Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Borča Bele Bartok

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Crveni krst Sazonova Trosoban U mirnom, prestižnom delu Vračara, na Crvenom krstu, u mirnoj i prelepoj ulici u stambenoj zoni, nalazi se ovaj nov stambeni objekat visokokvalitetne i moderne gradnje. U samom okruženju nalazi se veliki broj objekata neophodnih za normalno funkcionisanje života, kao što su prodavnice, vrtići, škole, banke, apoteke, ugostiteljski objekti, sportski centar... Kraj je jako pogodan za život za svakoga, a posebno za porodice i osobe sa aktivnim profesionalnim i privatnim životnim stilom. Infrastrukturno odlično povezan i sa blizinom javnog prevoza. Objekat je koncipiran kao petospratni, sa delom garaže sa garažnim mestima u podrumu zgrade. Objekat je izgrađen u izvanrednom i modernom stilu i uz upotrebu vrhunskih materijala. U okviru objekta u prodajnoj ponudi je ovaj trosoban stan površine 65m2 na trećem spratu, koji se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kao i dve spavaće sobe,dva kupatila i terase.Stan je prodaje potpuno opremljen.U cenu je ukljucena podrumska ostava od 8m2. Mogućnost kupovine jednog garaznog i jednog parking mesta.
Stari Grad Dorćol gornji Cara Dušana Jednoiposoban prodaja Prodaja stana u centru grada.Stan je salonski i nalazi se na Dorcolu
Zvezdara Vukov spomenik Dvosoban Zahumska stan Prodajemo lep jednoiposoban stan u mirnoj ulici odmah uz Bulevar kralja Aleksandra. Stan je svetao sa lepim pogledom na Crkvu Svetog Marka, izolovan od buke. Sastoji se od odvojene spavaće sobe, dnevnog boravka, izdvojene kuhinje i kupatila. Zbog blizine fakulteta, škola, vrtića i svih sadržaja neophodnih za funkcionalnu svakodnevicu odličan je izbor bilo za stanovanje ili investiciju. Uknjižen. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Stari Grad Dunavski kej Dvoiposoban Dunavski kej Prodajemo odličan dvoiposoban stan na drugom spratu uredne zgrade od fasadne cigle na Dorćolu, u neposlednoj blizini reke. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, odvojene kuhinje, dve spavaće sobe, dve lođe i kupatila. Dvostrano je orijentisan ( jugo-zapad ) osunčan tokom celog dana. Centralno grejanje, drvena spoljna stolarija obložena aluminijumom, hrastov parket. Stan poseduje podrumsku prostoriju. Ukupne površine 68m2. Zgrada je uknjižena, u toku je uknjižba stana na sadašnjeg vlasnika. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO.
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Prostran, Lux, Namešten, Useljiv, 2.0, 71.43m2 Lep, prostran, funkcionalan stan, istočno orijentisan, u zgradi novije gradnje. Prostorije u stanu su ulazni hodnik, dnevni boravak, spavaća soba, trpezarija, kuhinja, kupatilo, lodja. Stan se nalazi na dobroj lokaciji u neposrednoj blizini šetališta, savskog keja, škola, vrtića, doma zdravlja, supermarketa i banaka. Lokacija ima izuzetnu povezanost sa ostalim delovima grada i gradskim prevozom. Stan je opremljen visoko kvalitetnom rasvetom, stolarijom i belom tehnikom. Na lodji je postavljen termo-jasen deking visoke otpornosti na vlagu i temperaturne razlike. Postoji mogućnost kupovine parking mesta u zgradi. Ispred zgrade se nalazi veliki parking. Stan je opremljen i useljiv, podoban kao mesto za život ili kao investicija. U ceni stana ostaju moderna kuhinja, sa ugradnom tehnikom, ugradni plakari, za ostatak nameštaja je moguć dogovor. Uknjizen je 1/1 bez tereta.
Beograd prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Hotel Jugoslavija Džona Kenedija Troiposoban izuzetan 3,5 stan 91m2, nalazi se na početku ulice Džona Kenedija, preko puta šetališta na Keju, na atraktivnoj lokacije koja svojom ponudom, sadržajem i povezanošću sa ostalim delovima grada odgovara svim urbanih zahtevima. Stan se nalazi u kvalitetnoj "Sipovoj" zgradi - sekretarijat, sada Ministarstvo inostranih poslova. Stan je svetao, dvostrano orijentisan ka istoku i jugu, sa lepim pogledom Dunav. Sastoji se od hodnika, predsoblja, dnevne sobe, 3 spavaće sobe, kuhinje, trpezarija, kupatila, toaleta i dve lođe. Kuhinja, kupatilo i toalet su renovirani, stan ima odličan raspored, ugradni plakar. Zgrada ima CG, nov lift, zajedničku prostoriju za bicikle i još dve zajedničke prostorije. Stan je uknjižen na 88m2 a mereno ima 91m2. Rok useljenja po dogovoru. Zvati isključivo posle 16h.
Novi Beograd Opština Novi Beograd Blok 65 Omladinskih brigada Dvosoban prodaja Stan na 28 spratu od 40 spratova. Pogled na Stari Beograd i Dunav. Najbolja orjentacija jer ne trpi direktno sunce. Kompletno opremljen, izgrađen 2022 god. U sklopu zgrade je bazen, SPA centar, fitnes centar i tržni centar. Zgrada ima obezbeđenje, video nadzor i recepciju.
Novi Beograd Opština Novi Beograd Blok 67 (Belvil) Trosoban Jurija Gagarina stan ***Prodaje se trosoban eksluzivan stan u Belvillu*** Zgrada IRIS - blok 67, Novi Beograd Komplex Belville, sa mnogobrojnim sadržajima neophodnim za svakodnevni život, je obezbedjen video nadzorom kao i službom obezbedjenja 24/7. Stan poseduje dve terase sa panoramskim pogledima koje su zastakljene kaljenim akustičnim staklom debljine 10mm i pružaju potpuni mir I komfor u stanu. Kuhinja je moderno opremljena sa svim potrebnim elementima i električnim Bosch uredjajima. Dva toaleta su kompletno opremljena italijanskom keramikom sadrže kadu I tus kabinu kao I kombinovanu mašinu za pranje I sušenje veša. Sve tri sobe su prostrane i klimatizovane. Stan je uknjizen i odmah useljiv po uplati. Prodaje se kompletno opremljen sa svim nemeštajem i uredjajima. Uz stan postoji mogucnost kupovine garaznog mesta po ceni od 26.000 eura. Ivan
prodaja Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Četvorosoban Narodnih heroja Na prodaju polunamesten troiposoban stan na Ilspratu stambene zgrade na Novom Beogradu, u bloku 33. Stan je kompletno skoro renoviran i prodaje se sa ugradnom savremenom kuhinjom i belom tehnikom sa vrednošcu od 15000e, Potencijalnom kupcu ostaju i ugradni americki plakari. Prilikom samog renoviranja, korisćeni su veoma kvalitetni materijalji. Predmet renoviranja: Nova pvc stolarija sa al.roletnama; Ulazna sigurnosna vrata; Drvena unutrasnja stolarija (medijapan); Vodovodne, kanalizacione i elektro instalacije; Kupatilo i toalet; Podopolagački radovi (hrastov parket, keramika i granitna keramika); Molersko-farbarski i gipsarski radovi sa ugradjenom dekorativnom rasvetom; Lodja je zastakljena pvc kliznom stolarijom. Predmetni stan je jednostrano orijentisan prema ulici Narodnih heroja. Stan je veoma osvetljen, s obzirom na to da je celom duzinom stana postavljena spoljna stolarija. Grejna povrsina stana iznosi 87 m2, dok okvirna povrsina povrsina zastkljene lodje iznosi cca 6m2. Stanu pripada savremeni klima uredjaj (split sistem). Grejanje je sa prikljuckom na gradsku mrežu (gradska toplana). Radijatori su obloženi ukrasnom drvenarijom odnosno skrivacima. Stan se sastoji od ulazne zone i predsoblja, kupatila, toaleta, 3 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom i zastkljene lodje. Spavaci blok sa tri spavace sobe je odvojen od dnevnog boravka i kuhinje, tako da je svakoj spavacoj sobi moguce pristupiti iz zajdnickog predosblja. Stan je veoma funkcionalan i prostoran za viseclanu porodicu i kao takav je veoma jedinstven na tržištu. Zbog same mikrololacije u kojoj se nalaze gotovo svi objekti usluznih delatnosti, javne i obrazovne ustanove, kao i odlicne saobracajne povezanosti, lokacija se moze oceniti kao odlicna za stanovanje. Uzevši u obzir da je stan kompletno renoviran i da se prodaje sa kuhinjskim elementima, belom tehnikom, ugradnim plakarima i drugom pokretnom imovinom, iskazana cena je primamljiva za potencijalne kupce, jer se stanovi u novogradnji na datoj mikrolokaciji krecu preko 5.000 eur po m2, dok se stanovi u izvornom stanju prodaju po ceni oko 3.000 eur po m2. Stan je uknjizen, bez tereta i skrivenih mana. Prodaja direktno od vlasnika.
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Prodaje se sjajan prostran trosoban stan na 4om spratu površine 76m2 u okviru luksuznog kompleksa PETICA GDS sa vrhunskom materijalizacijom na odlicnoj lokaciji. Stan ima odlicnu poziciju sa dosta dnevnog svetla. Sastoji se od prostrane dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinjom, dve spavaće sobe kao i dva kupatila. Sam kompleks se nalazi na na raskrsnici Jurija Gagarina i Gandijeve u blizini Piramide, pijace, autoputa Milos Veliki sa jedne strane i autoputa E-75 sa druge strane, mosta na Adi, raskrsnici Novog Beograda i Bežanije što omogućava odličnu povezanost sa svim delovima grada a u neposrednoj blizini su vrtići, škole, prodavnice, banke, apoteke. Potpunu privatnost i sigurnost kompleksu pruža kontrolisani pristup 24/7, video nadzor i profesionalno održavanje dok se zajedničko dvorište sa dečijim igralištem i zelenilom nalazi se u centralnom delu kompleksa. U okviru kompleksa su predvidjeni market, restoran, knjizara, kafic. Poseban značaj i pažnja pridati su projektovanju stana, sa akcentom na strukturi, kvadraturi i funkcionalnosti. Premium materijalizacija stana : -Drvo aluminijum stolarija, mehagoni meranti, ostakljena troslojnim staklom visokokvalitetnih zvučnih i termičkih performansi sa koeficijentom provodljivosti stakla od Ug=0.6 w/m²K. -Bosal lux ulazna vrata -Spoljni/aluminijumski venecijaneri sa elektro-motornim pogonom -Hrastov parket, troslojni, prve klase, daske velikih formata -Italijanska premium keramika Cerim kuhinji i kupatilima -Sanitarije Catalano i baterije Grohe -Ugradna rasveta u kupatilu -Multi-split klima Uz stan se prodaje i GM na -3 nivou po ceni od 17.000 EUR. Stan je spreman za primopredaju pocetkom oktobra. Stan prodaje vlasnik fizicko lice. Zamolicu agencije da ne kontaktiraju.
Beograd prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Tošin bunar Četvorosoban Prodajemo nov, neuseljavan, kompletno namešten stan na 2 spratu od ukupno 7,u stambeno-poslovnom kompleksu New Minel na Novom Beogradu. Stan je trostrano orijentisan, izuzetno svetao, sa velikim prozorima i odlične strukture. Sastoji se iz ulaznog hodnika i gostinjskog toaleta, prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom,odvojene kuhinje,tri spavaće sobe, dva kupatila i dve terase. Posebna pažnja je posvećena dizajnu enterijera koji je radjen sa prvoklasnim materijalima i rasvetom. Opremljen je kvalitetnim nameštajem, ugradnom belom tehnikom Bosch, keramikom i višeslojnim hrastovim parketom prve klase, vrhunskom alu stolarijom sa roletnama koje imaju elektro podizače, sigurnosnim vratima, Grohe i Villeroy&Boch sanitarijama, dok je grejanje centralno preko toplane sa ugrađenim kalorimetrima i plaća se po potrošnji. Ugradjeni su klima uredjaji u svim delovima stana. Objekat u kome se stan nalazi je radjen po najvišim standardima, najkvalitetnijim materijalima i luksuznim enterijerom, obezbeđen je video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem 24/7,i poseduje podzemnu garažu. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini ključnih mesta i institucija, školskih i zdravstvenih ustanova, šoping centara, supermarketa, restorana i svega ostalog što je neophodno za komforan i organizovan život. Blizina auto-puta, aerodroma i novog mosta na Adi su još neke bitne prednosti lokacije. Cena stana je 392 000 evra + pdv, sa mogućnošću povraćaja pdv-a i kupovine na kredit. Cena garažnog mesta je 25 000 evra sa pdv-om, i nalazi se na prvom nivou. Postoji mogućnost kupovine 2 parking mesta. Za sve ostale informacije molim Vas da pozovete na broj 060 4175075. Molim agencije da me kontaktiraju samo u slučaju ako imaju konkretnog kupca.
Savski venac Savski venac lokacija Savamala Svetozara Radića Troiposoban prodaja Prodajemo izuzetan troiposoban salonski stan u lepoj i održavanoj zgradi u mirnoj ulici na Savskom Vencu, u blizini najužeg gradskog jezgra, na par minuta hoda od Knez Mihailove ulice. Stan je izuzetno koncipiran, ima dva ulaza i deljiv je na dve stambene jedinice. Sastoji se od predsoblja, hodnika, dnevne sobe (salona), kuhinje sa trpezarijom, tri spavaće sobe, garderobera, kupatila, toaleta i terase. Stan je u izvornom, očuvanoim stanju. Pogodan za život, poslovni prostor ili kao investicija za dnevno ili dugoročno izdavanje. Uknjižen na 81m2, ukupne površine 98m2. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Voždovac Šumice Dvoiposoban Cara Justinijana Prvog stan Prodajemo odličan stan u lepom okruženju sa mnogo zelenila. Mirna ulica sa dosta parking mesta van zone. Odlična infrastruktura. Očuvan, funkcionalan, odmah useljiv. Uknjižen na 64 kvm građevinske površine. Preporuka. Prostorije: Predsoblje, kuhinja, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo,lođa, podrum. Agencijska provizija 2%
prodaja Čukarica Bele vode Dvosoban Crveno barjače Prodaje se funkcionalan, izvorno dvosoban stan, adaptacijom uređen u trosoban. Uknjižen je na 41kvm+terasa 3kvm .Stan se nalazi na 1.spratu u maloj zgradi sa dva stana, u mirnom delu okružen prirodom. Dvostrano orijentisan istok-zapad. Na prozorima je ALU stolarija sa komarnicima, urađena je unutrašnja izolacija i hidroizolacija ravnog krova. U blizini zgrade je park od 8 hektara, drugi po veličini park u Beogradu i tu se nalaze sportski tereni,dečIja igrališta, šetalište, letnjikovci. U okruženju su svi potrebni sadržaji, škola, vrtić, pošta, pijaca, marketi, apoteke...Stan ima pripadajući podrum i garažno mesto. Potencijalna mogućnost nadogradnje. Grejanje je na gas. Odlična veza sa gradom iz naselja i Trgovačke ulice. Stan je za svaku preporuku za porodice sa malom decom i osobe starije životne dobi. Prostorije: Predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2%.
Dvosoban izdavanje Beograd Rakovica Resnik Slavka Miljkovića Izdaje se objekat od 51m2 na najboljoj lokaciji u Resniku. Nalazi se u prometnoj ulici Slavka Miljkovića na samom ulazu u naselje. Dvostrano orijentisan i izuzetno pogodan za kancelarijski prostor (knjigovodstvena agencija, advokatska kancelarija...). Sastoji se od dve potpuno odvojene prostorije, čajne kuhinje u jednoj od njih, hodnika, mokrog čvora i dve terase. Grejanje je na struju, ima kablovsku TV, internet i fiksnu telefonsku liniju. Prostor se nalazi u dvorištu pa je omogućeno i parkiranje više vozila. Odmah pored objekta nalaze se stajališta više autobuskih linija (47, 94, 503, 504), dok je u neposrednoj blizini jedna od organizacionih jedinica Agencije za privredne registre. Opremljenost u dogovru sa zakupcem. Objekat se izdaje samo kao poslovni prostor. Depozit u visini jedne kirije obavezan. Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, soba, kupatilo sa wc-om, dve terase, dvorište. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća
Beograd izdavanje Novi Beograd Blok 23 Milutina Milankovića Dvoiposoban Izdaje se renoviran polunamešten stan u Bloku 23. Kuhinja je potpuno opremljena novim aparatima, kao i kupatilo. U jednoj spavaćoj sobi je francuski krevet, dok će druga soba biti opremljena u dogovoru sa zakupcima. U narednih nekoliko dana stići će i nameštaj za dnevnu sobu kao i ormani. U blizini zgrade su vrtići, osnovna škola, sportski tereni, supermarketi, šoping centri, autoput, kao i stajališta autobusa 95, 94, 68, EKO 1 i tramvaja 7 i 9. Depozit je obavezan, a stan se izdaje zakupcima bez kućnih ljubimaca. Prostorije: dnevna soba, kuhinja, trpezarija, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostava, lođa Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća
Stari Grad Dorćol gornji Gornji Dorcol Carigradska Četvorosoban prodaja Prodaje se četvorosoban stan u zgradi novije gradnje (2010), svetao, renoviran, odličnog rasporeda, centralno grejanje, lift. Odlična lokacija, blizina Skadarlije, Uknjižen na 84 kvm. Prostorije: Predsoblje, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom, tri spavaće sobe, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2%.
Stari Grad Dorćol donji Donji Dorćol Jednosoban Visokog Stevana stan 1.0, Donji Dorćol, Visokog Stevana, 30m2, 8/9, CG, 2 lifta, terasa, renoviran, parking zona Svetao, sunčan stan s prelepim pogledom u mirnom delu Dorćola. Odmah useljiv. Preporuka. Uknjižen., Provizija 50%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2317 Internet, Kablovska, Klima,
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Veselina Masleše Voždovac, Lekino brdo - Veselina Masleše 3.0, 86m2 (dve terase), 3/4, podno grejanje, lift, klima. Lux novogradnja na odličnoj lokaciji na Lekinom brdu. Zgrada je rađena po standardima energetske efikasnosti. Dvostrano orijentisan. Prostorije: dnevni boravak, dve spavaće sobe (svaka ima terasu), kupatilo, toalet, ostava i kuhinja sa trpezarijom. Uknjižen. Agent: Danko Komljen 060/566-11-11 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2745 Klima,
izdavanje Beograd Čukarica Sremčica Sremčica Beogradska Lokal od 200m2 u Centru Sremčice, 150 metara od mesne zajednice, pošte, pijace, policije. U jednom je nivou, po principu open space. Parking: Ima prostrani parking dovoljan za 7 do 8 automobila. Reklama:Veliki izlog na čelu lokala, kao i zid iznad izloga na koji se može okačiti reklama. Takodje je prednost što ima banderu na na ćošku parkinga, uz ulicu gde se takodje može postaviti reklama. Obavezan depozit.Agencijsku proviziju 50% prve zakupnine plaća zakupac. R-ID: #594 Odmah useljiv
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane