Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Surčin Surčin naselje Surčin

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Dedinje Agencijski ID : 1742. Prodaje se uknjižen plac na Dedinju kod ulice Miloja Đaka , širina fronta oko 20m. Plac je namenjen za izgradnju bilo porodične ili stambene zgrade. Posedujemo informaciju o lokaciji. Agencijska provizija 2%
Voždovac Stepa Stepanović Bilećka Dvosoban prodaja Divan funkcionalan dvosoban stan sa terasom u novoj zgradi porodičnog stambenog kompleksa, koja ima sopstveno obezbeđenje, energetski pasoš, kao i entralno grejanje sa kalirometrima. Stan se prodaje kompletno opremljen, sa celokupnom tehnikom. Postoji mogućnost kupovine garažnog prostora u sklopu objekta, na odličnoj poziciji, sa proširenjem između stubova, odmah po izlasku iz lifta.
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Bulevar Milutina Milankovića stan Na prodaju 3.0 stan kod Sava Centra 75m2, direktno od vlasnika, uknjižen 1/1. Lux renoviran! Brodski pod Saga od punog drveta, šestokomorni pvc sa komarnicima i alu roletnama, ulazna sigurnosna vrata, alarm sistem, sve sanitarije Villeroy&Boch, slavine Grohe… Prodaje se kompletno namešten, bez ikakvih ulaganja! Spektakularan pogled kakvog više u Bg nema, od Sava Centra, preko Beograda na vodi i hrama Sv. Save, do mosta na Adi. Orijentisan jugoistočno, osunčan celog dana. Od prostorija: dnevna soba, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, još jedan odvojeni toalet, terasa i špajz. Pripadajući podrum. Renoviran ulaz u zgradi, sa 3 potpuno nova lifta. U bloku, na par minuta hoda se nalaze dva vrtića, osnovna škola sa bazenom, prodavnice, pijaca… Ispred zgrade zonirani parking sa pristojnim brojem mesta za stanare, uz mogućnost mesečnog rentiranja podzemne garaže sa čuvarem, pored zgrade. Apsolutno za svaku preporuku! Agencije mogu da dovode svoje klijente, ali naplata isključivo od kupca. Hvala na razumevanju! Prikaz mape
prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Trosoban Klare Cetkin Najbolja lokacija na NBG, Hotel Jugoslavija, 150 metara od Zemunskog keja ali tih i zaklonjen od ulične buke. Na petom spratu zgrade sa liftom (popularne “kockice”, jedne od najkvalitetnijih starogradnji na NBG, izvođač Komgrap), kompletno renoviran do armature, aluminijumska stolarija sa alu roletnama i komarnicima, hrastov parket prve klase, italijanska keramika, američki plakari u spavaćim sobama, 4 inverter klime (Gree i Daikin), kompletno odrađen krov i hidroizolacija. Pravi trosoban stan sa dnevnim boravkom koji je smisleno povezan sa kuhinjom i trpezarijom, ima lođu i špajz, ukupno 83 m2 (77 + 5 lođa), odličan raspored - u svaku sobu se ulazi iz hodnika. Predivan otvoren pogled ka Dunavu i Kalemegdanu, istok-jug orjentacija, izuzetno svetao - prozori svuda preko celog zida, dovoljno parking mesta ispred zgrade. Svi potrebni sadržaji u krugu od par stotina metara - šetalište uz Dunav, Maxi, Dom zdravlja, 24/7 apoteke i brza hrana, vrtići, osnovna škola, Megatrend fakultet, teniski tereni, kafići i restorani, dečije pozorište Pinokio, frizerski i kozmetički saloni, pijaca Stari Merkator. U blizini su i Deveta gimnazija, zgrada opštine Novi Beograd, staro jezgro Zemuna i Zemunska pijaca, kupalište Lido. Super povezan sa centrom grada direktnim ekspres autobuskim linijama. Prodaje vlasnik direktno - agencije stop (možete da dovedete kupca ali od mene nemate proviziju i molim vas da ne gubimo vreme na tu temu).
Trosoban prodaja Beograd Zemun Zemun centar Zemun (Meandri) Zagorska Stan odličnog rasporeda, sa prelepom velikom lođom otvorenog pogleda. Dvostrano orjentisan istok-zapad. Uknjižen, za svaku preporuku. Odmah useljiv. Adaptibilan u 3.5. Prostorije: Predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, 2 spavaće sobe, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%.
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol gornji Gornji Dorcol Kapetan Mišina Dvosoban Dve garsonjere koje fizički ne mogu da se spoje. Prva je površine 27kvm, koja se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, tuš kabinom (bez toaleta). Druga garsonjera je površine 18kvm koja se sastoji od spavaće sobe sa tuš kabinom, odvojenim toaletom i hodnikom. Fizički nije moguće spojiti stambene jedinice. Kompletno su renovirane 2020.godine. Uz stan je moguće kupiti i garažno mesto od 13kvm, po ceni od 33.000 eura. Agencijska provizija 2%.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Novi Beograd Blok 63 Gandijeva Dvosoban prodaja Stan je uknjižen 63kvm građevinske i 61kvm korisne površine. Odličan stan na drugom spratu zgrade od pet. Svetao, sunčan i zapadno orijentisan. Stan je odmah useljiv. Prostorije: Predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%.
Zvezdara Lion Ravanička poslovni prostor Prodaje se poslovni prostor od 95,25 kvm u novogradnji, ugao Ravaničke ulice i Radojke Lakić. U cenu ulazi i pripadajuće garažno mesto. Lokal je na samom uglu zgrade, nov, neuseljavan. Prostorije: radni prostor, mokri čvor Agencijska provizija 2%
prodaja Zemun Zemun Gornji grad Zemun (Gornji grad) Troiposoban Banijska Odličan izvorno dvoiposoban, vrlo uspešno adaptiran u troiposoban stan. Na odličnoj lokaciji u mirnom delu naselja. Blizina Prvomajske ulice, prodavnica, pijace, škole, obdaništa, doma zdravlja, prevoza. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Stan renoviran. Nisu potrebna ulaganja. Jugo-zapadno orjentisan, sunčan i svetao stan. Za svaku preporuku. Grejne površine 66 kvm, sa lođama 72 kvm, uknjižen na 63 kvm. Prostorije: Predsoblje, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, 3 sobe, degažman, kupatilo, toalet, 2 lođe. Agencijska provizija 2%.
prodaja Beograd Barajevo Barajevo Homoljska Uknjižen plac površine 102.24 ara, pogodan za sve namene. Uknjižen kao građevinsko zemljište, mogućnost gradnje shodno informaciji o lokaciji. Plac je ravan, pored placa prolazi priključak za vodu, struju i gas. Agencijska provizija 2%.
Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Voždovac Lipovački put 3. deo Prodaje se plac na kome postoji započeta kuća od 300 kvm, koja ima građevinsku dozvolu. Agencijska provizija 2%
Rakovica Kanarevo Brdo Ivana Mičurina Dvoiposoban prodaja U ponudi je odličan, svetao stan na Kanarevom brdu, koji se prodaje kompletno opremljen novim nameštajem i tehnikom, pod garancijom. Renoviran je 2018. godine, kada su zamenjene sve instalacije, spoljašnja i unutrašnja stolarija i podovi. Postavljena su sigurnosna vrata, a grejanje je na inverter klime i norveške radijatore. Ispred zgrade je parking, u blizini je osnovna škola, prodavnice, pijaca. Ovaj stan u kojem je na lep i funkcionalan način maksimalno iskorišćen prostor, sigurno je za svaku preporuku. Prostotije: hodnik, dnevna soba i kuhinja, dve sobe, toalet. Agencijska provizija 2%.
Palilula Poštanska štedionica Garsonjera Kneza Danila stan Izdaje se garsonjera na odličnoj lokaciji, renovirana, dobra. Obavezan depozit. Prostorije: predsoblje, soba, kuhinja, kupatilo. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
izdavanje Stari Grad Stari Grad lokacija Stari Grad Trosoban Bulevar vojvode Bojovića Neuseljen stan u novom kompleksu K-District. Useljiv od 01. aprila, kada će biti kompletno opremljen. U cenu je uračunato i garažno mesto. Obavezan depozit. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve sobe, kupatilo, toalet Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća
Trosoban prodaja Beograd Stari Grad Stari Grad lokacija Stari Grad Gračanička Prelep, svetao, dvostrano orijentisan salonac na 20 metara od Kalemegdana i 50 metara od Knez Mihailove ulice. Vrlo funkcionalnog rasporeda. Centralni salon, dve sobe, kupatilo, kuhinja sa izlazom na lođu, pripadajući podrum. U planu izgradnja spoljnjeg lifta. Stan se prodaje polunamešten, ili nenamešten. Zbog svoje izuzetne lokacije pogodan kako za život, tako i za izdavanje na dnevnom ili mesečnom nivou. Agencijska provizija 2%.
Beograd izdavanje Palilula Palilula lokacija Vračar (Centar) Kumanovska Garsonjera Funkcionalan stan na odličnoj lokaciji, izmedju Krunske i Bulevara Kralja Aleksandra. Orijentisan je prema dvorištu, dobro osvetljen, sa otvorenim pogledom. Nalazi se u odličnoj zgradi, sa mermernim ulazom i dobrim prilazom. Stan je dobrom stanju, ima PVC stolariju, renovirano kupatilo. Spratna visina je 3m. Izdaje se namešten, odmah je useljiv. Plaćanje je mesečno uz obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Prostorije: ulazno predsoblje, velika soba, kuhinja, trepzarija, kupatilo. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Rakovica Miljakovac Miljakovac II Slavoljuba Vuksanovića prodaja Prodaje se garaža od 14 kvm, trenutno adaptirana za potrebe frizerskog salona. Pogodna za više delatnosti (knjigovodstvene agencije, salone...). Garaža je renovirana, kao i mokri čvor, Postavljena su nova rolo vrata. Nalazi se na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Maksija, vrtića "Izvorčić", autobuske stanice. Agencijska provizija 2%
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Novi Beograd Blok 63 Četvorosoban Jurija Gagarina stan Stan se nalazi u izuzetnoj novogradnji, nov, neuseljavan. Idelan kako za stanovanje tako i za poslovni prostor. Postoji mogućnost zakupa garaže. U neposrednoj blizini je škola, vrtić, pijaca, kao i više supermarketa. Odlično je povezan sa ostalim delovima grada. Za svaku preporuku. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet, lođa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
prodaja Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Novi Beograd Blok 33 (Genex kula) Dvoiposoban Bulevar Arsenija Čarnojevića U prilici smo da Vam ponudimo nekretninu u odličnom stanju, smeštenu u bloku 33 u jednoj od generalica, korisne površine 48kvm. Stan je izvorno jednoiposoban, a vlasnici su adaptirali u dvoiposoban, sa dobrom organizacijom prostora, gde se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Nalazi se na prizemlju, podignut oko 1m od nivoa zemlje. Ima pripadajući podrum i pristup dvorištu unutar zgrade sa baštom, gde se može sušiti veš. Trenutno je pod zakupom, pa postoji i mogućnost da se isti nastavi sa novim vlasnicima. Zgrada i ulaz su veoma održavani i sređeni, sa novim Bosal ulaznim vratima, sandučićima i mrežom iznad unutrašnjeg dvorišta. Prostorije: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo, podrum Agencijska provizija 2%
prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Zvezdara Bulevar kralja Aleksandra Veoma dobro pozicioniran lokal u Bulevaru kralja Aleksandra, na prizemlju šestospratnice, sa centralnim grejanjem, nadomak Liona i Cvetkove pijace. Uknjižen je na 16 kvm, lokal čine predsoblje, wc i veliki radni prostor + 16 kvm galerija. Idealan za poslovni prostor, a takođe uz adekvatnu adaptaciju može se preurediti u veoma lepu garsonjeru za izdavanje. Prostorije: radni prostor, galerija, mokri čvor Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane