Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Stara Bežanija Pere Segedinca

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Palilula Karaburma Husinskih rudara Jednosoban U prilici smo da Vam ponudimo potpuno renoviran jednosoban stan, koji se sastoji od odvojene kuhinje sa trpezarijom, sa koje se izlazi na prelepu komfornu terasu. Kuhinja poseduje ugradnu sudomašinu. Kupatilo renovirano, a na raspolaganju Vam je i veš mašina. Uzivaćete u velikoj, osvetljenoj dnevnoj sobi. Svi sadržaji za ugodan život su u neposrednoj blizini. Dobra povezenast sa drugim delovima grada. Stan se nalazi u mirnom kraju u zgradi sa izolacijom i novom fasadom. Niski režijski troškovi. Vredi pogledati. Agencijska provizija je 50% od prve kirije Agent: Rajković Ljiljana br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Vračar Kalenić Mlatišumina Trosoban prodaja Uknjižen, 3.0, cg, 1/4, lift, terasa. Odličan 3.0 soban stan na I spratu. Sastoji se od dnevne sobe, 2 spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i gostinskog wc-a, lođe i hodnika. Grejanje je CG-gradska toplana sa ugrađenim kalorimetrima a na prozorima je kvalitetna Al stolarija. Stan se nalazi na izuzetnoj mikrolokaciji i orijentisan je jugo-zapadno. Zgrada je iz 2008.god i ima lift. Iako je u neposrednoj blizini pijace, gradskog prevoza i bulevara zbog svoje mikrolokacije veoma je mirno i tiho. Ispred zgrade je park sa dečjim igralištem. Uz stan se može kupiti i garažno mesto. Sve u svemu idealan za porodicu, vredi pogledati. Agencijska provizija 2%. Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Savski venac Savski venac lokacija Trosoban Vojvode Milenka stan Namešten, 3.0, 79m2, VPR/V, CG, terasa, 2 mokra čvora, lift, depozit u visini 2 rente. Stan na odličnoj lokaciji, ugao Vojvode Milenka i Resavske, idealan za poslovni prostor. Sastoji se od kuhinje, velike dnevne sobe spojene sa trpezarijom sa izlazom na prostranu terasu, dve spavaće sobe, kupatila i toaleta. Stan je namešten ali se po potrebi može isprazniti. Sa ozbiljnim zakupcima moguć svaki dogovor. Plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini od dve zakupnine. Provizija 50% od dogovorene prve mesečne zakupnine. Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Zemun Pregrevica Četvoroiposoban Pregrevica U prilici smo da vam ponudimo odličnu novogradnju koja se nalazi u jednom od najlepših delova Zemuna. Posebna pažnja je posvećena odabiru materijala i elemenata koji su implementirani u buduće stanove. Aluminijumska stolarija pruža maksimalnu bezbednost stambenog prostora. Mogućnost odabira više dezena keramike podesne za podove i zidove. U ponudi je isključivo ITALIJANSKA/ŠPANSKA granitna keramika prve klase. KUPATILA - konzolna/monoblok WC šolja + slim soft close daska, ugradni vodokotlić sa hromiranim tasterom završne obrade u sjaju nemačkog proizvođača umivaonik italijanskog brenda, baterije za lavabo italijanskog proizvođača, ugradni tuš set sa prebacivačem i ružom italijansko REMER ili TEOREMA, WALK IN TUŠ sa fiksnim i kliznim staklenim paravanima sa podnom tuš kanalicom od nerđajućeg čelika i linijskim slivnikom slim line proizvođača. PODOVI - višeslojni gotov hrastov parket, oborenih ivica po dužoj strani, lakiran radi pojačane izdržljivosti i lakšeg održavanja UV Proteco Strong lakom sa zaštitom protiv tečnosti, na kraćim stranama. Podna lajsna se izrađuje od Duropolymer-a je otporna na udarce, vodu, termite. Može se i farbati. U pozadinskoj zoni postoji kanal za sakrivanje kablova. SPOLJNA STOLARIJA - troslojno niskoemisiono staklo punjeno argonom, Staklo paket mora imati max. toplotnu provodljivost Ug=1.1W/m2K, 4mm Float staklo + 16mm aluminijumska lajsna Argon 90% + 4mm niskoemisiono staklo, zvučna izolacija staklopaketa 30dB. Spoljne roletne aluminijumske sa elektromontorim pogonom izrađene su od plastificiranog aluminijuma punjenog sa poliuretanskom penom, koja osigurava maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju, zaštitu prozora i postojanost boja. Planirani rok završetka objekta je septembar 2023 godine Cena je sa uračunatim PDV-om Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Prodaje se stan površine 71 m2, na XI spratu stambene zgrade u ulici Jurija Gagarina. Sastoji se od hodnika, kuhinje, ostave, dnevne sobe sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, kupatila i zastakljene lođe,pripadajući podrum . Zgrada poseduje 2 lifta, interfon, lepo održavana. Izuzetna lokacija, svi sadržaji za svakodnevni život u neposrednoj blizini. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Zgrada je u zoni slobodnog parkiranja tako da nema problema sa parkiranjem. Agencijska provizija 2 % Agent: Olivera Gostimir broj licence 5196 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/2620734 OG .
Beograd prodaja Voždovac Avala Uknjižena kuća na obroncima Avale , neto površine 420 m2, tri nivoa plus podrum, plac od 12 ari , na 20 km, od Beograda . Kvalitetna kuća novijeg datuma na jednom od najlepših područja okoline Beograda, na par stotina metara od Kragujevačkog puta. S obzirom na kvadraturu od bruto 473 m2, idealna kako za život tako i za poslovni prostor. Suteren - podrumski prostor Prizemlje - ulazni hol, velika dnevna soba sa kuhinjsko trpezarijskim prostorom, kupatilo , radna soba. I NIvo - dve spavaće sobe, kupatilo, radna prostorija , velika terasa II nivo - cela površina otvoren prostor , prilagodljiv u odnosu na potrebe , velika terasa. Plac veličine 12 ari, na kome se nalazi bunar koji je u funkciji , kao i voćnjak. Kuća se prodaje sa postojećom opremom. Vlasništvo 1/1. Agencijska provizija iznosi 2%. Agent: Smilja Stojadinovic licenca 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .
Vračar Južni bulevar Šumatovačka Trosoban izdavanje Namešten, 3.0, cg, lux, 2/5, lift, dve terase. Izdaje se trosoban, lux stan u novoj zgradi na Vračaru. Stan poseduje hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo i toalet, dve terase. Ima 3 klime, CG, internet. Zgrada ima video nadzor, interfon. Smešten je u oazi mira u centru grada. Divna, mirna ulica. Ljubimci nisu dozvoljeni. Jedan depozit. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Stari Grad Dorćol donji Petosoban Cara Uroša stan U neposrednoj blizini Dunavskog keja u novom stambenom objektu, prodajemo odličan duplex po strukturi petosoban stan sa galerijom koja je u visini prvog sparta. Objekat se gradi u skladu sa pravosnažnom građevinskom dozvolom, osmišljen tako da odgovara visokim standardima, primenom kombinacija materijala najeminentnijih proizvođača. Stan se nalazi u prizemlju zgrade, ukupne površine 189.41m2 (od toga površina od 110.33m2 u nivou prizemlja i galerija od 79.08m2). Postoje dva odvojena ulaza u stan, mogućnost podele na dve nezavisne stambene jedinice. Prostorije: hodnik, kupatilo, toalet, trpezarija, kuhinja, dnevna soba, spavaća soba, izlaz na baštu. Galerija: hodnik, kupatilo, dva garderobera, tri spavaće sobe. Spratnost objekta : 3Po+Pr+6+Ps. Rok završetka radova:april 2024.godine. Uz stan mogućnost kupovine parking mesta u garaži. Cena stana je sa uračunatim PDV-om, za kupce prvog stana moguća refundacija. Agenc. provizija 2% Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .
izdavanje Čukarica Čukarička padina Obalskih Radnika Na Čukaričkoj padini, izdaje se atraktivni poslovni prostor, sa sopstvenim parkingom, odličnim prilazom i videonadzorom. Sastoji se od dva nivoa, koja su povezana unutrašnjim stepeništem; 5+ prostorija, dve kuhinje, 3 mokra čvora, terase. Prostor je izuzetno adaptibilan i pruža mogućnosti za razne vrste delatnosti : za klinike, ordinacije, firme, teretane, privatne škole i sl. Svetao, na mirnom mestu, a u blizini važnih saobraćajnica i prevoza. Za preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 AG07 .
Jednosoban izdavanje Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Dva bela goluba Odlična prilika da živite u potpuno novom, savremeno opremljenom stanu u okviru novog i mirnog stambeno-poslovnog kompleksa Oaza Mirijevo. Stan i terasa su okrenuti ka zelenilu i Dunavu. Veoma niski mesečni troškovi, uvek slobodan ulični parking kao i blizina gradskog prevoza su neke od dodatnih prednosti. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% od prve rente Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 Art nekretnine d.o.o.Reg.br. 339 011/4016-236 011/4016-237 MK .
Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Zidarska Dvoiposoban U zgradi sa urednim i održavanim ulazom, izvorno dvoiposoban stan, svetao, JI-J. Funkcionalan raspored stana, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. Ulazno predsoblje sa dve ostave, kupatilo, prostrana dnevna soba, kuhinjsko trpezarijski deo sa izlaskom na lođu, dve spavaće sobe od kojih je jedna ima izlazak na lođu. Korisna površina stana je 70m2, građevinska površina sa lođom (75%) je 73m2. Zgrada ima svoj parking prostor, blizina škole, obdaništa, marketa, pijace, blizina linija gradskog prevoza, dobra povezanost sa svim delovima grada. Podnet je zahtev za upis prava svojine na ime prodavca. Agencijska provizija 2%
Vračar Hram Stojana Protića Trosoban prodaja Odlična lokacija, na 150m od Hrama Svetog Save. Komforan, vrlo svetao, dvostrano orjentisan stan, renoviran. U dobro održavanoj zgradi. Poseduje dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kuhinju i trpezariju iz koje se izlazi na lepu, veliku terasu koja gleda na dvorište, zaštićena od buke, kupatilo ima prirodnu ventilaciju i prostor sa ugradnim plakarom, u hodniku je veliki garderober. Stanu pripada 20m2 prostora koji je povezan sa kuhinjom. Uknjižen, bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Rakovica Miljakovac Jednoiposoban Velizara Stankovića stan Velizara Stankovića, 4/6, lift, 39m2+4m2 lođa, potpuno renoviran i namešten, svetao, funkcionalan, izvorno jednosoban adaptiran u jednoiposoban, sastoji se od: hodnika, kupatila, dnevne i spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijskim delom i terase. Stolarija je očuvana, sveže ofarbana drvena i pvc. Održavana zgrada, u blizini škole, vrtića, parka, gradskog prevoza i supermarketa. Za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Aranđelovac Bukovička Banja Omladinska, prizemna kuća izgrađena od veoma kvalitetnih materijala, na odličnoj lokaciji, u mirnom kraju sa puno zelenila, oko 600m od hotela Izvor i Bukovičke banje. Kuća u prizemlju 100m2 sa odličnim rasporedom prostorija: ulazni hodnik, velika dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, dve velike spavaće sobe, kupatilo, ostava, antre 50m2 od od drveta i cigle u sklopu kuće, terasa ispred ulaza u kuću. Pomoćna zgrada od 36m2 sa terasom ispred, sastoji se od letnje kuhinje i kupatila, postoji izlaz na tavanski prostor koji se može adaptirati u još jednu stambenu jedinicu. Grejanje centralno na gas ili struju, postoji mogućnost i na čvrsto gorivo. Na placu od 7.39ari je bašta i raznovrsno voće, pogodna za višečlane porodice ili kao investicija za izdavanje, uknjižena. Može zamena za stan u Beogradu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban izdavanje Beograd Čukarica Žarkovo Prote Milorada Pavlovića Na poklon- osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 2.0, 74m2, CG, II/II, telefon, interfon. Kompletno namešten stan u mirnom delu naselja. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i spavaće sobe koja se nalazi na spratu. U blizini se nalaze škola, veliki marketi, pošta... Mesečni troškovi su oko 10000 dinara. Kontakt 060/401-4649 Agencijska provizija 50%
Beograd prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Otona Župančiča Trosoban Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 3.0, 72m2(lođa 3m2), CG, VI/VIII, lift, telefon, interfon, ostava, parking. Uknjižen na 69m2. Stan za sređivanje na odličnoj lokaciji kod starog Merkatora. Odličan raspored prostorija sa dosta dnevne osvetljenosti. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, dve velike spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, lođe, ostave, wc-a i kupatila. 2016. godine urađena kompletno elektro i vodovodna istalacija. Agent Pavle 060/7462 000 Agencijska provizija 2%
Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Dr Ivana Ribara Dvoiposoban izdavanje Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1godine! 2.5, 67m2, CG, lift, VPR/VII, telefon, interfon, klima,KTV, ostava, podrum, parking. Izuzetno svetao stan na odličnoj lokaciji, kompletno opremljen. Sastoji se od dve spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, ostave, dva kupatila i terase. Blizina parkova, škole, supermarketa i javnog prevoza. Useljiv odmah! Kontakt 064/995-4394 Agencijska provizija 50%
Palilula Palilula lokacija Takovska poslovni prostor lokal, 70m2, PR+I, norveški radijatori, video nadzor. Izdaje se kompletno renoviran lokal na odličnoj lokaciji, u Takovskoj ulici. Pogodan za razne delatnosti. Izuzetno prometna lokacija. Lokal poseduje veliki, ulični izlog. Lokal je na dva nivoa. Prizemlje se sastoji od 42m2 Poštoji mogućnost postavljanja velike reklame na lokal. Agencijska provizija 50%
izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Dvoiposoban Todora Dukina Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 2.5, 52m2 + 73m2 terasa, grejanje na klimu i norveške radijatore, VPR/5, telefon, interfon. Izdaje se moderan, kompletno opremljen stan. Stan ima 56m2 i terasu od 73m2. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila i velike terase. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu. Postoji mogućnost zakupa i parking mesta. Kontakt 069/3945 605 Agencijska provizija 50%
Jednoiposoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Milisava Đurovića 1.5, 34.11m2, EG, 1/3, lift, telefon, interfon, mogućnost parkinga. Građevinska dozvola Na atraktivnoj lokaciji novogradnja izuzetno visokog kvaliteta. Stan je u izgradnji. Rok završetka je kraj 2023. godine Kontakt 064/48 31 703 Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane