Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zemun Zemun Gornji grad Karlovačka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Lička Trosoban Odličan 3.0 soban stan kod BW. Stan je dupleks i u donjem nivou (oko 50m2) ima dnevnu sobu, kuhinju, gostinski wc i ulazni hodnik a na gornjem nivou 2 spavaće sobe i kupatilo. Stan je dvostran a grejanje je gradsko - CG. Stan je idealan kako za porodični život tako i kao investicija -za izdavanje. Za svaku preporuku, vredi pogledati. Agencijska provizija 2%. Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Voždovac Pašino i Lekino brdo Strumička Dvoiposoban prodaja Nov lux 2.5 soban stan iz 2023. godine. Stan se sastoji od dnevne sobe, 2 spavaće sobe, kupatila, ostave, 2 terase i kuhinje. Grejanje je etažno. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Idealan prostor kako za život tako i kao poslovni prostor ili ordinaciju. Vredi pogledati. Agencijska provizija 2%. Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Zvezdara Vukov spomenik Trosoban Vojvode Brane stan Uknjižen, izvorno stanje, CG, 2 mokra čvora, zastakljena lođa, interfon. Dvostrano orijentisan, svetao stan u prizemlju održavane zgrade, starije gradnje na Zvezdari. Stan se sastoji od predsoblja, odvojene kuhinje, dnevno-trpezarijskog dela sa izlazom na zastakljenu lođu, ostava, gostinskog toaleta i odvojenog spavaćeg bloka u kome se nalaze dve spavaće sobe i kupatilo. Stan je u izvornom stanju, poseduje pripadajući podrum, grejanje je centralno. Mikorlokacija odlična. U neposrednom okruženju se nalaze sve institucije i sadržaji neophodni za kvalitetan život (vrtići, škole, fakulteti, banke, pijace). Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 IK05 .
prodaja Rakovica Vidikovac Dvoiposoban Vidikovački venac Stan na Vidikovačkom vencu na 2. spratu od 13, neto površine 59m2 građevinske 66m2. U centralnom delu Vidikovca, u ulici Vidikovački venac, prodaje se dvosoban stan koji je adaptiran u dvoiposoban. Zgrada je smeštena na divnoj lokaciji, uredna i održavana. U neposrednoj blizini su škola, vrtić, Maxi, Lidl, Orašac, pijaca i svi neophodni sadržaji za udobno stanovanje. Odlična saobraćajna povezanost, sa ostalim delovima grada. Stan je funkcionalan, istočno orijentisan sa puno svetlosti. Zgrada je u skorije vreme dobila novi izgled, jer je urađena kompletno nova fasada. Stan se sastoji od ulazne zone, ostave, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, kupatila, dve spavaće sobe i terase. Zgrada je uknjižena, a predmetni stan je u procesu uknjiženja. Agencijska provizija 2% Agent: Aco Jorović br. licence 993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 AJ .
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Juhorska Odličan stan na najtraženijoj lokaciji na Karaburmi. Nalazi se na prvom spratu održavane zgrade sa dva lifta i centralnim grejanjem preko puta velikog Maxija. U neposrednom okruženju nalaze se stanica javnog prevoza, osnovna škola, više vrtića, dom zdravlja, tri banke, Maxi, Lilly, DM. Sastoji se od kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, spavaće sobe, kupatila i dve terase. Uknjižen na vlasnika na 44m2 grejne površine a zajedno sa terasama ima 54m2. Pripadajući podrum. Zgrada ima rampu za invalidska kolica. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Beograd prodaja Barajevo Barajevo okolina Milivoja Bogdanovića Arnauta U ponudi je na prodaju imanje u Lisoviću na samo 40 km od centra Beograda za ljubitelje prirode i svega onoga što ona pruža. Od privatnosti i prelepog pogleda do mogućnosti bavljenja bio uzgojom povrća,vinovom lozom i uređenim voćnjakom sa starim sortama. Osim postojećeg sadržaja,polovina imanja je na raspolaganju budućim vlasnicima za transformaciju prema ličnim afinitetima. Zemljište se prostire na 62 ari i u središnjem delu se nalazi spratna kuća od 104 m2 sa video nadzorom.Prvi nivo kuće se sastoji iz hodnika,velikog dnevnog boraavka, opremljene kuhinje,kupatila i velike terase dok su na drugom nivou 3 spavaće sobe i velika terasa sa pogledom na celo imnanje.Grejanje je na čvrsto gorivo ili struju,a u ulicu je doveden gas. Na imanju je i pomoćna kuća od 29m2 sa dve prostorije i ostavom.drvena šupa za alate,bunar,kokošinjac sa velikim zasštitnim kavezom za kokoške,boks sa kućicom za psa, velikim komposterom i praktičnim cisternama za skupljanje kišnice 2 m3 i jednom podignutom cisternom od 1m3 za potrebe bašte i voćnjaka. Mogućnost parking mesta na imanju za 5 automobila. Do ulaza na imanje se stiže asfaltnim putem a kapija je sa motorima na daljinsko upravljanje. . Agencijska provizija 2%
Zvezdara Slavujev venac Svetog Nikole prodaja Svetog Nikole, Pr+Ptk uknjižena na 69 m2 a ukupne površine na oba nivoa 79m2, kuća na odličnoj lokaciji, novije gradnje, funkcioniše kao dve stambene jedinice - dva odvojena dvosobna stana povezana stepenicama. Svaki se sastoji od: spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila sa prirodnom ventilacijom, ostava od 9m2 u dvorištu, odlična investicija za život dve manje porodice ili kao jedna stambena celina od 70m2, za izdavanje, kao stan na dan, idealna lokacija, dobra povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada, blizu centra, vrtića, srednjih škola, marketa, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Slavujev venac Svetog Nikole poslovni prostor Svetog Nikole, pr/1, lokal sa velikim izlogom, na odličnoj lokaciji, sastoji se od male i jedne veće prostorije sa čajnom kuhinjom, kupatila sa prirodnom ventilacijom, salonska visina plafona, dvostrano orijentisan, svetao, nalazi se na prometnoj ulici, idealan za sve vrste poslovanja, kancelarije, uslužne delatnosti, u blizini prevoza, vrtića, dve srednje škole, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Palilula Karaburma Jednosoban Husinskih rudara Husinskih rudara, sut/5, zbog konfiguracije terena stan nije mnogo ukopan (normalna visina prozora), adaptibilan u jednoiposoban, od prostorija: prostran dnevni boravak, velika kuhinja sa trpezarijom, hodnik, kupatilo, u izvornom stanju, potrebno renoviranje, uredna zgrada sa renoviranom fasadom, u najboljem delu Karaburme, u blizini pijace, Big šoping centra, više linija prevoza povezanih sa svim delovima grada, samo keš kupci. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Palilula Borča III Bratstva i jedinstva Bratstva i jedinstva, 1/4, lođa, cg, topla voda, odličan, trosoban, funkcionalan stan u planskom naselju "Centar III" u Borči, na idealnom I spratu u stambenoj zgrad sa malim brojem stanova, u sve prostorije se ulazi iz predsoblja, iz dnevnog boravka izlaz na prostranu lođu od 7m2, stan je uredan i lepo održavan, ima aluminijumsku spoljnu stolariju sa roletnama i komarnicima, promenjena je instalacija, keramika i sanitarije i parket zamenjen kvalitetnim laminatom, sobe su prostrane i lepo osvetljene, u stanu ostaje plakar u predsoblju, američki plakari u sobi, klima i po želji kupca uz dogovor i kuhinja, pripadajući podrum, od prostorija: dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, gostinjski toalet, ostava, predsoblje i lođa, zgrada je izuzetno čista, uredna, okrečena, ima interfon, ispred zgrade ima dosta parking mesta, lokacijski na idealnom mestu pozicioniran, u neposrednoj blizini stana u krugu od 50 metara su smešteni svi sadržaji neophodni za život, snabdevanje, škola, vrtić, autobuske stanice (4 linije gradskog prevoza), za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Voždovac Jajinci Umetnička 1. prilaz Dvoiposoban Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 2.5, 49,27m2, EG, terasa, I/III, telefon, interfon, garaža, parking. Građevinska dozvola. Odličan porodičan stan u izgradnji sa dve spavaće sobe. Odlična lokacija, blizina autokomande(1km). Dobra i brza povezanost sa gradom. Mogućnost kupovine i parking mesta (10000 evra+PDV). Luksuzna novogradnja, cena je izražena bez PDV-a. Mogućnost povraćaja PDV-a za kupca prvog stana. Rok završetka 18 meseci. Agent Ljuba 060/559-3691 Agencijska provizija 2%
Voždovac Jajinci Umetnička 1. prilaz Trosoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 3.0, 55.03m2, EG, dve terasa, I/III, telefon, interfon, garaža, parking. Građevinska dozvola. Odličan porodičan stan u izgradnji. Hodnik, dnevni boravak, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, dve terase. Odlična lokacija, blizina autokomande(1km). Dobra i brza povezanost sa gradom. Mogućnost kupovine i parking mesta (10000 evra+PDV). Luksuzna novogradnja, cena je izražena bez PDV-a. Mogućnost povraćaja PDV-a za kupca prvog stana. Rok završetka 18 meseci. Agent Ljuba 060/559-3691 Agencijska provizija 2%
Voždovac Jajinci Četvorosoban Umetnička 1. prilaz stan Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 4.0, 67.68m2, EG,terasa, I/III, telefon, interfon, garaža, parking. Građevinska dozvola. Odličan porodičan stan u izgradnji. Hodnik, dnevni boravak, kuhinja, dve spavaće sobe, degažman, garderober, kupatilo i terasa. Odlična lokacija, blizina autokomande(1km). Dobra i brza povezanost sa gradom. Mogućnost kupovine i parking mesta (10000 evra+PDV). Luksuzna novogradnja, cena je izražena bez PDV-a. Mogućnost povraćaja PDV-a za kupca prvog stana. Rok završetka 18 meseci. Agent Ljuba 060/559 36 91 Agencijska provizija 2%
prodaja Voždovac Jajinci Jednosoban Umetnička 1. prilaz Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 1.0, 27.48m2, EG,terasa, I/III, telefon, interfon, garaža, parking. Građevinska dozvola. Odličan porodičan stan u izgradnji. Hodnik, dnevni boravak, kuhinja i kupatilo. Odlična lokacija, blizina autokomande(1km). Dobra i brza povezanost sa gradom. Mogućnost kupovine i parking mesta (10000 evra+PDV). Luksuzna novogradnja, cena je izražena bez PDV-a. Mogućnost povraćaja PDV-a za kupca prvog stana. Rok završetka 18 meseci. Agent Ljuba 060/559-3691 Agencijska provizija 2%
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Koste Abraševića Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 2.5, 70m2( terasa 6m2), CG, lift, I/VII, telefon, interfon. Uknjiženo 70m2. Stan , openspace na odličnoj lokaciji u blizini Cvetkove pijace i bulevara. Gradnja ,,Greda Valjevo,,. Kontakt 060/34 11 341 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Čukarica Julino brdo Jurice Ribara Jednoiposoban Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 1.5, 43m2, EG, 1/2, telefon. Uknjižen U mirnoj ulici, u blizini gradskog prevoza, infrastrukture, marketa, škole nalazi se nov, izuzetno svetao stan ukupne površine 43m2. Manja, porodična zgrada. Mogućnost korišćenja dvorišta. Kontakt 060/1953 101 Agencijska provizija 2%
Zvezdara Cvetkova pijaca Koste Abraševića Dvoiposoban izdavanje Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 2.5, 70m2( terasa 6m2), CG, lift, I/VII, telefon, interfon. Uknjiženo 70m2. Stan , openspace na odličnoj lokaciji u blizini Cvetkove pijace i bulevara. Gradnja ,,Greda Valjevo,,. Agencijska provizija 50%
Čukarica Julino brdo Jednoiposoban Jurice Ribara stan Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 1.5, 43m2, EG, 2/2, telefon. Uknjižen U mirnoj ulici, u blizini gradskog prevoza, infrastrukture, marketa, škole nalazi se nov, izuzetno svetao stan ukupne površine 43m2. Manja, porodična zgrada. Mogućnost korišćenja dvorišta. Kontakt 060/1953 101 Agencijska provizija 2%
prodaja Zvezdara Vukov spomenik Četvorosoban Kraljice Marije Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 4.0, 112m2, terasa 20m2, EG, I/III, telefon, interfon. Uknjižen, kvadratura nije evidentirana. Veoma svetao i funkcionalan četvorosoban salonac, u izvornom stanju. Većim delom orijentisan na uličnu stranu. Na dvorišnoj strani je terasa od 20m2. Stan je trenutno podeljen na dve stambene jedinice: garsonjera od 20m2 koja ima izlaz na terasu i stan sa četiri sobe, kuhinjom i dva kupatila. Sam položaj zgrade pruža višestruke mogućnosti kako za stanovanje tako i za poslovni prostor. Agent Bojana 065/862-1582 Agencijska provizija 2%
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Donska Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 2.5, 57m2, terasa, podno grejanje, 1/5, lift, telefon, interfon. mogućnost garaže. Uknjižen na investitora Nov, funkcionalan stan na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Cvetkove pijace, Bul.k. Aleksandra. Okrenut prema dvorištu. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15.000 evra Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane