Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd izdavanje Zvezdara Konjarnik Bulevar kralja Aleksandra

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Lješka Dvoiposoban Čukarica, Banovo brdo - Lješka 2.5, 77m2 (terasa 4m2), VPR/5, CG, lift Izdaje se namešten i odmah useljiv stan smešten u neposrednoj blizini TC Ada Molla, Ade Ciganlije, Košutnjaka, škole, marketa. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Prostorije:ulazni hodnik, veliki dnevni boravak, trpezarija koja izlazi na lođu, kuhinja sa mašinom za sudove, dve spavaće sobe, ostava, kupatilo sa veš mašinom i zaseban toalet. Veliki plakar smešten u hodniku obezbeđuje dovoljno prostora za vašu garderobu i stari. Agencijska provizija 50%. Agent: Mirjana Mimi Stanojević 063/367-021 (licenca br.1378) Nije poslednji sprat Stara gradnja.
Zemun Zemun Donji grad Donji Grad Karađorđev trg izdavanje Zemun, centar - Karađorđev trg lokal, 69m2, PR/6, parking Izdaje se lokal sa izlogom preko 7.5m, pogodan za kladionice, banke i razne druge delatnosti. Ispred lokala je parking. Retko u ponudi. Agencijska provizija 50%.
Rakovica Kanarevo Brdo Dvosoban Petra Konjovića stan Novo u ponudi na Kanarevom brdu u ulici Petra Konjovića pored škole Djura Jakšić. Stan je izvoran održavan,funkcionalan. Od prostorije ima:predsoblje,kuhinju,dnevnu sobu sa trpezarijom,spavaću sobu i kupatilo. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon 060/357-2018 Marija
prodaja Savski venac Beograd na vodi Dvoiposoban Bulevar Vudroa Vilsona U jednoj od najboljih zgrada u prestižnom naselju BW, zgradi Metropolitan, prodajemo 2,5 soban stan sa fantastičnim pogledom na Kalemegdan i reku Savu. U blizini se nalaze svi sadržaji neophodni za komforan i lagodan život. Odmah useljiv. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 25.000. Prostorije: Ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevna soba (sa izlazom na veliku terasu), 2 spavaće sobe, kupatilo, wc, ostava. Agent: Mićko Đorđević (2498) Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620-734 .
Dvoiposoban prodaja Beograd Voždovac Stepa Stepanović Generala Vladimira Kondića U mirnom delu naselja Stepe Stepanović u prilici smo da vam ponudimo konforan dvoiposoban stan sa dve spavaće sobe, odvojenom kuhinjom i dva velika garderobera + dve velike terase. Uknjiženo 101m2 gde nije uračunato 10m2 terase. Zgrada iz 2013 godine u odličnom i održavanom stanju. U okolini ima dovoljno parking mesta. Uknjižen useljiv. Agencijska provizija 2% Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Beograd prodaja Zvezdara Cvetanova ćuprija Pavla Savića Dvosoban Novogradnja iz 2022 godine u ulici Pavla Savića. Zgrada ima gradjevinsku dozvolu. Ugrađena toplotna pumpa sa podnim hlađenjem gde ima pločice i zidno grejanje i hlađenje u svim prostorijama. Mogućnost kupovine parking mesta. Stan je prazan i odmah useljiv. Agencijska provizija 2% Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. .
Palilula Krnjača Zrenjaninski put izdavanje Izdaje se hala površine 330m2 na ograđenom placu od 30 ari. Visina hale je 6m, dužine 24m i širine 14m. Jaka struja, voda i prilaz za kamione. Plac je obezbeđen ulaskom na dve kapije. Pogodno za razne delatnosti. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent : Jelena Milutinović br. licence 3856 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
Palilula Profesorska kolonija Dvosoban Ljubomira Stojanovića stan Namešten, 2.0, cg, renoviran, 4/5, pet friendly. Odličan dvosoban stan u Profesorskoj koloniji. Kompletno opremljen stvarima za svakodnevni život. U blizni su supermarketi kao i više linija gradskog prevoza. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV07 .
izdavanje Novi Beograd Blok 65 Trosoban Omladinskih brigada Prelep stan u kuli West 65 u srcu Novog Beograda na trenutno najatraktivnijoj lokaciji. Stan je kompletno i luksuzno opremljen, a instaliran je i sistem "pametne kuće". Zgrada je sa recepcijom i obezbeđenjem 24/7. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, od kojih je jedna master room, dva kupatila, gostinjskog toaleta i prostorije za pranje i sušenje veša. Ispod zgrade se nalaze garaže na dva nivoa. Dvostrano je orijentisan i dizajnerski uredjen i opremljen sa veoma kvalitetnim i modernim namestajem, sa kojim se i izdaje. Ima Open space koncept cija je svrha da se dobije jedan veliki, lep i osvetljen prostor, i da ukućani imaju osećaj prostranosti i slobode. Sa velikih prozora se pruža neverovatan pogled na Beograd. Concierge 24 sata Ulazak u Tower - isključivo stanari sa karticom. Nezavisno kontrolisano grejanje i sistem optimalnog hlađenja. Bazen, Jacuzzi, Tursko kupatilo, Sauna, Gym, Kozmetički salon, Frizerski salon, privatni bioskop. Povezan je direktno sa West 65 tržnim centrom. Cena nije fiksna. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Depozit je u visini jedne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JB01 .
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Kumodraž II Bulevar Peka Dapčevića Uknjižen, 2.0, cg, renoviran, protočna topla voda, 2/4, lođa, podrum. Uknjižen renoviran 2.0 soban stan. Sastoji se od velike dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, ulaznog hodnika i velike lođe (8m2). Stan ima CG-gradska toplana kao i toplu vodu 24 sata-nema bojlere. Orijentisan je jugozapadno, tako da je veoma svetao i osunčan ceo dan. Stan ima i pripadajući podrum a ispred zgrade parking. U neposrednoj blizini se nalazi Maxi kao i farmaceutski fakultet i prolazi više linija gradskog prevoza. Stan za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Beograd izdavanje Novi Beograd Blok 65 Tadije Sondermajera Dvosoban Izdaje se neuseljivan lux stan u novoizgrađenoj zgradi ZepTerra u bloku 65. Stan se sastoji iz prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, velike spavaće sobe, kupatila i terase. Stan je veoma svetao i odlično pozicioniran. Preko puta se nalazi kompleks West. U neposrednoj blizini je mnoštvo prodavnica, hipermarketa, restorana i kafića. Stan je izuzetan i za svaku preporuku. Parking mesto u podzemnoj garaži je uključeno u cenu. Agencijska provizija 50% od prve rente Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
Vračar Čubura Sazonova Petosoban izdavanje U prilici smo da Vam ponudimo jedinstven stambeni prostor, retko u ponudi. Stan se nalazi u novoj zgradi u mirnom delu Vračara. Kalenić pijaca je na 5 minuta hoda, javni prevoz se nalazi na svega par minuta. U blizini se nalazi sve što je potrebno za kvalitetan i komforan život. Celinu čine dve stambene jedinice povezane spoljnim hodnikom, a mnogo važnije i privatnim dvorištem sa zasebnim ulazom, što garantuje intimu i privatnost života. Stambene jedinice su 55m2 i 46m2, dvorište je 60m2. Prvi stan (46m2) se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije otvorenog koncepta u prvom delu stana, a na to se nadovezuju spavaća soba i kupatilo. Drugi stan (55m2) se sastoji od dugačkog hodnika iz koga se pristupa kuhinji i trpezariji, dnevnom boravku, dvema spavaćim sobama, kupatilu i zasebnom toaletu. Oba stana imaju izlaz na dvorište koje je ograđeno i samo stanari imaju pristup. Dvorište ima zaseban ulaz koji se takođe može koristiti za pristup celini. Stanovi su potpuno opremljeni novom belom tehnikom i novim nameštajem, kupatila su modrnog dizajna. Dvorište će Vam pružiti dimenziju uživanja koja se retko može pronaći na Vračaru. Uveden je optički internet, grejanje je podno, zgrada i dvorište su tehnički obezbeđeni. U cenu su uključena dva garažna mesta. Stanovi se mogu koristiti kao stambene jedinice, kao poslovni prostori ili kombinacija stambenog i poslovnog prostora. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JB01 .
Savski venac Beograd na vodi Dvosoban Bulevar Vudroa Vilsona stan Izdaje se Lux nov polunamešten 2.0 stan, u novogradnji, na atraktivnoj lokaciji, u Beogradu na vodi. Stan se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase. Mogućnost zakupa garažnog mesta. Idealan za poslovni prostor. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 KR06 .
prodaja Novi Beograd Blok 65 Dvosoban Omladinskih brigada Luksuzan stan, uknjižen, 2.0, 56m2, 29/40, Kula West, lux novogradnja, centralni sistem grejanja i hlađenja - podno, lift, recepcija na ulazu u zgradu, video nadzor, interfon, internet, ktv, mogućnost garažnog mesta. Kupovinom ovog luksuznog stana vaš život u Tower-u je bezbedan, odiše atmosferom prestižnog hotela, a ulazak imaju samo stanari isključivo sa karticom. Na raspolaganju su vam SPA centar, (bazen dug 20m sa termalnom vodom, Jacuzzi, tursko kupatilo, sauna, gym), kozmetički i frizerski salon, bioskop kao i direktan pristup iz Tower-a u Mall. Stan je nov, neuseljavan, kompletno opremljen vrlo kvalitetnim nameštajem, ugrađenim plakarima i kompletnom tehnikom. Veoma je komforan, poseduje prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, odvojenu veliku spavaću sobu, kupatilo, gostinski toalet i ostavu za vešeraj. Kvalitetna gradnja, odličan raspored prostorija, a posebno panoramski pogled na grad, čine ovaj prostor posebno atraktivnim. Grejanje i hlađenje je centralno, iz toplane sa nezavisnim kontrolisanim grejanjem za svaki stan. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. za 30 000e Stan je za svaku preporuku, idealan za bezbedno i lux stanovanje, za dug i udoban porodičan život, i kao investicija. Agencijska provizija 2% Agent: Vesna Petrovic br. licence 2996 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. reg.br. 339 011/2620734 .
Petosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovačka Crkva Jove Ilića Uknjižen duplex, 5.0, cg, 4 mokra čvora, 3/4, lift, terasa, lođa, garažno i parking mesto. Prelep duplex sa pogledom i terasama u novogradnji u Jove Ilića, zgrada sa liftom, stan ima garažno mesto na klackalici i parking mesto van zgrade. Neuseljavan stan. Agencijska provizija 2% Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV04 .
Beograd izdavanje Stari Grad Dorćol gornji Gospodar Jovanova Jednosoban Na dobroj lokaciji u Gospodar Jovanovoj ulici, nalazi se ova nameštana nepokretnost, Mali salonac sa visinom plafona 3.20, poseduje odvojenu spavaću sobu. Ulaz iz dvorišta i zastakljene lođe. Grejanje je na TA peć. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agenc. provizija 50% od prve rente Agent Marina Stefanović broj licence 4018 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MS03 .
Zvezdara Učiteljsko naselje Dvoiposoban izdavanje Namešten, 2.5, cg po potrošnji, novija gradnja, 1/5, lift, terasa, garažno mesto. Svetao 2.5 stan lepog rasporeda u zgradi staroj 5 godina sa garažnim mestom na izuzetno dobroj lokaciji. Hodnik, open space - kuhinja, trpezarija i dnevna soba, spavaća i radna soba, terasa. Namešten i opremljen, ekonomično daljinsko centralno grejanje po potrošnji. Stan je uknjižen na 50m2 dok mereno ima 58m2. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 DS06 .
Stari Grad Dorćol donji Venizelosova garaža Izdaje se garažno mesto – platforma na Dorćolu. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 MV07 .
izdavanje Palilula Višnjička banja Trosoban Slanački Put Namešten, 3.0, cg po potrošnji, nov, 1/5, lift, terasa. Kompletno namešten, nov, neuseljavan stan u naselju Sunnyville premium. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatila, ostave i terase sa pogledom na Dunav. Grejanje je centralno po potrošnji, sa niskim režijskim troškovima. Nalazi se u blizini vrtića, Osnovne škole, marketa, autobuskog stajališta. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BB01 .
prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Riječka Garaža u stambenoj zgradi sa dobrim prilazom i ulaskom u garažni prostor iz dve ulice u neposrednoj blizini Druge ekonomske škole. Rolo vrata, merene dimenzije - širina garaže je 2,6m, dužina 5,3m, visina 2,2m. Garažno mesto je uknjiženo na idealni deo ukupnog garažnog prostora sa numerisanim brojevima garažnih mesta. Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane