Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Čukarica Žarkovo Poručnika Spasića i Mašere

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Nikolaja Kravcova Dvoiposoban BW Echo svojom pozicijom savršeno spaja urbani životni stil sa prirodnim okruženjem. Novi kreativno-inovativni centar “Ložionica” praktično se nadovezuje na okruženje stambene zgrade i donosi brojne kulturne i umetničke sadržaje. Kako bi stanari na raspolaganju imali sadržaje neophodne za svakodnevni život, u prizemlju se nalaze prodavnice, kafići i restorani, dok je obdanište u neposrednoj blizini dodatna pogodnost za mlade porodice. Na 8 spratova zgrade BW Echo raspoređeni su stanovi različitih struktura – od jedinica sa jednom do onih sa četiri spavaće sobe. BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Voždovac Voždovac lokacija Bože Jankovića Garsonjera izdavanje Izdajemo prelepu lux garsonjeru na Voždovcu, novogradnja. Izdaje se kao potpuno nameštena i odmah je useljiva. Poseduje ugradni plakar, opremljenu DAN KUCHEN kuhinju, klimu, TV i odličan internet. Grejanje je etažno na struju, što znači da su niski troškovi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JB01 .
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Četvorosoban Jurija Gagarina stan U prilici smo da Vam ponudimo moderan, četvorosoban stan kod Piramide. Novogradnja. Stan poseduje ulazni hodnik, veliki dnevni boravak sa trpezarijom i ugradnom kuhinjom sa svim aparatima, 3 spavaće sobe, 2 kupatila i terasu. Grejanje je centralno na kalorimetre i podno u kupatilima i na terasi. Ima 3 klime, internet. Hrastov parket. Stolarija alu- drvo sa komarnicima. Sve je rađeno sa najkvalitetnijim materijalima. Zgrada je izuzetno kvalitetno urađena. Ima video nadzor, interfon, 4 lifta, javni parking oko zgrade. Mozete kupiti i garažno mesto uz stan. Na 5 min. peške je savsko šetalište, pijaca, tržni centri i svi neophodni sadržaji za udoban život. Odlična povezanost sa gradom. Za svaku preporuku. Cena je bez PDV-a. Agencijska provizija 2% Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 SC05 .
izdavanje Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvosoban Jurija Gagarina Izdaje se dvosoban, lux stan, neuseljavan. Novogradnja. Stan poseduje ulazni hodnik, veliki dnevni boravak sa trpezarijom i ugradnom kuhinjom sa svim aparatima, ima veliku spavaću sobu, kupatilo i terasu. Grejanje je na kalorimetre. Ima klimu, internet(plaćen), stolarija je alu- drvo sa komarnicima. Hrastov parket, blindirana vrata. Odlična povezanost sa celim gradom. Na 5 min.peške je Savski kej, pijaca, tržni centar, prodavnice i restorani. Jedan depozit. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Dvosoban prodaja JUŽNO-BANATSKI OKRUG Pančevo centar Lava Tolstoja Uknjižen, 44m2, 2.0, PR/4, EG, novogradnja iz 2016., EG, podno grejanje. Odličan dvosoban stan u kvalitetnoj zgradi koji se sastoji od: predsoblja, dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe i kupatila. Zgrada se nalazi na lepoj lokaciji, u blizini Aviv parka, pijace, škole. Odmah useljiv i za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
JUŽNO-BANATSKI OKRUG izdavanje Pančevo centar Bavaništanski put Veoma reprezentativan poslovni prostor od 390m2 u poslovnom objektu, 6 parking mesta ispred, veliki broj parking mesta iza objekta. Zakupac može prilagoditi prostor svojim potrebama, ima 2 mokra čvora i mogućnost da se pregrađivanjem dobije više kancelarija. Trenutno organizovan kao prodajni prostor. Ugovor na min 3 godine. Cena zakupa 4.800eur +pdv. Agenc. provizija 50% od prve rente Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .
Voždovac Stepa Stepanović Timočke divizije Trosoban prodaja Uknjižen 3.0 soban stan u naselju "Stepa Stepanović" u neposrednoj blizini škole.Sastoji se od dnevne sobe sa izdvojenom kuhinjom,2 velike spavaće sobe,kupatila,gostinskog wc-a,ulaznog hodnika i 2 terase.Stan je prazan i odmah useljiv.Grejanje je gradsko-CG.Stan je orijentisan suprotno od ulice tako da nema saobraćajne buke.Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija 2% Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Voždovac Banjica I II Paunova poslovni prostor U TC Banjica prodaje se odličan poslovni prostor od 34m2, uknjižena 24m2 + 10m2 galerije do koje vode kružne stepenice. Prostor se nalazi na II spratu, grejanje je centralno. Sa velikog prozora pruža se lep pogled na naselje. Mokri čvor je u odličnom stanju. Bez ulaganja. Odmah useljivo. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Živković br. licence 2645 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
prodaja Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Sarajevska U stambenoj zgradi koja se nalazi u Sarajevskoj ulici, u delu između Drinske i Durmitorske, parking mesto, donji nivo klackalice. U garažni prostor se ulazi auto liftom širine 2,2m. Parking mesto je širine 2,45, visina 1,5m. Ulazak u posed danom overe ugovora o kupoprodaji. Agencijska provizija 2%
Jednoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Blizu Bulevara Mihaila Pupina, 16/17, tri lifta, lođa, svetao stan, južno orijentisan, sa prelepim pogledom, na izuzetnoj lokaciji, kompletno i kvalitetno renoviran, sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i lođe, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Vračar Crveni krst Mileševska Dvosoban Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 2.0, 56m2 (terasa), 3/7, lift, CG, telefon, interfon, podrum. Uknjižen. Dvosoban stan na Crvenom krstu, u srcu Vračara. Struktura stana je sledeća: dve sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, hodnih, terasa i lodja. Na terasu se izlazi iz jedne sobe, a na lodju iz druge. Stan je svetao, dvostrano orijentisan. Struktura stana je odlična, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Kuhinja je veoma svetla, sa puno prozora. Kupatilo ima prirodnu ventilaciju. Terasa i lodja su otvorene (postoji mogućnost zastakljivanja) površine 5m2 i 3m2. Stan je uknjižen na kvadraturu grejne površine stana i lodje, na ukupno 51m2. U cenu je uključena i pripadjuća podrumska prostorija od oko 2,5m2. Po spratu ima ukupno tri stana. Zgrada je uredna, redovno se održava. Obezbedjena je sigurnosnim vratima i interfonom. Nalazi se u blizini svih bitnih objekata i saobraćajnica. Kontakt 060/340 70 77 Agencijska provizija 2%
Zvezdara Vukov spomenik Čelopečka Dvosoban izdavanje Zvezdara, Vukov spomenik, Čelopečka; 2.0, 55m2, PR/1, cg, klima, interfon, internet, kablovska; Renoviran, kompletno namešten, dvosoban stan u urednom dvorištu u blizini Vukovog spomenika. Izvanredno centralno grejanje - 8.000rsd mesečno. Sjajna mikrolokacija: blizina velikog broja fakulteta, viših škola, stajališta javnog gradskog prevoza, objekata za snabdevanje i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063/219-949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Palilula Karaburma Jednosoban Jabučka stan Jednosoban stan na Karaburmi, pogodan za porodicu ili jednu osobu. Sastoji se iz hodnika, kupatila i dnevne sobe sa kuhinjom. S obzirom da je na poslednjem spratu, ima i predivnu terasu od 22m2 koju je moguće osmisliti kao zelenu baštu za uživanje u letnjim mesecima. Vredi pogledati! Agencijska nadoknada 2 % Uknjiižen 5/5 Jabučka || dokumentacija : Uknjiižen
prodaja Vračar Crveni krst Dvosoban Mileševska Mileševska 66 Dvosoban stan na lepoj lokaciji. Mileševska 66. Starogradnja
Petosoban prodaja Beograd Vračar Hram Dubljanska Novija manja stambena zgrada na odličnoj lokaciji. Stan se nalazi na poslednje dve etaže(3 i 4 sprat) i pristupa mu se putničkim liftom. Planiran je kao dupleks ali zbog potreba funkcioniše kao dve zasebne jedinice. Jednostavnom intervencijom otvaranjem planiranog pregradnog zida funkcioniše kao jedna celina. Potpuno je namešten i opremljen. Centralno grejanje sa podnim grejanjem i kompletno klimatizovan sa blindiranim ulaznim vratima. Prodaje se komplet opremljen. U podzemnoj garaži je parking mesto koje nije na rampi, liftu itd a ulaz u garažu je normalan bez lifta itd.
Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Mihizova Trosoban Prodajem 3.0 LUX stan u novogradnji, zgrada useljena 2016. Godine. Kompletno opremljen stan sa namestajem, ugradnim plakarima, opremljena dečja soba (ugradni plakari, radni sto, krevet), kompletna ugradna kuhinja sa Whirlpool belom tehnikom (ugradna rerna i ravna ploča, ugradna sudo mašina, aspirator i frizider). Plocice španska granitna keramika u kuhinji, kupatilu i terasi. Kupatilo opremljeno Villery & Boch sanitarijama i Hansgrohe slavine, smart Gorenje bojler i Bosch veš mašina. Hodnik, dečija soba, spavaća i dnevna soba sa hrastovim parketom 1. Klase. Stolarija kombinacija aluminijum drvo sa dvokomornim staklom i elektro roletnama. Na terasi okgrada od kovanog gvoždja i ugradjena klizna roletna na lođi.
Palilula Palilula lokacija Bulevar Despota Stefana 114 Dvosoban prodaja Bulevar Despota Stefana 114
Zvezdara Zeleno brdo Keltska kuca Retko u ponudi,odmah useljiva renovirana kuća građena u srpskom ( Šumadijskom stilu). Stolarija drvo/aluminijum, španska keramika u kuhinji podne pločice, šank granit kuhinja. Dvorište 6.2ara sa uređenim vrtom i fontanom. Kuća se nalazi na minut vožnje od Bulevara Kralja Aleksandra. Agencijska nadoknada 2% Uknjižen PR/2 Keltska || dokumentacija : Uknjižen
prodaja Voždovac Stepa Stepanović Troiposoban Dušana Jovanovića Lux sređen stan u naselju Stepa Stepanović. Stan se sastoji od dnevne sobe, kuhinje koja ostaje u stanu kao i ugradni plakari, 3 spavaće sobe i 2 kupatila( jedno sa tuš kabinom u drugom je hidromasažna kada, šminkernica i sauna). U stanu su urađeni spušteni plafoni sa rasvetom, parket je beli jasen, grejanje i topla voda je na gas niski troškovi režije. Zgrada poseduje 2 lifta. Parking mesto ispred zgrade. Agencijska nadoknada 2% 3/8 Dušana Jovanovića
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Centar i Terazije Profesorka kolonija Cvijiceva 81 Prodaje se stan u cvijicevoj ulici u Beogradu od 40km2 ,visoko prizemlje,dvostrano orijentisan. sa ulicne i dvorisne strane,stan ima priipadajuci podrum a sa dvorisne strane nalazi se parking mesto.Stan je kompletno renoviran i odmah useljiv bez dodatnih ulaganja stan je retko u ponudi,bicete prvi stanari nakon renoviranja.radjeno je,gipsani plafon,betoniran pod,zamenjene cevi,kablovi za struju,pvc prozori,ulazna vrata,sobna vrata,plocice.kupatilo je kompletno opremljeno.Stan je prazan i pogodan za poslovni prostor;zubarsku ordinaciju,advokatsku kancelariju,skolu jezika i drugo kao i za zivot sa porodicom.infrastrukturu stana cini velika soba,kupatilo,predsoblje,kuhinja sa terpezarijom.Stan je uknjižen vlasnik 1/1.stan ima niske mesecne rezije i nalazi se na dobroj infrastrukturi u blizini stana nalazi se obdaniste,osnovna skola,srednja zeleznicka skola,brojni fakulteti,opstina palilula,dom zdravlja palilula,centar garden,banke,poste,pekare,razni marketi,maxi,idea,aroma,zatim mnogobrojni prevoz taxi stanica,trolejbuska stanica 28,40,autobuska stanica 77,79,33,48.stan je dve stanice od slavije i cetiri stanice do trga republike.zbog veceg broja fakulteta koji se nalazi u blizini stan je pogodan za izdavanje studentima.ako ste zainteresovani mozete kontaktirati vlasnika na brojeve 064/150-31-65 i 061/246-33-56 i zakazati gledanje.postoji mogućnost korekcije prodajne cene.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane