Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Banjica I II Paunova

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Savski venac Savski venac lokacija Kneza Miloša Trosoban Na poklon osiguranje nepokretnosti istvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 3.0, 72m2, mermerni radijatori, IV/VI, lift, telefon, interfon. Svetao, komforan stan na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Birčaninove ulice. Agent Mirjana 063/770-8837 Agencijska provizija 50%
Zvezdara Mirijevo I II III IV Jelisavete Andrejević Dvoiposoban prodaja Svaki naš kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 2.5, 54m2 (terasa), 2/2, CG sa kalorimetrima, telefon, interfon. Zgrada je uknjižena, stan je predat na uknjižbu. Odličan stan u vrlo kvalitetnoj novogradnji u centralnom delu Mirijeva, na samoj okretnici. Stan je dvostrano orijentisan (istok - jug. Izuzetno je svetao, nikada nije useljavan. Postavljena su blindirana ulazna vrata, PVC stolarija, kvalitetan parket, CG sa kalorimetrima. Mogućnost nadogradnje. Nalazi se u blizini autobuskih stajališta, marketa, škole, vrtića.... Agent Nikola 069/4847-001 Agencijska provizija 2%
Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Troiposoban Rajićeva stan Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 3.5, 90m2, terasa, EG, 1/3, telefon, ostava, interfon. Kompletno renoviran salonac u samom centru grada. Idealan je kao poslovni prostor, ali je pogodan i za stanovanje. Nalazi se nadomak Francuske ambasade, u pešačkoj zoni. Stan je izuzetno svetao, okrečen, prelakirani su parketi, postavljena nova rasveta. Izuzetno male mesečne režije. poseduje dva klima uređaja. Sastoji se od 3 velike prostorije, 1 manje prostorije, kuhinjee, kupatila i terase. Iako je u centru grada, izuzetno je tiho i mirno. Zgrada poseduje interfon i video nadzor. Agencijska provizija 2%
prodaja Čukarica Banovo brdo Dvosoban Požeška Čukarica, Banovo brdo, Požeška; 59m2+5m2 lođa, 2.0, I/5, cg, lift, klima, interfon, internet; Odličan dvosoban (lako adaptibilan u trosoban) stan na prvom spratu uredne zgrade u Požeškoj ulici na Banovom brdu. Stan je okrenut suprotno od ulice, svetao i prozračan. Ima ogroman potencijal, te uz određena ulaganja može biti odlična investicija. Sjajna mikrolokacija: Blizina Roda Cineplexx-a, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Čardaklijina Vlasnik prodaje izuzetan funkcionalan trosoban stan 78m2 u visokom prizemlju ( iznad stana ). U manjoj zgradi novije gradnje poseduje interfon, centralno grejanje.Dve sobe imaju izlaz na terasu, kuhinja je odvojena od dnevnog boravka. Stan ima pripadajuce parking mesto ispred zgrade koje je se kupuje po ceni od 10000 e. Stan je odlicno pozicioniran I nalazi se u blizini pijace, doma zdravlja, skole, vrtica I sportskog centra "Olimp". Telefon 0666862638
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Centar - Kraljice Natalije - 56m2 Dvosoban Odlican renoviran stan, odmah useljiv Na prodaju odličan dvosoban stan izgrađen krajem 2018 god. Stan je jugozapadne orijentacije, svetao i osunčan. Obzirom da gleda na dvorište zgrade, izolovan je od ulične buke. U odličnom je stanju, te nisu potrebna dodatna ulaganja.
Stari Grad Stari Grad lokacija Gundulićev venac Gundulićev venac Trosoban prodaja Prodaje se trosoban mansardni stan, kompletno namešten sa terasom, 90 kvm. Kompletno renoviran 2014. god, na svakom nivou po jedno kupatilo. Blizina centra grada, kod Bajloni pijace, I. Beogradske Gimnazije, OŠ Skadarlije... Pogled na Dunav, miran kraj. Zgrada i ulaz u odličnom stanju.
Vračar Crveni krst Jednosoban Sazonova stan Stan u novogradnji iz 2021 godine, u Sazonovoj ulici. Sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjskog dela i terase. Mogućnost prerade u jednoiposoban. Grejanje je centralno sa kalorimetrima. Prodaje se polunamesten, gde kupcu ostaje kompletna kuhinja (osim frizidera), americki plakar sa dvostrukim licem i cipelarnik. Materijali na objektu su standardni. Fasadni zid se zida termo blokom, a sa spoljne strane je termoizolacija od 10cm i opeka. Unutrasnji pregradni zidovi su 12cm. Svi zidovi se malterišu i gletuju, odnosno u kupatilu i kuhinji su postavljene keramičke plocice. Na podovima su italijanske keramičke pločice I klase u kuhinji i kupatilu, kao i na stepeništu, a u ostalim prostorijama je hrastov parket. Materijalizacija krovnih površina je od bakarnog lima. Objekat poseduje lift i autolift Za dizajn objekta je upotrebljen klasičan arhitektonski izraz i savremeni građevinski materijali. Zgrada je izgrađena od AB stubova i platana, sa ispunom od giter i klima blokova debljine 20cm. Stolarija je Aluminijumska sa troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom. Granitna keramika renomiranog italijanskog proizvođača, podovi obloženi parketom visokog kvaliteta. U toku je postupak uknjizenja. Useljivo od juna 2023. godine. Molim agencije da se ne javljaju.
prodaja Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Jednosoban Knez Mihailova Jedinstven stan u srcu Knez Mihailove, luksuzno sređen. Stan ima veliku sobu, hodnik sa garderoberima, kupatilo i dve terase koje gledaju na Knez Mihailovu.
Dvoiposoban prodaja Beograd Zemun Nova Galenika Jovana Stojisavljevića Dvosoban stan adaptiran u dvoiposoban, odličan raspored. Dnevna soba, dve spavaće sobe, kuhinja, kupatilo, hodnik, terasa. U mirnom kraju, okružen zelenilom.
Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Bulevar Despota Stefana Trosoban Prodaje se luksuzan i izuzetno moderan apartman na 3 nivoa, sa opremom i nameštajem. Radi se o nekadašnjem beogradskom kafiću koji je pretvoren u luksuzan apartman u industrijskom stilu. Ulaz je direktno sa ulice, zaštićen metalnom rešetkom. U nivou ulice, u prvom delu, je predprostor, trpezarijski deo i kuhinja. Kuhinja je u šanku od pune hrastovine koji je originalni šank nekadašnjeg kafića. Kuhinja je opremljena ugradnom rernom, ravnom pločom i visećim aspiratorom, frižiderom, mikrotalasnom. U drugom delu u nivou ulice, se nalazi deo za sedenje sa kožnom garniturom na razvlaćenje i ravnim televizorom na zidu. Na galeriji je spavaći deo sa bračnim krevetom, ormarom i ravnim televizorom na zidu. U suterenu je Spa deo, sa đakuzijem, saunom i ležaljkama. U suterenu se nalazi i tuš kabina, kabina sa toaletom i lavabo. Osvetljenje je led. U Spa deo, postoji podno grejanje. U gornjem delu su dve klime, jedna standardna, druga inverter. Ceo prostor je otvoren i sva 3 nivoa su povezana međusobno stepenicama.
Vračar Hram Svetog Save Petosoban prodaja Retko u ponudi. Stan od 118 kvm, u zgradi gradjenoj 1985. godine, sa dva lifta, garažom, podrumom. Spavaće sobe orjentisane prema dvorištu, dnevna soba i trpezarija prema ulici Svetog Save. kupatilo i toalet, sa mogućnošću pretvaranja toaleta u još jedno kupatilo. Dve velike terase. Održavana zgrada, građena po svim tadašnjim propisima. Garaža (ne garažno mesto), od 15 kvm, sa ulazom iz zgrade. Održavan podrum.
Stari Grad Stari Grad lokacija Dvosoban Kapetan Mišina stan Ugao Jevremove i Kapetan Mišine, 2 garsonjere Stan se nalazi na 4. spratu u stambenoj zgradi pozicioniranoj na uglu Gospodar Jevremove i Kapetan Mišine ulice, dijagonalno od “Parobroda”, sa pogledom na obe ulice. Zgrada je renovirana pre 6 godina, kada je urađena spoljna izolacija i fasada, zamenjen lift, instaliran video nadzor i odlično je održavana. Stan se i formalno i stvarno sastoji od dve odvojene stambene jedinice i to: Prva, površine 27 m2 sa pogledom na G. Jevremovu i K. Mišinu ulicu koju čini veliki dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom i tuš-kabinom (bez toaleta) i centralnim grejanjem, adaptibilno u poslovni prostor. Druga, površine 18 m2 okrenuta ka dvorištu, koju čini spavaća soba sa velikom tuš-kabinom, odvojenim toaletom i hodnikom u kom su plakar i mašine za pranje i sušenje veša, grejanje pomoću klima uređaja. Stan je kompletno renoviran sredinom 2020 godine, zamenjene sve instalacije, podovi (tarket+pločice), cevi od centralnog grejanja izmeštene ispod poda, urađen spušten plafon i gipsani radovi, kompletno opremljen novim aparatima i uredjajima, MDF-iverica stolarija, dvoja nova blind vrata, optički internet itd. Uz stan može da se kupi odlično garažno mesto u novogradnji, koje je 480 m niz Kapetan Mišinu ulicu površine 13 m2, po ceni 33.000 e. Obe jedinice i garazno mesto knjiženi su na istog vlasnika 1/1. Napomena: Fizički je nemoguće spojiti ove stambene jedinice, jer na spratu postoje drugi stanovi koji ih okružuju, ali bi trebalo da može da se izvede toalet i u drugom delu. Stan je odličan kao kombinacija stambenog i radnog prostora za ordinacije, kancelariju i slično. Kontakt: Tel. 1., Miloš (vlasnik)
prodaja Zvezdara Vukov spomenik Trosoban Dimitrija Tucovića Stan je trosoban i dvostrano orijentisan. Namesten je u potpunosti. Zgradu je gradila GP Greda Valjevo sto je garancija visokog kvaliteta gradnje. Kuhinja i kupatilo su potpuno opremljeni: masina za ves, masina za sudove, frizider, ugradna rerna i ploca za kuvanje, aspirator. Veca spavaca soba ima 2 graderobera. Manja spavaca soba je opremljena namestajem po meri. Dnevna soba ima biblioteku, veliku komodu i klima uredjaj. Kuhinja i dnevna soba su jedan prostor. U ulaznom hodniku stana ima cipelarnik i garderober. Lepa i prostrana, zastakljena terasa od 5 kvadratnih metara, sa pristupom iz dnevne i vece spavace sobe. Nekretnina je uknjizena i mi smo prvi vlasnici. Postoji mogucnost kupovine garaznog mesta u zgradi uz dodatnu cenu po dogovoru.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Ðeram DJERAM Đevđelijska Đevdjelijska, 2 minuta od Bulevara Kralja Aleksandra. Idealna lokacija za život, zgrada iz 2007 kvalitetno građena. Stan se nalazi na visokom prizemlju orijentisan je ka dvorištu zgrade, tako da je u visini prvog sprata. U stanu ostaju ugradni ormani i komplet kuhinja sa ugradnim uređajima. Stan je bez ulaganja. Bosal protivpožarna sigurnosna vrata, pvc stolarija, parket hrast. od prostorija hodnik, kupatilo, dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, lođa, ostava u podrumu zgrade. Prodaje se sa garažom po ceni od 20 000 evra. Agencijska nadoknada2% uknjizen VP/5 Đevđelijska || dokumentacija : uknjizen
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Svetozara Markovića Trosoban Predivan salonski stan, sunčan, iz perioda najbolje predratne gradnje u divnoj zgradi sa malim brojem stanara, luksuzno opremljen u najlepšem delu zapadnog Vračara. Ovaj stan namenjen je onima sa prefinjenim ukusom i zaljubljenicima u salonske stanove. Uz stan je moguća kupovina 2 garažna mesta. Dodatne fotografije na upit.
Vračar Kalenić Njegoševa Dvosoban prodaja Odličan stan u najlepsem delu Vračara,kod kalenic pijace. Stan se nalazi u odlično odrzavanoj zgradi Ulaz sa samo 11 stanova .Stan je na 2.spratu od 5 spratova,kompletno renoviran pre 2 godine,spoljna stolarija sa komarnicima i roletnama, vrhunska keramika u kupatilu i sanitarje v&b, promenjena kompletna vodovodna i kanalizaciona mreža. Grejanje etazno,strujni kotao.Stan je orijentisan ka pijaci, veoma je svetao,sa prlepim pogledom, po strukturi je bio trosoban,ali renoviranjem pretvoren u dvosoban. Trenutno sa kancearijskim namestajem jer je koriscen za sediste firme.Ima jednu manju lođu na spavacoj sobi,koja je zastakljena,i 2 terase,jedno kupatilo, kuhinju u sklopu dnevne, veliki dnevni boravak od oko40 kvm i jednu spavaću sobu. Ima veliki pripadajući podrum kao i svoje parking mesto obezbeđeno u dvorištu zgrade.Uknjizeno 66m2,mereno 72m2 Dolazi u obzir i zamena za manji stan uz doplatu.
Vračar Vračar lokacija Gospodara Vučića Trosoban Gospodara Vučića stan Izuzetno potkrovlje na odličnom mestu. Mirni deo ulice. Dvostrno orjentisan,jug-sever. Pogled na Avalu i hram,nezaklonjen drugim zgradama. Dnevno trpezarijski deo okrenut ka jugu,spavaće sobe ka severu,odlično raspoređen protor.
prodaja Stari Grad Dorćol gornji Trosoban Mike Alasa Menjam trosoban stan u mirnom lepom kraju blizu vrtića, osnovne škole, srednjih škola, doma zdravlja, maxi prodavnice, pošte, za četvorosoban stan u blizini (Donji Dorćol, 25.maj, Kalemegdan). Pozvati nakon 18h.
prodaja Beograd Vračar Kalenić Molerova Stan u izvornom stanju, za adaptaciju. Na izuzetno lepoj lokaciji u mirnoj zoni. U blizini Kalenić pijace , Vukovog spomenika i svih fakulteta. Dobra povezanost sa gradskim saobraćajem. Dvostrano orijentisan. Pogodan za stanovanje kao i za poslovni prostor različite namene. Administrativno 100% uredan. Stan ima dve terase. Jedna je okrenuta ka dvorištu a druga ka Molerovoj ulici. Agencije slobodno mogu dovoditi kupce. Nismo zainteresovani za ugovore sa agencijama niti njihovo oglašavanje.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane