koje su gradjene od crvene fasadne cigle,sa dva zasebna ulaza, tako da nivoi mogu funkcionisati kao zasebne stambene jedinice,idealno za dve porodice. U odlicnom je stanju, nisu potrebna nikakva dodatna ulaganja. Agencijska provizija 2%
prodaja Savski venac Beograd na vodi Četvorosoban Hercegovačka BW aqua stambena zgrada u okviru Belgrade Waterfront-a. Sa 23 sprata i 248 stambenih jedinica. Pozicionirana u drugom redu od reke sa pogledom na reku i kulu Beograd. U prizemlju zrade nalazi se maloprodajni objekti i teretana, a u blizini BW Aque će biti obdanište i škola. Stanovi su prostrani i svetli sa prozorima od poda do plafona. Visina plafona iznosi 2.8m. Grejanje je priključeno na gradsku toplanu, a hlađenje omogućeno putem centralne klimatizacije i multisplit sistema. Zgrada poseduje fizičko- tehničko obezbeđenje i recepciju/concierge service, a u dva nivoa ispod zgrade nalazi se podzemna garaža.Stan je orjentisan ka reci (zapadno) i nalazi se na 14-om spratu. Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, vešernice, dva kupatila, toaleta, ostave i dve terase. Stan ima odličan raspored prostorija, i jako puno prostora za odlaganje. Stanu pripada i ostava u podrumu zgrade. Uz stan ide i pripadajuće garažno mesto. Vredi pogledati. Prostorije: Predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjsko trpezarijskim delom, dve spavaće sobe, master soba sa kupatilom, kupatilo, toalet, dve terase, ostava. Agencijska provizija 2 %.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Južni bulevar Odličan nov poslovni apartman 60m2, vrhunskog kvaliteta gradnje, trosoban po strukturi, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini centralnog dela Vračara i autoputa, pogodan za više namena. Izuzetan prostor, uknjižen, odmah useljiv, za svaku preporuku... Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "SM nekretnine" Beograd. Odmah useljiv Gradska kanalizacija
Beograd izdavanje Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Trosoban Savski venac, Beograd na vodi - Bulevar Vudroa Vilsona 3.0, 81m2 (terasa 7m2), 8/16, CG, tri lifta, parking. Zgrada Libera Izuzetan stan sa 3m visine plafona. Opremljen kvalitetnom tehnikom, LED svetlima i udobnim nameštajem. Orijentisan ka mirnom dvorištu. Zavese, draperije, mašina za pranje/sušenje veša, mikrotalasna, ogledala u kupatilima i LED TV u dnevnoj sobi i obe spavaće će biti namešteni do 24.02. Parking uračunat u cenu. Zgrada prekoputa TC Galerija. Prostorije: open space 26,4m2 (dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom), dve spavaće sobe, hodnik, dva kupatila i terasa. Agent: Ognjen Nikolić 064/415-01-03 R-ID: #2847 Salonski stan.
Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Trosoban prodaja Savski venac, Beograd na vodi - Hercegovačka 3.0, 88m2 (terasa 5,5m2), 6/8, CG, lift. BW Echo Zgrada kod Ložionice, u blizini TC Galerija. Rok useljenja je predviđen za polovinu 2025. godine. Postoji mogućnost kupovine jednog ili dva parking mesta. Prostorije: dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, dva kupatila, hodnik i terasa. Agent: Ognjen Nikolić 064/415-01-03 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2848
Palilula - Bulevar Despota Stefana Troiposoban Bulevar Despota Stefana stan Troiposoban, renoviran stan, uknjižen i odmah useljiv. Idealna pozicija zgrade i stana, bez buke, svetao, jugozapadno orjentisan sa lepom i velikom terasom i otvorenim pogledom. Dva lifta, parking ispred zgrade i naravno svi potrebni sadržaji za komforana život u krugu od stotinjak metara. PROSTORIJE: ulazni deo (4m2), wc (3m2), kuhinja (7m2), dnevna soba (20m2), manja soba sa garderoberom (8m2), terasa (10m2), degažman (3m2), kupatilo (5m2), soba (17m2), soba (10m2). Agencijska provizija 2%. R-ID: #637 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv Stara gradnja.
prodaja Čukarica Banovo brdo Golf Naselje Trosoban Kraljice Katarine Čukarica, Golf naselje - Kraljice Katarine 3.0, 68m2, francuski balkon, 1/3, podno grejanje, telefon, video interfon U najtraženijem delu Banovog brda, u ponudi potpuno renoviran i odmah useljiv trosoban stan, u maloj stambenoj kući sa samo šest stanova. Stan je na prvom, od tri sprata i dvostarno je orijentisan (jugozapadno). Prostorije: open space dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika spavaća soba, dečija soba i komforno elegantno kupatilo sa velikim walk-in tušem. Potpuno je renoviran kvalitetnim materijalima. Grejanje je električno podno sa regulacijom temperature za svaku prostoriju. Kupatilo ima granitnu italijansku keramiku. Visina palfona u stanu 2,80m, što daje osećaj dodatne elegancije i komfora. Ulazna vrata su blindirana , a stolarija je aluminijumska. Zgrada je odvojena od ulice kvalitetnom ogradom, na kojoj je postavljen video interfon. Oko zgrade, u dvorištu je dosta zelenila, na koje se gleda direktno iz stana, sa velikog i elegantnog francuskog balkona. Zgrada se nalazi u srcu Golf naselja, okružena svom neophodnom infrastrukturom za komfornu i jednostavnu organizaciju tokom dana. Lokacija i kvalitet stana su ono što ga izdvaja od ostalih u ponudi, kao i život u maloj zgradi. Odmah useljiv. Uknjižen na 65m2 korisne površine. Agencijska provizija 2% Agent: Gordana Lakićević 065/88-99-425 (licenca br.2890) Video interfon, Telefon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Odmah useljiv Gradska kanalizacija
Dvoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Kalemegdan Cara Uroša Stari grad, Kalemegdan - Cara Uroša 2.5, 77m2 (terasa 2m2), EG, 1/5, telefon, interfon, garažno mesto, parking, dvorišna šupa (14m2) U ponudi stan za kompletno renoviranje, izvorno salonskog izgleda sa dograđenom etažom. Nalazi se na prvom spratu, miran, dvorišno orijentisan. Sastoji se iz dve etaže: Osnova: predsoblje, trpezarija, kuhinja i dnevna soba Gornji nivo: spavaća soba, mala soba, terasa i kupatilo U dvorištu su pripadajuće obeleženo parking mesto i šupa od 14m2. Uknjižen na 19m2, za dograđeni deo postoji uredna građevinska dokumentacija. Predato na uknjižbu na 77m2. Agencijska provizija 2% Interfon, Telefon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Salonski stan. Za adaptaciju Izvorno stanje. Stara gradnja. Ostava Gradska kanalizacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane