Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Padinska Skela Vrbovski

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Zeleno brdo Kluz Bulevar kralja Aleksandra Dvosoban Funkcionalan 2.0 stan, adaptibilan u 2.5, prostran, svetao, zgrada sa 2 lifta, izvorno stanje. Pripadajuće parking mesto za stanare zgrade. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo, terasa Agencijska provizija 2%
Savski venac Palata pravde Savska Četvorosoban prodaja Dva stana spojena u jednu celinu, četvorosobne strukture. Jedno veliko i jedno malo kupatilo, tri spavaće sobe, jednu celinu čine kuhinja 15kvm, trpezarija 15kvm i dnevni boravak od 30 kvm. Kompletno je renoviran. Kuhinja je pravljena po meri. PVC sa argonom, površina od kvarca, u kupatilu su granitne pločice, kamen u hodniku, hrastovo drvo brodski pod. Pored jedne od spavaćih soba postoji i garderober. Terasa je okrenuta ka unutrašnjem dvorištu. Stan je uknjižen na 134 kvm u realnosti izmeren na 150 kvm. Stan je pod video nadzorom i pripadaju mu dva parking mesta. Prostorije: ulazni deo, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, garderober, terasa. Agencijska provizija 2%.
Palilula Višnjička banja Dvoiposoban Višnjički venac stan Odličan, uknjižen stan korisne površine 69 kvm, porodičan i funkcionalan stan. Kompletno je renoviran: sedmokomorna stolarija (PVC) sa aluminijumskim roletnama i komarnicima. Bosova ulazna vrata, granitni pod u kuhinji, trpezariji i dnevnom boravku. Promenjene su vodovodne i kanalizacione cevi kao i struja, video nadzor stana. Kvalitetna Energoprojektova zgrada sa dobrom izolacijom, crvena fasadna cigla, stan je orjentisan južno sa pogledom na Dunav i severno sa pogledom na zelenilo, izuzetno svetao. Ceo kompleks zgrada se nalazi u mirnom kraju, okruženo parkićima i zelenilom. U blizini je škola, državni vrtić kao i više privatnih, pijaca, pošta, apoteka. Stan pored klasičnog podruma ima zasebnu ostavu 10m zatvorenog tipa, pogodno za odlaganje stvari. Prostorije: Predsoblje, kuhinja + trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba, dečija soba, kupatilo, ostava 10 kvm. Agencijska provizija 2%.
prodaja Savski venac Palata pravde Trosoban Savska Na odličnoj lokaciji, uknjižen kao poslovni prostor, na 67 kvm, funkcioniše kao dve odvojene celine, sa zasebnim ulazima, postoji mogućnost spajanja u jednu celinu, prvi je 30 kvm gleda ka Savskoj sa jednom prostorijom, kuhinja, kupatilo. Drugi deo 50 kvm dvostrano orijentisan, dve prostorije, kuhinja, kupatilo, kompletno renoviran, urađena hiroizolacija, visina plafona 2,45m. Ima pravo korišćenja parkinga u dvorištu. Stan je pod video nadzorom. Prostorije: Predsoblje, kuhinja, tri sobe, dva mokra čvora. Agencijska provizija 2%.
Trosoban prodaja Beograd Rakovica Petlovo Brdo Bubanjskih žrtava Dobar, uknjižen stan, na dobroj i mirnoj lokaciji, u blizini Doma zdravlja, osnovne škole i marketa Orašac (Serdar Janka Vukotića). Dvostrano orjentisan. Ugrađena nova PVC stolarija i u potpunosti renovirano kupatilo. Poseduje i podrum. Vredi pogledati. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak, 2 spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%.
Beograd prodaja Savski venac Palata pravde Savska Trosoban Na odličnoj lokaciji, uknjižen kao poslovni prostor, na 67 kvm, funkcioniše kao dve odvojene celine, sa zasebnim ulazima, postoji mogućnost spajanja u jednu celinu, prvi je 30 kvm gleda ka Savskoj sa jednom prostorijom, kuhinja, kupatilo. Drugi deo 50 kvm dvostrano orijentisan, dve prostorije, kuhinja, kupatilo, kompletno renoviran, urađena hiroizolacija, visina plafona 2,45m. Ima pravo korišćenja parkinga u dvorištu. Stan je pod video nadzorom. Prostorije: Predsoblje, kuhinja, tri sobe, dva mokra čvora. Agencijska provizija 2%.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Novi Beograd Blok 62 Dušana Vukasovića Dvosoban prodaja Izuzetan stan u novijoj petospratnici iz 2004. godine. Dvosoban stan od 64,23 kvm na drugom spratu, adaptibilan u dvoiposoban. Dvostrano je orjentisan (jug-sever), veoma svetao, komforan i funkcionalan. Dnevni boravak povezan sa trpezarijom i kuhinjom ima izlaz na lođu i južno je orjentisan. Spavaća soba je prostrana i okrenuta prema dvorištu. Stanu priprada podrum koji je smešten na tavanu zgrade. Lift je nov, ugrađen 2022. godine. u suterenu zgrade nalaze se garaže JK PS koje se mogu uzeti u zakup, a oko zgrade je slobodna zona parkiranja. Stan je okružen svim važnim infrastrukturnim objektima (škola, vrtić, mega marketa, javni prevoz...) Prostorije: Predulaz, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, lođa, ostava, podrum. Agencijska provizija 2%.
Vračar Čubura Jednoiposoban Cerska stan Odličan, jednoiposoban, lepo koncipiran stan, u odličnoj i kvalitetnoj zgradi. Stan je na trećem spratu iznad koga su dva dupleksa, natkriven sa obe strane. Izuzetno svetao, južno orjentisan sa divnim pogledom. Ima mali balkon na koji se izlazi i spavaće sobe i dnevnog boravka. Stan se prodaje sa ugradnom kuhinjom. Centralno grejanje, plaćanje po potrošnji. Veoma atraktivna, lokacija, te je stan preporuka za život, a takođe i kao investicija (za izdavanje). Preporučujemo. Prostorije: Predsoblje, kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, balkon. Agencijska provizija 2%.
prodaja Palilula Tašmajdan Trosoban Svetozara Ćorovića 3.0, 73m2+ dve terase ukupno 10m2, 1/6, lift, CG, interfon, internet, klima, ktv, podrum Kratka, jednosmerna i mirna ulica Svetozara Ćorovića, smeštena je na padini od Tašmajdana ka Cvijićevoj ulici i spaja ulice Ivankovačku i Vladetinu. Ovaj kraj ima izuzetno razvijenu infrastrukturu, pa se u neposrednom okruženju nalazi sve što je potrebno za komforan život. Iako je centralno pozicionirana, važno je istaći da je lokacija zaklonjenja od gužve i buke. U prilici smo da Vam ponudimo odličan trosoban stan na prvom spratu šestospratnice iz perioda devedesetih godina. Stan je dvostrano orijentisan, ka ulici i ka dvorištu (pogled na zatvoreno dvorište koje koriste samo stanari zgrada koje ga okružuju), pozicioniran severoistok-jugozapad pa je preko čitavog dana lepo osvetljen i osunčan. Svih prostorija dobrih veličina pri čemu je dnevni boravak površine 25m2. Zbog pozicije zgrade prostor je izuzetno tih obzirom da je ulica neprometna. Pravi je primer te vrste gradnje, sa dva mokra čvora (kupatilo i gostinjski toalet), klasičnog funkcionalnog rasporeda prostorija jer se u sve prostorije ulazi iz centralno pozicioniranog predsoblja. U odlično održavanom izvornom je stanju pa se otvara mogućnost da se stan bez velikih ulaganja uredi po svom ukusu, potrebama i kvalitetu. Grejanje je centralno, a stan ima i pripadajući podrum. Ova nepokretnost je prilika za kupce koji traže dobar i funkcionalan stan, u odličnom kraju a blizu centra grada. Od prostorija: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, dve terase. Uknjižen na 73m2, po rečima i tvrdnji vlasnika stana ukupna površina sa dve terase je 83m2. Brzo useljiv. Agent: Zorana Novičić 065/ 520 32 80 R-ID: #4826 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Četvorosoban prodaja Beograd Stari Grad Trg republike Trg Republike Bulevar despota Stefana 4.0, 109 uknjiženo +31m2 predato za legalizaciju, terasa , 4/6, lift, CG, interfon, internet, klima, ktv, video nadzor Vrhunska lokacije na samo desetak metara od Skadarlije i Trga Republike, odlika je samog početka ulice Bulevar despota Stefana. Najstroži centar grada gde se nalaze mnoge građevine koje svedoče o burnom životu srpske prestonice, odolevajući zubu vremena i promenljivim trendovima arhitekture. Centralna pozicija pruža sve prednosti koje uz to idu, a najpre razvijenu kompletnu infrastrukturu. U prilici smo da Vam ponudimo nepokretnost koja se sastoji od četiri apartmana u strogom centru grada, na 100m od Trga republike, u predratnoj zgradi sa liftom, na četvrtom spratu od ukupno šest. U zgradi postoji video nadzor a ulaz je održavan i uredan. Apartmani su međusobno povezani zajedničkim hodnikom, iz koga se u svaku jedinicu ulazi pomoću šifre ili otiska prsta. Apartman I je površine 25m2 i poseduje đakuzi kadu i opremljenu kuhinju. Apartman II je površine 30m2 u okviru koga je opremljena kuhinja. Draž mu daju šest velikih segmentnih prozora koji se otvaraju i pretvaraju prostor u veliki balkon. Apartman III je prostor tipa hotelske sobe sa kupatilom i površine je 20m2. Apartman IV od 40m2 je sa zasebnom kuhinjom, kupatilom sa kadom i bideom, poseduje tersu sa pogledom na Narodno pozorište. Materijali kojima se ovaj prostor opremao su izuzetno kvalitetni, u svim prostorijama je brazilski parket od drveta, Bosal ulazna vrata, španska keramika, alu stolarija. Svaki apartman je opremljen američkim plakarima, klima uređajima i zasebnim bojlerima za toplu vodu. U svakom se nalazi veš mašina. Kreveti su rađeni po meri, u kuhinjama su elementi sa touch mehanizmima. Ukratko sva oprema i tehnika je renomiranih proizvođača, što doprinosi lukzusu. Od opreme, svaki prostor poseduje i kompletno posuđe, posteljinu, peglu, peškire, opremu za čišćenje. Pri opremanju se vodilo računa o najsitnijim detaljima koji korisniku pružaju osećaj maksimalnog komfora. Prostor je oglašavan na vodećim portalima za dnevno izdavanje i moguće je prenošenje naloga. Posao je razrađen, a ceo proces izdavanja je praktikovan preko self-check in opcije i ne zahteva vođenje preko recepcije, ali je ostavljeno kao mogućnost. Od prostorija: hodnik, četri apartmana sa svojim kupatilima i kuhinjama, toilet, balkon. Uknjiženih 109m2 plus 31m2 predatih na legalizaciju. Agent: Zorana Novičić 065/ 520 32 80 R-ID: #4827 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Beograd prodaja Voždovac Banjica I II Banjica Crnotravska Dvosoban 2.0, 57m2(terasa), 3/22, CG, tri lifta, klima, telefon, ktv, interfon, ostava. Sjajna lociranost nepokretnosti, na samom početku Crnotravske ulice, neposredna blizina objekata snabdevanja, škola, vrtića, tržnog centra, pijace, sportskog centra Banjica i desetak linija gradskog prevoza čine ovu nepokretnost vrlo popularnom za stanovanje. U prilici smo da vam ponudimo komfornu dvosobnu nepokretnost na trećem spratu dobro održavane dvadesetdvospratne zgrade sa tri lifta. Sam stan je jednostrano orijentisan, izuzetno svetao i bez buke. Funkcionalnog rasporeda prostorija, delimično renoviran, ugrađena je dobra spoljašnja PVC stolarija i nove pločice u kupatilu. Ostatak stana je u dobrom i održavanom stanju pa nisu neophodna velika ulaganja. Lako je adaptibilan u dvoiposoban dodavanjem samo jednog zida. Pravi ukras ovog stana je prelepa zastakljena terasa sa koje se pruža panoramski pogled. Na spratu postoji vrlo korisna zajenička ostava čiji pripadajući deo koristi samo ovaj stan. Oko zgrade je dovoljan broj nezoniranih parking mesta. Ova nepokretnost je prava prilika za sve klijente koji traže kvalitetan stan koji je idealan za višečlanu porodicu, na dobroj lokaciji. Od prostorija: predsoblje, trpezarija sa kuhinjom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, terasa. Uknjižen na 57m2 građevinske odnosno 54m2 korisne površine. Brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4828 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Ostava
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Davorina Jenka Trosoban prodaja Stan 75 m2 sa terasom, nov, neuseljavan, funkcionalan raspored, 2 spavaće sobe, komforan dnevni boravak sa trepezarijskim delom, kuhinja, kupatilo. Gas doveden do zgrade, grejanje u stanu nije uvedeno, planirani Norveški radijatori ili Inverter klime. Miran deo naselja u neposrednoj blizini Mirijevskog bulevara, uknjižen, moguć stambeni kredit, za svaku preporuku.... Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "SM nekretnine" Beograd. Interfon, Internet, Kablovska, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv Gradska kanalizacija
Zvezdara Zvezdara lokacija Zvezdara Dvosoban Živka Davidovića stan 2.0, Zvezdara, Živka Davidovića, 43m2, 1/3, EG, terasa. Divan svetao stan u novogradnji. Modrno opremljen, prodaje se namešten. Kvalitetna gradnja i oprema. Blizina škole, marketa, stanica brojnih prevoza. Stan za svaku preporuku. Uknjižen. Provizija 2%. 064/263-92-32 R-ID: #2186
prodaja Rakovica Vidikovac Trosoban Vidikovački venac Rakovica, Vidikovac - Vidikovački venac 3.0, 100m2 (dve terase 27m2), III i IV sprat, CG, parking, podrum, video nadzor. Trosoban stan u izvornom stanju, na trećem i četvrtom spratu zgrade (dupleks). Stan ima i pripadajući podrum od 6m2 i zajedničku prostoriju za motore i bicikle. Zgrada je okružena zelenilom, pogodno za decu. Nalazi se u blizini stajališta autobusa 23, 56, 53, 59, 50. Naselje je izuzetno mirno i ima dobru infrastrukturu (pijaca, Lidl, tržni centar, McDonalds, Maxi, škole, vrtići). Prvi nivo: predsoblje, soba, kuhinja, trpezarija, toalet i terasa koja nije zastakljena. Drugi nivo: predsoblje, dve sobe, kupatilo i zastakljena terasa. Postoji mogućnost dogovora oko cene. Uknjižen na 73m2. Agent Marijana Ožegović: 064/418-96-19 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2530 Video nadzor, Izvorno stanje.
Petosoban prodaja Beograd Zvezdara Lion Miloša Zečevića Zvezdara, Lion - Miloša Zečevića 5.0, 94m2, 4/5, CG, terasa, telefon, interfon. Stan se nalazi u ulici Miloša Zečevića, u jednoj od najlepših ulica na Lionu, jedinstvena prilika. Izuzetno miran i svetao. Dupleks na četvrtom spratu, bez lifta. Postoji mogućnost ugradnje lifta. Urađena fasada zgrade, krov u odličnom stanju. U donjem delu stana se nalazi dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i terasa. U gornjem delu su tri sobe i toalet. Uknjižen, pogodan za kreditne kupce. Agent: Sonja Tasić 064/202-71-06 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2531 Interfon, Telefon,
Beograd prodaja Palilula Karaburma Plješevička Dvosoban Prodaje se dvosoban stan, 50m2 plus lođa, na staroj Karaburmi u mirnoj i tihoj ulici okružen zelenilom sa pogledom ka Dunavu. Stan je na visokom prizemlju (visina prvog sprata), okrenut ka dvorištu i zelenilu. Sastoji se od ulaznog hodnika, levo je kupatilo sa ležećon kadom, desno se nalaze dve velike sobe, pravo iz predsbolja je ostava a levo od ostave kuhinja sa trpezarijom koja izlazi na komotnu lođu, stanu pripada podrum. U blizini se nalaze škola, vrtić, Dom zdravlja, pošta, banka, marketi, TC Big Fashion, kao i svi ostali neophodni sadržaji za život. Saobraćajna povezanost sa ostalim delovima grada je odlična. Stan traži renoviranje, cena nije fiksna i može se dogovarati. Stan je brzo useljiv. Nebojša Pavić 065 201 25 38 (br. licence 850). R-ID: #496 Internet, Telefon, Kablovska, Nije poslednji sprat Može na kredit Izvorno stanje. Stara gradnja. Ostava
Vračar Južni bulevar Gospodara Vučića Dvosoban izdavanje Stan je dvosoban, 48 m2, odvojena spavaća soba. Kompletno opremljen, 2 TV, 1 u dnevnoj sobi drugi u spavaćoj. Klima, kablovska, internet, CG, plaćanje po utrošku. Sprat prvi od 4,ima lift.Nema garažu. Idea na 50m, Stan je slobodan od 1. maja, ali može se pogledati, i rezervisati, po dogovoru. Obavezan depozit. Agencijska provizija 50 %TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat
Savski venac Dedinje Trosoban Cara Iraklija stan Savski venac, Dedinje - Cara Iraklija (Augusta Cesarca) 3.0, 73m2 (terasa 3m2), VPR/3, TA, lift, interfon, podrum, parking Izdaje se namešten, potpuno opremljen stan, na period od minimum godinu dana. Nalazi se na odličnoj lokaciji u najlepšem delu Dedinja, u blizini vile Bokeljka i Kluba poslanika, a odmah pored park šume na Topčiderskoj zvezdi. U neposrednom okruženju su osnovna škola, nekoliko internacionalnih škola, obdanište, prodavnice, restorani i stanice gradskog prevoza. Sama zgrada je kvalitetna i prijatne arhitekture i dobro održavana. Okružena je velikim i prelepo uređenim dvorištem koje daje mogućnost za različite aktivnosti. Stan je veoma funkcionalan, dvostrano orijentisan i sunčan. Nalazi se na visokom prizemlju koje je dovoljno visoko da bi bilo bezbedno, a dodatno je obezbeđeno i rešetkama na prozorima. Stanu pripada jedno parking mesto. Režijski troškovi su niski. Potrebno je ostaviti depozit u visini jedne kirije. Postoji mogućnost prodaje stana. Agencijska provizija 50%. Agent: Vesna Đurđević 064/29-56-579 (licenca br. 1715) Interfon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 23 Trosoban Bulevar Milutina Milankovića Novi Beograd, Blok 23 - Bulevar Milutina Milankovića 3.0, 66m2 (dve lođe 2m2), 9/12, CG, lift, telefon, interfon, podrum, parking Odličan trosoban stan, funkcionalnog rasporeda prostorija. Svetao, dvostrano orijentisan. Zahteva izvesna ulaganja. Prostorije: dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, ostava, dve spavaće sobe, dva mokra čvora, dve lođe. Uknjižen na 66m2. Agencijska provizija 2% Agent Mileva Petrović: 063/57-16-17 (licenca br.2429) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Stara gradnja. Gradska kanalizacija
Jednoiposoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst Crveni Krst Cerska Vračar, Crveni krst - Cerska 1.5, 34m2 (terasa 1m2), 3/4, CG, interfon U ponudi je jednoiposoban stan, sa prelepim pogledom, orijentisan ka jugu, što ga čini izuzetno svetlim. Uknjižen na 34m2. Agencijska provizija 2%. Agent: Zoran Pantelić 063/283-643 (licenca br.4797) Interfon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane