Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija CENTAR Bircaninova

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Crveni krst Grčića Milenka Jednosoban Poštovani kupci, imamo u ponudi na Crvenom krstu u ulici Grčića Milenka na 13. spratu jednosoban stan koji je adaptiran u jednoiposoban sa teraqsom i pogledom na Beogradske kapije i Avalu. U stanu je sve novo, stolarija, keramika, pod, nisu potrebna nikakva ulaganja. Stan je klimatizovan, centralno grejanje. Izuzetno povoljan za manju porodicu (zbog prostora). Prostorije: kuhinja komplet opremljena sa belom tehnikom, kupatilo (sve novo), mala soba i velika soba površine 21m2. Iz kuhinje se izlazi na terasu. Stan ima pripadajući podrum. Zgrada poseduje dva ulaza, ulazi su uredni. Ima tri lifta, jedan teretni, dva osobna. U blizini zgrade je gradski prevoz, trolejbus 19, 22, 29, autobus 55 i ostale prateće infrastrukture koje su neophodne za udoban život. Infostan je oko 6.000 dinara. Uknjižen, odmah useljiv.
Voždovac Voždovac lokacija Ljube Sercera prodaja Prodaja kuće na voždovcu.Lepa, održavana, prostana kuca u mirnom kraju gde je porodična gradnja, izgrađena je 1986.godine na 4,86 ari,sa sest stubova protiv zemljotresa. Sastoji se od PO +PR+ I + POT.Trenutno funkcionise kao petosoban stan sa prelepim dnevnim boravkom ,kuhinjom ,trpezarijom i kupatilom na jednom nivou ,a na sledecoj etazi nalaze se tri spavace sobe i jos jedno kupatilo.Iznad ovog nivoa nalazi se nov moderan open speis prostor sa kupatilom Svaki sprat moze biti poseban stan korisne površine 65,12 kvm.Etaže, tj stanovi su povezani unutrasnjim stepenistem. Po strukturi, kuća ima 4 etaže koje mogu biti fizički odvojene u 4 zasebne jedinice, te su mogućnosti koje ona kuca pruža višenamenske: za porodično stanovanje viseclane porodice ,ili cetri odvojene stambene jedinice.U prizemnom delu je prostor koji je moguće adaptirati u stambeni (ima mokri čvor) .Takodje tu se nalazi manja i veca ostava i garaza koja je okrenuta ka ulici .Ovaj prostor ima izlaz na deo dvorista koji je okrenut na kontra stranu od ulice i pretvoren u deo za uživanje sa ozidanim rostiljem pored prelepog letnjikovca .Objekat poseduje video nadzor,cetiri inverter klime,ogradu od kovanog gvozdja..Kroz kuću je sprovedeno etažno grejanje na gas koje je izuzetno ekonomično, a kao alternativa postoji grejanje naaftu, struju , čvrsto gorivo i inverter klime. prikaz na mapi je informativnog karaktera, Kupac plaća proviziju 2%
Rakovica Rakovica lokacija Jednoiposoban Janković Stojana stan U prilici smo da vam ponudimo mali, ali vrlo funkcionalan stan od 28m2 i terasom od 2m2. Funkcioniše kao jednoiposoban. Grejanje na struju, odlična izolacija. Uknjižen je i bez tereta, Nalazi se u blizini svih pratećih objekata i prevoza. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontak telefon 064/577-6659 Biljana
izdavanje Vračar Južni bulevar Dvosoban Braće Radovanović Izdaje se lep,dvosoban stan u Kapijama Vračara. Stan ima dnevnu sobu,kuhinju sa trpezarijom,spavaću sobu,kupatilo. Grejanje je centralno na kalorimetre,ima klimu,internet. Nalazi se na drugom spratu od šest ukupno.Ima svoje garažno mesto. Zgrada ima interfon,video nadzor,lift. Dozvoljeni kućni ljubimci. Depozit je obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Petosoban izdavanje Beograd Savski venac Savski venac lokacija Kneza Miloša Salonski stan u Kneza Miloša idealan za poslovni prostor sastoji se od 6 vezanih salona od kojih jedan centralni sa kaminom i dekorativnim vitražom, visokim tavanicama. Dva mokra čvora i kuhinja. Ispred zgrade se nalazi nezoniran parking prostor koji se može koristiti. Stan se nalazi u neposrednoj blizini ambasada Italije i Namačke, Kanade, opštine Savski Venac, Kilnickog centra, BW, autoputa. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar br.licence 3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620- 724 MV04 .
Beograd prodaja Palilula Višnjička banja Despotovačka Jednoiposoban Završena novogradnja. Može na kredit. Vrlo dobro zidano. Odmah useljivo. Duplex, dole uknjiženih 35m2 (kupatilo sa tuš kabinom, kuhinja sa trpezarijom, soba, terasa) i gore je soba pod kosinom i krovnim prozorima, od 18m2. Odlična izolacija i stolarija. Opremljen kuhinjskom tehnikom. Cena nije fixna. Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Vrnjačka Banja centar Kopaonički venac Dvoiposoban prodaja Vrnjačka Banja je najveća banja u Srbiji, odlična za život. Nalazi se u centralnoj Srbiji u Raškom okrugu. Udaljena je oko 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva i 7 km od Trstenika. Smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. U Vrnjačkoj Banji se nalazi sedam mineralnih izvora. Glavna privredna grana u Vrnjačkoj Banji je turizam. Vrnjačka Banja kao turističko mesto ima tradiciju dugu gotovo 150 godina i za to vreme se razvila u jednu od najbolje organizovanih destinacija, a po broju gostiju predstavlja najposećenije balneološko lečilište u Srbiji.Zbog njene lepote zovu je i Kraljica srpskog turizma. Zasigurno najlepša banja u našoj zemlji, a zbog svoje lepote i svega onoga što pruža gostu i najposećenija. Mnogi je svrstavaju u top 5 destinacija koje morate posetiti u Srbiji. Odlična novogradnja, dvoiposoban stan na prizemlju stambene zgrade sa terasom od 25m2. Zgrada broj 2 ''CROSS HILL'' nalazi se u brdu iznad ''Jezera'' i ima predivan pogledan na celu banju. Na ovoj zgradi imamo 3 slobodna stana odmah useljiva, zgrada je uknjižena. Parking mesto - 2500e sa pdv-om. Termo izolacija temelja je 20 cm stirodura, termo izolacija krova je 25 cm, dok je na medjuspratnim pločama 5 cm. -Zvucna izolacija na svim plocama je 2 cm termosilent. -Termo izolacija na fasadi je 8 cm tvrdo presovana kamena vuna, zavrsna fasada je silikatna. -Keramika je domaće proizvodnje. -Sanitarije Grohe. -Cini sušaci sa peskom u sebi. -Ulazna i sobna vrata su Block lock doors. -Fasadna stolarija je aluminijumska sa aluminijumskim roletnama prozvodjaca Alumil, sve u ralu 7016. -Lift proizvodjaca Kone. -Ugradjene su inverter klime. -Viseslojni hrastov parket. -Grejanje je na struju (norveski radijatori) -Objekat ima video interfon i kamere u krug. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Trosoban Risanska stan Risanska, 1/5, lođa, renoviran, salonski stan, opremljen novim nameštajem i novim tehničkim uređajima, na odličnoj lokaciji u mirnoj ulici punoj zelenila, dvostrano orijentisan, parking u dvorištu, u cenu je uračunat infostan, odmah useljiv, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Vračar Vračar lokacija Beogradska Veoma prometna lokacija, idealno za kladionicu, apoteku, menjačnicu, osiguranje, turističku agenciju... Veliki izlog i reklamna pozicija. Lokal je u vlasništvu firme, tako da se mesečna zakupnina 2000 eur fakturiše uvećana za 20%pdv. Minimalno vreme zakupa je 1 godina. Lokal je brzo useljiv. Plaćanje mesečno. Depozit u iznosu jedne zakupnine. Zakupac plaća agencijsku proviziju u iznosu 100%+20 pdv od mesečne zakupnine.
izdavanje Beograd Zvezdara Vukov spomenik Bulevar Kralja Aleksandra Kuca se sastoji od prizemlja i potkrovlja, kompletno renovirana, sa potpuno novim nameštajem. Dve spavaće sobe i kupatilo su na spratu, u prizemlju dnevni boravak i kuhinja. Grejanje sa inverter klima uređaja koji postoje u svakoj prostoriji. Veoma niski mesečni troškovi računa, oko 45 eur, plus utrošak električne energije. Buducim stanarima je na raspolaganju kompletno posudje za kuvanje, pribor i servis za jelo, posteljina.Maksimalano 4 osobe mogu stanovati u ovoj kući. Video kamere u dvorištu, u kome se nalaze jos 2 stana. Mirno i tiho dvoriste. Lokacija fantasticna, odlicna komunikacija sa svim delovima grada, samo 2 km od centra. Mnogobrojne linije gradskog prevoza na par metara od kuće, restorani, knjižare, prodavnice, 2 zelene pijace.... Plaćanje je mesečno. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Zakupac plaća agencijsku proviziju 50%+pdv od iznosa mesečne zakupnine.
KOLUBARSKI OKRUG prodaja Ub centar Prvog Maja Jednoiposoban 1.0, 37m2, terasa, 2/3, Norveški radijatori, parking. Uknjižen. Na prodaju stan novogradnje u samom centru Uba. Stan se nalazi na povoljnoj lokaciji nedaleko od hotela Ub i Akva Parka Ub. Na 200m udaljenosti se takodje nalaze marketi, gradska opština kao i zelena pijaca. Stan se nalazi na drugom spratu od ukupno tri koliko ima zgrada. Kompletno je namešten i odmah useljiv. U stanu je postavljena PVC stolarija sa aluminijumskim roletnama i komarnicima. Struktura stana-ulazna prostorija oko 7m2 koja vodi sa leve strane do kupatila sa tuš kabinom, dnevni boravak i kuhinja su zajedno i iznose 24m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu povrsine 3m2 koja ima lep pogled na grad. U cenu stana je uracunato i parking mesto. Kontakt 060/4014 649 Agencijska provizija 2%
Palilula Hala A Nikolić Dragoslava Srejovića Jednosoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine. 1.0, 33m2 (terasa), 1/9, lift, CG, telefon, interfon. Građevinska dozvola. Namešten stan u vrlo kvalitetnoj novogradnji sa pogledom na Halu Pionir. Nameštaj od medijapana, rađen po meri. Kuhinja je pregradnim zidom odvojena od sobe. U samom kompleksu se nalazi veliki market, kafić, spa centar, sportski centar. Agencijska provizija 2%
Vračar Krunski venac Dvosoban Smiljanićeva stan Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 2.0, 57m2 (dve terase 4m2), EG, 2/5, lift, telefon, interfon, podrum. Uknjiženo bez kvadrature. Kompletno renoviran, svetao stan dvostrano orijentisan (sobe istočno, kuhinja i trpezarija zapadno). Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe, kuhinje i trpezarije, spavaće sobe, kupatila i dva balkona. Stan je pre desetak godina kompletno renoviran i tada su i promenjene i vodovodne i elektro instalacije. Grejanje je etažno na struju (kotao se nalazi u ostavi). Stan se trenutno izdaje. Po želji budućeg kupca može da se nastavi trenutni ugovor o zakupu. Stan se prodaje kompletno namešten, nameštaj je rađen po meri. Zgrada je uredna, redovno se održava. Nalazi se u blizini svih bitnih objekata i saobraćajnica. Agent Svetlana 060/340-7077 Agencijska provizija 2%
prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Troiposoban Stojana Aralice Bežanijska kosa, Stojana Aralice; 105m2, 3.5, ll/4, cg, lift, dve terase, podrum; Renoviran, kompletno namešten troiposoban stan koji se nalazi u najmirnijem delu Bežanijske kose. Stan je svetao - trostrano orijentisan, grejne površine 90m2, a ukupne 105m2. Prodaje se kompletno namešten: sav nameštaj je nov i rađen po meri, što važi i za sve sanitarije (za koje postoji garancija). U stanu su zamenjene sve vodovodne i elektroinstalacije, kao i kompletna PVC stolarija, a u kuhinji, kupatilu i toaletu je postavljena Italijanska keramika. Zidovi rađeni posebnim tehnikama, laminat vanserijskog kvaliteta, urađena kompletna izolacija terasa. Prostorije u stanu: - Dnevni boravak; - Tri spavaće sobe; - Trpezarija; - Kuhinja; - Kupatilo; - Toalet; - Dve terase. Sjajna infrastruktura: blizina apsolutno svih sadržaja neophodnih za kvalitetan i udoban porodični život. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Jednosoban izdavanje Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino brdo Miklošićeva Dupleks, orijentisan istok-jug. Stan se nalazi u delu kuće u dvorištu. Sastoji se od dva nivoa. U prvom nivou je kuhinja sa trpezarijom i kupatilo, a u drugom soba. Stan je u odličnom stanju, PVC stolarija, renoviran, sa minimalnim troškovima održavanja. Depozit je obavezan. Useljiv od 16.03.23.godine. Prostorije: I nivo - prizemlje: kuhinja sa trpezarijom,kupatilo; II nivo - sprat: soba Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Novi Beograd Blok 61 Dr Ivana Ribara Trosoban Odlična struktura stana sa dva mokra čvora, odvojenim spavaćim blokom i komfornom terasom otvorenog pogleda. Stan je za renoviranje i prilika da ga dizajnirate po svom ukusu. Spavaće sobe su prostrane, staju i bračni kreveti, manja soba ima izlaz na lođu. Uredna zgrada sa tri lifta – jedan je teretni. Stan je uknjižen na 75 m2 korisne i 81 m2 ukupne građevinske površine sa lođom. Bez tereta, može se kupiti i iz bančinog kredita. Odličan stan po prihvatljivoj ceni. Za preporuku! Prostorije: ulazno predsoblje, dnevna soba, dve spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, wc, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%
Palilula Palilula lokacija Vračar (Centar) Cara Nikolaja II Dvosoban izdavanje Potpuno opremljen stan, renoviran, neuseljavan. Centralno grejanje (vlastiti merač potrošnje) koji zbog pozicije stana (sunčana strana) skoro da se i ne uključuje. Cena sa garažnim mestom 800 eur. Odmah useljiv. Prostorije: hodnik, kuhinja, dnevna soba, spavaća soba, toalet, garaža. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Zemun Nova Galenika Zemun (Nova Galenika) Dvosoban Svetozara Papića stan Dvosoban, uknjižen useljiv stan. Održavan, svetao, jugo-zapadno orijentisan. Okolinu čine svi sadržaji nephodni za miran i porodičan život, osnovna škola, dva vrtića, marketi, pijaca, pošta i drugo. Dobra povezanost sa ostalim delovima grada. Prostorije: Predsoblje, hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2%.
prodaja Zvezdara Olimp Dvosoban Dušana Popovića Uknjižen, dvosoban, moderno dizajniran stan u mirnom delu Zvezdare. Kompletno je renoviran (hidroizolacija u kupatilu, kuhinji i na terasi). Stan je rađen po nacrtu dizajnera (ručno pravljena ambar vrata koja odvajaju kuhinju od dnevno-trpezarojskog dela). Prodaje se kompletno namešten (sa novom tehnikom i nameštajem) ili prazan. Uknjižen je na 43kvm. Okružen je terasom sa koje se pruža prelep panoramski pogled na grad. Stan se nalazi u zgradi novije gradnje, sa liftom. Pripadajući podrum. Prostorije: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, kupatilo i terasa od 33kvm. Agencijska provizija 2%.
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Zeleni venac Zeleni Venac Kraljevića Marka 3.0, 71m2, 6/9, LUX, lift, CG, interfon, internet, klima, ktv, video nadzor Deo opšine Savski venac u centru grada nazvan Savamala nalazi se južno od Kalemegdanske tvrđave i naselјa Kosančićev Venac i proteže se duž desne obale reke Sava. U neposrednoj blizini Beograda na vodi, u samom epicentru gradskog dešavanja. U prilici smo da Vam ponudimo luksuzno sređen trosoban stan na šestom spratu dobro održavane devetospratne zgrade građene početkom sedamdesetih godina, u neposrednoj blizini Manakove kuće. Stan je jednostrano orijentisan, otvorenog pogleda na okolinu. sa puno svetlosti, savršenog rasporeda prostorija. Velike sobe i dosta prostora pružaju osećaj konfora i udobnosti. Zbog spratne visine uticaj gradske buke sveden je na minimum. Stan je kompletno i vrlo kvalitetno renoviran pre četri godine pa ne zahteva dodatna ulaganja. Ugrađeni su materijali visokog kvaliteta, zamenjena je spoljna stolarija i stavljena nova pvc, ulazna vrata i unutrašnja stolarija su marke Bosal, zamenjene elektro i vodovodne instalacije, keramika italijanska i kvalitetna uvozna tuš kabina. Postojeća terasa je zastakljena i pripojena dnevno trpezariskom delu, ali se lako može vratiti u prvobitno stanje, ukoliko to budu želje budućeg kupca. Dva mokra čvora (kupatilo i zasebni toalet) dodatno povećavaju konfor. Kupovina ovog stana je odlična investicija jer je zbog lokacije idealan što za život što kao investicija za izdavanje. Od prostorija: kuhinjsko trpezarijski deo i dnevni boravak kao jedna celina, povezujući hodnik, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet. Uknjižen na 71 m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4793 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane