Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Požeška

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Grocka Grocka okolina Takovska Kuća kvalitetne gradnje, rađena po projektu. Može da ima funkciju dve nezavisne stambene jedinice, dva ulaza. Uređeno i ograđeno dvorište. Prizemlje: prostrana dnevna soba sa sa izlaskom na terasu, kuhinjsko trpezarijski deo, kupatilo, garderober. Pošto je dnevna soba prostrana sa više prozora postoji mogućnost odvajanja spavaće sobe. Sprat: spavaća soba, predviđen dnevi boravak koji može da se podeli na dve prostorije, kupatilo. Na spratu ima izlaz na dve velike terase. Kuća je radjena sa građevinskom dozvolom, povećana je kvadratura za deo gde su urađene stepenice za drugu etažu. Dobijeno je Rešenje o ozakonjenju. Agencijska provizija 2%
Rakovica Rakovica lokacija Miška Kranjca Jednoiposoban prodaja Miška Kranjca, psut/4, stan u samom centru Rakovice, sastoji se od dve prostorije, kuhinje, trpezarijskog dela i kupatila, pod kombinovan kvalitetnim laminatom i pločicama, mogućnost etažnog grejanja, u blizini gradskog prevoza, opštine, škole, vrtića, korisna površina 43m2, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Makiš plac Građevinsko zemljište blizu glavnog puta, ulice Bore Stankovića, gde su smešteni mnogi privredni objekti, magacini, hale, blizina Savske magistrale. Dobra investicija. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zemun Nova Galenika Dvoiposoban Jovana Stojisavljevića Jovana Stojisavljevića, 5/6, lođa, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, renovirano kupatilo, repariran parket, hoblovan i lakiran, prozori drveni sa vakum staklima, stolarija zdrava, neoštećena, keramika je nova i vodovodne cevi u kuhinji, stan je svetao, lep pogled iz dnevne i spavaće sobe i sa lođe, iznad stana kompletnom površinom u potkrovlju je stan, zgrada uredna, održavana, interfon, u okruženju su svi sadržaji pogodni za ugodan život, prazan, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Garsonjera izdavanje Beograd Voždovac Voždovačka Crkva Ljuba Vučkovića Ljuba Vučkovića, 2/4, lođa, renovirana garsonjera, sa odvojenom kuhinjom, novim stvarima, grejanje inverter klimom, niski režijski troškovi, idealan za samce, izdaje se na 6 meseci, na idealnoj lokaciji, u blizini Saobraćajnog fakulteta, okretnice tramvaja, autobuskih stajališta, odlična povezanost sa svim delovima grada, za preporuku, uknjižen, mesečno plaćanje, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Čukarica Makiš Obrenovački put Odlična parcela, uknjiženo građevinsko zemljište, 3 km od Ade. U nivou visine Obrenovačkog puta. U okolini postoje izgrađeni industrijski objekti. Mogućnost kupovine okolnih placeva ukoliko je potrebna veća površina. Autobuski prevoz prolazi pored placa. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Tetovska prodaja Garažno mesto od 14m2 sa pripadajućom ostavom ispod garažnog mesta. U novoizgrađenoj stambenoj zgradi, u podrumu (nivo -2). Bočni ulaz u zgradu sa rampom (nije autolift). Odličan manevarski prostor. Cena 25.000eur+pdv. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Autokomanda Kumodraška kuca Troetažna kuća građena od visokokvalitetnih materijala, sa dva ulaza, terasom. Svaka etaža može biti zasebna stambena jedinica, četiri mokra čvora, na placu od 3,25ara. U dvorištu se nalazi garaža i pomoćni objekat koji je pretvoren u dve stambene jedinice. Grejanje etažno sa kombinovanim kotlom na struju i pelet. Na odličnoj lokaciji, odlična investicija za život ili za izgradnju objekta za kolektivno stanovanje, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Voždovac Autokomanda Kumodraška Kumodraška, troetažna kuća sa terasom, na odličnoj lokaciji, glavnoj saobraćajnici na Voždovcu, sa parking mestom u dvorištu, izdaje se prazna, odlična za život, kao i za poslovni prostor (salon lepote, advokatske kancelarije, agencije za nekretnine, turističke agencije i sl.), četiri mokra čvora, za preporuku, uknjižena, obavezan depozit. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Požarevačka Na poklon-osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 3.0, 105m2 (terasa 6m2), CG, lift, telefon, interfon. Uknjižen. Trosoban, lux opremljen stan na odličnoj lokaciji u blizini Vukovog spomenika i Kalenić pijace. Stan je svetao jednostrano-dvorišno orijentisan. Funcionalan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Struktura stana : dnevni boravak sa trpezarijom i izlazom na terasu, dve spavaće sobe koje takođe imaju izlaz na terasu, kuhinja, kupatilo, toalet, ulazni hodnik i hodnik spavaćeg dela, ostava-vešeraj i terasa. Stan je trenutno polunamešten - po želji se može opremiti nameštajem. Dnevni boravak ima visinu plafona 2.90m. Stan je opremljen najkvalitetnijom opremom, uređeji u kuhinji, kupatilu i toaletu su kompletno novi ne korišćeni. Central sistem grejanja(radijatori) i hlađenja. Dnevna i spavaća zona su izdvojene. Hodnik spavaćeg dela poseduje ugradni ormar kao i ostavu - vešeraj u koju se mogu smestiti mašine za pranje i sušenje veša, po potrebi i drugi uređaji. Terasa iz dnevnog boravka ne gleda na ulicu tako da je veoma mirno i tiho u svakoj prostoriji stana. U stanu do sada niko nije živeo. Zgrada je uredna i održavana sa sigurnosnim vratima. Nalazi se u blizini svih bitnih objekata i saobraćajnica. Pogodan je za porodicu, diplomatsko osoblje i poslovni prostor. Kontakt 060/340-7077 Agencijska provizija 50%
Beograd prodaja Zemun Altina Ugrinovački put Jednoiposoban Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 1.5, 35m2 (terasa), EG, 4/5, lift, telefon, interfon. Na ozakonjenju Stan u novogradnji u Altini na odličnoj poziciji. Stan je do sada neuseljavan. Zgrada poseduje lift. sastoji se od ulaznog dela, dnevno trpezarijskog delaspavače sobe, lođe i kupatila. Agent Pavle Zeković 060/7462 000 Agencijska provizija 2%
Vračar Kalenić Koče Kapetana Dvoiposoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 2.5, 63m2, ostava na terasi, EG, 3/3, telefon, interfon. Uknjiženo 63m2. Dvoiposoban stan na odličnoj lokaciji na Vračaru. Struktura stana je sledeća: dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kuhinja, kupatilo, hodnik i ostava na terasi. Stan je dvostrano orijentisan, na ulicu i dvorište. Funkcionalan, jedini na poslednjem trećem spratu sa dva odvojena ulaza. Etažni sistem grejanja (kaljava peć, TA peć) + dva klima uredjaja. Prošle godine je uradjena fasada zgrade. Zgrada je odlično povezana sa ostalim delovima grada autobusima i trolejbusima. U blizini se nalaze svi bitni objekti. Zahteva izvesna ulaganja. Agent Svetlana 060/340-7077 Agencijska provizija 2%
Stari Grad Dorćol donji Solunska poslovni prostor Lokal 180m2 (160m2+20m2), CG. Ulični lokal sa velikim izlogom u novoizgrađenoj zgradi na odličnoj lokaciji. Poseduje 160m2 u nivou ulice i 20m2 u suterenu. U cenu zakupa je uključeno i parking mesto. Pogodan za razne komercijalne delatnosti. Kontakt 064/287 66 54 Agencijska provizija 50%
prodaja Vračar Vračar lokacija Bulevar Kralja Aleksandra Vračar, Crkva Svetog Marka; 239m2, PR+MS+PSUT, izlog, cg, klima, internet, struja, voda, toalet; U ponudi je lokal sa izlogom na samoj ulici Bulevar kralja Aleksandra, a u delu između Skupštine i Pravnog fakulteta. Podeljen je na dva nivoa (I nivo - 124m2, II nivo - 93m2, međusprat - 22m2), a ukupna uknjižena površina je 232m2. Prostor je pogodan za veliki broj različitih delatnosti... Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Padinska Skela Dejana Smiljkovića Palilula, Padinska skela; 46m2, 2.0, I/4, terasa, ostava, podrum, slobodan parking; Komforan dvosoban stan od 46m2 na prvom spratu uredne zgrade iz 60-ih godina okružene zelenilom. Prostorije: -ulazni hodnik; -dnevna soba sa izlaskom na terasu; -spavaća soba; -kuhinja sa trpezarijom i ostavom; -kupatilo; -terasa. Odlična infrastruktura: blizina osnovne škole, objekata za snabdevanje, tržnog centra, autobuske stanice... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasmina Aleksić tel: 060/14-2-2012 Uverenje broj: 3889 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Bulevar Kralja Aleksandra Vračar, Crkva Svetog Marka; 239m2, PR+MS+PSUT, izlog, cg, klima, internet, struja, voda, toalet; U ponudi je lokal sa izlogom na samoj ulici Bulevar kralja Aleksandra, a u delu između Skupštine i Pravnog fakulteta. Podeljen je na dva nivoa (I nivo - 124m2, II nivo - 93m2, međusprat - 22m2), a ukupna uknjižena površina je 232m2. Prostor je pogodan za veliki broj različitih delatnosti... Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Čukarica SKOJEVSKO NASELJE Luke Vojvodića Jednosoban prodaja Lep, ušuškan stan na mirnoj lokaciji. Stan se nalazi blizu Košutnjaka, ugostiteljskih objekata, marketa, škola, vrtica.... Odlicno povezan gradskim prevozom sa svim delovima grada. Stan se sastoji od prostranog predsoblja, velike dnevne sobe , odvojene kuhinje sa trpezarijom, lodom i kupatilom. Stan je adaptibilan u jednoiposoban. Agencijska nadoknada 2% uknjizen PR/6 Luke Vojvodića || dokumentacija : uknjizen
Zvezdara Zvezdarska šuma Dvosoban Kosare Cvetković stan Agencijski ID : 1743. Zvezdara, Zvezdarska šuma. U ponudi stan: 2.0, 50m2(T), 2/3, eg, nov, uknjižen 50m2 korisne površine, useljiv, gradnja 2016g, dvostrano orjentisan, u mirnoj ulici sa puno zelenila, u blizini: obdanište, O.škola, marketi, banka, pošta, park Zvezdarska šuma, odlična povezanost sa drugim delovima grada bus:( 74, 65 i 66). Odlična lokacija, retko u ponudi. Agencijska provizija 2%
prodaja Vračar Hram Dvoiposoban Dubljanska Agencijski ID : 1744. Vračar,ul. Dubljanska, na prestižnoj lokaciji, nudimo vam PP, 81m2, uknjižen na (74m2+L+T), pr./5, cg. novogradnja, odmah useljiva. Izuzetno kvalitetna gradnja zgrade, PP je suprotno orjentisan od ulice, u mirnom delu. Agencijska provizija 2% Poseduje 2 mokra cvora.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV MIRIJEVO Jelisavete Andrejević Prodaje se odličan stan, svetao, dvostruko orijentisan istok-jug. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, dve spavaće sobe od kojih jedna izlazi na terasu i kupatila. Pvc stolarija, sigurnosna vrata, video nadzor... Bez ulaganja, odmah useljiv Agencijska nadoknada 2% Uknjižen 2/3 Jelisavete Andrejević || dokumentacija : Uknjižen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane