Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Kumodraž I II III Kumodraž Vojvode Stepe

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Voždovac Banjica I II Banjica Plitvička Petosoban Voždovac, Banjica, Plitvička, kuća sa dvorištem (PR+I+PK), 5.0, 175m2, grejanje EG na pelet uračunato u cenu, klima, kablovska, internet. Odmah useljiva. Kuća se izdaje komplet nameštena i opremljena tehnikom. Sastoji se od prizemlja, sprata i potkrovlja i ima lepo uredno dvorište. Kuća se nalazi na izuzetnoj lokaciji 50m od Paunove ulice, 200m od TC Banjica. U neposrednoj blizini svih sadržaja, autobuske stanice, apoteke, više marketa, pošte, škola, vrtića. U prizemlju kuće koje je na visini visokog prizemlja se nalazi fantastičan dnevni boravak na nivou cele etaže sa kuhinjom, trpezarijom i kupatilom i terasa. Na prvom spratu su tri spavaće sobe od kojih jedna glavna spavaća soba sa bračnim krevetom i velikim ugradnim gardaroberom (walk in), i dve odvojene dečijie sobe, kupatilo, terasa. Potkrovlje je open space zamišljen kao play room. Mogućnost garaže. Izdaje se na duži vremenski period minimum 12 meseci. Ljubimci nisu poželjni U cenu je uračunato grejanje. Obavezna depozitna kirija. R-ID: #581TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Voždovac Banjica I II Banjica Bulevar oslobođenja Trosoban prodaja Voždovac, Banjica - Bulevar oslobođenja 3.0, 83m2 (terasa i lođa 6m2), 7/10, CG, dva lifta, parking U ponudi je odličan trosoban stan na Banjici. Stan je u izuzetnom stanju, renoviran, osunčan i svetao. Severoistočno orijentisan. Prodaje se kompletno namešten. Sastoji se od dnevne sobe, trpezarije i zastakljene terase, posebno odvojenog toaleta i kupatila sa prirodnom ventilacijom, kuhinje koja je potpuno opremljena i odvojena pultom od trpezarije i spavaće sobe. U nastavku kuhinje nalazi se ekonomična lođa. Nalazi se u zgradi sa sređenim i urednim ulazom. Blizina sportskog terena, osnovne škole i autobuskih stajališta (tramvaj 9, 10, trolejbus 40, 41, autobus 78, 401, 402, 403, 409, 47, 48, 49). Za svaku preporuku! Uknjižen na 77m2. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Zeković 060/67-56-640 (licenca br.3830) Nije prizemlje Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Blok 30 Dvosoban Bulevar Zorana Đinđića stan Novi Beograd, Blok 30 - Bulevar Zorana Đinđića 2.0, 47m2 + lođa, 11/11, CG, dva lifta, video nadzor, interfon, parking Izdaje se sređen, dvosoban, prazan stan sa panoramskim pogledom, na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Novom Beogradu. Nalazi se u odlično održavanoj zgradi sa dva lifta i sa slobodnim parkingom oko zgrade. Sastoji se od ulaznog hodnika, dve sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila i još jedne manje prostorije koja može poslužiti kao ostava. Infostan mesečno iznosi 8.200 dinara, a struja je po potrošnji. Izdaje se na duži vremenski period, na minimum godinu dana. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za svaku preporuku! Odmah useljiv! Agencijska provizija 50%. Agent: Jovana Simić 061/18-61-021 (licenca br. 5133) Video nadzor, Interfon, Odmah useljiv Nije prizemlje Gradska kanalizacija
prodaja Zvezdara Mali mokri lug Dvosoban Pešterska Zvezdara, Mali Mokri Lug - Pešterska - IDEALNO ZA INVESTITORE 2.0, 62m2, PR/1, TA, telefon, podrum, parking Stan u prizemlju porodične kuće, renoviran 2019. godine (instalacije). Prostorije: predsoblje, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. Poseduje i pripadajući podrum površine 9m2. Dvorište je sa prednje i zadnje strane. Poseduje bunar. Mogućnost pravljenja dva parking mesta. Izuzetna prilika za investitore zbog mogućnosti spajanja sa susednim objektima koji se nalaze na 3 ara placa. Uknjižen na 62m2. Agencijska provizija 2% Agent: Svjetlana Janjoš 069/500-19-70 (licenca br. 4587) Telefon, Nije poslednji sprat Stara gradnja. Gradska kanalizacija
izdavanje Beograd Vračar Slavija Beogradska Vračar, Slavija - Beogradska lokal, 36m2, prizemlje Ugaoni lokal (ugao Beogradske i Njegoševe ulice) sa velikim izlogom. Pogodan je za razne vrste delatnosti. Retko u ponudi! Agencijska provizija 50%.
Beograd prodaja Palilula Borča Julije Delere Trosoban Palilula, Borča III - Julije Delere 3.0, 80m2 (terasa 8m2), 1/5, CG, lift, podrum Prodaje se kompletno renoviran stan, sa prostranim sobama i funkcionalnog rasporeda. Sastoji se od dnevnog boravka sa izlazom na terasu, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i dugačkog hodnika. Stan poseduje i svoj pripadajući podrum. Urađena je kuhinja po meri, parket je hoblovan i prelakiran, zamenjena je PVC stolarija, rađene su kompletne vodovodne i elektro instalacije, oba mokra čvora, krečenje... Nalazi se u blizini nove osnovne škole, pijace, ambulante, tržnog centra, kao i stajališta autobusa 95, 96 i 85. Cena stana je fiksna! Uknjižen na 70m2. Agencijska provizija 2%. Agent: Nikola Kostadinović 064/11-77-112 (licenca br.3259) Nije prizemlje Nije poslednji sprat
Voždovac FON Darvinova pošta Kumodraška Dvosoban prodaja Prodajemo šarmantan dvosoban stan površine 45m2 koji se nalazi na Vozdovcu. Stan se nalazi u prizemlju kuće i očuvanog je stanja. Nudi udoban i funkcionalan prostor za život u mirnom delu grada. Ovo je savršena prilika za one koji traže udoban dom ili investiciju u popularnom delu Beograda. Površina: 45m2 Struktura: Dvosoban Stanje: Dobar Lokacija: Vozdovac Sprat: Prizemlje Stan nije uknjižen Stan se sastoji od prostrane dnevne sobe, kuhinje , spavaće sobe, kupatila i hodnika. Svetle boje zidova stvaraju prijatan ambijent, a prozori obezbeđuju dovoljno prirodne svetlosti tokom celog dana. Stan je očuvan i spreman za useljenje. Lokacija: Ovaj stan se nalazi u izuzetnoj lokaciji na Vozdovcu. U neposrednoj blizini se nalaze škole, vrtići, prodavnice, restorani i druge pogodnosti. Odlična povezanost sa gradskim prevozom omogućava brz pristup svim delovima grada. Takođe, uživate u mirnoj i zelenoj okolini koja je idealna za šetnje i rekreaciju. Agencijska provizija je 2%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije poslednji sprat Izvorno stanje. Stara gradnja.
Zemun Zemun Gornji grad Zemun Bačka Trosoban stan Lokacija: Zemun Površina: 63m2 Struktura: 3.0 Nisu dozvoljeni kućni ljubimci Prijava-beli karton Potpuno opremnjen stan,novogradnja,nekorišćen Garažno mesto Odmah useljiv Obavezan depozit Agencijska provizija 50% Location: Zemun Area: 63m2 Structure: 3.0 Pets are not allowed Application - white card Fully furnished apartment, newly built, unused Parking space Immediately moveable Mandatory deposit Agency commission 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Klima, Nije poslednji sprat Odmah useljiv
prodaja Zemun Zemun Gornji grad Prizrenska Na prodaju izuzetna nekretnina na odličnoj lokaciji u Zemunu, u Prizrenskoj ulici, nedaleko od Zemunskih kapija. Plac od 660 m2 na toj lokaciji daje razne stambene i poslovne mogućnosti, npr. parking plac i drugo. Na placu se nalaze dva uknjižena samostalna stambena objekta, svaki sa stanom od 36m2 i sređenim prostorom, u polusuterenu, u kojem se trenutno nalazi vešeraj i kotao za grejanje na struju. Nekretnina za ljude koji znaju da prepoznaju potencijal. Agencijska provizija 2% Agent: Aleksandar Ocokoljić br. licence 2029 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .
Dvoiposoban prodaja Beograd Rakovica Rakovica lokacija Dr Milivoja Petrovića Odličan 2,5 soban stan u najlepšem delu Rakovice u maloj zgradi sa 5 stanova, neposredno pored škole a na 50m od Doma Zdravlja. Uknjižen je na 67m2 , mereno 72m2 sa terasom. U blizini se nalaze svi sadržaji neophodni za komforan i lagodan život. Izvorno stanje. EG na struju. Odmah useljiv. Stan je trostrano orjentisan i dosta je svetao. Lepo dvorište iza zgrade. Prostorije: ulazni hodnik, kuhinja i trpezarija, dnevna soba sa izlazom na terasu, 2 spavaće sobe sa izlazom na drugu terasu, kupatilo. Agenc. provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Beograd prodaja Rakovica Rakovica lokacija Dr Milivoja Petrovića Dvoiposoban Odličan 2,5 soban stan u najlepšem delu Rakovice u maloj zgradi sa 5 stanova, neposredno pored škole a na 50m od Doma Zdravlja. Uknjižen je na 72m2 sa terasom. U blizini se nalaze svi sadržaji neophodni za komforan i lagodan život. Renoviran. EG na struju. Odmah useljiv. Stan je dvostrano orjentisan i dosta je svetao. Lepo dvorište iza zgrade. Prostorije: ulazni hodnik, kuhinja-trpezarija-dnevna soba sa izlazom na terasu, spavaća soba, manja dečija soba, kupatilo, ostava. Agenc. provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Čukarica Žarkovo Ratka Mitrovića Dvoiposoban prodaja Odličan 2,5 soban , kompletno renoviran stan, neposredno iznad osnovne škole Miloš Crnjanski. Uknjižen je na 60m2 sa terasom. U blizini se nalaze svi sadržaji neophodni za komforan i lagodan život. EG na struju. Odmah useljiv. Stan je dosta je svetao. Lepa terasa dužinom celog stana. Prostorije: ulazni hodnik, kuhinja-trpezarija-dnevna soba sa izlazom na terasu, 2 spavaće sobe, kupatilo. Agenc. provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Jednosoban Bulevar Mihajla Pupina stan Namešten, 1.0, cg, renoviran, 1/8, lift. U mirnom delu Novog Beograda lep i svetao stan sa pogledom na park. Isključivo za jednu osobu. Veoma dobra povezanost sa svim delovima grada. Odmah useljiv. Obavezan depozit u visini mesečne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BS07 .
prodaja Stari Grad Kalemegdan Dvosoban Strahinjića Bana Svetao, renoviran dvosoban stan na četvrtom, poslednjem spratu, dobro održavane, predratne zgrade bez lifta kraj samog Kalemegdana. Iz prostranog hodnika se ulazi u sve prostorije - dnevnu, spavaću sobu, kuhinju i kupatilo. Stan je kompletno renoviran te nema dodatnih ulaganja. Zbog svoje lokacije poželjan za stanovanje kao i za investiciju. Uknjižen 1/1. Jedinstven. Agencijska provizija 2% Agent: Dragana Stojanović, br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 DS06 .
izdavanje Beograd Zemun Zemunske kapije Prizrenska Nudimo vam izuzetan poslovni objekat na tri etaže, ukupne površine 190m2, sa tri parking mesta (mogućnost za dodatna). Prizemlje sa izlogom se sastoji od jedne prostorije od 20m2 (mogućnost proširenja za još 60m2), gde se nalazi i toalet. Sprat se sastoji od prostorije od 20m2 iz koje se stepeništem ide ka potkrovlju koje se sastoji od dve prostorije od po 15m2. Objekat je opremljen sa PVC stolarijom, mermernom i granitnom keramikom, led osvetljenjem. Poslovni prostor idealan kako za kancelarije, tako i za razne ordinacije, salone lepote, kol centre, laboratorije i druge delatnosti. Blizina Zemunskih kapija i velika frekvencija ljudi daje izuzetne mogućnosti za početak novih i razvoj već postojećih biznisa. Agencijska provizija: 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Aleksandar Ocokoljić br. licence 2029 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .
Beograd prodaja Rakovica Petlovo Brdo 11. krajiške divizije Troiposoban U prelepom naselju na Petlovom brdu, u zgradi okruženoj zelenilom, igralištima, preko puta srednje i osnovne škole, kao i vrtića, a u neposrednoj blizini Lidla, Maksija, Metroa, nalazi se ovaj funkcionalan stan. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz koga se ulazi u trpezariju koja je povezana sa jedne stane sa dnevnom sobom, koja ima izlaz na prelepu terasu, a sa druge strane je kuhinja, koja je proširena lođom. Spavaći blok je odvojen i se sastoji od tri sobe, kupatila i prostranog toaleta, oba sa prirodnom ventilacijom. Jedna soba ima izlaz na zastakljenu terasu, koja se moze pripojiti sobi, ili pretvoriti u garderober. Stan je pre 10 godina potpuno renoviran. Uknjižen na 83m2, mereno 89m2. Prodaje se potpuno namešten. Stan je svetao, dvostrano orjentisan. Stan se nalazi na prvom, od dest spratova, uredno održavane zgrade, koja ima lift i interfon. Poseduje pripadajući podrum. U blizini je i stanica sa velikim broj autobuskih linija. Miran i porodičan deo grada. Za svaku preporuku Agenc. provizija 2%. Agent: Ljiljana Rajković br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 LJR 011/2620734 .
Voždovac Braće Jerković I II Kraljevačka Četvorosoban prodaja Uknjižen ,sređen 3.0 soban stan na 3 spratu.stan ima veliku dnevnu sobu,kuhinju sa trpezarijom,2.spavaće sobe kupatilo i gostinski wc.Dvostrano je orijentisan:severozapad (dnevna soba i trpezarija)i jugoistok (spavaće sobe).zgrada je okružena parkom sa sportskim i dečjim igralištima. Grejanje je CG-gradska toplana, a zgrada ima lift.Stan ima i pripadajuci podrum.U neposrednoj blizini se nalaze škola,maxi kao gradski prevoz (bus-18,25,25p,39).stan idealan za višečlanu porodicu.Vredi da se pogleda. Cena je fiksna. Agencijska provizija 2% Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Palilula Borča Trosoban Julije Delere stan Uknjižen, 3.0, 77m2, I/V, CG, terasa, podrum, 2 mokra čvora, lift. Renoviran, uknjižen trosoban stan bez dinara ulaganja na odličnoj lokaciji kod osnovne škole Jovan Ristić. Nalazi se u kvalitetnoj, održavanoj zgradi od crvene fasadne cigle sa liftom. Stan se nalazi na prvom spratu i sastoji se od kuhinje povezane sa trpezarijom i dnevnom sobom, dve komforne spavaće sobe, kupatila, posebnog toaleta, ostave i velike terase. Stan je kvalitetno renoviran od poda do plafona uključujući sve instalacije. Grejanje je centralno, topla voda 24h. Uknjižen na 70m2 koliko iznosi grejna površina plus terasa od 7m2. U stanu ostaju ugradni elementi i klima uređaj. Uknjižen na vlasnika 1/1 bez tereta. Agenc. provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
izdavanje Novi Beograd Belvil (A blok) Dvosoban Bulevar heroja sa Košara Namešten, 2.0, 51m2, III/VIII, CG, terasa, parking mesto, lux. U ponudi je nov, namešten stan u novoizgrađenom kompleksu Elixir garden. Nekretnina se sastoji iz hodnika, dnevnog boravka povezanog sa kuhinjskim delom, prostrane spavaće sobe, kupatila i predivne terase orijentisane ka mirnom i tihom unutrašnjem dvorištu. Mikrolokacija je odlična. Lidl se nalazi na 5 minuta udaljenosti kao i dva velika tržna centra, a za 10 minuta šetnje se stiže do Savskog šetališta. Zgrada se nalazi na raskrsnici Tošinog bunara i Bulevara heroja sa Košara, te se brzo stiže do izlaza za autoput, kao i do svih ostalih delova grada. U cenu rente je uključeno i parking mesto u garaži. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
Dvoiposoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Mutapova Izdaje se potpuno sređen dvoiposoban stan u centru,u mirnoj ulici. Nalazi se na drugom spratu bez lifta, od ukupno četiri sprata. Poseduje dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, hodnik, kupatilo i lođu. Dobro je izolovan od buke, ima PVC stolariju, 2 klime, centralno grejanje, internet, interfon, video nadzor. Za svaku preporuku. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Depozit je obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 SC05 011/2620734 .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane