Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Karaburma Garsije Lorke

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Karaburma Drenovačka Dvosoban Uknjižen stan na 46m2, sa terasom mereno 52m2. Renoviran, održavan. Dvostrano orijentisan, sa pogledom na reku. Zgrada sa novim liftom i vanzonskim parkingom ispred zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Borča Jednosoban prodaja Stan je uknjižen kao 1.0 od 35m2 u prizemlju, dodatno je urađeno prošerenje od 30m2 u osnovi koje egzistira kao dvosoban stan. Iznad je urađena nadogradnja od 51m2 u funkciji dvosobnog stana. Proširenje od 30m2 + nadogradnja od 51m2 je predato na legalizaciju. Gornji deo ima ulaz preko stepeništa sa spoljne strane pa može funkcionisati kao zasebna stambena jedinica (koja se trenutno rentira), a postoji povezanost i unutrašnjim stepenicama. Ispred ulaza je natkriveno parking mesto. Urađena demit fasada sa izolacijom. Niski režijski troškovi. Brzo useljivo. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Fontana i Hala sportova Dvoiposoban Bulevar Zorana Đinđića stan U ponudi odličan svetao, izvorno 2.0, adaptiran u 2.5 stan. Stan ima odličnu strukturu, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Za renoviranje je. Idealan je za porodice ili kao investicija za izdavanje. Nalazi se na dobroj lokaciji, preko puta Studentskog grada. Uknjižen na 53m2. Moguća kupovina na kredit. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Troiposoban Jurija Gagarina U ponudi veoma svetao i funkcionalan stan, trostrano orijentisan ( jug- zapad- istok). Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe i kupatilom, prostrane, natkrivene terase kvadratnog oblika od 16m2, koja je ušla u uknjiženih 104m2. U stanu su zamenjene sve instalacije i stavljena je nova PVC stolarija, kojom je zastakljena i terasa. Ima pripadajući podrum. Postoji mogućnost adaptacije u 4,5 stan. Zgrada je dobro održavana, sa dva lifta, u blizini Osnovne škole, vrtića, marketa, i autobuskih stanica. Uz stan je u ponudi i uknjižena garaža, u istoj zgradi koja nije uračunata u cenu. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednoiposoban prodaja Beograd Palilula Palilulska pijaca Stanoja Glavaša Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 1.5, 45m2, terasa 5m2, CG, lift, III/VII, telefon, interfon. Uknjiženo bez kvadrature. Odlican jednoiposoban stan u centru Beograda. Stan se nalazi preko puta "Central Garden" stambenog kompleksa i u blizini Skupstine, Palilulske pijace, mnogih prodavnica, skola i drugih pogodnosti. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, odvojene kuhinje, dnevne sobe, spavace sobe, prostranog kupatila i terase od 5 m2. Orijentisan je istocno. Zgrada je novijeg datuma i odrzava se besprekorno. Stan je odlican za investiciju, stan na dan ili dugorocnije izdavanje. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Novi Beograd Stara Bežanija Peđe Milosavljevića Dvosoban Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 2.0, 75m2( terasa 10m2), CG, lift, VI/VII, podrum, ostava, telefon, interfon. Uknjiženo 65m2 Dvostrana nepokretnost na odličnoj lokaciji u mirnom kraju. Okrenuta ka zelenoj površini pa je samim tim zaštićena od buke. Zgrada je okružena nezoniranim parkingom. Stan je u izvornom održavanom stanju, dvosoban je ali se adaptacijom veoma lako i sa minimalnim ulaganjem može dobiti dvoiposoban stan. Poseduje tavanski prostor kao iostavu na spratu. Agencijska provizija 2% Agencijska provizija 2%
Vračar Kalenić Mileševska Dvoiposoban prodaja Stan površine 60 m2, veoma funkcionalan, u održavanoj zgradi u neposrednoj blizini Kalenić pijace. Stan je na četvrtom spratu od 4, nije ravan krov, iznad je tavan. Krov je renoviran, postavljena nova izolacija, crep i oluci. Nalazi se u zgradi bez lifta. Stan je ukupne površine 60 m2, od čega je terasa oko 9 m2. Po strukturi je 2.5, sa dve spavaće sobe, dnevnom sobom, izdvojenom kuhinjom, kupatilom i terasom koja je natkrivena, okrenuta ka dvorišnom delu. Uknjižen na 60m2.
Vračar Vračar lokacija Karađorđev park Dvosoban Lamartinova stan PRELEP DVOSOBAN STAN NA VRACARU, PORED AUTOKOMANDE, KARADJORDJEVOG PARKA I HRAMA SVETOG SAVE. UŠUŠKAN STAN U POLU SUTERENU SA DOVOLJNO SVETLOSTI I PRIRODNIM OSVETLJENJEM, SA POGLEDOM NA TRAVNATO DVORISTE. OKRUZEN MIROM I TISINOM. STAN JE FUNKCIONALAN. ZBOG SVOG POLOŽAJA I USLOVA KOJE NUDI LAKO SE IZDAJE. PAMETNA INVESTICIJA. POTPUNO JE NAMESTEN I OPREMLJEN. SVAKI DOGOVOR JE MOGUC. SRECNA KUPOVINA!!! MILENKO 063512485
prodaja Palilula Karaburma Četvorosoban Vojvode Micka Krstića 1I Penthaus se nalazi na sedmom spratu u SPK" Dunavske terase". Prodaje se potpuno opremljen sa nameštajem i uređajima. Ima tri spavaće sobe, tri mokra čvora, ostavu, kuhinju sa trpezarijom, veliki dnevni boravak i terasu dužinom celog stana. U stanu su ugradjeni materijali visoke kategorije i kvalitetna oprema. Prozori i balkonska vrata su izradjeni od ALU stolarije sa aluminijskim žaluzinama, u koja su ugrađena aluminijumska kaljena stakla. Keramika je italijanska, ugradjen je hrastov parket, unutrašnja stolarija je od medijapana, a ulazna vrata su sigurnosna. Visina plafona je preko 3.0 m, grejanje je priključeno na sistem gradskog grejanja sa plaćenjem po utrošku. U cenu je uračunat pdv. Više informacija možete dobiti na telefone: 064/894-1026 064/894-1001
Dvoiposoban prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Meštrovićeva Prodajemo odličan, potpuno renoviran, dvoiposoban stan u naselju Braće Jerković u neposrednoj blizini doma zdravlja, dve osnovne škole, vrtića, parkova, pijace, marketa, TC "Stadion". Stan se sastoji od prostranog predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, spavaće sobe, dečije sobe, kupatila i tehničke prostorije (vešeraja). Stan je kompletno renoviran veoma kvalitetnim materijalima pri čemu je zamenjena spoljašnja (PVC sa roletnama i komarnicima) i unutrašnja stolarija, instalacije, postavljena kvalitetna italijanska keramika i sanitarije u kupatilu, kuhinja je pravljena po meri sa novom ugradnom tehnikom, u dnevnom boravku je jedan zid naglašen dekorativnom ciglom, delimično spušteni plafoni sa rasvetom, drvene ukrasne maske za radijatore. Etažno grejanje na struju. Slobodan parking oko zgrade. Uknjižen, bez tereta, brzo useljiv. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Meštrovićeva Dvoiposoban Prodajemo odličan, potpuno renoviran, dvoiposoban stan u naselju Braće Jerković u neposrednoj blizini doma zdravlja, dve osnovne škole, vrtića, parkova, pijace, marketa, TC "Stadion". Stan se sastoji od prostranog predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, spavaće sobe, dečije sobe, kupatila i tehničke prostorije (vešeraja). Stan je kompletno renoviran veoma kvalitetnim materijalima pri čemu je zamenjena spoljašnja (PVC sa roletnama i komarnicima) i unutrašnja stolarija, instalacije, postavljena kvalitetna italijanska keramika i sanitarije u kupatilu, kuhinja je pravljena po meri sa novom ugradnom tehnikom, u dnevnom boravku je jedan zid naglašen dekorativnom ciglom, delimično spušteni plafoni sa rasvetom, drvene ukrasne maske za radijatore. Etažno grejanje na struju. Slobodan parking oko zgrade. Uknjižen, bez tereta, brzo useljiv. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 61 Dušana Vukasovića Dvosoban prodaja Uknjižen stan u zgradi iz 2006.god, održavana, prostor za ugradnju lifta, podrum, spoljni parking, video-nadzor, interfon, centralno grejanje, klima. Iznad stana je potkrovlje za adaptaciju gde se može dobiti dodatnih 35m2. Svetao stan 66,65m2 sadrži: veliku dnevnu sobu sa lođom, kuhinju sa trpezarijom, veliku spavaću sobu, kupatilo, ostavu, hodnik sa privremenim sklapajućim stepenicama, predsoblje. Uknjiženo na 63m2, ima mereno 66.65m2 podne površine. Adaptibilan u 2.5 stan. - Plus potkrovlje iznad stana, pristup samo iz stana, površine poda 35,26m2, korisne površine 21,10m2, za adaptaciju, (npr. dve spavaće sobe i kupatilo). - Arhitektonski plan za adaptaciju. U kraju: mir, igralište, parkovi, ekološki vrtić, dve osnovne škole, crkva, prodavnice, pijaca, megamarketi, dvadeset jedna linija gradskog prevoza, blizu reke.
Palilula Tašmajdan Dvosoban Stanoja Glavaša stan Prodajemo jednoiposoban stan površine 45m2 u neposrednoj blizini Central gardena u ulici Stanoja Glavaša. Stan se nalazi na trećem spratu izuzetno kvalitetne zgrade renomirane firme, sa urednim ulazom i novim liftom. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe i terase površine 5m2. Funkcionalan raspored prostorija, istočno orijentisan, svetao stan sa lepim pogledom. U izvornom je stanju što budućem vlasniku pruža mogućnost da uz izvesno ulaganje prostor u potpunosti prilagodi sopstvenom ukusu. Budući da se nalazi na jednoj od najpopularnijih gradskih lokacija, u neposrednoj blizini brojnih fakulteta, Tašmajdana, kao i svih ostalih sadržaja potrebnih za kvalitetan život, stan predstavlja idealnu investiciju za izdavanje, ali je podjednako dobar i za život. Uknjižen. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvoiposoban Karaburma-Staro Mirijevo Funkcionalan 2,5-soban u izvornom stanju sa dve spavaće sobe i kombinovanim dnevnim boravkom. Potrebno je renovirati prostrano kupatilo i osvežiti dobre zidove. Klasičnom parketu novi lak bi povratio pun sjaj. Korektna stolarija, zastakljna terasa crnom bravarijom. Sjajan stan za investiciju ili porodicu u blizini 7 beogradske i maksija na 120 m od gradskog prevoza u mirnom kraju sa dvospratnim zgradama izgrađenim 1971 g. Pogledajte skicu rasporeda prostorija. Predsoblje-antre, 2 spavaće sobe, kombinovana dnevna soba s kuhinjom, kupatilo, 2 terase -jedna zastakljena, 2 ugradne ostave, pripadajući veliki podrum sa prirodnom ventilacijom.
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Autokomanda Lamartinova Stan na odličnoj lokaciji, u blizini Karađorđevog parka, Hrama Svetog Save i Autokomande. Nalazi se u polusuterenu trospratne zgrade, ušuškan i ima dovoljno prirodne svetlosti. Stan je zbog svoje pozicije odlična invesicija, pogodan za izdavanje. Za svaku preporuku. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Voždovac Medaković 1 Medaković II Radovana Simića Cige Trosoban Uknjižen stan na 63 kvadrata korisne površine i 68 kvadrata gradjevniske površine. Funkcionalan stan na dobroj lokaciji, nalazi se blizu Maxija i okretnice autobusa 30. Prostor je pravilnog oblika i odlično je iskorišćen. U svojoj strukturi ima dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, predsoblje, terasu. Potrebno je renoviranje. Zgrada je kvalitetno gradjena, sa dobrim prilazom i ulazom, stan je dvorišno orijentisan, zgrada je okružena zelenilom i parkovima. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2%.
Palilula Palilula lokacija Centar (Palilula) Šajkaška Četvorosoban prodaja 4.0, 103m2(dve lođe ukupno 12m2), uknjižen na 91m2, 3/3, EG, klima, internet, ktv, interfon, video nadzor, podrum. Gradski deo opštine Palilula se smatra izuzetno atraktivnom lokacijom jer je povezan sa svim gradskim destinacijama, a sam se odlikuje odličnom infrastrukturom. Šajkaška ulica je oivičena Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom, Vojvode Dobrnjca i Poenkareovom ulicom. U neposrednoj blizini je Botanička bašta, osnovna škola, Lidl, park i Skadarlija. U prilici smo da Vam ponudimo četvorosobnu nepokretnost na trećem ujedno i poslednjem spratu dobro održavane predratne zgrade bez lifta. Lokacijski sama zgrada je u neposrednoj blizini osnovne škole, parka i Botaničke bašte. Stan je nastao kao nadogradnja na postojeću zgradu 1999-te godine, trostrano je orijentisan, prostor je svetao, sunčan i bez buke, sa predivnim pogledom. Sve prostorije su komforne i funkcionalno raspoređene, centralni deo stana zauzima dnevni boravak, koji odiše toplinom, spojen sa trpezarijskim delom i kuhinjom. Ima izlaz na zastakljenu lođu koja je u funkciji tokom cele godine. Na drugu zastakljenu lođu izlazi se iz komotne spavaće sobe. Najviša visina plafona je 3.30m, dok kosine koje se nalaze u spavaćim sobama ne remete funkcionalnosti prostora. Grejanje je etažno (na pelet) ali se grejanje može postići i pomoću klima koje greju i hlade, ili pomoću norveških radijatora. Stan je izuzetno ekonomičan zahvaljujući duploj izolaciji, a računi za utrošak struje su preko cele godine iznenađujuće niski. Pri gradnji su postavljene drvene grede tako da je čitav prostor vrlo šarmantan i autentičan. U odličnom je stanju tako da nema potrebe za velikim ulaganjima, osim higijenskog krečenja. Ulazna vrata su vrhunska, sigurnosna, koja takođe pružaju i dobru zvučnu izolaciju, a prozori su uglavnom svi zamenjeni u poslednjih pet godina sa PVC stolarijom. Svi ugradni elementi u stanu su uračunati u cenu, dok je za tehniku i nameštaj ostavljen prostor za dogovor. Stanu pripada i podrumska prostorija. Zbog svojih karakteristika i položaja u strogom centru grada ali ipak u mirnom okruženju, ovo je prava prilika za kupce koji žele odličan porodičan stan za život. Od prostorija: dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, hodnik, tri spavaće sobe, kupatilo, dve lođe. Uknjižen na 91m2, po tvrdnji i rečima vlasnika stana ukupna merena površina sa lođama iznosi 103m2. Kontakt: 065/ 233 52 60. R-ID: #5094 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Čukarica Cerak vinogradi Cerak Vinogradi Četvorosoban Crvenih hrastova stan Čukarica, Cerak vinogradi - Crvenih hrastova 4.0, 105m2 (terasa i bašta), PR/3, CG, interfon, telefon, klima. Četvorosoban stan u jednom od najlepših naselja - Cerak vinogradi. U toku je detaljno renoviranje stana (stolarija, parket, elektro i vodovodne instalacije, pločice), te budući kupac može da utiče na tok istog. Nalazi se u neposrednoj blizini škole, obdaništa, pijace, marketa, stajališta gradskog prevoza. Prostorije: veliki open space dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom (izlaz na predivnu terasu), tri spavaće sobe, kupatilo i toalet. Uknjižen na 76m2. Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2802 Interfon, Telefon, Klima,
izdavanje Zvezdara Ðeram Đeram Jednoiposoban Dostupan renoviran stan, odmah useljiv. Veoma dobro povezan sa ostatkom grada, nalazi se između Bulevara Kralja Aleksandra i ulice Dimitrija Tucovića. Okružen je mnogobrojnim kafićima, prodavnicama, restoranima brze hrane, teretanama… Poseduje spavaću sobu sa ležajem na razvlačenje, dnevnu sobu (sofa se takođe može razvući u krevet), čajnu kuhinju, trpezariju i kupatilo. Dvostrano je orijentisan, dosta svetao. Grejanje je na TA peć, a mesečni troškovi su oko 80€. Postoji priključak za optički internet. Kućno ljubimci nisu dozvoljeni, a obavezan je depozit u visini jedne mesečne kirije. Agencijska provizija 50% Available for immediate move-in completely renovated apartment. very well-connected with other parts of city located in between King Aleksandars Boulevard and Dimitrija Tucovica street. Surrounded by many coffee shops, supermarkets, fast food restaurants, and gyms. Apartment contains of bedroom, living room (sofa can be made into a bed), kitchen, dining room, and bathroom. Double sided apartment, with a lot of natural light. Heating is using TA stove, and monthly bills are around 80€. There is a possibility for a fiber optic internet connection. No pets allowed. Mandatory deposit of one months rent. Agency commission 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Klima, Nije poslednji sprat Odmah useljiv Stara gradnja.
Trosoban prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Nodilova SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Banovo brdo, Nodilova, 3.0 (adaptibilan u 4.0), 120 m2 sa 3 terase, V od VI spratova, cg, telefon, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, 3 klime, odmah useljiv, gradjevinska dozvola (placeno gradsko gradjevinsko zemljiste), mogucnost kupovine garaznog mesta, novogradnja iz 2023. godine. Prodaje se odlican penthouse koji se prostire povrsinom celog V sprata u novoizgradjenoj stambenoj zgradi u izuzetno mirnoj ulici na Banovom brdu. Ovaj trosoban stan, adaptibilan u cetvorosoban, sa puno svetlosti, dvostrano orijentisan (jug-sever). Iz spavacih soba se izlazi na veliku terasu sa pogledom na hipodrom. Zgrada je izgradjena po najvisim standardima gradnje, sa odlicnom zvucnom izolacijom, ventilisanom fasadom kombinovanom sa ukrasnim panelima. Prostorije: predsoblje, ogroman dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, koji izlazi na dve terase, dve spavace sobe koje izlaze na jednu veliku terasu i dva kupatila. Postoji mogucnost kupovine garaznog mesta. U neposrednoj blizinu su Ada, trzni centar Ada-mol, nekoliko skola, vrtica, marketa i svi drugi sadrzaji neophodni za zivot. Tramvajskim i autobuskim prevozom dobro je povezan sa svim delovima grada. Cena 315 000 evra + PDV. Kupite ovaj stan preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa kupac iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056057 || dokumentacija : gr.dozvola
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane