Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Ledine NBGD Danice Kojić

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Čukarica Banovo brdo Trebevićka Dvosoban Funkcionalan stan, u jednoj od najlepših ulica na Banovom brdu. Stan se nalazi u lepoj i održavanoj zgradi. Izdaje se prazan (ima kuhinjske elemente, kao i špajz unutar kuhinje). Blizina osnovne škole i vrtića, kao i blizina Požeške ulice, gde prolaze mnoge autobuske i tramvajske linije, povezane sa celim gradom. Parking mesta duž cele ulice. Izdaje se na duži vremenski period. Prihvatljivi su i mali kućni ljubimci. Kontakt: Dejana Papić, 065/6939200 Agencijska provizija 50%
Zvezdara Denkova bašta Topalovićeva Jednoiposoban izdavanje Izdaje se namešten stan na odličnoj lokaciji u Denkovoj bašti u neposrednoj blizini Beo shopping centra.Stan se sastoji iz velikog dnevnog boravka,odvojene spavaće sobe,kuhinje i kupatila.Mikrolokacija odlična u blizini svi neophodni sadržaji za život,slobodan parking ispred zgrade. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MG06 .
Voždovac Braće Jerković I II Jednoiposoban Piva Karamatijevića stan Funkcionalan 1.5 stan sa odličnim rasporedom prostorija ( iz hodnika se ulazi u sve prostorije). Sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika i ostave. Nalazi se u održavanoj zgradi, okruženoj zelenilom. Na zgradi je dodatno urađena spoljna izolacija. Jednostrano orijentisan ka dvorištu. Poseduje pripadajući podrum. Uknjižen na 43m2 korisne površine i 49m2 građevinske površine. Agencijska provizija 2% Agent: Biljana Babić br. licence 3992 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BB01 .
izdavanje Palilula Hala A Nikolić Jednoiposoban Dragoslava Srejovića Nov, namešten, 2.0, cg, 8/9, lift, dve terase, pet friendly. Nov stan u luksuznoj zgradi, moderno namešten i opremljen. Svetao, prostran dvosoban sa 2 terase, hodnikom, dnevnom, spavaćom sobom, kupatilom i kuhinjom. Mogućnost parking mesta uz doplatu od 50eur. Depozit obavezan. Dozvoljeni kućni ljubimci. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent:Dragana Stojanović br. licence: 3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 DS06 .
Garsonjera prodaja Beograd Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Cara Lazara Odlična garsonjera na 5 spratu u samom centru grada na 30 m od Knez Mihailove ulice. Grejanje je CG-gradska toplana. Zgrada ima lift. Stan je odličan i kao investicija-za izdavanje. Agencijska provizija 2% Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd prodaja Zvezdara Mali mokri lug Mate Miloševića Četvorosoban U delu naselja Vojvode Vlahovića u Mate Miloševića koje je zidala gradjevinska direkcija u prilici smo da vam ponudimo duplex. Grejanje je na gas i plaća se po potrošnji. Zgrada iz 2011 godine u odličnom i održavanom stanju. Donja etaža ima 50 kvm i sastoji se od spavaće sobe dnevnog boravka kuhinje sa trpezarijom, kupatila i terase sa pogledom na naselje Stepa Stepanović. Gornji deo od 28 kvm se nalazi u grubim radovima i ima dve sobe i razvučene instalacije za kupatilo. Uknjižen na 78kvm odmah useljiv. Agencijska provizija 2%. Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Dvoiposoban prodaja Prodajemo potpuno renoviran i opremljen stan, spreman za useljenje. Nalazi se na Novom Beogradu, u bloku 61, u blizini sve potrebne infrastrukture potrebne za udoban život. Zgrada je dobro održavana, sa dva lifta. Odlična iskorišćenost prostora, tako da na realnih 44m2 poseduje dve manje spavaće sobe. Stan je uknjižen na 40m2, mogu i kreditni kupci. Poseduje pripadajući podrum, a parking mesta ispred zgrade nisu zonirana. Prostorije: dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo, dve spavaće sobe i ostava (garderober). Agencijska provizija: 2% Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 AJ01 011/2620734 .
Savski venac Dedinje Trosoban Krupanjska stan LUX namešten stan u najlepšem delu Dedinja, retko u ponudi, bizina internacionalnih škola, 2 mokra čvora, 2 spavaće sobe, prostrani open space koji čini dnevna soba sa kuhinjom, trpezarijomi terasom. Zgrada ima samo 3 sprata, mali broj stanara, poseduje lift koji ide do stana iz garaže. Dozvoljeni kućni ljubimci. Niski režijski troškovi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV04 .
prodaja Voždovac Vojvode Vlahovića Dvoiposoban Vojvode Vlahovića Vojvode Vlahovića (novi naziv Mate Miloševića), vpr/2, visina prvog sprata, ispod stana čitavom površinom je stambeni prostor, sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, terase, hodnika i kupatila, nova i odlično održavana zgrada iz 2016. godine, odlična izolacija, komarnici na svim prozorima i vratima terase na koju se izlazi iz dnevne sobe, tri duboka ugradna plakara ostaju kupcu kao i kuhinja sa radnom pločom od kvarca, rađena po meri, moguć dogovor za belu tehniku (frižider, pećnicu, veš mašinu, mašinu za sušenje veša), visina plafona je 2.80m, kupatilo veliko i lux opremljeno, stan okrenut suprotno od ulice, miran i svetao, jugozapadno orijentisan, zgrada ima svoja parking mesta, dovoljna za sve stanare zgrade, stajalište autobusa 26L je u neposrednoj blizini, u okolini se nalaze 3 vrtića, marketi, igraonica, dom za stara lica, stan bez ikakvkih ulaganja, bez tereta i hipoteke, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst Vojislava Ilića Vojislava Ilića, 4/8, lift, lođa, top ponuda, na izuzetnoj lokaciji, u zgradama od fasadne cigle, sa video nadzorom, izuzetno uredno održavana, odlična povezanost sa svim delovima grada, nedaleko od Crvenog krsta, idealne strukture sa dve spavće sobe, okrenut suprotno od ulice tako da je ovaj prelepi stan zaštićen od buke. Stan je kompletno renoviran, prilikom adaptacije vodilo se računa o svakom detalju. Sigurnosna ulazna vrata, sobna vrata izuzetno lepa, kvalitetna od punog hrastovog drveta, spušteni plafoni sa ambijentalnim osvetljenjem, hrastov parket, prvoklasna keramika, sve instalacije zamenjene, komforno kupatilo sa đakuzi kadom i prvoklasnom keramikom, kuhinja i plakari rađeni izuzetno kvalitetno i po meri, pripadajući podrum. Jedinstvena prilika za sve koji žele da obezbede predivan ambijent za svoju porodicu i sebe, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Mihaila Todorovića Trosoban U prilici smo da Vam ponudimo nov, neuseljavan stan na Konajarniku, funkcioniše kao duplex, moderno koncipiran, izgrađen kvalitetnim i luksuznim materijalima i opremom, sa dva mokra čvora. Iskazana cena je sa uračunatim PDV-om. Kupci prvog stana imaju povraćaj PDV-a, mogućnost kupovine garažnog mesta, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Konjarnik Mihaila Todorovića Četvorosoban prodaja U prilici smo da Vam ponudimo nov, neuseljavan stan, na Konjarniku. Funkcioniše kao duplex, moderno koncipiran, izgrađen kvalitetnim i luksuznim materijalima i opremom, dva mokra čvora. Iskazana cena je sa uračunatim PDV-om. Kupci prvog stana imaju povraćaj PDV-a. Zgrada je sa liftom. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Cerak Kosmajska poslovni prostor Poslovni prostor u centralnoj ulici u naselju Cerak. U blizini škole, vrtića, marketa. Sastoji se od lokala u prizemlju od 46m2 sa dva mokra čvora, dve klime, spušetim plafonom sa centralnim grejanjem i podruma od 19m2 koji ima prirodnu ventilaciju kao i izlaz u garažu zgrade. Zakupac plaća proviziju 50% od jedne ugovorene mesečne rente.
izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Trosoban Kralja Milana Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 3.0, 102m2( terasa 5m2), CG, lift, V/VI, telefon, interfon, podrum. Uknjižen bez kvadrature. Potpuno renoviran salonac, preko puta ,, Londona,, Idealan za stambeni i poslovni prostor. Izdaje se prazan. Slobodan od 15.03.2024. Agent Snežana 064/81 32 137 Agencijska provizija 50%
Jednoiposoban prodaja Beograd Savski venac Savski venac lokacija Admirala Geprata Sunčan i miran stan, i u dobrom stanju. PVC stolarija, hrastov parket na podu. Uknjižen 1/1. Prostorije: dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, terasa. Visina plafona viša od standardne (visina je 2.70m). Poslednji sprat, ali iznad stana je tavan i kosi krov. Lift ide do 4. sprata; stepenište udobno i s prozorom. Pored stana je velika i uredna vešernica sa naznačenim mestom za svaki stan u zgradi i sopstvenom žicom za sušenje veša. Ima veliki pripadajući podrum s prozorom. Stan se i jako dobro izdaje. Mogućnost kupovine i stana pored ovog i proširenje (treba videti na licu mesta). Kontakt vlasnika: 065 222 6882 ili 064 24 78 770
Beograd prodaja Palilula Višnjička banja Isaka Njutna Petosoban Vertikala kuće na 7.16 ari placa. Satoji se od dva stana, petosobnog od 132 m2, dvosobnog od 50 m2 i garaže od 34 m2.. Petosobni stan je u dva nivoa, u nivou prizemlja su dnevna soba, radna soba, kuhinja, trpezarija , toalet i terasa sa koje se silazi u zadnje dvorište, na prvom spratu su tri spavaće sobe i kupatilo. Dvosobni stan je u prizemlju i okrenut je ka zadnje dvorištu. Iz prostranog dvorišta i sa terase se pruža pogled na Dunav. Kuća je u korktnom stanju, s tim da su potrebna dodatna ulaganja. Agencijska provizija je 2%
Voždovac TC STADION Mickijevičeva Dvosoban prodaja Novogradnja sa dvorištem od 55 m2 u maloj zgradi, izuzetnog kvaliteta. Miran deo u blizini tržnog centra "Stadion". Stan-apartman je odmah useljiv, uknjižen, lux. Agencijska nadoknada 2% uknjizen PR/2 Mickijevičeva || dokumentacija : uknjizen
Voždovac TC STADION Garsonjera Mickijevičeva stan Novogradnja sa dvorištem od 30m2 u maloj zgradi, izuzetnog kvaliteta. Miran deo u blizini tržnog centra "Stadion". Stan-apartman je odmah useljiv, uknjižen, lux. Agencijska nadoknada 2% uknjizen PR/2 Mickijevičeva || dokumentacija : uknjizen
izdavanje Voždovac Voždovac lokacija Trosoban Bože Jankovića Agencijski ID : 1793. Izdaje se Poslovni prostor u PR porodične stambene zgrade, sa posebnim ulazom i interfonom. Mogućnost delimično opremanja PP. PP ima opremljenu kuhinju, kupatilo i poseban mokri čvor, veliku prostoriju za sastanke, veliku prostoriju za prijem i posebnu sobu. Ima i mali deo svog dvorišta. Agencijska provizija 50% Poseduje 2 mokra cvora.
prodaja Beograd Čukarica Avala Šator njive Plac je na prelepom mestu pored jezera na Trešnji. Nalazi se uz asfaltni put i omogućeno je priključenje na struju i vodu i u građevinskom području. Uknjižen, tačne površine 40,97 ara. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane