Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Bulevar oslobođenja

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Sremčica Longinova Na ravnoj parceli od 8 ari vrlo kvalitetna kuca u lepom mirnom kraju blizu centra Sremcice.Nekretnina se sastoji od prostranog svetlog dnevnog boravka koji ima izlaz na veliku prelepu terasu koja je spoljasnjim stepenistem povezana sa dvoristem.Na ovom nivou nalazi se prostrana kuhinja ,tri spvace sobe I dva mokra cvora /kupatilo I wc.Ovo je prostor koji moze da funkcionise odvojeno ,a takodje bocnim unutrasnjim stepenistem povezan je sa gornjim I donjim nivoom kuce.Gornji nivo se sastoji od jedne velike prostorije I dve manje,kao I kupatilo.Donji nivo se sastoji od tri manje prostorije,jedne velike I kupatilo.Takodje na ovom nivou odvojeno se nalazi velika garaza I prostor za kotlarnicu .Osnova kuce je 174m2, uknjizena 397m2. Odlicna gradnja, pikovana fasada. Objekat prikačen na komunalnu infrastrukturu (struja, voda i kanalizacija, gas stigao do.kuce Kuca je odmah useljiva. U neposrednoj blizini se nalaze škole, vrtići, MZ Sremcica, ambulanta i mnogobrojne prodavnice. Kupac plaća proviziju 2%
Rakovica Vidikovac Patrijarha Joanikija Trosoban prodaja U prilici smo da vam ponudimo trosoban stan od 88m2 na odličnoj lokaciji,Izuzetno funkcionalan, svetao, dobre strukture sa panoramskim pogledom. Poseduje hodnik, toalet, dnevni boravak, trpezariju sa izlaskom na veliku lođu, kuhinju sa lođom, odvojen spavaći blok hodnik sa tri sobe, kupatilom i terasom. Stan se nalazi u zgradi od crvene fasadne cigle, koja poseduje tri lifta (jedan teretni) i parkingom ispred zgrade. Blizina autobuski stanica ,Lidla,Maxi,škola i vrtića. Stan ima pripadajući podrum i zajedničku ostavu. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon br. 2 Dragoljub( Baždar)
Stari Grad Skadarlija Trosoban Džordža Vašingtona stan U prilici smo da vam ponudimo dvostrano orijentisan ( istok-zapad) trosoban stan od 63,50m2 u blizini Bitef teatra, Bajlonijeve pijace, Skadarlije. Stan je renoviran 2008 godine. Odličan raspored prostorija u stanu. Stan se izdaje od 16.11.2023 godine i polunamešten je. Depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine Za više informacija kontakt telefon 063/384-428 Vladimir
prodaja Čukarica Žarkovo Garsonjera Ace Joksimovića Odlična garsonjera u zgradi od bele fasadne cigle, koja je u procesu ozakonjenja i za koju smo od javnog beležnika dobili odobrenje za overu ugovora. Nalazi se na trećem spratu zgrade od šest spratova, bez lifta, sa grejanjem na gas. Sastoji se od hodnika, kupatila i sobe, u okviru koje je i kuhinja i terase, koja je dužinom cele sobe. Zapadno je orijentisana, odmah useljiva i moguća je prodaja sa nameštajem. Kontakt: Dragoljub Burdžić, 063/575 359 Agencijska provizija 2%
Troiposoban prodaja Beograd Stari Grad Centar i Terazije Dobračina Salonski stan u srcu Starog grada Stari grad, ulica Dobračina i Gospodar Jovanova, salonski stan visina plafona 2.90 po strukturi 3.5 soban, lift, CG, klima, telefon,interfon, video nadzor. U prilici smo da vam ponudimo izuzetan i po lokaciji i po izgledu i kvalitetu stan u srcu Starog grada.Ako želite da osetite dinamiku i lepotu života u mirnom stanu, a najlepšem okruženju Kalemegdana, Knez Mihajlove, Trga Republike.... Stan se nalazi na PR,ali je praktično visina VPR jer su podrumi ispod . Ulaz u zgradu lep mermerni , uredan i održavan. Strukture 3.5, dvostarano orijentisan – prema ulici i dvorištu.Poseduje zastakljenu lođu i veliku otvorenu terasu od 16kvm, koja je u funkciji samo tog stana i ne ulazi u kvadraturu stana, okrenute unutrašnjem dvorištu. Iz hodnika se ulazi u prostranu dnevnu sobu, levo u manju spavaću sobu, a desno na lođu koja je zastakljena PVC prozorima i prostire se dužinom celog stana u delu okrenutom dvorištu.Dnevna soba je prostrana i iz nje se ulazi u veliku spavaću sobu kao i drugi blok stana- drugi hodnik iz koga se ulazi u ostale prostorije- kupatilo sa kadom, poseban wc, manju radnu sobu, prostranu kuhinju i ostavu iz koje se takođe može izaći na lođu. Stan je kompletno renoviran pre 7 godina, instalacije , PVC prozori. Agenc. provizija 2%. Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd prodaja Stari Grad Kalemegdan Pijarona de Mondezira Dvosoban Uknjižen salonac, 2.0, eg, renoviran, 1/4, lift, terasa. Stan se nalazi u zgradi, preko puta Kalemegdana,sa malim brojem stanova. Plafoni u stanu su visine preko 3 metra. Sastoji se od odvojenog dnevnog boravka i spavaće sobe kao i zasebne centralne kuhinje. Stan je renoviran, ima sopstveno etažno grejanje na struju, alu i drvo stolariju, ugradnu kuhinju i drvene obloge od kvalitetnog jasena i stilskih gipsarskih radova. Moze se koristiti i kao poslovni prostor s obzirom da je na atraktivnoj lokaciji. Nalazi se na (visokom) prvom spratu, ispod stana je visoko prizemlje. Ima se utisak drugog sprata. Agencijska provizija 2% Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV04 .
Stari Grad Kalemegdan Pijarona de Mondezira Dvosoban izdavanje Prazan, 2.0, salonac, eg, renoviran, 1/4, lift, terasa. Stan se nalazi u zgradi, preko puta Kalemegdana,sa malim brojem stanova. Plafoni u stanu su visine preko 3 metra. Sastoji se od odvojenog dnevnog boravka i spavaće sobe kao i zasebne centralne kuhinje. Stan je renoviran, ima sopstveno etažno grejanje na struju, alu i drvo stolariju, ugradnu kuhinju i drvene obloge od kvalitetnog jasena i stilskih gipsarskih radova. Moze se koristiti i kao poslovni prostor s obzirom da je na atraktivnoj lokaciji. Nalazi se na (visokom) prvom spratu, ispod stana je visoko prizemlje. Ima se utisak drugog sprata. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV04 .
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Jednoiposoban Bulevar Arsenija Čarnojevića stan Izdaje se stan na odličnoj lokaciji preko puta Sava centra. Stan poseduje dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, odvojenu spavaću sobu sa francuskim krevetom, kupatilo i terasu. Moguće je iznajmiti i garažu. Prvi sprat. Centralno grejanje. Klima, internet. Lepo održavana zgrada sa video nadzorom, interfonom i liftom. Odlična povezanost sa celim gradom. U neposrednoj blizini su svi sadržaji za komforan život. Topla preporuka. Plaćanje mesečno. Depozit obavezan. Mesečni računi ukupno su 130€. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Četvorosoban Rudi Čajaveca Izdaje se namešten stan na dobroj lokaciji u Mirijevu.Stan se sastoji iz velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjskim delom,odvojene tri spavaće sobe,kupatilo i toalet,prostor za ostavu kao i dve terase.Mikrolokacija odlična,u neposrednoj blizini osnovna škola,vrtić,brojni marketi,pijaca,kao i okretnica autobusa 27,20,74.Slobodan parking ispred zgrade.Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
Dvosoban izdavanje Beograd Čukarica Banovo brdo Paštrovićeva Prelep dvosoban stan u kvalitetnoj novogradnji sa lepim pogledom, moderno namešten. Hodnik, dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, terasa. U neposrednoj blizini Ada mall-a kao i Ade Ciganlije, Hipodroma. Odmah useljiv. Depozit u visini mesečnog zakupa. Agencijska provizija 50% od jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Beograd prodaja Čukarica Čukarička padina Mladena Mitrića Jednosoban Klasičan jednosoban stan u zgradi sa liftom i centralnim grejanjem na Cukarickoj padini. Prostorije: predsoblje,kuhinja,kupatilo i soba sa dva prozora, pa je moguće odvojiti deo za spavanje. U izvornom je stanju i zahteva standardna ulaganja. Uknjižen je na vlasnike i odmah useljiv. Agencijska provizija 2% Agent:Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Vračar Vračar lokacija Resavska izdavanje Izadaje se lokal na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini crkve Svetog Marka.Lokal se sastoji iz dve etaže,prizemni deo ima 69m² i sprat ima 60m².U prizemnom delu su dva toaleta kao i na spratu.U cenu zakupnine je uračunato i parking mesto.Lokal je pogodan za sve delatnosti. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
Vračar Kalenić Dvosoban Kursulina stan Funkcionalan stan, na odličnoj lokaciji, kod Opštine Vračar. Namešten, odmah useljiv. Novija zgrada, sa liftom, lođom. Obavezan depozit. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Dvoiposoban Bulevar Arsenija Čarnojevića Uknjižen na prodavca bez tereta i zabeležbi, korisne površine 67m2. Dvoiposoban stan, u izvornom stanju, za sređivanje, prazan, odmah useljiv, jednostrano orijentisan, okrenut ka parku. Odličan raspored prostorija, ulaz u sve prostorije iz hodnika. Stan ima lođu i pripadajuću ostavu u potkrovlju zgrade. Zgrada je sa liftom, u drugom redu od auto puta, okružena zelenilom. U neposrednoj blizini OŠ "Đuro Strugar" i vrtića "Lastavica ". Dobra saobraćajna povezanost sa gradom. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Davorina Jenka Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 2.5, 75m2 + terasa 4m2, grejanje na gas, 3/4, telefon, interfon. Uknjižen na 75m2. Kompletno renoviran stan na odličnoj lokaciji. Dobar raspored prostorija. sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Nalazi se u blizini Mirijevskog bulevara, Maxi marketa.... Novija zgrada, bez lifta. Lako adaptibilan u 3.5. Stan za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Palilula Karaburma Mirijevski Bulevar Trosoban Na poklon osiguranje nepokretnosti na godinu dana!!! 3.0, 57m2 od kojih je terasa 3m2, 1/4, telefon, interfon. Uknjižen na 54m2. Kompletno sređen, svetao trosoban stan na odličnoj lokaciji u najlepšem delu Karaburme. Nalazi se u neposrednoj blizini TC Karaburma, TC Big, škole, autobuskih stajališta. Stan za svaku preporuku. Agent Nikola 069/4847-001 Agencijska provizija 2%
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Antifašističke borbe Trosoban prodaja Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 3.0, 70 m2 po merenju, CG, 5/5, lift, telefon, interfon, podrum. Uknjižen na 66m2. Luksuzan trosoban stan na jednoj od najboljih lokacija na Novom Beogradu. Stan je potpuno renoviran i prodaje se kompletno opremljen modernim nameštajem i belom tehnikom. Orijentisan je ka unutrašnjosti bloka i zelenoj površini. Stan je izvorno posedovao dva mokra čvora, jedan je preuređen u ostavu, ali se lako može vratiti u pređašnje stanje. Ne zahteva ulaganje. Agent Pavle 060/7462 000 Agencijska provizija 2%
Savski venac Senjak Četvorosoban Puškinova stan Prelep stilski opremljen stan za izdavanje u kući koja se nalazi u najlepšem i najprestižnijem delu grada Dedinje. Kuća je okružena zelenilom s pogledom na Košutnjak. Stan se nalazi na prvom spratu i ima površinu od 150m2 od kojih je 146m2 stambena površina a 4me je terasa. . Struktura stana je sledeća: zaseban ulaz, hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom dekorisan gipsarskim radovima, tri spavaće sobe, garderober, dva kupatila, hodnik ispred kupatila, kuhinja, jednu veliku zatvorenu i manju otvorenu terasu. Stan može biti iznajmljen namešten ili nenamešten ili polunamešten, sve po dogorovu sa Zakupcem. Kuća ima veliku baštu sa dosta prostora za igru. Dvorište je prostrano, puno zelenila, sa površinom od oko 200m2. Stan ima internet i kablovsku televiziju, kao i odvojenu telefonsku liniju. Grejanje je na gas, naftu ili struju. Poseduje parking ispred kuće. Kuća, koja je iz 1931. godine, je kvalitetno gradjena (arhitekta Aleksandar Djordjević). Ulica u kojoj se nalazi kuća je jedna od najlepših i najmirnijih ulica u naselju. U blizini su Britanska, Nemačka i Francuska škola. Cena zakupa je 2.200,00 EUR na mesečnom nivou + deposit u visini jedne mesečne zakupnine. Stan je slobodan od jula 2024. godine. Agent Svetlana 060/340-7077 Agencijska provizija 50%
prodaja Rakovica Miljakovac Dvosoban Stanka Paunovića-Veljka Na prodaju stan u mirnom delu Miljakovca sa dosta zelenila i na odličnoj lokaciji, u ulici Stanka Paunovića-Veljka. Nalazi se na prvom spratu uredne zgrade sa liftom. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, lođe, dve spavaće sobe od kojih je jednu moguće adaptirati po želji, hodnika i kupatila koje je renovirano. Grejanje je centralno. Stan je uknjižen na 51m2, stvarne površine 53m2. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO.
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Bulevar Zorana Đinđića U ponudi stan na atraktivnoj lokaciji u Bloku 30, blizu TC Merkator. Stan je dvosoban, grejne površine 59m2, sa terasom od 4m2. Izuzetno je funkcionalnog rasporeda prostorija, lako adaptibilan u dvoiposoban. Veoma je svetao, jugozapadno orjentisan. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, komforne spavaće sobe, dnevne sobe koja ima izlaz na terasu, kuhinje sa trpezarijom i ostavom. Stanu priprada i ostava koja se nalazi na poslednjem spratu zgrade, površine 4m2 i ima prirodnu ventilaciju. Stan se nalazi na 6 spratu od 11, u dobro održavanoj zgradi, ulaz je uredan a ispred zgrade je javni parking. Nalazi se u neposrednoj blizini vrtića, Maksija, kao i TC Merkator koji nudi sve komercijalne sadržaje. Na svega par minuta hoda od glavnih autobuskih linija koje povezuju Blok 30 sa svim delovima grada. Uknjižen je i odmah useljiv. Kontakt: Nikola 063 88 93 759
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane