Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Voždovac Autokomanda Oblakovska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Kumodraž II Bulevar Peka Dapčevića Trosoban Uknjižen, 3.0, 75 m2, lođa, cg, topla voda, interfon, podrum, parking slobodan ispred zgrade. Dvostrano orijentisan sa otvorenim pogledom, sa jedne prema zelenilu i velikom parku za razonodu i pogled sa lođe na zelenilo sa druge strane. Raspored prostorija: ulazno predsoblje, dnevna soba, trpezarija, kuhinja sa prirodnom ventilacijom, dve spavaće sobe, kupatilo. Stan u izvornom stanju, domaćinski održavan. Zgrada iz 1978.godine, crvena fasadna cigla, čist i pristojan ulaz. U stanu može ostati i kompletan nameštaj, po želji kupca. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339 011/26-20-734 .
Zvezdara Ðeram Vojislava Ilića Dvosoban prodaja Uknjižen dvosoban 48 m2, plus dve lođe ukupno 10 m2, 2/8, lift, cg, podrum,interfon. Raspored prostorija :ulazno predsoblje, dnevna soba ,trpezarija sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, dve lođe. Dvostrano orijentisan, lepo pozicioniran. U stanu je rađeno kupatilo pre 15. godina i kompletna električna instalacija . Ulaz sređen . Zgrada iz 1963. godine. Zgrada se nalazi na granici sa Vračarom. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/26-20-734 .
Palilula Profesorska kolonija Jednosoban Albanske spomenice stan Stan apartmanskog tipa u Profesorskoj koloniji. Kompletno renoviran i opremljen stvarima za svakodnevni život. U blizni su supermarketi ,linije gradskog prevoza. Dozvoljeni su manji kućni ljubimci. Ulaz uredan i čist. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
prodaja Savski venac Beograd na vodi Jednosoban Hercegovačka Stambena zgrada BW Nika ima 18 spratova i 219 stanova – od studija do onih sa tri spavaće sobe, kao i penthouse stanove sa pet spavaćih soba. U prizemlju su smešteni brojni kafići, restorani i prodavnice, a za stanare je obezbeđen i parking na dva podzemna sprata. U zavisnosti od orijentacije, pogled iz stanova pruža se ka susednim zgradama BW King’s Park i BW Queen’s Park, uredenom unutrašnjem dvorištu ili panorami prestonice. Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 .
Dvoiposoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Stambena zgrada BW Nika ima 18 spratova i 219 stanova – od studija do onih sa tri spavaće sobe, kao i penthouse stanove sa pet spavaćih soba. U prizemlju su smešteni brojni kafići, restorani i prodavnice, a za stanare je obezbeđen i parking na dva podzemna sprata. U zavisnosti od orijentacije, pogled iz stanova pruža se ka susednim zgradama BW King's Park i BW Queens Park, uredenom unutrašnjem dvorištu ili panorami prestonice. Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 .
Beograd prodaja Vračar Krunski venac Požarevačka Dvosoban Dvosoban stan u ulici Požarevačka, deo između ulica Lozničke i Sredačke. Nakon renoviranja u stanu se kratko živelo tako da nisu neophodna veća ulaganja. Funkcionalan raspored, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. Stan je svetao. Zgrada ima svoj parking prostor sa rampom. Uredna i održavana zgrada, uredan ulaz u zgradu. Blizina Bulevara kralja Aleksandra, Kalenić pijace, linija gradskog prevoza, marketa, SC Vračar, škole, obdaništa. Agencijska provizija 2%
Palilula Tašmajdan Miročka Jednosoban prodaja Miročka, 7/7, lift, retko u ponudi, odlična lokacija, hitna prodaja, trostrano orijentisan (istok, jug, zapad), svetao, funkcioniše kao jednosoban stan, lođa 6m2 duž stana i terasa u nivou stana 16m2, prelep pogled na ceo grad, u izvornom je stanju, mogućnost sređivanja po želji, odvojena spavaća soba, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, blizina više fakulteta, pijace, Tašmajdanskog parka, škola, prevoza, pogodan za život ili kao investicija, za preporuku, uknjižen na 22m2, mereno 32m2 grejne površine. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Borča Put za Ovču poslovni prostor Put za Ovču, prizemlje, lokal pogodan za prodajnu ili uslužnu delatnost na samoj ulici frekventne saobraćajnice Put za Ovču, blizu Zrenjaninskog puta. Na podu je laminat, pvc stolarija, okrečen, sastoji se od jedne prostorije, toaleta i i još jedne prostorije u koju se silazi stepenicama, useljiv od 01.06.2023., obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zvezdara Slavujev venac Dimitrija Tucovića Dimitrija Tucovića, poslovni prostor na I i II spratu, na odličnoj lokaciji, ispod Vukovog spomenika. I nivo: površine 77m2, dve prostorije, kupatilo, čajna kuhinja. II nivo: 135m2, pet prostorija, kupatilo, pogodno za razne delatnosti (kancelarije, studio), za preporuku, uknjižen, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Voždovac Banjica I II Paunova Paunova, pr/2, lokal sav u izlogu, u najboljem delu TC Banjica, bez ulaganja, pogodan za sve delatnosti, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Voždovac Banjica I II Paunova Paunova, pr/2, lokal sav u izlogu, u najboljem delu TC Banjica, bez ulaganja. Pogodan za sve delatnosti. Obavezan depozit u visini dve mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Južni bulevar Sime Igumanova Dvoiposoban prodaja Sime Igumanova, 11/12, lođa, dva lifta, odličan, funkcionalan stan, sa prelepim panoramskim pogledom ka gradu i Hramu, uredna zgrada, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Čubura Troiposoban Cara Nikolaja II stan Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 3.5, 75m2( terasa 2m2), EG, II/III, telefon, interfon, podrum.Uknjižen. Troiposoban stan na odličnoj lokaciji, u blizini Čuburskog parka, kod Gradića Pejton. Dvostrano orijentisan, svetao stan sa sledećom strukturom: dnevna soba, tri spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, ostava i mala terasa, koja je okrenuta ka dvorištu zgrade. Stan je u izvornom stanju. Grejanje je na struju. U stanu postoji i kamin koji se greje na ugalj/drva i koji prostorno pokriva dve prostorije – dnevni boravak i jednu spavaću sobu, i kao takav je sasvim dovoljan da zagreje ceo stan. Dnevni boravak je opremljen klima uredjajem. Stolarija je drvena. Podne obloge su od parketa. Toplotna izolacija je odradjena na spoljnim zidovima zgrade. U cenu stana je ušao i pripadajući podrum u koji se ulazi iz zgrade i obzirom da je lokacijski orijentisan ka uličnoj strani, postoji mogućnost adaptacije u poslovni prostor. Stanu pripada i ostava koja se nalazi u dvorištu, iza zgrade. U neposrednoj blizini je kompletna infrastruktura potrebna za kvalitetan život. Lokacija je povezana autobuskim i trolejbuskim saobraćajem sa svim delovima grada. Agent Svetlana 060/340-7077 Agencijska provizija 2%
prodaja Rakovica Rakovica lokacija Jednoiposoban Miška Kranjca Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 1.5, 43m2, norveški radijatori, PSUT/IV, telefon, interfon, parking. Uknjiženo 28m2. Očuvan, jednoiposoban stan u polusuterenu sa zasebnim ulazom. Prostran, adaptibilan u dvosoban stan. Nalazi se u mirnom delu naselja u neposrednoj blizini opštine Rakovica. Kontakt 060/1953-101 Agencijska provizija 2%
Jednosoban prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Južni Bulevar Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 1.0, 31.18m2, CG, PR/4, lift, telefon, interfon, mogućnost garaže. Građevinska dozvola. Luksuzna novogradnja na atraktivnoj lokaciji na Vračaru. U izgradnji su korišćeni materijali najviše klase.Odlična povezanost sa svim delovima grada kao i sa Atoputem. Cena je izražena bez PDV. Mogućnost povraćaja PDV za kupce prvog stana. Moguća kupovina garžnog mesta po ceni od 18.000 evra +PDV. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Vračar Južni bulevar Južni Bulevar Trosoban Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 3.0, 67.76m2, CG, 1/4, lift, telefon, interfon, mogućnost garaže. Građevinska dozvola. Luksuzna novogradnja na atraktivnoj lokaciji na Vračaru. U izgradnji su korišćeni materijali najviše klase.Odlična povezanost sa svim delovima grada kao i sa Atoputem. Cena je izražena bez PDV. Mogućnost povraćaja PDV za kupce prvog stana. Moguća kupovina garžnog mesta po ceni od 18.000 evra +PDV. Agencijska provizija 2%
Zemun Sutjeska Banijska Dvoiposoban izdavanje Zemun, Banijska; 84m2 (10m2 terasa), 2.5, XXI/21, cg, klima, lift, interfon, internet, kablovska. Kompletno luksuzno opremljen penthaus na XXI spratu veoma uredne zgrade u Banijskoj ulici u Zemunu. Izuzetna struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Sa terase se pruža prelep panoramski pogled na ceo grad. Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadražaja neophodnih za udoban život. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063/219-949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Stari Grad Stari Grad lokacija Atelje 212 Petosoban Svetogorska stan U najuzem ,samom centru Beograda,na nekoliko min hoda od Republicke i gradske skupstine,Trga Republike,Trga Nikole Pasica,Skadarlije ,bioskopa,skola(osnovnih,srednjih) pozorista ,muzeja svim vrstama prodavnicama ,restoranima ,tj svemu sto pruza centar grada. Prodaje se potpuno renoviran stan,za zivot ili poslovni prostor.Stan je trostrano orijentisan,sjajno zvucno i toplotno izolovan,svetao ,i izuzetno prostran. Stan se sastoji od 4 zasebne sobe,velike dnevne sobe koja je spojena sa prostranim predsobljem i pre toga hodnikom koji vodi do ulaza. Uz kupatilo,nalazi se i mali wc,kao i velika kuhinja sa prostranom ostavom.Stan takodje ima pristp povrsini krovnog dela ulaza u zgradu,i do nje se dolazi iz kuhinje. Bitna napomena je da je poslednjih god dana stan u podzakupu,koristi ga jedna odgovorna IT kompanija ,redovna i pouzdana,vrlo zahvalni i pazljivi korisnici stana,koja je raspolozena da nastavi saradnju sa buducim kupcem stana,sto ovu kupovinu cini investicijom koja pocinje da se isplacuje odmah.
prodaja Vračar Vračar lokacija Krunska Dvosoban Molerova Prodaje se dvosoban stan u Molerovoj ulici kompletno renoviran i opremljen 2022. godine. U dvorištu zgrade nalazi se parking koji mogu koristiti samo stanari zgrade, uz stan se dobija i pripadajući podrum. Stan se sastoji od dnevne sobe, spavaće sobe, hodnika, kupatila, 2 terase (14m2 i 5m2), trpezarije i kuhinje. Stan se prodaje sa svim stvarima i tehnikom koja je u garanciji. Vlasnik.
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Miloja Đaka Stan(kuca) na prodaju,lux renoviran u mirnom delu Dedinja.Dvoriste povrsine 200 kvadratnih metara,pored stambene povrsine i ogromnog dvorista u prizemlju se nalazi prostorija za teretanu sa kupatilom kao i vesernica.Garazno mesto kao i parking mesto natkriveno ispred kuce.Dvoriste kao i kuca obezbedjeno je najsavremenijim kamerama i alarmnim sistemima na pokret.Za vise informacija kontaktirati vlasnika.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane