Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Novi Beograd Blok 45 (TC Enjub) Jurija Gagarina

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo I Jelisavete Andrejević Dvoiposoban Stan u zgradi iz 2014, potpuno nov, nikada niko nije živeo u njemu. Zgrada kvalitetna sa dobrom izolacijom, kvalitetnom stolarijom i CG sa kalometrima. Izuzetno niski troškovi održavanja i infostana. Prazan i odmah useljiv. U blizini maxi, pijaca i svi sadržaji. Prostorije: Ulazno predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Novi Beograd Blok 70 (Kineski TC) Jurija Gagarina Dvosoban izdavanje Useljiv stan koji se nalazi u bloku 70 u delu bliže bloku A i Delta sitiju. Lep, uredan stan. Okrenut prema istoku (dnevno-trpezarijski-kuhinjski deo) a spavaća soba okrenuta južno. Bez kućnih ljubimaca. Stan se izdaje na 6 meseci. Prostorije: Predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, lođa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Stari Grad Stari Grad lokacija Stari Grad Jednoiposoban Palmotićeva stan Odličan stan koji se nalazi u blizini Skupštine. Odmah je useljiv. Sunčan i svetao ali nema terasu ni lođu. Prostorije: Predsoblje sa trpezarijom, kuhinj, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
prodaja Vračar Kalenić Kalenić pijaca Dvosoban Njegoševa Kompletno renoviran stan pored Kalenića sa dve terase i lođom. Poseduje jedno parking mesto u dvorištu. Mereno ima 72kvm, a uknjiženo 66kvm Za svaku preporuku! Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijim, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, dve terase, lođa. Agencijska provizija 2%.
Dvoiposoban prodaja Beograd Palilula Palilula lokacija Kneza Miloša ( centar ) Birčaninova Stan je na odličnoj lokaciji u dobroj održavanoj predratnoj zgradi iz 30- ih godina prošlog veka. Zapadno jednostrano orijentisan i okrenut je ka mirnoj dvorišnoj strani. Izvorno jednosoban, renoviran pre tri godine, funkcionalnog rasporeda i visine plafona 3m. Uknjižen je na 48kvm. Parking ispred zgrade. Prostorije: predsoblje, hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
Beograd prodaja Grocka Kaluđerica Boška Buhe Dvosoban Nudimo dvosoban komforan stan u novogradnji na dobrom mestu u Kaluđerici uz stan dobijate i parking mesto u dvorištu. Stan je sunčan, svetao. Dobra infrastruktura. Uknjižen na 47 + dvorište 10kvm. Odmah useljiv. Preporuka. Prostorije: Predsoblje, kuhinja, dnevni boravak- open space, spavaća soba, kupatilo, dvorište, parking. Agencijska provizija 2%.
Zvezdara Konjarnik Ustanička Dvosoban prodaja 2.0, 66m2 (lođa 4m2), 3/4, CG, lift, interfon, ktv, internet, podrum. Ustanička ulica kao jedna od glavnih gradskih saobraćajnica proteže se od Južnog bulevara do Bulevara kralja Aleksandra povezujući opštine Voždovac i Zvezdaru. Miran deo grada na samo 6km od centra, projektovan sedamdesetih godina za porodični život sa puno parkova i zelenih površina. Lokacija nepokretnosti na par minuta hoda od BEO shoping centra, O.Š. Ćirilo i Metodije i vrtića, svrstava se u red traženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti na Zvezdari. U prilici smo da vam ponudimo izuzetno komforan dvosoban stan na trećem spratu četvorospratne zgrade odvojene od ulice drvoredom i prostranim parkingom. Zgrada je sa liftom, kvalitetne gradnje i urednog ulaza zahvaljujući malom broju stanara. Sam stan je pravi je primer funkcionalnog i dobro osmišljenog prostora tipičnog za tu vrstu gradnje. Jednostrano, zapadno orijentisan, veoma svetao i bez buke. Prostran dnevni boravak duž koga su prozori, može se adaptirati u dve spavaće sobe, po želji i potrebi. Dodatnom komforu doprinosi prostrana lođa na koju se izlazi iz spavaće sobe i kuhinje, kao i praktična plakar/ostava u predsoblju. Obzirom na to da je stan u dobro održavanom stanju (renovirano je kupatilo), pruža savršenu mogućnost da se bez mnogo ulaganja u potpunosti izvuče maksimum iz postojećeg prostora i potpuno se prilagodi potrebama kupca. Stanu pripada podrum, kao i mogućnost korišćenja vešernice koju zajednički koriste vlasnici tri stana na spratu. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupovinu stana idealnog za višečlanu porodicu na dobroj lokaciji. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak,spavaća soba, trpezarija, kuhinja, kupatilo, ostava i lođa. Uknjižen na 62m2 korisne tj grejne površine, odnosno 66m2 građevinske. Brzo useljiv. Kontakt:065/233 52 60 R-ID: #4798 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Vračar Kalenić Dvosoban Njegoševa stan 2.0, 66m2 + lođa i dve terase ukupno 6m2, 2/5, EG, klima, interfon, telefon, ktv, parking, renoviran, podrum Vračar je jedna od najlepših Beogradskih opština sa kompletno razvijenom infrastrukturom, zbog čega je uvek bila vrlo popularna za stanovanje. Njegoševa ulica je smeštena u srcu Vračara i jedna je od retkih ulica koja još uvek odišr spokojem starog Beograda. Proteže se od ulice Kralja Milana i Cvetnog trga, do ulice Maksima Gorkog, kod Kalenić pijace, gde se nepokretnost i nalazi. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture, predstavlja jednu od najtraženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Beogradu a time i sigurnu investiciju. U prilici smo da Vam ponudimo vrlo komfornu dvosobnu nepokretnost na drugom spratu petospratnice bez lifta zidane 60-ih godina prošlog veka, sa samo 11 stanova. Zgrada je spolja i iznutra u odličnom stanju i dobro održavana. Stan je dvostrano orijentisan, veći deo stana ka Njegoševoj ulici i vrlo svetao. Sve prostorije su komotne, funkcionalno raspoređene i svaka ima prozor. Komforu doprinose dve terase i zastakljena lođa. Dnevni boravak je organizovan u modernom open space stilu. Do detalja je vrlo kvalitetno renoviran i opremljen pre dve godine, pa nisu potreban nikakva ulaganja. Prilikom renoviranja je iz trosobnog adaptiran u dvosobni. Grejanje je etažno na struju, što omogućava racionalizaciju troškova. Retka pogodnost je parking mesto u dvorištu zgrade, koje koristi isključivo vlasnik stana. Stanu pripada podrum. U obzir dolazi i zamena za manji stan uz doplatu. Od prostorija: predsoblje, kupatilo, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, dve terase, lođa. Uknjižen na 66m2, po rečima vlasnika stana merena površina sa terasama i lođom je 72m2. Agent: Isak Marčetić 064/167 53 81 R-ID: #4799 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
prodaja Stari Grad Centar i Terazije CENTAR Jednosoban Skadarlija SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! RETKO U PONUDI! Centar, Skadarlija, 1.0, 27 m2 sa terasom, V od V spratova, cg, tel, lift, interfon, brzo useljiv, uknjizen na 25 m2, odlicna predratna zgrada. Izuzetan stan u odlicnoj predratnoj zgradi, na izvanrednoj lokaciji u najstrozem centru Beograda. RETKO U PONUDI! Ovaj jedinstven stan sa terasom nalazi se na nekoliko koraka od boemske cetvrti Skadarlije i od svih centralnih gradskih i istorijskih obelezja Beograda. Orijentisan je ka ulici, izuzetno je svetao i ima maksimalnu iskoriscenost prostora. Sa terase se pruza fantastican pogled na crkvu Aleksandra Nevskog, kao i na celi donji Dorcol. Ovakva nekretnina se retko pojavljuje na trzistu i predstavlja izvanrednu priliku bilo da trazite nekretninu za zivot u srcu grada ili odlicnu i maksimalno isplativu investiciju za mesecno ili dnevno rentiranje. Cena 109 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
Četvorosoban prodaja Beograd Stari Grad Centar i Terazije Dom omladine Bulevar despota Stefana Prodajemo razrađen posao sa apartmanima u strogom centru grada, na 100m od Trga, pored bioskopa Balkan. Oglašavan na booking-u i airbnb-a (od strane Superhoast-a). Apartmanski smeštaj nudi četiri nezavisne apartmanske jedinice, svaka ima nezavisno kupatilo. 1. apartman je specifičan, jer sadrži đakuzi. Okvirne kvadrature 25m2 i sa opremljenom kuhinjom. 2. apartman je specifičan po šest velikih segmentih prozora koji se otvaraju u veliki balkon. Okvirne kvadrature 30m2 i sa opremljenom kuhinjom. 3. apartman je poput hotelske sobe okvirne kvadrature 20m2. 4. apartman krasi balkon koji direktno gleda na Narodno pozorište. Najveće je kvadrature, oko 40m2 sa kuhinjom u posebnoj prostoriji i kupatilom sa kadom i dodatno bideom. U svaki od aparmana se ulazi nezavisno dugačkim koridorom. Kompletan stan je oko 140m2 sa uknjiženih 109m2 i ostatkom predatim na legalizaciju. Nalazi se u zgradi koja poseduje lift. Oprema: U apartmanima je brazilski parket, aluminijumska stolarija, španska keramika. Ulazna vrata Bosal. Svaki apartman poseduje sigurnosna vrata sa otvaranjem preko šifre ili otiska prsta, poseduje američki plakar, odvojenu klimatizaciju i nezavisnu pripremu tople vode, veš mašinu. Kuhinje su urađene od najsavremenijih mehanizmima za otvaranje bez vidljivih ručki. Kreveti su rađeni po meri, king/queen veličine. Kupljena oprema i tehnika je od renomiranih proizvođača (philips, gorenje, candy,...). Kompletna ulaganja su preko 150.000e. Vodilo se računa o svim detaljima, uključujući i servis, posuđe, posteljine, peškira, oprema za čišćenje, peglanje... Kompletan apartmanski smeštaj je urađen prema projektu arhitekte i dizajna enterijera u skladu sa opsežim konsultacijama sa profesionalnim Host-om. Nakon puštanja u rad, kompletan posao je razrađen na nominalan stepen prihoda prema nameni, lokaciji i opremljenosti. Napomena: Ovakav posao izdavanja predstavlja najbolji odnos prihoda i rashoda u poslu izdavanja. Ceo proces izdavanja je razrađen preko self-check in opcije i ne zahteva vođenje preko recepcije, ali je svakako ostavljeno kao mogućnost u planiranju. Izdaje se paralelno preko dve platforme: booking i airbnb i moguće je prenošenje samog naloga.
Beograd prodaja Stari Grad Dunavski kej K-District Dunavska Dvosoban Nov lux namesten 2.0 stan u K-Districtu Dorcol 59,90 m2 na 6/9, od toga je povrsina terase 6,33 m2 (faza A). Gleda na plato i bocni pogled na Dunav. Sastoji se od open space kojeg cine ulazni deo, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, odvojene spavace sobe sa francuskim lezajem, kupatila, tehnicke sobe sa bojlerom, masinom za pranje i susenje vesa i terase. Tehnika je u garanciji. Stan ima garazno mesto pov.13,5 m2 cena 35.000 EUR koje se ne mora kupiti uz stan.
Palilula Hala A Nikolić HALA PIONIR Bulevar despota Stefana Četvorosoban prodaja Odličan, svetao prostran četverosoban stan, sa velikom terasom, blizu Botaničke bašte, 10 minuta od centra. Veliki dnevni boravak, odvojen spavaći blok sa 3 spavaće sobe i kupatilom. Stan je okrenut ka parku, nema buke. Kuhinja ostaje u stanu. Nisu potrebna velika ulaganja. Idealno za porodice sa decom. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 4/11 Bulevar despota Stefana || dokumentacija : uknjizen
Novi Beograd Fontana i Hala sportova FONTANA Troiposoban Pariske komune stan Stan u novijoj zgradi, troiposoban po strukturi, trostrano orijentisan. Zgrada je okružena zelenilom i bez buke. Stan ima prostrani dnevni boravak, odvojen spavaći blok sa tri spavaće sobe i kupatilom. Kuhinja sa prozorima i odvojenom trpezarijom. Drugi mokri čvor je veliki pa se može napraviti još jedno kupatilo. Stan poseduje dve lođe, na jednu ( veliku ) izlazi se iz dnevnog boravka i spavaćih soba, a na drugu iz kuhinje. Agencijska nadokanada 2% uknjizen 4/5 Pariske komune || dokumentacija : uknjizen
prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova FONTANA Troiposoban Pariske komune Stan u novijoj zgradi, troiposoban po strukturi, trostrano orijentisan. Zgrada je okružena zelenilom i bez buke. Stan ima prostrani dnevni boravak, odvojen spavaći blok sa tri spavaće sobe i kupatilom. Kuhinja sa prozorima i odvojenom trpezarijom. Drugi mokri čvor je veliki pa se može napraviti još jedno kupatilo. Stan poseduje dve lođe, na jednu ( veliku ) izlazi se iz dnevnog boravka i spavaćih soba, a na drugu iz kuhinje. Agencijska nadokanada 2% uknjizen 4/5 Pariske komune || dokumentacija : uknjizen
Troiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Fontana i Hala sportova FONTANA Pariske komune Stan u novijoj zgradi, troiposoban po strukturi, trostrano orijentisan. Zgrada je okružena zelenilom i bez buke. Stan ima prostrani dnevni boravak, odvojen spavaći blok sa tri spavaće sobe i kupatilom. Kuhinja sa prozorima i odvojenom trpezarijom. Drugi mokri čvor je veliki pa se može napraviti još jedno kupatilo. Stan poseduje dve lođe, na jednu ( veliku ) izlazi se iz dnevnog boravka i spavaćih soba, a na drugu iz kuhinje. Agencijska nadokanada 2% uknjizen 4/5 Pariske komune || dokumentacija : uknjizen
Beograd prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova FONTANA Pariske komune Troiposoban Stan u novijoj zgradi, troiposoban po strukturi, trostrano orijentisan. Zgrada je okružena zelenilom i bez buke. Stan ima prostrani dnevni boravak, odvojen spavaći blok sa tri spavaće sobe i kupatilom. Kuhinja sa prozorima i odvojenom trpezarijom. Drugi mokri čvor je veliki pa se može napraviti još jedno kupatilo. Stan poseduje dve lođe, na jednu ( veliku ) izlazi se iz dnevnog boravka i spavaćih soba, a na drugu iz kuhinje. Agencijska nadokanada 2% uknjizen 4/5 Pariske komune || dokumentacija : uknjizen
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Stari amaerkator prodaja U prlici sno da vam ponudimo odličan Lokal u TC Stari Merkator na drugom spratu, bez ulaganja ,CG, klima,video nadzor. Lokal se nalazi u obezbeđenom delu tržnog centra sa još šest lokala,renoviran, Uknižen. Agencijska provizija je 2%
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) BLOK 62 Dvosoban Dušana Vukasovića stan Dvosoban stan u novijoj zgradi u bloku 62. Poseduje prostran hodnik, iz kojeg se ulazi u sve prostorije, dnevnu sobu, spojenu sa trpezarijom i kuhinjom, izlazi na terasu, zatim ostavu, prostrano kupatiloi spavaću sobu. Stan gleda ka parku. U blizini je svih infrastrukturnih sadržaja. Mogućnost kupovine garaže. Agencijska nadoknada 2%. uknjizen VP/4 Dušana Vukasovića || dokumentacija : uknjizen
izdavanje Vračar Cvetni trg Kralja Milana Odličan, trosoban, dvorišni stan, idealan kao poslovni prostor. Ima svoj zaseban ulaz. Visina u stanu je 3m. Trenutno funkcioniše kao stambeni prostor. Po potrebi budućeg zakupca stan se prazni od viška nameštaja. Centralno grejanje. Idealan za kancelarije, škole stranih jezika, turističke agencije, zubarske ordinacije, salone, ostale delatnosti... Lokacija odlična, na samo dva minuta hoda od Cvetnog trga, Manjež parka, Beograđanke, Slavije... Postoji mogućnost zakupa parking mesta u blizini poslovnog prostora. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Prostorije: predsoblje, kuhinja, trpezarija (manja soba), dve sobe, kupatilo, dve ostave i deo dvorišta. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Jednoiposoban prodaja Beograd Palilula Palilula lokacija Vračar (Centar) Braće Nedića Renoviran, mali salonac od 35 kvm (izgleda kao da ima veću kvadraturu) na Vračaru u neposrednoj blizini Hotela Metropol na Bulevaru kralja Aleksandra. Nalazi se na visokom prizemlju klasične predratne zgrade sa mermenim ulazom. Odlična prilika za stanovanje samaca ili parova, kao i za poslovni prostor različite namene ili za izdavanje. Prostorije: predsoblje, dve sobe, kupatilo, ostava, podrum Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane