Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Veliki mokri lug Miljana Miljanića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Koste Nađa Jednosoban Izdaje se stan, komletno renoviran nov nameštaj, nova bela i ugradna tehnika, sigurnosna vrata, u neposrednoj blizini autobuska okretnica, vrtić, veliki marketi, neopterecen i vidljiv parking u hladu. Sastoji se iz dnevnog boravka sa kuhinjom i odvojenog spavaćeg dela. Stan se izdaje isključivo državljanima Srbije kojima nije potrebna prijava prebivališta. Ugovor o zakupu na godinu dana, depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
Zemun Karadjordjerv trg Karađorđev Trg izdavanje Izdaje se prizemni lokal u Zemunu, u ulici Karađorđev trg, pogodan za kozmetičke salone, salone za masažu, kancelarijski prostor... U lokalu postoji toalet. Grejanje je na klimu, postoji mogućnost adaptiranja Norveškog radijatora. Računi su izuzetno niski. Odmah useljiv. Jedan depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JM06 .
Stari Grad Skupština Dvosoban Kosovska stan Uknjižen, 2.0, cg, 5/7, lift, podrum, ostava, terasa. Zastupamo prodaju dvosobnog stana u Kosovskoj ulici. Stan je u izvornom očuvanom stanju, pogodan za adaptaciju. Zgrada uredna i održavana, sa liftom. Prostorije: antre, dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, ostava i terasa. Agencijska provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 TV .
izdavanje Savski venac Beograd na vodi Dvosoban Hercegovačka Nenamešten, odmah useljiv, 2.0, cg, nov, 16/22, tri lifta, vešernica, terasa. BW Aqua, neuseljavan stan. Zgrada je u trćem redu do reke, a u blizini svih sadržaja: TC Galerija, Apollo SPA centar, škola, vrtić, Promenada. Stan je sa dnevnom sobom kuhinjom i trpezarijom kao celinom, spavaćom sobom, kupatilom, prostorijom za veš, terasom. Orijentisan je ka dvorišnom parku. Odmah useljiv. Agenc. provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 .
prodaja Beograd Sopot Kosmaj Prvomajska Kuća se nalazi u jedinstvenom Stambeno-turistickom kompleksu sa kućama apartmanima i hotelom. Jedinstvenost kuće leži u njenom položaju. Treći red (u sredini), otvoren pogled na šumu Bukulju. Kuća je modernog apartmanskog tipa, neto površine 63 kvm sa dve odvojene spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom otvorenog koncepta, toaletom sa tuš kabinom. Takođe poseduje i ostavu, 2 parking mesta Privatno dvorište 7 ari, bazen (potpuno opremnjen sa dodatnom toplotnom pumpom), automtski sistem za zalivanje dvorišta, solarni tuš, komarnici na svim prozorima i jos mnogo dodatne opreme. Kuća se prodaje kompletno opremljena. Investicija koju možete i izdavati dok ne koristite preko centralne recepcije budućeg naselja. Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 .
Beograd izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Vase Čarapića Trosoban Vase Čarapića, 5/6, lift, terasa, renoviran 2022., kompletno namešten i opremljen uređajima (TV, veš mašina/sušilica, mašina za pranje suđa), u samom centru grada, na Studentskom trgu, kod Knez Mihajlove, u blizini fakulteta, TC Rajićeva, Kalemegdana, pošte, banaka, gradskog prevoza, svih objekata neophodnih za savremeni život, uknjižen, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Koste Nađa Trosoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 3.0, 81m2( terasa 8 m2), CG, lift, IV/V, telefon, interfon, podrum,parking. Uknjiženo 73m2 Renoviran, svetao stan, dvostrano orijentisan. Trosoban po strukturi adaptibilan u troiposoban, sa tri spavaće sobe, dva mokra čvora, kuhinjom, trpezarijom, dnevnom sobom sa izlazom na terasu. Blizina osnovne škole ,,Pavle Savić,, , pijace, doma zdravlja, okretnice autobusa. Agent Milica 063/155-9448 Agencijska provizija 2%
Stari Grad Trg republike Dvoiposoban Kolarčeva stan Ekskluzivna prodaja lepog salonskog stana na reprezentativnoj lokaciji u srcu grada, izuzetno retko u ponudi. Zgrada je odlično održavana, sa mermernim ulazom, novim liftom, vrlo uredna i mirna. Stan je dvostrano orjentisan, po strukturi dvoiposoban, delimično renoviran, ima dve manje terase. Grejanje - kaljeva peć i klima split sistem. Uknjižen je na prodavca, bez tereta, useljiv. Prodaje se namešten, tako da je odmah pogodan za izdavanje. Za svaku preporuku.
prodaja Stari Grad Dorćol gornji Dvosoban Strahinjića Bana Stari grad, Gornji Dorćol - Strahinjića Bana 65m2 2.0, 65m2 +terasa 2m2, vpr/6, TA, lift, interfon, internet, ktv, podrum. Ulica Strahinjića Bana se pruža najstrožim centrom Beograda, Dorćolom, spajajući dve njegove znamenitosti, Kalemegdan i Skadarliju. S obzirom da je ovo epicentralna lokacija, infrastrukturno je kompletno razvijena. Ovaj kraj je uvek bio jedan od najtraženijih na tržištu nekretnina. Ovako lepa ulica i mirno okruženje nadomak strogog centra grada je prava retkost. U prilici smo da Vam ponudimo izuzetan, komforan dvosobni stan na visokom prizemlju održavane četvorospratne zgrade sa liftom. Zgrada je iz 60-tih godina. spolja i iznutra u dobrom stanju, uredna i održavana, u toku je ugovaranje sa opštinom za postavljanje nove fasade. Ovo je klasičan primer komforne i funkcionalne dvosobne nepokretnosti. Stan je svetao, dvostrano je orijentisan, funkcionalnog rasporeda jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Renoviran je delimično, postavljena je PVC stolarija, sigurnosna ulazna vrata i terasa je kompletno renovirana. Grejanje je na struju što omogućava racionalizaciju troškova, a postoji mogućnost uvođenja centralnog grejanja. Takođe stan ima pripadajući podrum. Ova nepokretnost je prava prilika za kupce koji traže stan kako za život tako i za izdavanje, u najužem centru starog grada. Od prostorija: predsoblje, velika kuhinja sa trpezarijom i ostavom,, koja se može pretvoriti u dnevni boravak, dve sobe, kupatilo, terasa, podrum.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Pravni fakultet Resavska Prelep salonski stan na prodaju. 2 sprat bez lifta. Mala zgrada, samo 6 stanova u zgradi. U stanh nema buke. Renovirano sve pre 10. Godina( voda i struja) Spusteni plafoni. Jako svetao. Izuzetan stan za porodicu ili kancelarije.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Krunska Kneginje Zorke Na prodaju izuzetno luksuzan stan. Stan je kompletno opremljen i prodaje se sa svim stvarima. Nikada nije useljivan. Uknjizen.
Stari Grad Stari Grad lokacija Bulevar despota Stefana Dvosoban prodaja Klasičan salonski stan u predratnoj zgradi pod zaštitom spomenika kulture. Na par minuta hoda od Trga Republike, Makedonske ulice, Bajlonove pijace, Cetinjske ulice, Narodnog Pozorišta i svih ostalih sadžaja u samom centru Beograda. Stan se sastoji od antrea - predsoblja, dve prostrane sobe, kupatila i odvojenog wc-a, hodnika, kuhinje, ostave i špajza. Svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju. Zid između dve sobe je moguće srušiti ili napraviti lučni prolaz i tako dobiti veliki kuhinjsko-trpezarijsko-dnevni prostor od oko 40m2, a na mestu trenutne kuhinje, spavaću sobu sa sopstvenim garderoberom i ostavom okrenutim ka mirnom dvorištu. Dve sobe gledaju na Bulevar despota Stefana, od kojih jedna ima lučne prozore ka ulici što ovom prostoru pruža dodatnu salonsku sofisticiranost. Ostale prostorije gledaju na dvorište koje pripada zgradi i postoji mogućnost parkiranja prema trenutnoj raspoloživosti mesta. Visina plafona je 3,2m. U stanu se nalaze dve funkcionalne kaljeve peći, pa je moguće napraviti i kamin umesto njih ili ih zadržati. Stan je za kompletno renoviranje, što budućem vlasniku pruža mogućnost prenamene prostorija i oragnizaciju prostora prema sopstvenim afinitetima. Sa dvorišne strane je uradjena nova izolacija i fasada, a za spoljašnju fasadi su u toku pregovori sa opštinom oko obnavljanja. Stan je uknjižen na dva vlasnika, a kupoprodajni ugovor je moguće potpisati početkom jula, kada oba vlasnika budu dostupna tj. u Beogradu. Do tada je moguće gledanje stana i svi preliminarni dogovori. Ana 0602205955
Zvezdara Mirijevo I II III IV Trosoban Prodaje vlasnik 1/1, stan je uknjižen i bez tereta stan Prodaje vlasnik 1/1, stan je uknjižen i bez tereta. Stan je odmah useljiv. Prodaje se namešten, sve je identično prikazanim fotografijama. Stan i oprema su fotografisani na dan objave oglasa. Izuzetna lokacija u Mirijevu, ulica Koste Nađa. Zgrada je sa liftom, odvojena parkingom, drvoredom i zelenim pojasom od ulice. Zadnja strana je u drvoredu sa parking mestima, bez saobraćaja. U neposrednoj blizini se nalaze: osnovna škola Pavle Savić, pijaca, okretnica više autobuskih linija, dom zdravlja, marketi, nekoliko vrtića i jaslica (sve u diametru 50 do 300m). Stan je trosoban, sa terasom koja gleda na dvorišnu stranu. Jedna od soba je pregrađena lakom-gipsanom pregradom, tako da su to sada 2 sobe po 6m2 sa zasebnim vratima, prozorima, grejanjem i el.instalacijama. Ukoliko je potrebo može se lako vratiti u prvobitno stanje. Sigurnosna ulazna vrata. Sva spoljna stolarija je zamenjena pre nekoliko godina. Napomena. Stan nije preprodaja, nema skrivenih mana, nije nikada izdavan niti je ‘’šminkan’’ za prodaju. Sve je istom, izvornom stanju, i nakon iseljenja. Moja četvoročlana porodica je tu stanovala dugi niz godina. Razlog prodaje je isključivo preseljenje.
prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Dvoiposoban Donska Prodaje se uknjižen stan od 57 kvadrata, sa velikom terasom. U ulici Donska br. 10 na Zvezdari u blizini Cvetkove pijace, BEO Shoping centra i Doma zdravlja Zvezdara. Lokacija je odlično povezana prevozom ka različitim delovima grada. Stan je dvoiposoban sa dve spavaće sobe, prostranom terasom i podnim grejanjem, orjentisan ka Severu i mirnoj strani zgrade koja gleda na dvorište. Zgrada ima lift i video nadzor, stan se nalazi na prvom spratu i odmah je useljiv sa mogućnošću kupovine garažnog mesta.
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Palilula lokacija Mašinski fakultet Miročka Prodaje se stan od 50m2 u centru grada u Miročkoj ulici kod hotela Metropol. Stan se nalazi u odličnoj stambenoj zgradi izgrađenoj krajem 60-ih godina. Stan se nalazi na prvom spratu, po strukturi je dvosoban i sadrži: ulazni hodnik, kuhinja sa ostavom, veliki dnevni boravak, lođa, mali hodnik, kupatilo i spavaća soba. Ima obezbeđeno parking mesto u dvorištu zgrade. Stan je u izvornom stanju i za kompletno je renoviranje. Useljiv je odmah.
Beograd prodaja Palilula Karaburma Husinskih rudara Dvosoban Uknjižen stan u najlepšem delu Karaburme. Na prelepom mestu, okružen zelenilom sa svih strana, zaklonjen od buke. U blizini svih sadržaja koji su potrebni za lagodan život. Dva vrtića i dve osnovne škole na razdaljini od 250m. Dom zdravlja na 500m, gde su i Pošta i pijaca. U blizini dva Tržna centra i autobuskih stajališta 16, 23, 25. Park za decu je odmah ispred zgrade, pogled na njega sa terase, a u neposrednoj blizini se nalaze još dva dečija igrališta. Renoviran, a adaptacijom se lako pretvara u stan sa 2.5 sobe. Ispred zgrade parking. Stanu pripada i podrum u zgradi. Useljiv od 15. jula
Novi Beograd Fontana i Hala sportova FONTANA Pariske komune Dvosoban prodaja Preko puta Hale sportova u ulici Pariske Komune nalazi se dvosoban stan, koji je moguće adaptirati u 3.0. Stan je u izvornom stanju, tako da je potrebno renoviranje. Stan ima uknjizenih 57m2 i 15m2 terase koja nije ušla u kvadraturu. Jednostrano orijentisan, jugozapad. Osunčan je tokom celog dana. Blizina svih potrebnih sadržaja kao i izlaza na autoput. Od prostorija poseduje:ulazni hodnik, kupatilo, dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom i terasa. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 8/9 Pariske komune || dokumentacija : uknjizen
Zvezdara Zvezdarska šuma Trosoban Dragiše Lapčevića stan Duplex u modernoj dvospratnici sa mogucnoscu kupovine velikog parking mesta. Nalazi se u delu ulice sa tipskim kucama, jako lepo okruzenje, ulica je do Zvezdarske sume. Stan je prostran i svetao, na prvom nivou je velika dnevna soba koja izlazi na terasu, trpezarija sa kuhinjom, ostava i ulazni deo u kome je toalet. Na spratu se nalaze dve spavace sobe i kupatilo, uz ugradne ormane u spavacoj sobi i hodniku. Stan poseduje etazno grejanje koje je prakticno nekorisceno, sistem je u funkciji i servisiran je ali zbog jako kvalitetne izolacije i pozicije stan se greje prakticno sa jednom klimom u prizemlju. Uz to, u jednoj od spavacih soba na spratu instalirana je klima. Iz ovog razloga racuni za struju u najhladnijim mesecima ne prelaze 11000 rsd, uz infostan od 3000 rsd, pa su osnovne rezije neocekivano male. Stan je uknjizen je na punu kvadraturu, na moje ime. Parking je posebno uknjizen i na njega staju dva velika automobila po duzini. Cena parkinga uz stan je 15000 EUR, a moguce je kupiti i stan bez parkinga. Mesto se nalazi prakticno uz stan, tj u nastavku gornjeg nivoa. Mogucnost zatvaranja dela parkinga u garazu. Molim agencije da me kontaktiraju iskljucivo u slucaju da imaju konkretnog kupca, nisam zainteresovan da oglasavam stan na sajtovima agencija. Takodje, zamolio bih da posaljete sms kako nisam tokom dana cesto u mogucnosti da se javim. Hvala
prodaja Zvezdara Konjarnik Trosoban Olge Alkalaj Prodajem poptuno renoviran i luksuzan stan na Konjarniku. U mirnom delu Konjarnika, između poptuno renoviranih parkova, igrališta, pored vrtića i osnovne škole, supermarketa Maxi, Beo shoping centra, Lidla, Vera.... Na svega 15 min od centra grada automobilom i 30min autobuskim prevozom 31,17,19,50,308. Vlasnik 1/1. Stan se prodaje potpuno namešten i kao takav, odmah je useljiv.
Troiposoban prodaja Beograd Stari Grad Kalemegdan Visokog Stevana AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižen, dupleks, useljiv od 1. maja, lift ide do trećeg sprata, šupa u dvorištu. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, lođa.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane