Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zemun Batajnica Marka Peričina Kamenjara

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Lion Bregalnička Jednoiposoban Na lepoj lokaciji u blizini Bulevara, prodaje se jednoiposoban stan adaptibilan u dvosoban. Dvostrano orijentisan, izuzetno svetao na drugom spratu. Zgrada ima lift. Stan je površine 40m2 + lođa 5m2. Uknjižen. Retko u ponudi i za svaku je preporuku.
Čukarica Banovo brdo Zrmanjska Dvosoban izdavanje Na samom početku Zrmanjske ulice, kod crkve, u blizini Ade i u blizini kompletne infrastrukture u zgradi od crvene fasadne cigle sa pogledom na zelenilo, kompletno renoviran, odmah useljiv, dvosoban stan, površine 58m2 na drugom spratu u zgradi sa liftom, centralnim grejanjem i podnim grejanjem, koji se sastoji od hodnika, dnevne sobe u okviru koje je kuhinja i trpezarija, degažmana sa ugradnim plakarom u kome je mašina za pranje veša, kupatilo i spavaća soba u kojoj je francuski ležaj i ugradni plakar. Stan je veoma funkcionalan, svetao i modernog je dizajna. Stan se izdaje bez kućnih ljubimaca. Mesečno plaćanje zakupa sa obaveznim depozitom u visini jedne mesečne zakupnine. Kontakt agenta: 063/575 359 Dragoljub Burdžić Agencijska provizija 50%
Savski venac Savski venac lokacija Jednoiposoban Miloša Pocerca stan Namešten, 1.5, cg, renoviran, 2/6, lift, pet friendly Izuzetno lep, sunčan, jednoiposoban stan. Renoviran i potpuno opremljen novim nameštajem i uređajima, na odličnoj lokaciji, u centru, u neposrednoj blizini Beograda na vodi. Saobraćajno veoma dobro povezan sa ostalim delovima grada. Odmah useljiv. Depozit obavezan u visini jedne mesečne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BS07 .
izdavanje Stari Grad Dorćol donji Trosoban Solunska Stan se nalazi u centru grada na 5 minuta hoda od Kalemegdana i 25. Maja. U pitanju je nova savremena zgrada završena u februaru 2023. Stan poseduje dva kupatila, 2 spavaće sobe, dnevni boravak, trpezariju, kuhinju i terasu. Sav nameštaj i tehnika su novi. U cenu stana je uračunato i garažno mesto i korišćenje malog dvorišta sa klupama. Pored zgrade se nalazi Idea market, DM drogerija i kafić. Ulica je mirna i tiha. Zgrada poseduje dva lifta i video nadzor. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JN06 .
izdavanje Beograd Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Bulevar Arsenija Čarnojevića Izdaje se lokal na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizin Štark Arene,može se korisiti kao poslovni ili magacinski prostor.Lokal ima veliku prostoriju od 20m² i deo za ostavu i mokri čvor od 5m². Useljiv od 01.05. Plaćanje zakupnine je šestomesečno,ugovor o zakupu na minimum godinu dana. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
Beograd prodaja Zemun Retenzija Zemun Prve pruge Jednosoban Zanimljiv stan u potkrovlju. Zemun. Krovni prozori vrhunskog kvaliteta, kao i krovna izolacija. Zbog odlične lokacije pogodan kao investicija. Mereno 60m2. Agencijska provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-237 MVO7 .
Vračar Slavija Kralja Milutina Trosoban izdavanje Izdaje se odličan trosoban stan u strogom centru grada. Poseduje hodnik, komforan dnevni boravak, odvojenu kuhinju i trpezariju, dve spavaće sobe, kupatilo i odvojen toalet, dve divne velike terase. Grejanje je centralno. Klima,internet. Moguće je iznajmiti garažu. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .
Zemun Zemunske kapije Troiposoban Šumadijska stan Šumadijska, 1/7, lift, lođa, nov, kvalitetan stan, izgrađen 2020. godine, odličnog rasporeda bez prolaznih prostorija, dvostrano orijentisan (jug-istok), svetao, ulazni hodnik, kupatilo, dnevni boravak sa izlaskom na lođu, trpezarija i kuhinja u jednom delu, a u drugom delu stana duž hodnika spavaći blok sa tri sobe odličnih dimenzija za nameštanje i kupatilo, namešten je sa kompletno novim nameštajem i belom tehnikom koja može biti predmet dogovora oko cene sa kupcem, u cenu stana nije uračunato garažno mesto (+20.000eur). Odlično osmišljen blok zgrada sa kompletnom infrastrukturom za ugodan boravak i život, neposredan izlazak na ulicu Cara Dušana koja omogućava povezanost sa svim delovima grada i izlaskom na auto-put, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Troiposoban Belimarkovićeva Belimarkovićeva, 4/5, lift, terasa, lux stan, visoki kvalitet gradnje. Sastoji se od: prostranog dnevnog boravka (izlaz na terasu), kuhinje sa šankom, tri spavaće sobe, zasebnog kupatila i toaleta, dvostrano orijentisan, prelep otvoreni panoramski pogled ka Hramu, Beogradu na vodi i Crvenom Krstu, a sa druge strane pogled ka Avalskom tornju, Zvezdari, Voždovcu. Grejanje i hlađenje putem toplotnih pumpi, podno grejanje u dnevnom boravku, kuhinji i oba kupatila, izuzetna toplotna izolacija (račun za grejanje u sezoni ne prelazi 2000din.), salonska visina plafona, prozori koji omogućavaju dosta svetlosti, roletne na daljinsko upravljanje, prodaje se namešten sa svom belom tehnikom (Bosch i Candy), zgrada je obezbeđena sigurnosnim kamerama, garažno mesto nije uračunato u cenu, linije prevoza 46, 55, 22, jedinstvena ponuda, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Beograd Palilula Palilula lokacija Dalmatinska Dalmatinska, vpr/3, + 5m2 terasa, salonski stan (visina plafona 3.2m) pogodan za poslovni prostor ili stanovanje, prazan, polunamešten ili namešten, do sada funkcionisao kao PP sa tri prostorije, toaletom, čajnom kuhinjom, terasom, dvostrano orijentisan, na duži vremenski period, bez kućnih ljubimaca, odmah useljiv, uknjižen, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Voždovac Banjica I II Crnotravska Dvosoban Crnotravska, 11/23, tri nova lifta, lođa, stan je kompletno renoviran 2018. i 2020. opremljen (odrađena unutrašnja izolacija, unutašnja i spoljna stolarija, hrastov parket, instalacije u kupatilu i kuhinji), adaptibilan u 2.5, cg sa toplom vodom, prodaje se sa svim nameštajem i uređajima, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Čubura Černiševskog Trosoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 3.0, 75m2, toplotne pumpe, lift, PR, V, dvorište, telefon, interfon, video nadzor, parking. Trosoban stan u jednoj od najkvalitetnijih novih zgrada. Na odličnoj lokaciji koja je sobraćajnicama dobro povezan sa ostalim delovima grada. Zgrada izlazi na dve ulice, obezbeđena je interfonom i video nadzorom. U neposrednoj blizini je infrastruktura potrebna za kvalitetan život. Struktura stana se sastoji od ulaznog foajea, dnevnog boravka otvorenog tipa koji je povezan sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernica, dvorište od preko 100m2 koje ekskluzivno pripada stanu. Podne obloge su od kvalitetnog parketa i pločica. Stolarija je drvo-aluminijum sa elektro roletnama. Uz stan se može kupiti i predviđeno parking mesto u garaži zgrade po ceni od 25000e. Agencijska provizija 2%
Vračar Čubura Četvorosoban Dubljanska stan Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 4.0, 133,64m2, terasa, CG, 4/4, lift, telefon, interfon, mogućnost garaže. Uknjižen. Četvorosobni stan-penthaus se nalazi na Čuburi, u modernoj stambeno-poslovnoj zgradi. Zgrada je opremljena modernom fasadom i velikim staklenim površinama. Takodje je obezbedjena termo i zvučnom izolacijom u skladu sa savremenim potrebama uslova energetske efikasnosti. Stolarija je izvedena u kombinaciji aluminijum-drvo sa troslojnim staklom. Zgrada je priključena na centralno gradsko grejanje. Penthaus se nalazi na poslednjem 4. spratu. Trostrano orijentisan. Liftom se može doći direktno do stana uz pomoć posebnog ključa. Ukupna površina sa jedinstvenom terasom, pogledom na ceo grad, je 133.64 m2. Struktura stana je sledeća: dnevni boravak, trpezarijom, kuhinja, tri sobe, kupatilo, toalet, hodnik i terasa. Ulazne stepenice u hodniku stana su obložene mermerom i sigurnosnim inox rukohvatima. Podne obloge su od punog hrastovog parketa debljine 22mm sa podnim grejanjem, sa mogućnosti individualnim regulisanjem. Otvorena kuhinja omogućava veliki broj mogućnosti organizovanja prostora po sopstvenim potrebama. Kupatilo ima veliki konfor, zidovi i pod su obloženi sa španskom keramikom prve klase u mermernoj teksturi. Sanitarna oprema je od renomirane marke Geberit i Laufen. Baterija je od marke Hansgrohe. Stan je opremljen klima multi split sistemom. Sigurnost i obezbedjenje zgrade je po najsavremenijim standardima sa video interfonom, odgovarajućim nadzorom i sigurnosnim ulaznim vratima. Dostupne su sve potrebne telekomunikacione instalacije, brzi internet, kao i mogućnost usluge “FTTH-fiber to the home”. Sva unutrašnja oprema pruža korisniku savremene uslove današnjeg života. Po potrebi postoji mogućnost kupovine jednog parking mesta, koje se nalazi u garaži zgrade sa spoljnom pristupnom rampom i unutrašnjim liftom.  U neposrednoj blizini je kompletna infrastruktura potrebna za kvalitetan život. Lokacija zgrade je izuzetno povezana saobraćajnicama sa svim delovima grada. Postoji mogućnost dogovora oko prodajne cene!!! Mogućnost kupovine parking mesta u garaži površine 17.86m2 po ceni od 30.000 evra. Cena je izražena bez PDV Agencijska provizija 2%
prodaja Vračar Čubura Trosoban Dubljanska Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 3.0, 77m2+ terasa 80m2, CG, PR-SUT/4, lift, telefon, interfon, mogućnost garaže. Uknjiženo 77m2 kao PP-atelje. Trosobni dvo-etažni stan/atelje se nalazi na Čuburi, u modernoj stambeno-poslovnoj zgradi.  Zgrada je opremljena modernom fasadom i velikim staklenim površinama. Takodje je obezbedjena termo i zvučnom izolacijom u skladu sa savremenim potrebama uslova energetske efikasnosti. Stolarija je izvedena u kombinaciji aluminijum-drvo sa troslojnim staklom. Zgrada je priključena na centralno gradsko grejanje. Stan se nalazi na prizemlju/suterenu, sa ukupnom površinom od 170m2. Struktura stana : dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, dve sobe, kupatilo, hodnik i veliko dvorište od oko 80m2. Ulazne stepenice u hodniku stana su obložene mermerom i sigurnosnim inox rukohvatima. Podne obloge su od punog hrastovog parketa debljine 22mm. Otvorena kuhinja omogućava veliki broj mogućnosti organizovanja prostora po sopstvenim potrebama. Kupatilo ima veliki konfor, zidovi i pod su obloženi sa španskom keramikom prve klase u mermernoj teksturi. Sanitarna oprema je od renomirane marke Geberit i Laufen. Baterija je od marke Hansgrohe. Stan je opremljen klima multi split sistemom. Sigurnost i obezbedjenje zgrade je po najsavremenijim standardima sa video interfonom, odgovarajućim nadzorom i sigurnosnim ulaznim vratima. Dostupne su sve potrebne telekomunikacione instalacije, brzi internet, kao i mogućnost usluge “FTTH-fiber to the home”. Sva unutrašnja oprema pruža korisniku savremene uslove današnjeg života i poslovanja. Po potrebi postoji mogućnost kupovine jednog parking mesta, koje se nalazi u garaži zgrade, sa spoljnom pristupnom rampom i unutrašnjim liftom.  U neposrednoj blizini je kompletna infrastruktura potrebna za kvalitetan život. Lokacija zgrade je izuzetno povezana saobraćajnicama sa svim delovima grada. Cena stana /ateljea: 225.000 EUR + 10% PDV Agencijska provizija 2%
Jednoiposoban prodaja Beograd Vračar Čubura Dubljanska Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 1.5, 52,80m2, terasa, CG, VPR/4, lift, telefon, interfon, mogućnost garaže. Uknjižen kao PppP- atelje. Jednoiposoban stan/atelje se nalazi na Čuburi, u modernoj stambeno-poslovnoj zgradi. Zgrada je opremljena modernom fasadom i velikim staklenim površinama. Takodje je obezbedjena termo i zvučnom izolacijom u skladu sa savremenim potrebama uslova energetske efikasnosti. Stolarija je izvedena u kombinaciji aluminijum-drvo sa troslojnim staklom. Zgrada je priključena na centralno gradsko grejanje. Stan se nalazi na prizemlju/ visokom prizemlju, sa ukupnom grejnom površinom od 52,80m2. Struktura stana je sledeća: dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, soba, kupatilo, ostava, hodnik i terasom. Ulazne stepenice u hodniku stana su obložene mermerom i sigurnosnim inox rukohvatima. Podne obloge su od punog hrastovog parketa debljine 22mm. Otvorena kuhinja omogućava veliki broj mogućnosti organizovanja prostora po sopstvenim potrebama. Kupatilo ima veliki konfor, zidovi i pod su obloženi sa španskom keramikom prve klase u mermernoj teksturi. Sanitarna oprema je od renomirane marke Geberit i Laufen. Baterija je od marke Hansgrohe. Stan je opremljen klima multi split sistemom. Sigurnost i obezbedjenje zgrade je po najsavremenijim standardima sa video interfonom, odgovarajućim nadzorom i sigurnosnim ulaznim vratima. Dostupne su sve potrebne telekomunikacione instalacije, brzi internet, kao i mogućnost usluge “FTTH-fiber to the home”. Sva unutrašnja oprema pruža korisniku savremene uslove današnjeg života i poslovanja. Po potrebi postoji mogućnost kupovine jednog parking mesta, koje se nalazi u garaži zgrade, sa spoljnom pristupnom rampom i unutrašnjim liftom. U neposrednoj blizini je kompletna infrastruktura potrebna za kvalitetan život. Lokacija zgrade je izuzetno povezana saobraćajnicama sa svim delovima grada. Cena je izražena bez PDV Kontakt 060/340 70 77 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Teodora Mirijevskog Garsonjera Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 0.5, 29m2( terasa 3m2), EG, I/V, telefon, interfon. Uknjižen. Sređena garsonjera u najlepšem delu naselja. Mesečne režije minimalne. Odmah useljiv. Pogodan kao investicija kao i za život. Kontakt 069/484-7001 Agencijska provizija 2 %
Palilula Karaburma Diljska Trosoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 3.0, 65m2(terasa2m2), CG, lift, VIII/VIII, telefon, interfon. Iz otkupa. Stan na odličnoj lokaciji kod TC BIG. Odličan raspored prostorija. Potrebno ulaganje. Stan je otkupljen u celosti. Agencijska provizija 2%
Zvezdara Severni bulevar Dvosoban Ledinačka stan Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine. 2.0, 70m2+terasa 15m2, EG, 1/5, telefon, interfon, podrum od 10m2. Uknjižen na 70m2. Očuvan, komforan stan sa prelepim pogledom na grad. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije: trpezariju sa izlazom na terasu, kuhinju, dve velike funkcionalne sobe i kupatilo. Stan je lako adaptibilan u 3.0. Kontakt 063/155 9448 Agencijska provizija 2%
prodaja Savski venac Dedinje Vladimira Gaćinovića Dedinje, Vladimira Gaćinovića; 155m2, 6.0, cg, klima, internet, kablovska, dvorište; U ponudi su odvojene stambene jedinice na dva nivoa čijim potencijalnim spajanjem bi se dobio šestosoban stan na najprestižnijoj lokaciji na Dedinju. Prizemlje je površine 68m2 i čine ga: ulazni hodnik, dnevna soba, prostrana spavaća soba, kuhinja, kupatilo i ostava. I sprat je površine 87m2 i sastoji se od: ulaznog hodnika, velike dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i dve terase. Trostrano je orijentisan (najvećim delom ka zapadu) i veoma svetao. Pripadajuće dvorište je površine 1ar, te je moguće koristiti ga kao parking ili prostor za uživanje. Nalazi se u mirnom okruženju, a u blizini svih sadržaja neophodnih za luksuzan život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737 Uverenje broj: 3314 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Šestosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Vladimira Gaćinovića Dedinje, Vladimira Gaćinovića; 155m2, 6.0, cg, klima, internet, kablovska, dvorište; U ponudi su odvojene stambene jedinice na dva nivoa čijim potencijalnim spajanjem bi se dobio šestosoban stan na najprestižnijoj lokaciji na Dedinju. Prizemlje je površine 68m2 i čine ga: ulazni hodnik, dnevna soba, prostrana spavaća soba, kuhinja, kupatilo i ostava. I sprat je površine 87m2 i sastoji se od: ulaznog hodnika, velike dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i dve terase. Trostrano je orijentisan (najvećim delom ka zapadu) i veoma svetao. Pripadajuće dvorište je površine 1ar, te je moguće koristiti ga kao parking ili prostor za uživanje. Nalazi se u mirnom okruženju, a u blizini svih sadržaja neophodnih za luksuzan život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737 Uverenje broj: 3314 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane