Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Južni bulevar Braće Radovanović

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Višnjička banja Višnjička Banja Romena Rolana Palilula, Višnjička banja - Romena Rolana kuća, 195m2, terasa 10m2, PR+I+II+PTK, CG, telefon, interfon, podrum, parking, garaža, struja, voda, kanalizacija, asfalt, dvorište 120m2 U mirnom delu Višnjičke banje, u ponudi je vertikala luksuzno izgrađene zgrade. Kuća je potpuno renovirana pre tri godine i prilagođena funkcionalnom i savremenom načinu života. Prilikom renoviranja promenjene su kompletne instalacije i stolarija. Na objektu ništa nije dograđivano van izvornog projekta. U sklopu kuće, kod glavnog ulaza, na nivou prizemlja, nalazi se velika garaža i ispred nje dva parking mesta. Na sledećem nivou se nalazi prostrani dnevni boravak sa izlazom na terasu, moderna kuhinja sa trpezarijom iz koje se izlazi u prostrano dvorište veličine 8x15 metara, radna soba, ostava i kupatilo. Na sledećem nivou su tri spavaće sobe sa prelepim pogledom na Dunav, i još jedno kupatilo. Potkrovlje je takođe adaptirano u životni prostor. U neposrednoj blizini se nalazi osnovna škola, vrtići i ostali mnogobrojni sadržaji. Uknjižena je na 135m2, a mereno ima 195m2. Agencijska provizija 2%. Agent Snežana Krstić: 065/34-35-128 (licenca br.4106) Interfon, Telefon, Ostava Gradska kanalizacija
Čukarica Cerak Ljubice Ivošević-Dimitrov Dvoiposoban prodaja U prilici smo da ponudimo stan u jednoj od najlepših ulica Ceraka. Idealna lokacija za miran porodični život. U blizini stana su dva vrtića i osnovna škola. Objekat u kome se stan nalazi je u odličnom stanju, sa ukupnim dvorištem od 4 ara, lepo uređenim i održavanim. Stan je po strukturi dvoiposoban, sa terasom. Stanu pripada i lepo sređena podrumska prostorija od 16m2, sa prirodnom ventilacijom i sprovedenom strujom i vodom. Kompletno je renoviran pre nekoliko godina, tako da nisu potrebna velika ulaganja. Predat je na uknjižbu. Iznad stana je tavanski prostor, tako da postoji mogućnost proširenja, uz saglasnost ostalih stanara. Kontakt: Dejana Papić, 065/6939200 Agencijska provizija 2%
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvoiposoban Matice Srpske stan Funkcionalan stan na odličnoj poziciji između pijace i Maxija u Mirijevu. Nalazi se u održavanoj zgradi sa dva lifta od kojih je jedan teretni. Originalno dvosoban,uspešno adaptiran u dvoiposoban. Sastoji se od velike dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, kupatila i dve spavaće sobe. Prilikom poslednjeg renoviranja promenjene elektro i vodovodne instalacije. Grejanje je centralno. Pripadajući podrum i zajednička sušionica. Agecijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Voždovac Banjica I II Trosoban Bulevar oslobođenja Prodaje se trosoban dupleks stan grejne površine 76 m2, odnosno ukupne površine 86 m2 sa dve terase, na 9. i 10. spratu od ukupno 12. Stan je veoma svetao, sa predivnim pogledom na Beograd, održavan, ali je u izvornom stanju. U sobama su ugradni plakari. Na donjem nivou su kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, lođa i jedan mokri čvor. Na gornjem nivou su dve spavaće sobe, iz kojih se izlazi na terase i kupatilo. Centralno grejanje. Zgrada poseduje 2 lifta, od kojih je jedan teretni. Agencijska provizija 2% Agent: Zoran Vodoplav br. licence 796 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
Dvosoban izdavanje Beograd Vračar Južni bulevar Južni Bulevar Odličan, kompletno opremljen stan sa garažnim mestom u Južnom bulevaru. U blizini su supermarketi, apoteka, pumpa. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MVOZ .
Beograd izdavanje Stari Grad Skupština Kosovska Trosoban Namešten, 3.0, cg, renoviran, 5/7, lift, ostava Odličan, jako lepo sredjen i vrlo udoban stan u u srcu Beograda. Zgrada iz 30-ih godina XX veka sa divnim ulaznim vratima zašticenim kao kulturno dobro i prekrasnim holom u najlepšoj, Kosovskoj, ulici najužeg centra. Stan, dvostrano orijentisan sa dnevnim boravkom, trpezarijom i kuhinjom okupanim svetlošću koji gledaju na dvorišnu stranu. Spavaći deo čine dve posebne sobe opremljene novim nameštajem za spavanje i prostrano kupatilo. Smešten u jednoj od najboljih ulica, tik ispod Skupštine a naspram čuvene OS Drinka Pavlović. Privilegija: Top lokacija, perfektan jako svetao stan na V spratu u centru. Izdaje se na jednu godinu. Useljiv odmah, dobrodošli stranci i studenti. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 VG08 .
Palilula Kotež Suvopoljska Garsonjera izdavanje Izdaje se garsonjera na odličnoj lokaciji u centru Koteža i neposrednoj blizini gradskog prevoza, pijace, škole, prodavnica. Stan se nalazi na I spratu i kompletno je namešten: kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, kupatilo i terasa. Južna orijentacija. Grejanje na klimu. Niski režijski troškovi. Obavezan depozit. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% u visini jedne mesečne zakupnine Agent : Jelena Milutinović br. licence 3856 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
Rakovica Rakovica lokacija Pilota Mihaila Petrovića poslovni prostor Novija gradnja premijum kvaliteta na centalnoj lokaciji u ulici Pilota M.Petrovic. Redom se nizu zanatske, restoranske, tržišne, apotekarske I ostale delatnosti; Divna Premijer Pizzerija I Park Rakovica u neposrednom okruženju. Sjajan primer savršenog lokala u novijoj gradnji PR+1.u okruženju ostalih uslužnih delatnosti.. Lokal je celom dužinom u staklenoj fasadi okrenut ka ulici. Površine je od 130m2 u jednom otvorenom prostoru sa terasom od 20m2 I mokrim čvorom. Lokal ispred, celim duzinom ima prostora za parking podeljenim sa lokalom ispod. Unutrašnja obrada jako kvalitetna I moderna sa open space prostorom za razne namene. Privilegija: Novija gradnja, savršen objekat I odličan lokal! Puno sličnih objekata u neposrednoj blizini koji zajedno čine Tržni centar Rakovice. Izrazito funkcionalan višenamenski lokal. Lokal je odmah useljiv. Savršen za klijente istančanog ukusa i visokih zahteva! Dobrodošle raznolike delatnosti! Agencijska provizija 2% Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. BeogradReg. br.339 011/2620-734 AJ01 .
izdavanje Savski venac Beograd na vodi Četvorosoban Bulevar Vudroa Vilsona Izdaje se Lux četvorosoban stan sa dva garažna mesta na najprestižnijoj lokaciji u BW Parkview. Stan se sastoji od predsoblja, velike dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom na veliku terasu sa koje se pruža fenomenalan pogled, jedne velike master spavaće sobe sa kupatilom i garderoberom, dve spavaće sobe jedna dečija druga prazna (mogućnost dogovora sa vlasnikom oko opremanja obe sobe), ukupno dva kupatila (jedno sa kadom drugo sa tuš kabinom) i gostinjski toalet i soba za vešeraj. CG po utrošku, recepcija, video nadzor. U cenu stana uračunata i dva garažna mesta. Na odličnoj lokaciji pored TC Galerija. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SM03 .
Četvorosoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Njegoševa Rezidencijalni kvart, najčuvenija predratna vila, lux renoviran, 3.0 stan na II spratu u centru Beograda. Stari salonski koncept nekretnine je u savrsenom izdanju, izuzetno osvetljen jer je trostrano orijentisan. Upravo renoviran u kombinaciji sa najmodernijim materijalima i rešenjima sa veštim građevinskim i dizajnerskom umećem. Privilegija: Živeti u prostranoj, modernoj, osvetljenoj, savršenoj nekretnini u centru grada. Mikrolokacija prostora; Ambasade, restorani, kafići, pravni i tehnički fakulteti, Slavija, Krunski venac, Kalenić…. Nekretnina površine 131m2 sa visokim balkonskim prozorima. Prostrane, izuzetno osvetljene, visine od 3,40m, prostorije čine ovaj prostor jako luksuznim i komfornim. Više mokrih čvorova i savremena prostrana kuhinja. Drugi sprat vile je arhitektonski bogatiji za jednu notu i jos svečaniji i grandiozniji u odnosu na ostale. Vašu životnu aktivnost u najvecoj Balkanskoj metropoli ova jedinstvena nekretnina ce učiniti ekskluzivnom, uspešnom i nezaboravnom. . Srpski i inostrani klijenti su dobrodošli. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV07 .
Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Kraljice Natalije Troiposoban Prostran salonac koji trenutno funkcioniše kao dva stana, ali po potrebi lako se vraća u prvobitno stanje. Visina plafona je 3m. Prvi stan ka ulici ima veliku sobu, prostranu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i balkon. Drugi stan je dvorišno orjentisan sa kuhinjsko trpezarijskim delom, spavaćom sobom, kupatilom i terasom. U stanu postoji i kaljeva peć koja je u funkciji a moguće je uvesti i centralno grejanje koje već postoji u zgradi. Vodovodne i elektro instalacije su menjane. U blizini zgrade je i javna garaža gde se može zakupiti parking mesto. Zbog atraktivne lokacije pogodan je kako za život tako i kao poslovni prostor. Agencijska provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Trosoban izdavanje Izdaje se jedinstven trosoban stan, ukupne površine 140,61m2 u zgradi BW Scala, koji se nalazi sa unutrašnje strane Park Distrikta. Povrsina stana 71,78m2, terase 15,98m2, bašte 52,85m2. Ova nekretnina predstavlja idealan izbor za kancelarije, salone, ordinacije i obavljanje drugih poslovnih delatnosti. Vredi pogledati, za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Savski venac Knez Miloševa Dvosoban Svetozara Markovića stan Odličan dvosoban, namešten stan, dvostrano orijentisan u neposrednoj blizini parka Manjež. Sastoji se od predsoblja iz koga se ulazi u sve prostorije, kupatila sa tuš kabinom, dnevne sobe sa izlazom na lođu, spavaće sobe koja gleda na dvorište i kuhinje. Mikrolokacija izuzetna. Nadomak Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Slavije, Kliničkog centra...U neposrednom okruženju se nalaze svi sadržaji neophodni za kvalitetan život na jednoj od centralnih gradskih lokacuja: prodavnice, banke, škole, fakulteti, apoteke. Linijama gradskog prevoza odlično povezan sa svim krajevima grada. Zgrada je sa liftom. Izdaje se na duži period i odmah je useljiv. Napomena: Ostali troškovi cc130eur (Infostan, struja, internet) Obavezan depozit u visini jedne mesečne rente. Manji kućni ljubimci su dozvoljeni. Zonski parking - zona 3. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Trosoban Bulevar Maršala Tolbuhina Funkcionalan 3.0 stan kod Starog Merkatora, dvostrano orijentisan sa dva mokra čvora. Stan ima terasu iz dnevnog boravka. Promenjena stolarija u spavaćem bloku i renoviranu kuhinju koja po doguvoru može da ostane. Dobro povezan sa svim delovima grada. Izuzetan za porodični život. Uknjižen brzo useljiv. Agencijska provizija 2% Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Kostolačka Kvalitetna nova zgrada sa malim brojem stanova u Kostolačkoj ulici na Voždovcu. Stan je prostran, svetao, dvostrano orijentisan sa velikom i jako lepom terasom. Kupci kojima je ovo prva nekretnina imaju pravo na povracaj PDV a. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 18000 eura. Stan je moguće kupiti na kredit, Odmah useljiv. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Kostolačka Trosoban Kvalitetna nova zgrada sa malim brojem stanova u Kostolačkoj ulici na Voždovcu. Stan je prostran, svetao, dvostrano orijentisan sa velikom i jako lepom terasom. Kupci kojima je ovo prva nekretnina imaju pravo na povracaj PDV a. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 18000 eura. Stan je moguće kupiti na kredit, Odmah useljiv. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Trosoban prodaja Prodaje se 3.0 stan 98 m2 u bloku 45 na 5 spratu od 10 u novoj zgradi iz 2020 god. Stan je bez ulaganja i prodaje se sa nameštajem, kompletnom kuhinjom i belom tehnikom. Zgrada sa 4 lifta.stan odmah useljiv. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, 2 spavaće sobe, 2 mokra čvora, ostava i lođa. Moguće kupiti garažno mesto po ceni od 20000 evra. Agencijska provizija 2% Agent: Raško Jorović br. licence 015 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Savski venac Dedinje Četvorosoban Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića stan Izdaje se duplex u stambeno-poslovnoj zgradi na Dedinju, u neposrednoj blizini KBC Dragiša Mišović.Na prvom nivou duplexa je veliki dnevni boravak sa odvojenim kuhinjsko-trpezarijskim delom i izlazom na terasu,kao i gostinski toalet,dok su na drugom niovu tri spavaće sobe,dve manje sa zasebnim kupatilo i master spavaća soba sa svojim kupatilom i izlazom na terasu.U blizini brojne ambasade kao i svi potrebni sadržaji za život.Stan se može da se koristi i kao posloni prosto i može da bude prazan po želji zakupca.Garažno mesto uračunato u cenu. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MG06 .
izdavanje Vračar Vračar lokacija Dvosoban Bulevar Kralja Aleksandra Izdaje se na duži period, renoviran, kompletno opremljen dvosoban stan.Ulaznp predsoblje, dnevna soba, kuhinja sa kompletnom belom tehnikom, trpezarija, spavaća soba, kupatilo. Aluminijum-drvo stolarija sa komarnicima, klima, ugradni plakari,Stan je svetao sa pogledom na Tašmajdan. Agencijska provizija 50%
Jednosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Jurija Gagarina, 3/3, lift, terasa, svetao, komforan, jugoistočno orjentisan stan, sastoji se od velike sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, stan ima 55m2 + veliku terasu kvadratnog oblika od 27m2, sa prelepim pogledom, nalazi se na odličnoj lokaciji, pored Osnovne škole, u blizini svih sadržaja neophodnih za ugodan život, izdaje se namešten, na duži vremenski period, cg, klima, mesečno plaćanje, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine, dozvoljeni su kućni ljubimci, uknjižen. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane