Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zemun Kalvarija i naselje Marija Bursać Milana Stepanovića Matroza

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Palilula Višnjička banja Slanački Put Izdaje se poslovni prostor/lokal na Slanačkom putu u blizini Trudbenika. Prostor se sastoji iz dve prostorije i ima ukupno 100m². Prostor je pogodan za sve delatnosti i zakupac ga može prilagoditi svojim potrebama. Mesečni troškovi niski, grejanje je na inverter klime. U cenu zakupa uračunata i 5 parking mesta ispred prostora. Vlasnik prostora je pravno lice. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MG06 .
Zvezdara Lion Ravanička Četvorosoban izdavanje Na granici Vračara i Zvezdare, u mirnoj ulici sa puno zelenila, izdaje se de lux namešten stan, u novogradnji. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, 3 spavaće sobe, 3 kupatila, hodnika, terase, balkona i ostave. U stanu pored najsavremenije bele tehnike i pokućstva, postoje i ugradni plakari sa dovoljno prostora za odlaganje. Uz stan se izdaju i dva garažna mesta. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AG07 .
Zvezdara Lion Slobodanke Danke Savić poslovni prostor Odličan poslovni prostor na Lionu sa dvorištem i parking mestom. Kompletno renoviran, nenamešten u prizemlju porodične kuće. Sastoji se od dve prostorije po 20 m2, ostave i kupatila. U prostor se ulazi zasebnim ulazom iz dvorišta. Niski mesečni troškovi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV07 .
izdavanje Palilula Hala A Nikolić Dvosoban Dragoslava Srejovića Odličan, moderno namešten, svetao stan sa terasom u stambeno-poslovnom kompleksu Green Residence nadomak Hale Pionir i na samo 2km od centra grada. Stan se sastoji od predsoblja, kompletno opremljene kuhinje, dnevno-trpezarijskog dela sa izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila sa tuš kabinom. Mikrolokacija izuzetna. Svi sadržaji neophodni za kvalitetan život nalaze se na par minuta od zgrade, dok se u okviru samog kompleksa nalaze DIS market, Pepko, Spa centar i teretana i dr. Linijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Izdaje se na duži period i odmah je useljiv. Ostali troškovi cc 130eur (Infostan, struja, održavanje zgrade, internet). Obavezan je depozit u visini jedne mesečne rente. Garažno mesto uz doplatu od 90e. U okolini zgrade postoji slobodan parking, kao i zonski (zona 3). Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
prodaja Beograd Zemun Ugrinovci Uskočka Prodaje se uknjižena kuća 83 m2 na 5,59 ari placa u Ugrinovcima na oko 25 km od Beograda. Prizemna kuća sa krovom na četiri vode, u izvornom stanju sa pomoćnim objektima (garaža,šupe...) i postoji mogućnost nadogradnje. Po strukturi je trosobna. Etažno grejanje (pelet), gradska voda. Plac je pravougaonog oblika, u mirnom delu delu ulice, sa frontom prema ulici oko 12 m i kolskim ulazom. Škola, vrtić, dom zdravlja i gradski prevoz su na oko 5 min hoda. Agencijska provizija 2% Agent: Raško Jorović br. licence 015 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Beograd izdavanje Stari Grad Trg republike Laze Pačua Četvorosoban Izdaje se sjajan, renoviran kancelarijski prostor na Trgu republike. U 153m2 je smešteno pet kancelarija različitih veličina, tako je pruža razne mogućnosti za organizaciju prostora za sastanke kao i server sobe (ukoliko je potrebno). Prostor je idealan za kancelariju i može da smesti do 30 zaposlenih. Poseduje dva renovirana kupatila i potpuno opremljenu kuhinju. U svakoj prostoriji postoji klima uređaj. Terasa od 10m2 sa pogledom na grad je divna oaza za predah zaposlenih. Pored kancelarijskog prostora je idealan za kliniku, edukativni centar i sl. jer je lokacija izuzetna, odmah pored Narodnog muzeja. Retko u ponudi i za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% od prve rente Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Stari Grad Trg republike Laze Pačua izdavanje Izdaje se sjajan, renoviran kancelarijski prostor na Trgu republike. U 153m2 je smešteno pet kancelarija različitih veličina, tako je pruža razne mogućnosti za organizaciju prostora za sastanke kao i server sobe (ukoliko je potrebno). Prostor je idealan za kancelariju i može da smesti do 30 zaposlenih. Poseduje dva renovirana kupatila i potpuno opremljenu kuhinju. U svakoj prostoriji postoji klima uređaj. Terasa od 10m2 sa pogledom na grad je divna oaza za predah zaposlenih. Pored kancelarijskog prostora je idealan za kliniku, edukativni centar i sl. jer je lokacija izuzetna, odmah pored Narodnog muzeja. Retko u ponudi i za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% od prve rente Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Zvezdara Olimp Trosoban Milana Rakića stan Izdaje se namešten stan na odličnoj lokaciji u blizini sportskog centra Olimp i Bulevara kralja Aleksandra. Stan se sastoji iz dve velike spavaće sobe koje imaju izlaz na terasu, dnevnog boravak i kupatila. Grejanje je na inverter klime tako da mesečni troškovi nisu veliki. Dobra povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MG06 .
izdavanje Novi Beograd Opština Novi Beograd Jednosoban Omladinskih brigada Svetao, prostran, renoviran, moderno namešten i u potpunosti opremljen jednosoban stan na odličnoj lokaciji, kod Opštine. Multifunkcionalna velika soba, objedinjena sa trpezarijom i kuhinjom, hodnik, kupatilo. Dozvoljeni manji kućni ljubimci po dogovoru. Odmah useljiv. Depozit obavezan. Izdaje se najmanje na godinu dana. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 DS06 .
Trosoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Novopazarska Izuzetan stan u zgradi novijeg datuma zadovoljiće i najzahtevnije zakupce. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, izdvojenog spavaćeg bloka od 2 sobe i 2 kupatila i terase. Poseduje opremljenu kuhinju sa tehnikom i ugradne plakare. U cenu stana uračunato je i parking mesto. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .
Beograd prodaja Zvezdara Vukov spomenik Vojvode Šupljikca Ekskluzivna prilika u srcu Beograda,sa vrhunskim luksuznim poslovnim prostorom od 60 m². Podignite svoj posao na nove visine na ovoj odličnoj lokaciji. Ključne karakteristike: Centralna lokacija: Smešten u užurbanom centru Beograda, vaš posao će napredovati u živahnoj atmosferi grada. Elegantan dizajn: Uronite u prostor napravljen za uspeh, sa luksuznim enterijerom i elegantnim završnim obradama. Raznovrsni prostor: 60 m² raznovrsnog prostora za prilagođavanje vašim poslovnim potrebama, bilo da je u pitanju bilo koja vrsta delatnosti,jer se nalazi u novoj zgradi i ima veliki izlog,dva odvojena prostora,ulazni hodnik i mesto za čekaonicu,luksuznu kuhinju,toalet i mali magacin.Mogučnost prilagođavanja prostora na drugačiji način.Grejanje je centralno. Zašto odabrati ovu nekretninu? Blizina pogodnosti: Uživajte u blizini vrhunskih restorana, vrhunskih prodavnica i kulturnih atrakcija, osiguravajući izuzetno mesto za svoju klijentelu. Prestižna adresa: Osnujte svoje poslovanje na prestižnoj adresi koja odiše uspehom i sofisticiranošću. Mogućnost ulaganja: Investicija u nekretnine koja obećava trenutne i dugoročne povrate. Kontaktirajte nas odmah da iskoristite ovu retku priliku i redefinišete svoje poslovno prisustvo u srcu Beograda. Uspeh počinje sa pravom lokacijom . Agencijska provizija 2%
Voždovac Trošarina Pazinska Trosoban prodaja Stan u novijoj zgradi iz 2012.god. Uknjižen na 79m2+2 terase. Visina I sprata. Dvostrano orijentisan. Od prostorija: dve spavaće sobe (jedna sa izlazom na terasu), open space sa kuhinjsko-trpezarijkim delom (izlaz na drugu terasu), kupatilo sa tuš kabinom, kupatilo sa kadom. U mirnoj ulici, sa otvorenim pogledom. U blizini Fona, Saobraćajnog fakulteta, OŠ ''Filip Filipović'', Lidla. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Rakovica Skojevsko naselje Luke Vojvodića poslovni prostor Odličan, izvanredan, razrađen poslovni prostor sa izlogom. Uknjižen. Pogodan za široke i različite namene. Po dogovoru može prazan ili opremljen. Mokri čvor. Centralno grejanje. Niski režijski troškovi. Retko u ponudi. Odmah useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Savski venac Dedinje Dvoiposoban Mihaila Avramovića Prodajemo izuzetan, funkcionalan, dvoiposoban stan površine 56m2 u ulici Mihaila Avramovića na Dedinju. Stan se nalazi u prizemlju ali je zbog pozicije zgrade visina prvog sprata. Stan se sastoji od kuhinje, trpezarije, dnevne sobe kao open space koncepta sa izlazom na lepu terasu, predsoblja, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Stan je nov, ugrađena je stolarija ALU-drvo, keramika vrhunskog kvaliteta kao i prateći enterijerski elementi, hrastov parket prve klase. Stan je južno orijentisan, jako svetao, prijatan, sa lepim pogledom. Prodaje se kompletno namešten. Uknjižen, bez tereta i zabeležbi. Odmah useljiv. Za svaku preporuku. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Trošarina Vojvode Stepe Prodajemo vrlo svetao, dvosoban stan u novogradnji u ul. Vojvode Stepe u blizini Trošarine. Opremljen je kvalitetnom stolarijom, odlična izolacija, španska keramika u kupatilu. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, spavaće sobe, terase i kupatila. Grejanje je etažno na struju. Orijentisan jugozapadno, vrlo je svetao i ima otvoren pogled. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15.000e. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o
Beograd prodaja Palilula Tašmajdan Svetozara Ćorovića Trosoban Prodajemo jedinstven trosoban stan od 65 m2, u mirnoj, ušuškanoj ulici u blizini Mašinskog fakulteta. Stan je jako svetao i prijatan. Dnevni boravak ima izlaz na lepu, ušuškanu terasu i povezan je sa velikom kuhinjom i trpezarijom. Odvojen spavaći blok čine dve spavaće sobe sa puno praktičnih rešenja za odlaganje. Prilikom uređenja enterijera, svakom detalju je posvećena posebna pažnja, korišćeni su kvalitetni i prirodni materijali zbog čega je i sam stan vrlo specifičan i prijatan. Uknjižen i useljiv. Stan se prodaje namešten. Ovakva nekretnina je retko u ponudi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO
Okolina - Brestovačka izdavanje Pančevo, Omoljica - Brestovačka hala, 667m2 Izdaje se hala na magistralnom putu između Pančeva i Kovina. Hala je površine 667m2, dimenzija 21x30m, visina slemena 9m, betonirana. postoji priključak za gradsku vodu i hidrant, priključak na struju od 43kw. Pravljena je od sendvič panela debljine 15cm. Hala je trenutno magacinski prostor, a rađena je po projektu hladnjače za voće, kapaciteta za 700t voća i može se uraditi prenamena u hladnjaču. Šleperski prilaz od magistralnog puta je asfaltiran (15m). Hala se izdaje se placem na kome se nalazi, ukupne površine 40 ari (hala + plac). Postoji mogućnost prodaje. Agencijska provizija 50% Agent: Nataša Marinković 064/15-94-525 (licenca br.4457)
Palilula Borča Jednosoban Drinske divizije stan Palilula, Borča - Drinske divizije 1.0, 42m2 (terasa 3m2), CG, 1/4, telefon, interfon, podrum, parking U ponudi je funkcionalan, renoviran i veoma svetao stan koji se nalazi u mirnom okruženju. Sastoji se od ulaznog prostranog predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, kupatila i terase. Adaptibilan, od trpezarije postoji mogućnost uređenja manje sobe. U neposrednoj blizini nalaze se škole, vrtići, Dom zdravlja, veliki marketi i poznati tržni centar sa brojnim sadržajima. Stan ima pripadajući podrum u suterenu zgrade. Uknjižen bez kvadrature. Agencijska provizija 2% Agent: Snežana Krstić 065/34-35-128 (licenca br.4106) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
prodaja Okolina - Četvorosoban Ukoliko vam je potrebna kuća za odmor gde će te se prijatno osećati i uživati na čistom vazduhu predlažemo da pogledate ovu u mestu Gajevi na Zlatiboru. Prizemlje 65m2 da se sredi za stan ili neki drugi sadrzaj. Na spratu stan sa dve spavace sobe oko 70m2. Iza kuce na prizemlju 15m2 suterena. Sve to na 5 ari placa . Komplet namesteno pokucstvo. Grejanje na pec na drva i struju (radijatori). Lokacija kod restorana Krčme u Gajevima. Za informacije pozovite 064 11 65 918 KUPAC PLAĆA PROVIZIJU 2% . R-ID: #81
Jednoiposoban izdavanje Beograd Stari Grad Dunavski kej U ponudi je stan koji se nalazi na Donjem Dorćolu na Dunavskom keju i u blizini bazena 25 maj i početne stanice autobusa 26. Nalazi se na trećem spratu u zgradi sa liftom.Stan je dvosoban po strukturi i sastoji se od ulaznog hodinika velike dnevne sobe sa odvojenom kuhinjom i trpezarijom,renoviranog kupatila i spavaće sobe.Potpuno je opremljen svim uređajima potrebim za svakodnevni život. *odmah useljiv *obavezan depozit *računi su oko 120 e * dozvoljeni manji kućni ljubimci (psi) Agencijska provizija 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Odmah useljiv Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane