Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Zemun Ugrinovci Ugrinovačka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zemun Zemun centar Avijatičarski trg Trosoban U ponudi je salonski stan na Avijatičarskom trgu, u centru Zemuna. Stan je istorijskoj zgradi sa sjano očuvanim originalnim elementima. Visina plafona je preko 4 metra, te je idealan za postavljanje galerijskog prostora. Stan je orjentisan ka unutrašnjem dvorištu punom zelenila. Poseduje terasu od 15m2, koja nije uračunata u kvadraturu stana. Fasada je jedna od najlepših u Zemunu sa restauriranim ornamentima i terasama od kovanog gvožđa. Uz stan je uključen i suturenski prostor veličine 15m2, sa sopstvenim mokrim čvorom. Stan je uknjižen na vlasnika i bez tereta. Izuzetna nepokretnost koja se jako retko pojavljuje na tržištu. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 MR06 .
Zvezdara Gradska bolnica Čingrijina Dvosoban prodaja Na odličnoj lokaciji, u najlepšem delu Zvezdare, stan u izvornom stanju, funkcionalan, adaptibilan u 2.5, južno orjentisan, sa pogledom na park. Stan ima odličan raspored prostorija. Sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dve prostrane sobe, kupatilo, terase i ima pripadajući podrum. U neposrednoj je blizini gradske bolnice, Zvezdarske šume, nekoliko škola, vrtića i svih drugih sadržaja potrebnih za savremeni život. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AG07 .
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Trosoban Bulevar Mihajla Pupina stan Izdaje se stan u novogradnji pored Suda u Bulevaru Mihajla Pupina. Prostor je idealan kao kancelarijski, ali se može izdati i kao stambeni. Poseduje tri velike prostorije, odvojenu kuhinju, kupatilo i prelepu terasu orjentisanu ka unutrašnjem parku. Zgrada je nova, odlično održavana i luksuzno sređena. Ulaz je iz Bulevara Mihajla Pupina. U cenu je uključeno i parking mesto u garaži. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% od prve rente Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
prodaja Zvezdara Denkova bašta Jednoiposoban Paje Jovanovića Na Zvezdari u Paje Jovanovića u mirnom kraju, prodaje se održavan i renoviran stan iz 2013. godine. Mesečni troškovi su minimalni, grejanje je etažno na sopstveni pogon, a može i preko inventer klime. Moguć je izlaz i proširenje na zasebno dvorište od 13m2. Stan je useljiv odmah ili najduže za mesec dana, jer je u zakupu, a moguće je i produžiti zakup. Odlična investicija, vredi pogledati, za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Dvosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Izdaje se dvosoban, nov stan u novogradnji na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu. Prostor je luksuzno opremljen sa modernim nameštajem po meri. Sastoji se iz ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, toaleta i terase sa panoramskim pogledom. Grejanje je centralno, po utrošku. Garažno mesto u garaži je opciono, po ceni od 100e. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% od prve rente Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Kneza Višeslava Trosoban Imamo privilegiju i čast da vam prezentujemo ovu ekskluzivnu nekretninu. Stan koji će ostaviti bez daha i najistančanije ukuse, kako svojim enterijerom, objektom u kome se nalazi, tako i predelom u kojem je ušuškan. Objekat je novije gradnje, sagrađen 2004. godine, ali jedinstvenog stila, koji odiše glamurom, elegancijom i romantikom. Materijali i kvalitet gradnje su vrhunski. Objektu pripada ograđeno dvoriše, koje baštovan redovno održava. Uknjižene površine 76 m2(a stvarno izmerene 78 m2). Na obodu Košutnjaka okružen šumom, na prvom od tri spata održavane zgrade, pozicionirana je ova nekretnina. Dnevno-trpezariskok blok ima izlaz na prostranu terasu, sa pogledom na park ispred zgrade. Kuhinja koja je izrađena po poslednjim standardima i najsavremenijim materijalima austrijskog proizvođača "Danküchen" sa "Bosch" tehnikom (made in Germany) ostaju budućem vlasniku. Odvojen spavaći blok se sastoji od dve sobe, koje izlaze na još jedan balkon. Stan poseduje i ostavu u kojoj se nalaze sistemi za grejanje ( strujni i gasni kotlovi) Sve tri sobe su opremljene klima jedinicama koje takođe ostaju u stanu, kao i svi ugradni plakari i vitrine, koji su rađeni po meri. Uz nekretninu se prodaje garažno mesto uknjiženo 17m2 (stvarno mereno 20m2) i ostava površine 3 m² do kojih se dolazi iz zgrade. Ovo je retka prilika koja će ispuniti najveća očekivanja budućih vlasnika. Agenc. provizija 2% Agent: Rajković Ljiljana br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Voždovac Šumice Vladimira Tomanovića Dvosoban prodaja Uknjižen, 2.0, cg, 5/6, lift, terasa, podrum. Komforan, dvosoban stan sa odličnim rasporedom prostorija. Iz predsoblja se ulazi u sve prostorije: kuhinju sa trpezarijom, dve odvojene spavaće sobe i kupatilo. Stan poseduje zastakljenu terasu i pripadajući podrum. Parking ispred zgrade. Odlična saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Agencijska provizija 2% Agent: Biljana Babić br. licence 3992 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 BB01 .
Zemun Naselje Save Kovačević Dvoiposoban Sava Burića stan U naselju Save Kovačević izdaje se dvoiposoban stan na odličnoj lokaciji. Dobro povezan sa centralnim gradskim lokacijama. Stan na trećam spratu sa liftom, u dobro održavanoj zgradi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Zemun Naselje Save Kovačević Jednoiposoban Mića Radakovića Stan u naselju Sava Kovačević, ulica Miće Radaković , renoviran, nove vodovodne instalacije, pvc stolarija, sigurnosna vrata. Pogled na park, svetao sunčan, u blizini škole, vrtića, marketa. Prostorije: predsoblje, dnevna soba sa trpezarijom, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, ostava na spratu. Agenc. provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 RJ .
prodaja Beograd Zvezdara Vukov spomenik Luke Vukalovića Parkin mesto u novijoj zgradi, ugao Luke Vikalovića i Zahumske. Prostran autolift, tako da veće auto može da uđe u garažu bez sklapanja retrovizora. Parkin mesto je donji nivo, klackalica. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Toše Jovanovića Jednoiposoban U zgradi sa urednim ulazom, delimično renoviran stan, dvostrano orjentisan (istok-zapad). U stanu su promenjena ulazna vrata, renovirana kuhinja i kupatilo sa elektro i vodovodnim instalacijama, PVC stolarija. U stanu nije promenjena unutrašnja stolarija, na podovima je preko parketa postavljen laminat. Stan je funkcionalnog rasporeda, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. Ulazno predsoblje sa dva plakara, dnevna soba sa izlaskom na lođu, odvojena kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo. Grejna površina stana je 50m2, površina sa lođom je 55m2. Dobra povezanost sa svim delovima grada, blizina linija gradskog prevoza, blizina škole, marketa. Agencijska provizija 2%
Zvezdara Severni bulevar Veljka Dugoševića Jednosoban prodaja Uknjižen na 31m2, sa lođom pripojenom stanu 33m2. Jugozapadno orijentisan. Ispod stana su podrumske prostorije, ima pripadajući podrum. Na odličnoj lokaciji, u blizini Zvezdarske šume, škole, vrtića, dobra veza sa gradom. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Bulevar Zorana Đinđića garaža Garaža u Bloku 29, na izuzetnoj lokaciji. Izdaje se na duži vremenski period. Mogućnost umanjenja cene zakupa za plaćanje unapred. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Garsonjera Bačvanska Stan se nalazi u novijoj zgradi u blizini ul.Gospodara Vučića i stadiona Obilić. Namešten i opremljen, sa pvc prozorima i sigurnosnim vratima. Etažno grejanje na struju, sa radijatorom u sobi i sušačem u kupatilu. Mali režijski troškovi, mesečno plaćanje, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Ledine NBGD Danice Kojić 2.0, 41,56m2, terasa, EG, 2/4, parking mesto, telefon, interfon. Predato na legalizaciju. Stan u novijoj gradnji u blizini aerodroma. sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Uz stan se dobija i parking mesto koje se nalazi u dvorištu zgrade. Stan je trenutno u zakupu tako da buduću kupac ukoliko želi može da nastavi Ugovor sa stanarom. Odličan kao investicija. Agent Pavle 060/7462 000 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Vračar Kalenić Njegoševa Troiposoban Lep salonski stan, sa tri sobe , odvojenim dnevnim boravkom, , kuhinjom i velikom terasom Stan se vrlo lako može adaptirati na razne načine, u skladu sa potrebama budućeg kupca.. Stan ima 65m2 grejne površine i terasu od 12m2, kao i ostavu i pripadajući podrum. Stan je trostrano orijentisan, bez buke, jer je zgrada uvučena od glavne ulice. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Zvezdara Denkova bašta Križanićeva Trosoban prodaja U blizini Šumica, kod Vera, Lidla, Beocentra, nadomak škole, gradskog prevoza..nalazi se ova vrlo lepo održavana zgrada u kojoj je na 7. spratu ovaj stan-duplex. U donjem nivou se nalazi dnevno-kuhinjsko-trpezarijski deo, spavaća soba, terasa od 5m2, i kupatilo, a u gornjem delu koji je povezan polukružnim drvenim stepenicama, spavaća soba, Iz stana se pruža perfektan pogled i vrlo je svetao, sa lepom energijom . Potpuno je namešten modernim i funkcionalnim nameštajem. Grejanje je etažno, ali postoji mogućnost vraćanja na centralno. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%
Rakovica Skojevsko naselje Jednosoban Luke Vojvodića stan Rakovica,Kosutnjak,Luke Vojvodica 1,0 (1,5), 37+4, 8/10, cg, topla voda, 2 lifta Odlicno pozicioniran stan u kompleksu zgrada pored Kosutnjaka. Od prostorija ima ulazni hodnik, prostrano kupatilo, kuhinju, malu sobu adaptiranu od trpezarije(staje krevet,sto,radijator) i zastakljenu lodju od 4m2. Prelep pogled na Avalu. UKNJIZEN,ODMAH USELJIV. Agencijska nadoknada 2%.
prodaja Surčin Surčin naselje Novo naselje U delu Surčina, koji se zove Novo naselje, u zoni porodične gradnje,u blizini mnogih gradskih linija, nalazi se ova kuća novije vrlo kvalitetne gradnje, Kuća na 9 ari placa, sa 4 odvojene celine-stana , sa 4 odvojena brojila+ još dve radionice i garaža, koje mogu biti u funkciji stambenih prostorija. Kuća ima podrum+prizemlje+sprat+potkrovlje. Kuća je useljiva, gas je stigao do placa. Uknjižena , a na placu postoji i manja kuća od 40m2, koja je u postupku legalzacije. Ag. provizija 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Zeleno brdo Lošinjska donja Uknjižen, dvosoban stan u odličnoj novogradnji, u blizini okretice tramvaja. Stan je knjiižen na 62m2 korisne površine, sa terasom stan ima 71m2. Nalazi se na visokom prvom spratu, ali je zbog strme konfiguracije terena, u dokumentaciji zaveden kao suteren. Ispod stana se nalazi takođe stan. Stan je adaptibilan u dvoiposoban. Odlično je osvetljen, sunčan, sa lepim pogledom. Niski troškovi infostana. Lokacija je linijama tramvaja 7, 10 i 14 odlično povezana sa centrom grada i svim tehničkim fakultetima. Moguća je kupovina garažnog mesta. Prostorije: predsoblje, dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, terasa Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane