Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Čukarica Banovo brdo Orfelinova

slične nekretnine * :

SREMSKI OKRUG prodaja Sremska Mitrovica Ležimir Sremska Mitrovica, Fruška gora, Ležimir; Vikendica 41m2, plac 38ari, struja, voda, tucanik do placa; U ponudi je vikendica na Fruškoj gori (Ležimir) koja se nalazi na placu od 38 ari, sa prelepim pogledom na zelenilo. Do placa vodi tucanik dužine oko 700m. Voda je iz dva bazena (dve betonske cisterne) od ukupno 11 kubika. Na placu se nalaze sadnice raznih vrsta voća. Odlična lokacija, božanstveno okruženje, predivan pogled na prirodu... Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Sremska Mitrovica Ležimir prodaja Sremska Mitrovica, Fruška gora, Ležimir; Vikendica 41m2, plac 38ari, struja, voda, tucanik do placa; U ponudi je vikendica na Fruškoj gori (Ležimir) koja se nalazi na placu od 38 ari, sa prelepim pogledom na zelenilo. Do placa vodi tucanik dužine oko 700m. Voda je iz dva bazena (dve betonske cisterne) od ukupno 11 kubika. Na placu se nalaze sadnice raznih vrsta voća. Odlična lokacija, božanstveno okruženje, predivan pogled na prirodu... Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Sremska Mitrovica Ležimir plac Sremska Mitrovica, Fruška gora, Ležimir; Plac 63ara, struja, voda, tucanik do placa; U ponudi je plac od 63 ara na Fruškoj gori (Ležimir) sa prelepim pogledom na prirodu. Mogućnost kupovine minimum 10 ari. Do placa vodi tucanik dužine oko 700m. Na placu se nalaze sadnice raznih vrsta voća. Odlična lokacija, božanstveno okruženje, predivan pogled na prirodu... Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja Sremska Mitrovica Ležimir Sremska Mitrovica, Fruška gora, Ležimir; Plac 51ar, struja, voda, tucanik do placa; U ponudi je plac od 51 ar na Fruškoj gori (Ležimir) sa prelepim pogledom na zelenilo. Mogućnost kupovine minimum 10 ari. Do placa vodi tucanik dužine oko 700m. Na placu se nalaze sadnice raznih vrsta voća. Odlična lokacija, božanstveno okruženje, predivan pogled na prirodu... Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi 1.000 evra i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja SREMSKI OKRUG Sremska Mitrovica Ležimir Sremska Mitrovica, Fruška gora, Ležimir; Vikendica 41m2, plac 38ari, struja, voda, tucanik do placa; U ponudi je vikendica na Fruškoj gori (Ležimir) koja se nalazi na placu od 38 ari, sa prelepim pogledom na zelenilo. Do placa vodi tucanik dužine oko 700m. Voda je iz dva bazena (dve betonske cisterne) od ukupno 11 kubika. Na placu se nalaze sadnice raznih vrsta voća. Odlična lokacija, božanstveno okruženje, predivan pogled na prirodu... Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Beograd prodaja Savski venac Dedinje Beli Dvor Velisava Vulovica Velisava Vulovića, 350m od Maxi-ja, gradjevinski plac 8,86 ari odmah spreman za gradnju. Prihvacen IDR, LOKACIJSKI USLOVI pred izdavanjem. Moguca zamena za manji 4 - 5 ar za porodičnu gradnju na Dedinju ili Senjaku. Prema informaciji o lokaciji, dozvoljeno Pr + 1 + Ps, zauzetost 35%, izgradjenost 0,7 (620m2). Dozvoljena izgradnja Podruma i Suterena. Front parcele 29 m, dubina 30,5 m. Svi potrebni priključci (voda, kanalizacija, struja, gas, kablovska) su u liniji trotoara ispred same parcele. Kontakt na 063/8796-144.
Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Dragice Končar Jednoiposoban prodaja Voždovac, Braće Jerković - Dragice Končar 1.5, 30m2, 4/6, TA, interfon. Veoma svetao jednoiposoban stan, dvostrano orijentisan. Kompletno renoviran (kupatilo, elektro i vodovodne instalacije, postavljena PVC stolarija). Urađena je i spoljna izolacija na zgradi. Mirno okruženje, okružen zelenilom. U okolini zgrade mnogo parking mesta. Nalazi se u neposrednoj blizini škole, marketa, pijace, TC Stadion. stajališta gradskog prevoza. Prostorije: dnevna soba, spavaća soba, kuhinja i kupatilo. Uknjižen 1/1 i odmah useljiv. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2579 Interfon, Odmah useljiv
Zvezdara Ðeram Đeram Troiposoban Preševska stan Zvezdara, Đeram pijaca - Preševska 3.5, 73m2 (terasa 3m2), 3/7, toplotne pumpe, lift, interfon Objekat modernog izgleda i visokog kvaliteta gradnje na odličnoj lokaciji u blizini Đeram pijace i SC Olimp. U ponudi su stanovi različite strukture i površine građeni od kvalitetnih materijala. Odličan svetao stan na četvrtom spratu. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz kog se izlazi na terasu, tri spavaće sobe, kupatila, vešeraja, toaleta i hodnika. U stanovima će biti hrastov parket, keramičke pločice prve klase, prvoklasna sanitarna galanterija, aluminijumska stolarija. Grejanje - toplotne pumpe. Ulaz u garaže je auto liftom. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 20.000 eura + PDV. Cena stana je bez PDV-a. Useljenje proleće 2025. godine. Građevinska dozvola. Agencijska provizija 2% Agent Sava Vuletić: 062/14-57-616 (licenca br.3573) Interfon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
izdavanje Vračar Slavija Dvoiposoban Kralja Milutina -Lokal se nalazi na odlicnoj lokaciji Beograda, na uglu ulice kralja Milana i kralja Milutina. Na samo nekoliko koraka od hotela Hilton. -Lokal je u suterenu zgrade. Pogodan je za ordinacije ili kancelarije. -Povrsina prostora je 70 kvadratnih metara. U dogovoru sa vlasnikom, zakupac moze traziti kako zeli da se sam prostor uredi. -Potpisivanje ugovora je na duzi vremenski period. -Za vise informacija, mozete nas kontaktirati. -Agencijska provizija je 50%. Izvorno stanje.
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka BW Perla – biser Beograda Na prvoklasnoj lokaciji uz reku, sa direktnim pristupom Sava promenadi, pored Kule Beograd nalazi se ova impresivna zgrada. Svaku prostoriju odlikuju najmodernija arhitektonska rešenja, a osećaj komfora pojačavaju plafoni visoki između 2,60 i 2,90m u svim stanovima. Prostrani balkoni su uokvireni visokim prozorima za obilje dnevne svetlosti i svežeg vazduha. - Bazen - Welness centar - Luksuzan dizajn - Zgrada sa pogledom na reku - Rok useljenja 2025 - Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Dvosoban BW Perla – biser Beograda Na prvoklasnoj lokaciji uz reku, sa direktnim pristupom Sava promenadi, pored Kule Beograd nalazi se ova impresivna zgrada. Svaku prostoriju odlikuju najmodernija arhitektonska rešenja, a osećaj komfora pojačavaju plafoni visoki između 2,60 i 2,90m u svim stanovima. Prostrani balkoni su uokvireni visokim prozorima za obilje dnevne svetlosti i svežeg vazduha. - Bazen - Welness centar - Luksuzan dizajn - Zgrada sa pogledom na reku - Rok useljenja 2025 - Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Zvezdara Veliki mokri lug Miljana Miljanića Garsonjera prodaja Nameštena garsonjera. Mogućnost kupovine parking mesta. Ova prelepa garsonjera se nalazi u mirnom delu Voždovca, u ulici Vojvode Vlahovića (sadašnji naziv ulice je Miljana Miljanića). Sav nameštaj je „Simpov“, izuzetnog kvaliteta. Stan je sveto, ušuškan i jako se lako ugreje, tako da je potrošnja struje minimalna. Vredi pogledati Agenc. provizija 2%. Agent: Ljiljana Rajković br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 LJR .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Jednosoban Koste Nađa stan Izdaje se stan, komletno renoviran nov nameštaj, nova bela i ugradna tehnika, sigurnosna vrata, u neposrednoj blizini autobuska okretnica, vrtić, veliki marketi, neopterecen i vidljiv parking u hladu. Sastoji se iz dnevnog boravka sa kuhinjom i odvojenog spavaćeg dela. Stan se izdaje isključivo državljanima Srbije kojima nije potrebna prijava prebivališta. Ugovor o zakupu na godinu dana, depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
izdavanje Zemun Karadjordjerv trg Karađorđev Trg Izdaje se prizemni lokal u Zemunu, u ulici Karađorđev trg, pogodan za kozmetičke salone, salone za masažu, kancelarijski prostor... U lokalu postoji toalet. Grejanje je na klimu, postoji mogućnost adaptiranja Norveškog radijatora. Računi su izuzetno niski. Odmah useljiv. Jedan depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JM06 .
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Skupština Kosovska Uknjižen, 2.0, cg, 5/7, lift, podrum, ostava, terasa. Zastupamo prodaju dvosobnog stana u Kosovskoj ulici. Stan je u izvornom očuvanom stanju, pogodan za adaptaciju. Zgrada uredna i održavana, sa liftom. Prostorije: antre, dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, ostava i terasa. Agencijska provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 TV .
Beograd izdavanje Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Dvosoban Nenamešten, odmah useljiv, 2.0, cg, nov, 16/22, tri lifta, vešernica, terasa. BW Aqua, neuseljavan stan. Zgrada je u trćem redu do reke, a u blizini svih sadržaja: TC Galerija, Apollo SPA centar, škola, vrtić, Promenada. Stan je sa dnevnom sobom kuhinjom i trpezarijom kao celinom, spavaćom sobom, kupatilom, prostorijom za veš, terasom. Orijentisan je ka dvorišnom parku. Odmah useljiv. Agenc. provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Sopot Kosmaj Prvomajska prodaja Kuća se nalazi u jedinstvenom Stambeno-turistickom kompleksu sa kućama apartmanima i hotelom. Jedinstvenost kuće leži u njenom položaju. Treći red (u sredini), otvoren pogled na šumu Bukulju. Kuća je modernog apartmanskog tipa, neto površine 63 kvm sa dve odvojene spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom otvorenog koncepta, toaletom sa tuš kabinom. Takođe poseduje i ostavu, 2 parking mesta Privatno dvorište 7 ari, bazen (potpuno opremnjen sa dodatnom toplotnom pumpom), automtski sistem za zalivanje dvorišta, solarni tuš, komarnici na svim prozorima i jos mnogo dodatne opreme. Kuća se prodaje kompletno opremljena. Investicija koju možete i izdavati dok ne koristite preko centralne recepcije budućeg naselja. Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Stari Grad Centar i Terazije Trosoban Vase Čarapića stan Vase Čarapića, 5/6, lift, terasa, renoviran 2022., kompletno namešten i opremljen uređajima (TV, veš mašina/sušilica, mašina za pranje suđa), u samom centru grada, na Studentskom trgu, kod Knez Mihajlove, u blizini fakulteta, TC Rajićeva, Kalemegdana, pošte, banaka, gradskog prevoza, svih objekata neophodnih za savremeni život, uknjižen, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Trosoban Koste Nađa Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 3.0, 81m2( terasa 8 m2), CG, lift, IV/V, telefon, interfon, podrum,parking. Uknjiženo 73m2 Renoviran, svetao stan, dvostrano orijentisan. Trosoban po strukturi adaptibilan u troiposoban, sa tri spavaće sobe, dva mokra čvora, kuhinjom, trpezarijom, dnevnom sobom sa izlazom na terasu. Blizina osnovne škole ,,Pavle Savić,, , pijace, doma zdravlja, okretnice autobusa. Agent Milica 063/155-9448 Agencijska provizija 2%
Dvoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Trg republike Kolarčeva Ekskluzivna prodaja lepog salonskog stana na reprezentativnoj lokaciji u srcu grada, izuzetno retko u ponudi. Zgrada je odlično održavana, sa mermernim ulazom, novim liftom, vrlo uredna i mirna. Stan je dvostrano orjentisan, po strukturi dvoiposoban, delimično renoviran, ima dve manje terase. Grejanje - kaljeva peć i klima split sistem. Uknjižen je na prodavca, bez tereta, useljiv. Prodaje se namešten, tako da je odmah pogodan za izdavanje. Za svaku preporuku.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane