Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Filmski grad Arčibalda Rajsa

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Karaburma Pabla Nerude Četvorosoban Na odličnoj lokaciji između stare i nove okretnice na Karaburmi, u tihoj i mirnoj ulici okruženoj zelenilom u prilici smo da Vam ponudimo prelep troiposoban stan u nadogradnji na IV spratu stambene zgrade, bez lifta. Stan ima građevinsku dozvolu i pogodan je za keš kupce. Korisna površina stana je 56m2, plus terasa. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kupatila i terase od 6m2. Prazan, odmah useljiv, dvostrano orjentisan - jugoistočno. Preporuka za porodice sa decom zbog blizine škole, vrtića, gradskog prevoza, parkova i dečijih igrališta u blizini zgrade. Vredi pogledati! Kontakt:Radmila Topić, 064/4010-676. Agencijska provizija 2%
Grocka Grocka okolina 6. ličke prodaja U prilici smo da Vam ponudimo kuću u Kaluđerici koja se sastoji od tri stambene jedinice na 7 ari placa. Kuća i plac su uknjiženi 1/1 na vlasnika. Stan SUT 74,71m2:kuhinja, kupatilo, dnevna soba, dve spavaće sobe, grejanje na struju. Stan VPR 71,43m2:ulazni hodnik, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, dnevna soba sa velikom terasom, spavaća soba, degažman koji vodi ka dve izdvojene spavaće sobe, grejanje na inverter klimu. Stan I sprat 71,43m2:ulazni hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba sa terasom, spavaća soba, degažman koji vodi ka dve manje spavaće sobe, kupatilo, terasa, grejanje etažno. Kuća je rađena po projektu izuzetnog rasporeda, dva brojila, fizički odvojeni ulazi spoljnim stepenicama, lepo ravno dvorište, auto ulaz, garaža od 50m2 u osnovi sa dvosobnim stanom u sivoj fazi iznad garaže. Ukupna građevinska površina svih objekata na placu je preko 300m2. Preporuka! Kontakt:Nenad Raškov, 061/240-9737. Agencijska provizija 2%
Rakovica Petlovo Brdo Jednoiposoban Braće Deroko stan U novogradnji, na 2.spratu prodaje se odličan, funkcionalan, sa parking mestom. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinjsko trpezarijskog dela, spavaće sobe, hodnika, kupatila i terase. Grejanje je na norveške radijatore i inverter klimu. U blizini je svih potrebnih sadržaja za savremeni život. Za preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AG07 .
izdavanje Novi Beograd Ledine NBGD Jednoiposoban Valtrovićeva Potpuno nov polunamešten stan blizu osovne škole na Ledinama. Stan se sastoji od open space kuhinje sa dnevnom sobom,male terase,odvojene spavaće sobe i kupatila. Kompletna kuhinja sa svim uređajima,američki plakar u spavaćoj sobi. Grejanje je etažno na električnu energiju. Plaćanje mesečno,obavezan depozit u visini jedne zakupnine. Provizija 50% od dogovorene mesečne zakupnine. Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Jednoiposoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Milisava Đurovića Stepina Magnolija je objekat savremenog izgleda sa visokim standardima gradnje,na lepoj lokaciji na Voždovcu koji zbog komercijalnih i rekreativnih sadržaja omogućava životni stil na zavidnom nivou. Prostrane terase, najkvalitetniji materijali i sistemi opremljenosti objekta kao što su drvo aluminijum stolarija,sanitarije vrhunskog kvaliteta renomiranih španskih i italijanskih proizvođača,hrastov parket,luksuzna ulazna vrata "BOSAL,klima uređaji,terasne ograde i gelenderi od kovanog gvoždja čine ovaj objekat posebnim i jedinstvenim. U okviru ovog kompleksa nalaziće se vrtić, kao i moderno opremljeno igralište za najmladje. Korisni prostor objekta čine 2 lokala, i veliki broj stambenih jedinica. Za parkiranje, stanarima je na raspolaganju moderna garaža sa velikim brojem parking mesta u jednom nivou kojima se pristupa preko dvosmernih rampi. Stan se sastoji iz ulaza,velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom,spavaće sobe i kupatila. Cena je 3000 eur/m2+PDV(10%). .
Beograd prodaja Zemun Zemun Gornji grad Atanasija Pulje Jednoiposoban Stan,Beograd,Zemun, Atanasija Pulje,1.5,39.47 m2 i 30 m2 sopstvene terase, 105 000 sa uračunatim PDV(10%),lux Prodaja stana,Zemun,Atanasija Pulje,u izgardnji-na izuzetnoj lokaciji,blizu,marketa,škole,vrtića,restorana.autobusa i železničke stanice Zemun. Stan,1.5,39.47 m2 se nalazi na VPR/III sprata u novoj zgradi i sastoji se iz hodnika,dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom,spavaće sobe,kupatila i sopetvene terase od 30m2. Grejanje je etažno. Zgrada ima video interfon a u stanu je ugrađen parket prve klase,italijanska keramika,pvc stolarija. Mogućnost kupovine parking mesta ispred zgrade po ceni od 6000 eur +PDV(20%).. *cena stana je sa uračunatim PDV(10%) i može i za kreditne kupce.Rok useljenja je februar 2024.godine. . Agencijska provizija 2%
Pančevo Tesla Kneza Mihaila Obrenovića Dvosoban prodaja Zgrada novije gradnje u širem centru grada. izuzetno kvalitetna gradnja, odlična toplotna i zvučna izolacija stanova. Stan je lako adaptibilan u trosoban. Duž većeg dela stana prostire se komforna terasa. Svi zidovi su završne obrade u Sahara tehnici. Prozori su PVC sa ugrađenim poletnama i komarnicima. Sigurnosna ulazna vrata. U stanu ostaju obe "Artcool" klime kao i deo nameštaja. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Pančevo Tesla Dvoiposoban Jovana Ristića stan U delu grada iz koga se laganim hodom stiže do centra grada. U blizini šoping mola. Na četvrtom spratu (bez lifta), renoviran (sem stolarije). Deo hodnika ispred stana obezbeđen je dodatnim vratima. Renoviran krov na zgradi. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjsko trpezarijskim delom, dve spavaće sobe (manja i veća), kupatilo, terasa i ostava. Ispred zgrade slobodan javni parking. Uknjižen na 52m2. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Jednosoban Gandijeva Na dobroj lokaciji, Gandijeva (sada Grgurevačka ulica). TA grejanje. Mali režijski troškovi. Namešten je sa svim stvarima potrebnim za život. Mesečno plaćanje. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Čukarica Žarkovo Milana Šarca Stan je smešten u mirnoj ulici, blizu prodavnica, prevoza i velikog parka u Belim vodama. Nalazi se na visini koja odgovara visini I sprata. Prostire se dužinom zgrade sa malo stanova i završava se velikom natkrivenom terasom od 15m2, ispod koje su podrumske prostorije od ukupno 13m2. Postoji zajedničko dvorište koje može poslužiti za druženje i igranje dece. Uknjižen na 38m2, a uskoro se očekuje uknjiženje stana na 57m2 za koje postoji rešenje o ozakonjenju. Ispred zgrade je mesto za parkiranje automobila po dogovoru sa stanarima zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Rakovica Vidikovac Vidikovački venac Dvosoban Namešten stan u izvornom stanju sa velikom terasom. Pogodan za vlasnike pasa jer je tu i ograđeno dvorište. Kuhinja i trpezarija su odvojeni od ostalog dela stana. Stan je svetao i nalazi se u blizini svih infrastrukrurnih sadržaja i prevoza. Dozvoljene su životinje uz čuvanje stana od eventualnih oštećenja. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Žarkovo Milana Šarca Jednosoban prodaja U ponudi je stan u suterenu porodične zgrade sa malo stanova. Postoji rešenje o ozakonjenju i u toku je upis 26m2 u katastar. Ovom stanu pripada i prostorija od 15m2 za koju je predat zahrev za upis. Stan je za renoviranje i prilagođavanje potrebama. Visina plafona je 230cm. Blizina marketa, prevoza i velikog parka u Belim vodana. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Pančevo Misa Vinogradi Kozaračka kuca Nalazi se na manje od 1 km od centra i Big šoping mola. Uknjižena na 104m2, korisne površine 158m2 koju čine dva trosobna stana na prizemlju i na spratu. Funkcionalnog i modernog rasporeda. Stan na spratu poseduje dve terase. Osim pomenute kvadrature postoji treći nivo, potkrovlje koje se može urediti u stambenu jedinicu. Takođe dodatne prostorije su špajz, letnja kuhinja (16m2), podrum (20m2), šupa. Kuća je priključena na gradsku kanalizaciju a plin je doveden do samog zida kuće ali nije instalaciono razveden po kući. Izolovana kuća. 5 ari placa, kolski ulaz, klizna kapija. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Pančevo centar Maksima Gorkog Lokal u prometnoj ulici, lociran do trotoara, sa sopstvenim parking mestom. Čine ga tri celine, glavni deo do ulice, mini kancelarija i zadnji deo. Poseduje mokri čvor, podrumski i tavanski deo. Mogućnost adaptacije u stambeni prostor. Moguće delatnosti: autoperionica, servis za pranje tepiha, hemijsko čišćenje, prodavnica. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Zemun Zemun Gornji grad Prizrenska Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine! 2.0, 42,72m2, terasa 3,30m2, lift, II/V, telefon, interfon, mogućnost kupovine garažnog mesta. Upotrebna dozvola. Novogradnja u Zemunu na odlicnoj lokaciji. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila, spavace i dnevne sobe sa otvorenom kuhinjom i terase. Stan je zapadno orijentisan jako svetao i miran. Grejanje je etazno sa dodatkom inverter klime. U prostranom kupatilu postoji i podno grejanje. U zgradi su korišćeni vrhunski materijali, hrastov parket, aluminijumska stolarija sa troslojnim termo staklom, blindirana vrata. Postoji mogucnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15000+pdv. Cena stana je izražena bez PDV od 10%. Povraćaj pdv za kupce prvog stana. Kontakt 062/853-0990 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Zemun Zemun Gornji grad Prizrenska Trosoban Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine! 3.0, 69.45m2, terasa , lift, IV/V, telefon, interfon, mogućnost kupovine garažnog mesta. Upotrebna dozvola. Novogradnja u Zemunu na odlicnoj lokaciji. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila, terase, 2 spavace sobe i dnevne sobe sa otvorenom kuhinjom. Grejanje je etazno sa dodatkom inverter klime. U prostranom kupatilu postoji i podno grejanje. U zgradi su korišćeni vrhunski materijali, hrastov parket, aluminijumska stolarija sa troslojnim termo staklom, blindirana vrata. Postoji mogucnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15000+pdv. Cena stana je izražena bez PDV od 10%. Povraćaj pdv za kupce prvog stana. Kontakt 062/853-0990 Agencijska provizija 2%
Zemun Altina Hemingvejeva Četvorosoban prodaja Svaki naš kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 5.0, 112m2, EG, 3/3, telefon, interfon. Na ozakonjenju Na prodaju 4 garsonjere u nizu površine od 15m2 do 19m2 u stambenoj zgradi na samom početku Altine, u blizini svih prevoza i neophodnih sadržaja za udobno stanovanje. Dve garsonjere su delimično renovirane (urađena su kupatila, kuhinja i PVC stolarija) dok su dve u izvornom stanju. Trenutno funkcioniše kao četiri stambene jedinice, ali je lako adaptibilan u jednu stambenu jedinicu po želji budućeg kupca, Odličan i kao investicija Agent Pavle 060/7462 000 Agencijska provizija 2%
Vračar Južni bulevar AUTOKOMANDA Trosoban stan Stan se nalazi na odlicnoj lokaciji, svega 10 minuta od centra.Nedaleko od zgrade se nalazi autobuske i tramvajske stanice.3.0, 72m2(lođa), 3/8, CG, LUX, lift, interfon, internet, ktv, klime, video nadzor. Zgrada je iz 2022. godine. Stan je dvostrano orjentisan, svaka soba ima prirodnu ventilaciju. Stan je opremljen Italijanskom keramikom prve klase, hrastovim parketom , troslojnim alu prozorim sa elektricnim roletnama, toplotna izolacija. Centralno grejanje po utrosku, 2 LG inverter klime, ugradni plakari, kompletno opremljena kuhinja od medijapana sa svim Bosch uredjajima i blum okovima. Funkcionalni raspored, svetao stan, bez buke. Stan se prodaje kompletno namesten. Namestaj rucno radjen po meri. Mogucnost kupovine garaznog mesta po ceni od 25.000 evra
prodaja Stari Grad Dorćol donji Jednosoban Dunavska Garsonjera sa bocnim pogledom na reku, potpuno namestena, bosch uredjaji, useljiva odmah, izuzetno funkcionalna. Ves masina i svi ostali uredjaji su u kuhinjskim elementima. Ceo projekat enterijera u 3d dostupan kupcu. Uknjizen 1/1 upisano u katastar, vlasnik Garazno mesto moguce kupiti zajedno sa stanom po ceni od 25.000 (popust za kupovinu stana i garaze zajedno), zvanicna trenutna cena garaznog mesta je 26.400 Prodaje vlasnik, moze se pogledati u bilo koje doba dana. Stan je kompletno opremljen i zavrsen tek 9.2022. Protiv smo bilo kakvog oglasavanja od strane agencija bez pismene saglasnosti, ali za saradnju sa agencijom koja ima konkretnog kupca. K district, k distrikt, dorcol
Jednoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Skupština Majke Jevrosime Prodajem 1,5 stan od 48m2, sa dvorištem od 15m2, sa dve ostave i podrumom, centar grada, vlasnik.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane