Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Karaburma Vlašićka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Karaburma Vlašićka Dvoiposoban Karaburma, Vlašićka ulica, nadogradnja iz 2000.god. Od prostorija: dve spavaće sobe, hodnik, kupatilo,dnevna soba sa kuhinjom iz koje se izlazi na terasu. U stanu ostaju ormari, francuski ležaj i kuhinja ( bez frižidera i mašine za pranje sudova ) Agencijska nadoknada 2% 3/5 Vlašićka
Zvezdara Mirijevo I II III IV Matice srpske 71b Dvosoban prodaja Na prodaju odlican, uknjizen, dvosoban stan od 36,81m2, lociran u petospratnoj stambenoj zgradi u naselju Mirijevo III u beogradskoj opstini Zvezdara. Zgrada je iz 2016. godine, nalazi se u mirnoj ulici, sa zasebnim parkingom i u blizini je svih neophodnih sadrzaja za nesmetan i lagodan zivot. Karakterise je visok kvalitet gradnje i upotreba odlicnih materijala i opreme. Stan je kompletno namesten, tako se i prodaje, sa odlicnim namestajem i tehnikom (samo TV placen 180.000 RSD...) Pored izuzetno prakticnog rasporeda, stan se izdvaja fenomenalnim pogledom koji se retko moze naci u Mirijevu. U odlicnom je stanju, nikad rentiran, vlasnik zivi van Beograda. Grejanje je etažno, sa zasebnim elektro kotlom, sto u ovom trenutku predstavlja jedan od rentabilnijih vidova grejanja. Prodaje ga vlasnik i kupac ne placa nikakvu proviziju. Cena iznosi 99.900€. Za sve dodatne informacije i eventualnu posetu stanu, pozovite 0692265033.
Palilula Kotež Dvosoban Kučajska stan Uknjizen stan 40,4m2. Novogradnja 2009, 2.sprat od 3, uredna dokumentacija, moze preko kredita. Stan se sastoji od predsoblja, prostranog kupatila, dnevno-trpezarijskog boravka, spavace sobe sa terasom. Ispred zgrade je parking iskljucivo za stanare zgrade a iza zgrade, u zidom ogradjenom prostoru se nalazi pripadajuca ostava od oko 2m2. Stan je na 300m od okretnice autobusa 43, u blizini su pijaca, Maxi, skola i vrtici. Do trga Republike 15 min autobusom. Napomena, uz dogovor moze i sa vecim delom namestaja, ugradnom kuhinjom sa tehnikom, plakarima...itd. Prodaje vlasnik. tel.065 2055355
prodaja Voždovac Banjica I II Dvosoban Josipa Slavenskog Prodaje se prelep, dvosoban stan u zgradi sa ukupno 9 stanova ( dva stana po spratu) na prvom spratu kompletno namešten kvalitetnim nameštajem. U cenu stana uključen nameštaj. Kuhinja i kupatilo sa velikim prozorima, prirodnom ventilacijom. Velika terasa sa pogledom na dvorište. Bez posrednika. Parking obezbedjen.
prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Jednoiposoban,uknjižen I namešten stan 41m2 + zatvorena terasa 10m2. Stan se nalazi u naselju Vojvode vlahovića u ul.Miljana Miljanića 5v,nekoliko stanica busom od okretnice 26 u naselju Braće Jerković. Veoma lep i moderan jednoiposoban stan od 41m2 ,novogradnja,useljenje 2020g. Zatvorena terasa od 10m2 koju koristite samo Vi je velika prednost ovog stana. Ekonomična potrošnja struje sa inventer klimom,ili Etažno Grejanje na kotao sa preciznim elektronskim podešavanje temperature. Zgrada sa 5 spratova,ima lift,interfon,video nadzor, parking oko cele zgrade. Stan poseduje blindirana vrata,interfon,internet,kablovska SBB tv.Komplet opremljen nameštajem i el.uređajima.Sve u garanciji.Cena bez namestaja 75000e fiksno.Sa nameštajem 80000e. PREDNOST ko kupuje namešten stan. Minibus linija 26l omogućava Vam brzu komunikaciju s centrom naselja Braće Jerković.Blizina vrtića,osnovne škole,super market Maxi i Vero,pekare,TSC Stadion su prednosti ove lokacije. MOŽE KUPOVINA NA KREDIT.Spreman sam da sačekam realizaciju kredita. Srećna kupovina!
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Lipov lad Ulcinjska Jednosoban Prodajem stan, u procesu legalizacije, novogradnja. Stan je bez ulaganja, izuzetna lokacija, odmah useljiv. Samo za kes kupce. Ulcinjska 15.
Voždovac Voždovac lokacija Lekino brdo - Varvarinska Dvoiposoban prodaja Dvoiopisoban stan, 52 m2, dvostrano orijentisan, izuzetno osvetljen, odličan raspored, I sprat, etažno grejanje, spoljašnja izolacija, PVC stolarija, stara gradnja. Vlasnik.
Voždovac Voždovac lokacija Jednoiposoban Zaplanjska - Dragice Končar stan Direktna prodaja bez posredstva agencije! Kompletno renoviran jednoiposoban stan (strujne i vodovodne instalacije, keramika, sanitarije, zidne i podne obloge), PVC stolarija, sigurnosna vrata. Stan je dvostrano orijentisan sa puno prirodnog svetla i veoma funkcionalan. U blizini je maxi-ja 24/7, Stadion šoping centra, osnovnih škola i vrtića. Dobra povezanost sa svim delovima grada. Parking ispred zgrade (nije zoniran). Autobuske linije 26,18, 50. Uknjižen 1/1. Moguća mala korekcija cene.
prodaja Palilula Palilula lokacija Dvosoban Izuzetno svetao, komforan, potpuno namešten, dvosoban stan u Cvijićevoj ulici, u zgradi sa dva lifta. Kompletno je renoviran, nove instalacije, novi pvc prozori, okrečen i brzo useljiv. Ima ulaz/predsoblje, kupatilo, open space dnevni boravak sa kuhinjom i velikim šankom, spavaću/radnu sobu i prelepu terasu. Ono što čini ovaj stan posebnim jeste fantastični pogled na grad, gde se vide Hram Svetog Save, kula Beograd, crkva Svetog Marka, zgrada Skupštine, pa sve do Pupinovog mosta. Stan je jugozapadno orijentisan, tako da je svaki zalazak sunca užitak za sebe. Zbog spratnosti je potpuno izolovan od buke i zagađenja. Zgrada je u trećoj parking zoni, ali se ispred nje nalazi veliki parking koji je namenjen stanarima i koji se ne naplaćuje.
Garsonjera prodaja Beograd Palilula Borča Ratnih vojnih invalida Prodajem Lux nameštenu garsonjeru u Borči III, novogradnja, zgrada je uvučena u odnosu na ulicu, ima svoj parking, u mirnom delu Borče, u blizini je: pošte, banki, vrtića, osnovne škole, gradskog prevoza, raznih marketa, pijace, kafića. Vlasnik, zgrada u procesu legalizacije.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Namešten stan Jednoiposoban STOP AGENCIJAMA, DIREKTNA PRODAJA BEZ PROVIZIJE. OPREMLJEN STAN U POTPUNOSTI (od sudomašine do pegle). ODLIČNA OPCIJA ZA ONE KOJI ŽELE DA IZDAJU STAN. MOŽE DA SE NASTAVI RENTIRANJE. Stan na visokom prizemlju, bez terase. Alu stolarija, komarnici, postavljen je parket ali je preko njega stavljen laminat, što je dobra opcija ukoliko se stan izdaje. Kupac stana stiče pravo i korišćenja parking prostora (20ak mesta), po principu "ko prvi zauzme na dnevnom nivou", gde mogu da parkiraju samo stanari, jer je postavljena rampa (jedno pm po stanu). Grejanje na gas. Uknjižen.
Voždovac Voždovac lokacija Darvinova pošta - Kraljevačka Troiposoban prodaja Stan poseduje 3 sobe, dnevni boravak, veliku kuhinju hodnik i dva kupatila. Ugovorna površina stana je 65m2 + 20m2 galerija. Stan je na odličnoj lokaciji u mirnoj ulici, izuzetno komforan. Poseduje dve terase sa panoramskim pogledom.Trostrano je orijentisan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije.Stan poseduje galeriju od 20m2 na koju se ulazi sklopivim stepenicama.Zgrada je izuzetno održavana sa slobodnim parkingom ispred.Stan se prodaje sa kompletnom kuhinjom i belom tehnikom, svim ugradnim plakarima i nameštajem. Hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, dve terase su sve ono što ga čini savršenim za porodicu. Ispred zgrade se nalazi košarkaški teren, sprave za vežbanje kao i dva igrališta za decu. Zgrada je okružena zelenilom a pogled sa obe terase je neverovatan.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) BLOK 72 Dvosoban Mileve Marić Ajnštajn stan Lep funkcionalan stan na izuzetnoj lokaciji. Centralno grejanje -kalorimetri cena po utrošku, niska cena infostana tokom cele godine, prosek 1800 din. Stan poseduje podrumsku prostoriju. Na minus nivou postoje garažna mesta,mogućnost kupovine ili zakupa. U prizemlju zgrade se nalazi državni vrtić. Tri osnovne škole u neposrednoj blizini. Autobusko stajalište na 100m. Savsko šetalište na 1km. Brzi izlaz na autoput. Prodaje se potpuno opremljen, spreman odmah za život/izdavanje. Zgrada uvek u urednom stanju i jako lepo održavana. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 6/7 Mileve Marić Ajnštajn || dokumentacija : uknjizen
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Trosoban Kraljevačka Agencijski ID : 1729. Izvorno pravi trosoban stan sa dva mokra čvora, lokacijski na dobrom mestu (neposredna blizina škole, marketa, gradskog prevoza, fakulteta).Zgrada se nalazi u tihom i mirnom okruženju, ušuškana i oivičena velikim parkom koji je kompletno sređen u vidu novih klupa, dečjeg igrališta za fudbal i košarku, mini teretanom. U dobro održavanoj zgradi sa profesionalnim upravnikom ( urađena je sanacija kompletne ploče i krovne konstrukcije, zamenjena su ulazna vrata, u planu je i remont postojećeg lifta kao i krečenje zajedničkih prostorija i hodnika). Stan je odlične orjentacije, dvostran sa dosta svetlosti i prozračenosti. Papirološki je knjižno vlasništvo bez tereta i zabeležbi.Odlično, izvorno i očuvano stanje. Od prostorija stan ima ulazno predsoblje, wc, kupatilo, kuhinjsko trpezarijski prostor, dnevnu sobu i dve spavaće sobe.Stanu pripada podrumska ostava. U stanu bi mogle ostati stvari i nameštaj u dogovoru sa vlasnicima kao i dve ugrađene klime. Agencijska provizija iznosi 2%. U zgradi ima lift.
Jednosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Novi Beograd Blok 64 Gandijeva Izdaje se jednosoban, izuzetno kvalitetan, namešten stan u bloku 64, neposredno pored "Immo centra" nalazi se u zgradi sa urednim ulazom na visokom prizemlju, okrenut suprotno od ulice čime je potpuno zaštićen od gradske buke. Iz hodnika se ulazi u veliku sobu i u kupatilo. Soba je kvadratnog oblika, svetla, izuzetno prostorna, povezana sa kuhinjom što oovome stanu daje visok nivo funkcionalnosti. Stan je idealan za boravak samca ili dve osobe (bračni par, 2 studenta...). Ispred zgrade je slobodna zona parkiranja sa dosta parking mesta. U neposrednoj blizini se nalaze svi važni infrastrukturni objekti. Izdaje se minimum na godinu dana uz obavezan depozit. Prostorije: Predsoblje, kuhinja, soba, kupatilo. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Dvosoban U ponudu je nov, uknjižen stan, u zgradi "Verde" u Beogradu na vodi. Nalazi se na sedmom spratu i ima divan pogled na Beograd. Postavljena je ugradna kuhinja, plakari, kada i elementi u kupatilu. Stan je odmah useljiv. Garaža se nalazi na prvom nivou i prodaje se za 25.000evra. Prostorije: hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Novi Beograd Blok 30 (B92) Bulevar umetnosti Trosoban izdavanje Izuzetan trosoban stan, na odličnoj lokaciji. Stan kompletno opremljen. Mogućnost izdavanja bez jedne spavaće sobe uz mogućnost korekcije cene. Zakup na minimum 12 meseci uz obavezan depozit. Blizina prevoza, tržnog centra, dunavskog šetališta i dr. Istočno - orjentisan stan. Prostorije: Predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, 2 spavaće sobe, kupatilo, toalet, lođa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Palilula Borča Borča I Dvoiposoban Hopovska stan Odličan, funkcionalan, porodičan stan na lepoj i mirnoj lokaciji u Borči. Odvojen dnevni deo boravka od spavaćeg dela, trostrano orjentisan i izuzetno svetao. Pre 12 godina promenjena stolarija, hoblovan parket. Kupatilo i toalet treba renovirati. Infrastruktura je takođe odlična, u blizini je škola, odbanište, dom zdravlja, pijaca i tržni centar- Shopi centar i Lidl. Prazan i useljiv odmah. Prostorije: Predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, dečija soba, kupatilo, gostinski toalet, ostava. Agencijska provizija 2%.
prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Novi Beograd Blok 11c (Stari Merkator) Trosoban Otona Župančiča Izuzetno funkcionalan izvorno 2.0-soban stan, veoma uspešno adaptiran u 3.0-soban. Uknjižene površine 58kvm, stvarne površine sa površinom lođe i terase 67kvm. Odlična lokacija objekta, blizina prevoza, škole, obdaništa, Tc-a i dr. Orijentacija stana istok-jug. Stan sunčan i svetao. Prostorije: predsoblje, kupatilo, dnevni boravak sa kuhinjom, dve spavaće sobe, garderoba, lođa, terasa. Agencijska provizija 2%.
Petosoban prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino brdo Tomazeova Komforan, 5.0-soban duplex od 164kvm, sa tri kupatila. lođom i dve terase na prvom i drugom spratu. Renoviran u kvalitetnom objektu, na Lekinom brdu. U mirnoj zoni porodične gradnje, u neposrednoj blizini svih bitnih trgovinskih, obrazovnih i sportskih sadržaja. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Prostorije: predsoblje, trpezarija sa kuhinjom, četiri spavaće sobe, tri kupatila, vešernica. Agencijska provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane