Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zemun Zemun polje naselje Zemun Polje Mihajla Pupina

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zemun Nova Galenika Zemun (Nova Galenika) Milice Šuvaković Dvoiposoban Retko u ponudi, sunčan i svetao, komforan, funkcionalan, sa odličnim rasporedom prostorija, prodičan, očuvan, okrenut ka dvorištu zgrade, okružen zelenilom, odličan stan u urednoj i lepo održavanoj zgradi u mirnom delu naselja. Stan je uknjižen, 62m2 korisne površine, bez tereta, terasa 5m2, lođa, ostava ispred stana. Poseduje ugradne plakare, kao i sistem tople vode (24h). Oko zgrade se nalazi veći broj nezoniranih parking mesta. U neposrednoj blizini je javni gradski prevoz, škola, vrtići, parkovi, marketi, tržni centar BN Boss... Stan za svaku preporuku, kako za porodičan život, tako i kao investicija. Prostorije: ulazni hodnik, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo sa wc-om, terasa, lođa, ostava Agencijska provizija 2%
Zemun Batajnica Šimanovačka Trosoban prodaja Stan se nalazi u lepom i mirnom delu u Batajnici sa dosta zelenila. Stan je odmah useljiv. Postoji mogućnost proširenja manje sobe. Stan ima dve spavaće sobe, veliku dnevnu sa trpezarijom, kuhinjom, ostava, kupatilo. U prizemlju ima mali toalet, dve terase i podrum od 10kvm, parking mesto. Stan je uknjižen na 71kvm korisne površine. Prostorije: hodnik, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom, dve sobe, spavaća soba, mali degažman, dva mokra čvora, ostava. Agencijska provizija 2%.
Savski venac Zeleni venac Zeleni Venac Trosoban Lomina stan 3.0, 63m2, 4/4, EG, interfon, internet, klima, ktv Smeštena u centralnom delu opštine Savski venac, Lomina ulica se proteže od Balkanske ulice do Kameničke ulice i Zelenog venca. Smeštena je u epicentru grada pa je sve što treba za život u neposrednoj blizini. Ipak, prilično je izolovana od gradske buke i gužve, što je čini posebnom. U prilici smo da Vam ponudimo specifičnu nepokretnost koja se nalazi na poslednjem spratu četvorospratnice bez lifta, zidane 30-ih godina prošlog veka, sa lepim mermernim ulazom. Stan je formiran adaptacijom tavanskog prostora 1992. godine, uz poštovanje zakonske procedure. Tada je i kompletan krov renoviran i ugrađena je izolacija. Vrlo funkcionalno je projektovan i organizovan, pa je iz raspoloživog prostora izvučen maksimum. Deo stan je pod blagim kosinama na kojima su ugrađeni Velux krovni prozori, najkvalitetniji na tržištu. Trostrana orijentacija i krovni prozori stanu pružaju puno dnevnog svetla. Prostor odiše toplinom i specifičnim pozitivnim duhom, koje samo potrkovalja mogu da imaju. Tome doprinosi i način na koji je stan sređen, sa vidljivim gredama i drugim detaljima. Pedantno je održavan, pa je kao nov i dodatna ulaganja nisu neophodna. Kupatilo ima prirodnu ventilaciju. Grejanje je etežno na struju, što pruža mogućnost prilagođavanja grejanja sopstvenim potrebama i racionalizacije troškova. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak, kuhinja, dve spavaće sobe i kupatilo. Stan je uknjižen na 63m2. Brzo je useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #5017 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Voždovac Banjica I II Banjica Trosoban Bulevar oslobođenja 3.0, 77m2 (plus dve lođe ukupno 6m2), 7/10, lift, CG, interfon, internet, telefon, ktv, podrum Banjica je deo Beograda, koji se nalazi na jugu grada, na Banjičkom visu. Deo je dveju beogradskih opština, Voždovac i opštine Savski venac. Samo naselje je odlično infrastrukturno pokriveno i povezano sa centrom grada prostranim bulevarima. Ulica Bulevar oslobođenja se nalazi u neposrednoj blizini tramvajske okretnice i čuvenog tržnog centra Banjica. U prilici smo da Vam ponudimo odličan trosoban stan na sedmom spratu održavane desetospratne zgrade, sa crvenom fasadnom ciglom, dva lifta, sportskim terenom ispred zgrade, okružena zelenilom. Zgrada se nalazi u prvom i najboljem delu Banjice, kod pijace, osnovne škole, tržnog centra i novog Lidla. Stan je jednostrano severo-istočno orijentisan, svetao i bez buke, funkcionalnog rasporeda prostorija, komforan dnevni boravak je objedinjen sa trpezarijom, kuhinja je dsiskretno odvojena dok je spavaći deo potpuno nezavisan i prostorno izolovan. Stan je renoviran, promenjene su elektro i vodovodne instalacije, kupatilo i toalet su takođe renovirani, ishoblovan je parket, ostala je spoljašnja stolarija za zamenu. Dva mokra čvora (kupatilo plus toalet), kao i dve zastakljene lođe dodatno povećavaju osećaj konfora. Prodaje se namešten kvalitetnim stvarima. Ima pripadajući podrum. Stan je za svaku preporuku. Od prostorija: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, povezujući hodnik, dve spavaće sobe, kupatilo i toalet, dve zastakljene lođe. Uknjižen na 77m2. Po rečima i tvrdnji vlasnika stana ukupna površina sa lođama je 83m2. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #5018 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Stara gradnja.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst Crveni Krst Sazonova 3.0, 64m2(lođa), 3/5, lift, CG, internet, klima, lux, interfon, ktv, (garaža i parking mesto se dodatno kupuju). Vračar je centralna, najmanja i jedna od najlepših beogradskih opština koja svojim istorijskim, kulturnim i zabavnim sadržajima, zelenim površinama kao i kompletnom infrastukturom čini zaokruženu urbanističko ambijentalnu celinu. Zbog toga je jedna od najtraženijih lokacija na tržištu nekretnina pa time i sigurna investicija. Mirna Sazonova ulica polazi od ulice Maksima Gorkog, a završava u ulici Grčića Milenka. Nepokretnost se nalazi u delu bliže ulici Grčića Milenka. U prilici smo da Vam ponudimo trosobnu nepokretnost u novogradnji sa liftom. Zgrada je rađena po najvišim standardima, najkvalitetnijim materijalima. Pored ostalog, vrhunsku materijali i oprema, uključujući i aluminijumsku spoljašnju stolariju sa troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom, italijanske pločice prve klase, hrastov parket, Mitsubishi inverter klimom najnovije generacije, i dr... Stan je svetao, jednostrano orijentisan suprotno od ulice i lepo organizovan. Dnevni boravak je sa trpezarijskim delom i blago izdvojenom kuhinjom, dok su spavaće sobe u odvojenom spavaćem bloku sa dva mokra čvora, kupatilom i toaletom. Komforu doprinosi zasebna prostorija namenjena za smeštaj veš mašine i mašine za sušenje (vešeraj). Dragulj ovog stana je komotna lepa lođa, namenjena uživanju. Grejanje je centralno sa kalorimetrima i plaća se po potrošnji. Stanu pripada i ostava veličine oko 8m2. Prodaje se potpuno i luksuzno namešten i opremljen. Postoji mogućnost kupovine klasičnog garažnog mesta površine 17m2, dovoljno velikog za najveća SUV vozila, u garaži u zgradi sa ulazom auto liftom po ceni od 30 000 EUR, kao i parking mesta u dvorištu po ceni od 20 000 EUR. Od prostorija: ulazni hodnik, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom, povezujući hodnik, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, vešeraj, lođa. Izdata je upotrebna dozvola za zgradu i stan je pred uknjižbom. Ugovorna površina stana je 63,5m2. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #5019 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat U fazi knjiženja
Beograd prodaja Rakovica Labudovo Brdo Labudovo brdo Jedanaeste krajiške divizije Troiposoban Rakovica, Labudovo brdo - Jedanaeste krajiške divizije 3.5, 89m2 (terasa 6m2), 2/10, CG, lift, parking, podrum, interfon, klima, video nadzor. Kompletno renoviran, namešten troiposoban stan. Moguća prodaja stana i bez nameštaja. Nalazi se u mirnom delu naselja, u neposrednoj blizini škole, vrtića, stajališta gradakog prevoza 56, 53, 89, 85, 59, 504, 502, Lidla, tržnog centra. Prostorije: dnevna soba sa izlazom na terasu, trpezarija, hodnik koji vodi do svake sobe, kupatila i toaleta. Uknjižen na 83m2. Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2716 Video nadzor, Interfon, Klima,
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70 Omladinskih brigada Jednoiposoban izdavanje Novi Beograd, Blok 70, Omladinskih brigada, 41m2 + lođa 5m2, 2/4, interfon, CG, KTV, namešten, odmah useljiv Stan se nalazi na izuzetnoj lokaciji Bloka 70, u urednoj zgradi sa malim brojem stanova, četvorospratnica. Jugozapadne orjentacije, svetao u parkovskom okruženju. Neposredna blizina osnovne škole, vrtića, Doma zdravlja, pijace, sportskog centra; do Savskog keja 200 metara, TC Delta Cyti i ostalih sadržaja za udoban život. Ispred zgade veliki parking. Prostorije. hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, lođa. Stan se izdaje kompletno namešten sa tehnikom i posuđem. Izdaje se na duži vremenski period, odmah je useljiv. Mesečno plaćanje + depozit. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine. R-ID: #580TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Kablovska, Odmah useljiv Stara gradnja.
Palilula Hadžipopovac Petosoban Albanske spomenice stan Palilula, Hadžipopovac - Albanske spomenice 5.0, 153m2, terasa, veranda, prizemlje, EG (pelet), telefon, KATV, internet, interfon, parking, struja, voda, kanalizacija, asfalt, plac 6.62 ara Na odličnoj lokaciji, Hadžipopovac, iza TC Zira, u prizemnoj kući ambijentalnog izgleda, prodaje se uknjižen višesoban stan (123m2) sa verandom (18m2), tavanom površine stana sa kog se izlazi na otvorenu terasu (12m2) i deo placa u privatnoj svojini. Stan je adaptiran u dve odvojene komforne i funkcionalne celine (97m2 + 26m2). Sastoji se od dnevne sobe, dve kuhinje sa trpezarijom, četiri spavaće sobe, dva kupatila, tavanskog prostora, verande i terase. Predstavlja veliki i funkcionalni prostor, sa mogućnošću preuređenja u stambeno-poslovni prostor. Odlično povezan sa autobuskim, tramvajskim i trolejbuskim linijama, sa svim delovima grada. Uknjižen na 123m2 korisne površine. Agencijska provizija 2%. Agent Mileva Petrović: 063/57-16-17 (licenca br.2429) Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Gradska kanalizacija
izdavanje Zemun Zemun centar ZEMUN Trosoban Zeleznicka Zemun, Zeleznicka, 3.0, 64 m2, terasa, I od I sprata, eg, bez lifta, interfon, ktv, 2 klime, opremljen (po dogovoru), useljiv pocetkom novembra, renoviran, depozit obavezan, po ugovoru o poklonu stan ima 64 m2, zgrada iz 2013. godine. Funkcionalan stan, iz dnevne sobe se ulazi u sve prostorije. Dvorisno orijentisan, moderan. Miran, porodican kraj. Niski rezijski troskovi. Dogovor oko opreme stana. Prostorije: hodnik sa stepenistem, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja sa izlaskom na terasu, 2 prostrane spavace sobe i kupatilo. U blizini vrtica, skole, Prvomajske ulice, mnogih trgovackih, usluznih i komercijalnih sadrzaja. Cena 450 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 50 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise prostorije Raicevic nekretnine 064/1959991 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
Četvorosoban prodaja Beograd Zvezdara Ðeram DJERAM Djevdjelijska SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Djeram, Djevdjelijska, 4.0, 160 m2 sa terasom i balkonom, V od V spratova, dupleks, cg, lift, video nadzor, uknjizen na 157 m2, podrum, parking mesto u ceni stana, zgrada iz 2010. godine. Prvi nivo: dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom (60 m2) i izlazom na veliku terasu (30 m2), spavaca soba i kupatilo. Drugi nivo: dve spavace sobe, garderober i kupatilo. Stan ima dva ulaza. Izuzetno je svetao, sa lepim pogledom na grad. Stanu pripada parking mesto ispred zgrade (na osnovu odluke stanara). Cena 385 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056064 || dokumentacija : uknjizen
KOLUBARSKI OKRUG prodaja Valjevo Širi centar Beogradska lux kuća u Divcima na oko 10-ak kilometara od Valjeva i blizu autobuskog stajališta i stanice i pruge voza Beograd-Bar, preko puta sportskog aerodroma Divci. U blizini škola, prodavnice, pekare, do kuće asvalt, trofazna struja, gradska voda, septička jama. osnova kuce je 270m2 Sastoji se iz 3 celine: 1.stambeni objekat spratnosti su+pr+pk 2.spratnosti pr,pomocnog karaktera cine je zimska basta sa letnjom kuhinjom 3.jos jedan stambeni objekat spratnosti pr+pk Spoljasnji zidovi od giter blokova 25cm kao i unutrasnji zidovi,spoljasnja stolarija od drveta.Kuca ima i zidani bazen .Jos dva pomocna objekta od 13m2 i 16m2Vredi pogledati! .Prikaz na mapi je informativnog karaktera. Kupac placa proviziju 2%
Palilula Palilula lokacija Ilije Garašanina Dvosoban prodaja Odlican 2.0 stan koji se koristi kao trosoban.U neposrednoj blizini Trga Nikole Pasica,parka Tašmajdan,palilulske pijace i garaže....Stan je uknjižen, dvostran i izuzetno svetao.Funkcionalan raspored prostorija : dnevna soba sa trpezarijom,sankom odvojena od kuhinje, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, dve velike spavaće sobe, jedna sa izlazom na terasu,predsoblje,poseduje .Parking mesto u dvorištu zgrade, ispred i iza zgrade. Ulaz na parking kroz kapiju sa ulice, samo za stanare zgrade.Stan sa odličnom infrastrukturom, u neposrednoj blizini fakulteta, prekretnica je svih atraktivnih mesta Beograda.Uknjižen na 67m2.Vredan preporuke!Stan je podoban za život, za izdavanje i kao poslovni prostor.Prikaz na mapi je informativnog karaktera. Kupac placa proviziju 2%
Voždovac Voždovačka Crkva Troiposoban Vojvode Stepe stan Lux, kompletno renoviran salonac, uknjizen i useljiv, bez ulaganja Visina plafona oko 3m, 71m2 +10m2, terasa suncana, orijentisana suprotno od Vojvode Stepe, sa pripadajucim podrumom. Sve je novo i spremno za udoban zivot. Promenjene su elektro instalacije,vodovod i kanalizacija, ugradjena nemacka pvc stolarija u crnoj boji, tarket parket na podu, italijanska keramika, sredjena je fasada na zgradi, ulaz i stepeniste. Ugradna kuhinja po meri ostaje u stanu. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera.Kupac placa proviziju 2%
izdavanje Voždovac Dušanovac Jednoiposoban Ljube Nedića Odmah useljiv stan sa velikom sobom za spavanje,odvojenom cajnom kuhinjom i mini dnevni boravak.Kompletne opremljen .Mesecno placanje.U neposrednoj blizini velikog broja gradskih linija. agencijska provizija 50%
Dvoiposoban izdavanje JUŽNO-BANATSKI OKRUG Pančevo centar Braće Jovanović Očaravajući stan koji će ispuniti sve vaše potrebe za komforom i udobnošću.Lux novogradnja,odmah useljiv stan.Uz stan ide i garaza. U ponudi stan u Novogradnji u blizini centra Panceva. Stan se nalazi u blizini škole, vrtića, doma zdravlja, autobuskog stajališta, marketa, apoteka i sportskog centra.Stolarija je pvc renomiranog Nemackog proizvodjaca sedmokomorni profil , Blindirana ulazna vrata, granitna keramika prve klase, ugradni vodokotlici, sistem grejanja i hladjenja toplotne pumpe... Svaka soba je dovoljno prostrana i osvetljena prirodnom svetlošću, pružajući prijatan ambijent.Kuhinjsko-dnevni prostor je dizajniran u otvorenom konceptu, Ova otvorena prostorija stvara osećaj prostranosti i svetlosti, pružajući prijatno iskustvo življenja.Zgrada poseduje energetski pasos sto doprinosi da troskovi grejanja i hladjenja budu minimalni.U prizemlju zgrade nalaze se garazno parking mesto. Kontakt agenta Aleksandra 063360736 Agencijska provizija (od cene) 50%
JUŽNO-BANATSKI OKRUG izdavanje Pančevo centar Braće Jovanović Izdajemo lokal u luksuznoj novogradnji, odmah useljiv. Lokal se izdaje u stanju u kojem je napravljen i moguca je adaptacija po zahtevu zakupca. Struktura lokala je idealna za banke, apoteke, markete kao i za ugostiteljske objekte(kafice i restorane) Uz lokal garazno mesto. Odlicna pozicija, izlog ka ulici. cena po m2 11e+pdv Kontakt agenta Aleksandra 063360736 Agencijska provizija (od cene) 50 %
Vračar Slavija Njegoševa Trosoban prodaja Stan u cntru Beograda uknjizen na 72m2 korisne povrsine i velikom terasom .Terasa od 31m2, koja pripada stanu nije ušla u uknjiženu kvadraturu..Odlican,uknjizen,adaptibilan,na poslednjem spratu sa predivnim pogledom.Stn je svetao,jednostrano orjentisan ,sa otvorenim pogledom na uredjn park sa puno zelenila.U blizini stana nalazi se javni parking sa dovoljno mesta..Sastoji se od ulaznog hodnika,kupatila,kuhinje i tri sobe od kojih se iz dve izlazi na terasu.Odlicna nekretnina,moguc dogovor oko cene.Prikaz na mapi je informativnog karaktera. Kupac placa proviziju 2%
Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Četvorosoban Tošin bunar stan Novi Beograd Tošin bunar kvalitetna novogradnja Hitna prodaja stana po sniženoj ceni. Mogućnost kupovine garažnog mesta koje se posebno plaća. Agencijska provizija 2%. Za više informacija kontakt telefon 065/245-6619 Brankica
prodaja Čukarica Rupčine Uknjižena građevinska parcela u novoformiranom naselju, u zoni porodične gradnje, na 500m udaljenosti od glavne saobraćajnice, gde saobraća više autobuskih linija. Dozvoljena je gradnja P+1+Ptk, sa pratećim objektima. Koeficijent izgrađenosti je 0.8. Ravan plac, kvadratnog oblika, dubine 23m, širine 22m. Kontakt agenta: Dejana Papić 065/693 92 00 Agencijska provizija 2%
izdavanje Beograd Zvezdara Lion Batutova Na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini osnovnih i srednjih škola, izdajemo četvorosoban stan salonskog tipa od 71m2 (mereno 81m2) sa dvorištem i parking mestom za dva vozila. Stan poseduje zaseban ulaz, dvostrano je orijentisan, svetao i sunčan, pogodan kao poslovni prostor za sve vrste delatnosti. Sastoji se od ulaznog antrea, odvojene kuhinje, primajućeg salona, tri sobe i toaleta. Stan se izdaje prazan (izuzev kuhinje i ugradnih plakara). Depozit je obavezan. Agenc. provizija 50% vrednosti jedne mesecne zakupnine. Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane