Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Vračar Vračar lokacija Desanke Maksimović

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Dorćol donji Solunska Jednosoban Svetao, šarmantan, mladalački stan, na ekskluzivnoj lokaciji Starog grada, ambijentalnoj celini popularnog Dorćola, u parkovskom okruženju, u blizini Kalemegdana, Dunavskog keja, a samo desetak minuta hoda od Knez Mihailove ulice. Lako adaptibilan u 1,5-soban, svetao, sunčan, južno orijentisan, tih, lepog rasporeda i otvorenog, panoramskog pogleda. Uknjižen na 35 m2. Grejanje je centralno, a raspolaže centralnom protočnom toplom vodom. Nalazi se u održavanoj zgradi okruženoj zelenilom, odlične mikrolokacije i infrastrukturnih sadržaja. Blizina škole, vrtića, parkova, fakulteta i svih komercijalnih sadržaja. Strateški je odlično povezan sa svim delovima grada autobuskim i tramvajskim linijama. Osim idealne prilike za stanovanje, ovaj stan je svakako jedna od najboljih investicija na tržištu nepokretnosti, sa mogućnošću brzog i lakog izdavanja. Agencijska provizija 2% Agent: Daniela Mladenović , licenca 2837 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Vračar Kalenić Maksima Gorkog Dvosoban izdavanje Svetao,ušuškan ,luksuzno namešten i u potpunosti opremljen stan na odličnoj vračarskoj lokaciji,u Maksima Gorkog. Ulazni hodnik, open-space : prostrana dnevna soba sa trpezarijom I kuhinjom, terasa,kupatilo,spavaća soba . Odmah useljiv. Depozit obavezan. Kućni ljubimci uz dogovor i doplatu. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 DS06 .
Zvezdara Lion Četvorosoban Bulevar Kralja Aleksandra stan Uknjižen četvorosoban stan u crvenim fasadnim ciglama, 89 m2 korisne površine, sa terasom 94m2, dva mokra čvora, na 2. spratu od 7.spratova, lift, cg , interfon, internet, video nadzor, podrum. Stan je dvostrano orijentisan, spavaće sobe istok, dnevni boravak, južna orijentacija. Od prostorija ima: ulazni hodnik, gostinjski toalet, kuhinja koja je povezana sa trpezarijom, prelepa dnevna soba iz koje se izlazi na terasu od 5m2, odvojen spavaći blok , tri spavaće sobe i kupatilo. Zamenjena spoljna stolarija u celom stanu, ostatak stana domaćinski održavan i očuvan. Ulaz zgrade održavan i uredan. Retko u ponudi. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Zemun Zemun polje centar Zemun (Centar) Četvorosoban Glavna Na prodaju četvorosoban stan u istorijskom jezgru Zemuna. U blizini Dunavskog keja, pijace i svih bitnih sadržaja. Drugi sprat (potkrovlje i galerija). Etažno grejanje na struju. Pogodno za život ali i za poslovni prostor. Retko u ponudi. Odmah useljiv. Prostorije: predsoblje, kuhinja, trpezarijski-dnevni deo, dve spavaće sobe, dva mokra čvora,. Galerija: spavaća soba (20kvm). Agencijska provizija 2%.
Jednoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mihaila Bulgakova Prodaje se uknjižen stan na odličnoj lokaciji u Mirijevu u neposrednoj blizini okretnice autobusa. Stan se nalazi na niskom prizemlju ,nije ukopano. Sastoji se iz dnevnog boravka sa kuhinjskim delom,kao i odvojene sobe. Grejanje je etažno , svaki stan ima svoj kotao. Slobodan parking ispred zgrade,zgrada uredna i čista,dobro održavana. Agencijska provizija 2% Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MG06 .
Beograd izdavanje Stari Grad Dorćol donji Venizelosova Izdaje se garažno mesto u kompleksu Novi Dorćol, depozit, pogodno za sve vrste putničkih vozila. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 MVO7 .
Stari Grad Dorćol donji Venizelosova izdavanje Izdaje se garažno mesto u kompleksu Novi Dorćol, depozit, pogodno za sve vrste putničkih vozila. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 MVO7 .
Stari Grad Dorćol donji Venizelosova garaža Izdaje se garažno mesto u kompleksu Novi Dorćol, depozit, pogodno za sve vrste putničkih vozila. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 MVO7 .
prodaja Zvezdara Lion Šestosoban Kajmakčalanska Prodajemo porodičnu stambenu zgradu na granici Zvezdare i Vračara. Ova prelepa nekretnina prostire se na 660m2 od kojih je 490m2 uknjiženo i pruža obilje prostora za udoban i luksuzan stil života. Izgrađena je od najsavremenijih materijala pre sedam godina na parceli od 7 ari, a glavna atrakcija je savršen prostor za opuštanje i rekreaciju u kome se nalazi bazen koji dodaje udobnosti i luksuzu bez obzira na vremenske prilike. Svaka etaža je pažljivo dizajnirana i osmišljena. Na nivou prizemlja se nalaze prostran dnevni boravak, kuhinja i trpezarija sa izlazom u dvorište i jedno kupatilo. Prvi sprat čine tri spavaće sobe i tri kupatila dok je na drugom povučenom spratu apartman koji se sastoji od dve spavaće sobe, kupatila i dve prostrane terase. Velike staklene površine daju prostorijama obilje dnevne svetlosti. U nivou dvorista koje takođe poseduje prelep ograđen prostor za uživanje nalazi se garaža površine 48m2. Nekretnina je trenutno je pod zakupom u funkciji sportskog centra i kao takva takođe zanimljiva i kao odlična investicija. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona
Beograd prodaja Savski venac Dedinje Miloja Đaka Četvorosoban Savski venac, Dedinje - Miloja Đaka 4.0, 180m2 + terasa 70m2, VP/2, EG/podno, klima, interfon, video nadzor, alarm, parking U manjoj zgradi na Dedinju, u blizini Belog Dvora, prodaje se četvorosoban, luksuzan stan od 180m2 sa pripadajućom terasom od 70m2. Stan je uređen najkvalitetnijim i najsavremenijim materijalima, nameštaj je uglavnom Richmond, a ostalo je pravljeno po meri od furniranog medijapana. Luksuzni lusteri, lampe, prekidači, kao i lavabo, wc šolja, tuš kabina i dosta detalja su pozlaćeni. Ovaj dizajnirani stan ukrašen je velikim brojem unikatnih dekorativnih predmeta. Stan je opremljen OLED televizorom od 65 inča, belom tehnikom Bosch najnovije serije 8, mašinom za pranje i sušenje veša, mašinom za pranje sudova. Od sitne opreme, stan ima najnoviji Philips aparat za espreso, Zepter prečišćivač vode, Zepter pozlaćen escajg od 48 delova i komplet Zepter šerpi i tiganja. Poseduje najkvalitetnije dušeke za spavanje, krevet XXL, luksuzne zavese i draperije visokog kvaliteta, moderan kamin koji menja boje, greje i hladi, moderan veliki garderober. U celom stanu je podno grejanje, kao i sistem fan coil koji hladi i greje. Stanu pripada i predivna velika terasa sa velikim i malim palmama, čempresima, spiralnim tujama i pom-pomovima. Terasa je uređena u modernom Boho stilu, sa kvalitetnim garniturama od tikovine i sibirskog arisa. U jednom delu je pokrivena pergolom sa pokretnim krovom, senzorima za kišu, infrared grejalicama i preklopno kliznim staklenim sistemom, sa ciljem da se taj zastakljeni prostor terase koristi preko cele godine. Druga polovina terase je pod vedrim nebom sa pogledom na šumu. Od sigurnosne opreme poseduje alarm, automatsku kapiju, sigurnosna vrata, video nadzor i interfon. Stan se prodaje kompletno namešten. Odmah je useljiv. Uknjižen na 175m2. Agencijska provizija 2% Agent: Zoran Pantelić 063/283-643 (licenca br.4797) Video nadzor, Interfon, Klima, Nije poslednji sprat Odmah useljiv Gradska kanalizacija
Vračar Slavija Bulevar oslobođenja Trosoban prodaja Prodajemo veliki trosoban stan od 135m2 na povučenom spratu stambeno-poslovne zgrade u neposrednoj blizini Slavije, sa mogućnošću proširenja za još 50m2 u tavanskom delu. Stan je jednostrano orijentisan prema zapadu i sastoji se od prostranog ulaza, dva kupatila, dve velike spavaće sobe, kuhinje, velike dnevne sobe sa delom za trpezariju i prostrane terase od 29m2. U tavanski prostor okvirne površine 50m2 se ulazi iz predsoblja (ulaza), privremenim stepenicama. Tavanski prostor je delimično urađen u smislu podne konstrukcije i dela instalacija koje su izvučene. Moguće je podizanje dela krova kako bi se dobila puna visina u svim delovima tavana. Potencijal celog stana i tavana su sledeći: stan je moguće podeliti u dve stambene jedinice kako je i prvobitno bilo predviđeno i kako je uknjiženo (68m2 i 67m) i moguće je formirati i treći nezavisan stan od 50m2 u tavanu, što je idealno za kupce koji ovo kupuju kao investiciju za dnevno izdavanje. Dodatno je moguće povećati korisnu površinu stana zatvaranjem dela terase koja se prostire preko celog stana. Sve uknjiženo, useljivo po dogovoru. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" DOO
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvosoban Vitezova Karađorđeve zvezde stan Prodajemo dvosoban stan površine 52m2 na drugom spratu zgrade u završnoj fazi izgradnje u lepom delu naselja Mirijevo. Stan se sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom iz koje se izlazi na terasu, spavaće sobe, hodnika i kupatila. Materijali i oprema korišćeni tokom gradnje su vrhunskog kvaliteta (sigurnosna vrata, kvalitentna ALU stolarija, hrastov parket, uvozna italijanska keramika). Stan je uknjižen, uskoro useljiv. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Zemun Batajnica Troiposoban Šimanovačka Uknjižen, u novijem naselju, na početku Batajnice, stanovi u nizu u zgradama od fasadne cigle, sa velikim dvorištem, u mirnom okruženju sa puno zelenila, nalazi se ovaj duplex, uknjižen na 95m2 korisne površine, sa dvorištem od 4ara, po strukturi 3.5. U prizemlju veliki ulazni hodnik sa mokrim čvorom i ostavom, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, lođa sa koje se izlazi u dvorište. I nivo: 3 spavaće sobe, garderober, terasa . Stan je renoviran (osim kuhinje).
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Svetozara Radojčića Prodajemo kvalitetan trosoban stan u manjoj zgradi sa svega tri stana u naselju Medaković 3, u neposrednoj blizini okretnice trolejbusa 29. Stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka sa delom za trpezariju i izlazom na terasu, prostrane kuhinje, dve spavaće sobe i dva kupatila. Stan je potpuno renoviran veoma kvalitetnim materijalima. Grejanje je etažno na struju, hlađenje sa dve inverter klime. U cenu stana je uračunato i pripadajuće parking mesto u dvorištu. U ponudi je i kompletno renoviran trosoban stan površine 105m2 na drugom spratu po ceni od 178.000EUR-a. Uknjiženo. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Prokop Maleška Dvosoban U BLIZINI PARTIZANOVOG STADIONA, HITNA PRODAJA Ovaj vrlo dobar stan od 38m2 nalazi se na opštini Savski venac u blizini Partizanovog stadiona, Maleška ulica, svetao, po strukturi jednoiposoban, na I spratu u maloj zgradi, sa TA grejanjem, dvostrano jugo-istočno orjentisan, u dobrom stanju, nova ulazna vrata. Visina plafona 3m, Iznad stana je tavanski prostor, koji može biti iskorišćen i kao dodatni stambeni prostor. Uknjižen. Prostorije: predsoblje, velika soba povezana sa kuhinom, manja spavaća soba, kupatilo, kao i pripadajuća podrumska prostorija. Stan je izuzetno miran i samo okruženje je prilično mirno, stan je orijentisan suprotno od autoputa. U blizini su: stadion Partizan, Klinički centar, nova železnička stanica Prokop, Beograd na vodi, Sajam. Odlična lokacija. Stan ima puno potencijala i uz mala ulaganja može se jako lepo srediti. Takođe može biti i izuzetan za poslovno-kancelarijski prostor. U okruženju ima dovoljno mesta za parkiranje. Hitna prodaja. CENA: 85.000 EUR Agencijska provizija 2% Kontakt: 060 01-468-16 Broj u registru 1245
Stari Grad Stari Grad lokacija Stari Grad Majke Jevrosime izdavanje Odličan lokal, na prometnoj lokaciji u samom centru grada. Pogodan za razne delatnosti. Prostorije: Poslovni prostor, toalet. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
Rakovica Kanarevo Brdo Garsonjera Roze Luksemburg stan Izdaje se kompletno nameštena garsonjera na Kanarevom brdu, PVC stolarija, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, bela tehnika (šporet, frižider, veš mašina, televizor, klima). Niski mesečni troškovi ( oko 2000 RSD). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Depozit u visini jedne mesečne kirije obavezan. Neposredna blizna prevoza 54,502,506,47,50,59,94,48) Prostorije: predsoblje, kuhinja, soba sa trpezarijom, kupatilo, terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
izdavanje Zemun Zemun polje naselje Zemun Polje Jednoiposoban Kurirska Potpuno nov i namešten stan na visokom prizemlju, svetao, grejanje i hladjenje stana sistem Fan coil (Fen kojleri), pripadajuće parking mesto, komunalije oko pet hiljada. Nisu dozvoljeni kućni ljubimci. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. U obzir dolaze samo naši državljani. Ugovor na minimum godinu dana. Prostorije: hodnik, kuhinja sa dnevno trpezarijskim delom, soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Kotež Studenička U Kotežu u neposrednoj blizini okretnice 43, prodaje se nov 2.0 soban stan sa parking mestom. Dvostrano orijentisan. Grejanje na struju. Zgrada je ozakonjena, može overa kod notara. Samo keš kupci. Prostorije: dnevni boravak, kuhinja i trpezarija, spavaća soba, kupatilo, terasa Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane