Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Autokomanda Ustanička

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Gandijeva Dvoiposoban Gandijeva, 2/14, lift, lođa, lep, svetao, 2.5, odličnog rasporeda, može se lako adaptirati u 3,5, sastoji se od hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom trpezarijom i lođom, odvojenog spavaćeg bloka sa 2 sobe i kupatilom, delimično renoviran, nalazi se u održavanoj zgradi sa 3 lifta, na odličnoj lokaciji prekoputa Immocentra u blizini svega sto je neophodno za ugodan život, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na opregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Omladinskih brigada Dvosoban izdavanje Omladinskih brigada, 3/4, terasa, namešten, sa dosta zelenila i parking mesta, u neposrednoj blizini osnovne škole, marketa, važnih saobraćajnica i gradskog prevoza, uknjižen, plaćanje na mesečnom nivou, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Početak zakupa počinje od 15. aprila. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina poslovni prostor Jurija Gagarina, pr/-, samostalni prizemni objekat, sa dva mokra čvora, pogodan za različite delatnosti, ima dovoljno parking mesta u okolini, mogućnost korišćenja bašte od 50m2, na veoma prometnom mestu, izdaje se na duži period, depozit je obavezan u visini jedne mesecne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Četvorosoban Gandijeva U dobro održavanoj zgradi na luksuznoj lokaciji nalazi se ovaj renoviran stan. Nova elektro i vodovodna instalacija, Alu stolarija sa komarnicima i roletnama sa elektro podizačima. Na desetom spratu do koga vode tri lifta prolazite kroz protivprovalna vrata iza kojih se protežu dva hodnika. Spavaći blok se sastoji od tri spavaće sobe, svaka opremljena klima uređajem i garderoberom. Kupatilo sa ino keramikom i Grohe baterijama moderno je koncipirano. Open space dnevna soba sa kuhinjom Nolte i trpezarijom odlično je osvetljena zahvaljujući velikom panoramskom prozoru. U dnevnoj sobi je ugrađeno podno grejanje. Stan se prodaje kompletno opremljen Preporuka za višečlanu porodicu.Stan ima i pravo korišćenja podruma u suterenu objekta Stan je uknjižen na 81m2 mereno ima 85m2. Kupac plaća proviziju 2%
Jednoiposoban prodaja Beograd Zemun Altina Ugrinovački put 22. deo Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domačinstva u trajanju od 1 godine!!! 1.5, 40m2, EG, lift, IV/V, telefon, interfon. Jednoiposoban stan u zgradi novije gradnje sa liftom. Nalazi se u blizini svih sadržaja neophodnih za stanovanje. Prodaje se namešten. Agent Pavle 060/74 62 000 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Voždovac Stepa Stepanović Bulevar Peka Dapčevića Dvosoban Kumodraž, Bulevar Peka Dapčevića; 61m2 građevinske (55m2 korisne) površine, 2.0, VPR, cg, lift, klima, lođa, interfon, internet; Kompletno luksuzno renoviran dvosoban stan (lako adaptibilan u dvoiposoban) na visokom prizemlju (prava visina I sprata) uredne zgrade u Bulevaru Peka Dapčevića. Stan je prozračan i veoma svetao. Prodaje se kompletno namešten. Prostorije: -ulazni hodnik; -dnevna soba; -spavaća soba; -kuhinja sa trpezarijom; -kupatilo; -zastakljena lođa. Odlična mikrolokacija: blizina Farmaceutskog fakulteta, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza... Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Zvezdara Cvetkova pijaca Milana Rakića Garsonjera izdavanje Zvezdara, Cvetkova pijaca, Milana Rakića; 28m2+terasa, 0.5, I/5, eg, lift, klima, interfon, internet; Izdaje se polunameštena garsonjera novije gradnje na prvom spratu uredne zgrade u blizini Cvetkove pijace. U stanu se nalazi kuhinja bez bele tehnike, ugradni plakari i veš mašina, a opciono može biti i namešten. Izuzetno svetao i nalazi se u mirnom delu ulice. Sjajna mikrolokacija: blizina Cvetkove pijace, brojnih objekata za snabdevanje, linija javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Izdaje se na duži period (minimun godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Rakovica Vidikovac Jednosoban Vidikovački venac stan Vidikovac, Vidikovački venac; 37m2+5m2 lođa, 1.0, IV/12, cg, dva lifta, klima, interfon, internet, podrum; Prelep, luksuzno renoviran, jednosoban (lako adaptibilan u jednoiposoban) stan na IV spratu uredne zgrade na Vidikovačkom vencu. Istočno je orijentisan - svetao i sa prelepim pogledom na zelenilo. U odličnom je stanju i ne zahteva dodatna ulaganja. Prednost ovog stana čini veliki broj ugradnih plakara i prostora za odlaganje. Postoji mogućnost da sav nameštaj i bela tehnika budu predmet prodaje. Stan je renoviran materijalima vrhunskog kvaliteta: -Sigurnosna ulazna vrata - Bosal; -Vrhunska keramika i jedinstven, nordijski brodski pod; -Kompletno zamenjene strujne i vodovodne instalacije. Stan ima pripadajući podrum. Nezoniran parking u neposrednoj blizini zgrade. Odlična mikrolokacija: blizina Vidikovačke pijace, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza, kao i stanice Beovoza. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737 Uverenje broj: 3314 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja Vračar Hram Dvosoban Nebojšina Lux stan na vracaru u kardjordjevom parku. Stan renoviran lux 2022 god. Centralno grejanje u stanu sa podnim grejanjem u kupatilu. Samo ozbiljni kupci Vlasnik
Trosoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst Grcica Milenka Vracar 3,0, odlican stan na crvenom krstu u zgradi kvalitetne gradnje. Dvostrano orijentisan, suncan i ne zaklanjaju mu pogled druge zgrade. U izvornom stanju, lako adaptibilan. Zgrada je uredna ima 3 lifta i dva ulaza. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju, a od prostorija ima hodnik, veliki dnevni boravak, zasebnu trepezariju, kuhinju, ostavu, zastakljenu lodju i drugi hodnik koji vodi u spavaci deo koji cine dve sobe i kupatilo. Oko zgrade postoji veliki parking. U okolini se nalazi veliki broj prodavnica, trzni centar, skole, vrtici, dom zdravlja posta, banke, kao i Kalenic pijaca, sc Vracar, pozorista i hram Sv. Save. Odlican prevoz za sve delove Beograda. Stan je uknjizen 1/1 Za vise informacija pozovite vlasnik 0645355701
Beograd prodaja Vračar Cvetni trg Svetozara Markovića Dvosoban Prodaja stana u ulici Svetozara Markovica na Cvetnom trgu. Stan je dvosoban - 2.0, ukupne povrsine cca 53,3 m2, na 5/7 spratu, dvorisno orijentisan, sa pogledom na Beogradjanku i Beograd na vodi. Zgrada poseduje novi lift, a stanu pripada i podrum (koji ne ulazi u kvadraturu stana) sa mogucnoscu koriscenja dvorisnog parkinga. Sastoji se od predsoblja (cca 2,34m2), kuhinje sa trpezarijom (cca 10,62m2), dnevne sobe (cca 19,08m2) iz koje se izlazi na terasu (cca 3,15m2), hodnika (cca 1,518m2) iz kojeg se ulazi u spavacu sobu (cca 13,2 m2) i kupatilo (cca 3,4m2). Stan je u izvornom stanju, pogodan za adaptaciju, odlicno pozicioniran sa odlicnim rasporedom prostorija u stanu. Stan je uknjizen. Direktna prodaja od vlasnika bez posrednika.
Voždovac Stepa Stepanović Generala Vladimira Kondića Dvosoban prodaja Odlican 2.0 stan, adaptibilan u 2.5, na trecem spratu, izuzetno svetao, sa dobrim rasporedom prostorija, u kvalitetnoj zgradi sa sirokim ulazom, prostranim hodnicima, liftom i garazom samo za stanare zgrade. Stan se sastoji od hodnika, prostrane dnevne sobe, spavace sobe, trpezarije, kuhinje, ostave, kupatila i terase. Dnevna soba je povezana sa trezarijom sa jedne strane, a sa druge strane se iz dnevne sobe izlazi na terasu. Kuhinja je izuzetno funkcionalna i povezana je sa trpezarijom sa jedne strane, a sa druge strane ostavom (spajz). Kupatilo je opremljeno novom sanitarijom, moderni ugradnim elementima, savremenim bojlerom i susacem. Garazno mesto 13m2 je uracunato u cenu i nalazi se u sastavu zgrade i do istog se dolazi liftom iz stana, a sa spoljne strane su postavljena rolo vrata tako da garazu mogu koristiti iskljucivo stanari zgrade. Stan ima i pripadajuci podrum. Centralno grejanje sa kalorimetrom (placanje po utrosku). Odličan stan bez ikakvih ulaganja. Zgrada je održavana, okružena parkovima i zelenilom, a u blizini se nalaze marketi, osnovna škola i vrtići. Uknjizen, vlasnik 1/1, bez skrivenih mana i za svaku preporuku!!!
Voždovac Voždovac lokacija Lekino brdo Jednoiposoban Lekino brdo stan Renoviran, udoban stan, opremljen novim nameštajem, aparatima i rasvetom, bez ulaganja. Nalazi se na visokom prizemlju, ispod stana je još jedna etaža (suterenski stanovi). Grejanje: nova inverter klima i norveški radijatori. Mesečni troškovi su vrlo mali. Pogodan kako za život, tako i kao investicija za izdavanje. Dobro pozicioniran. Prodaje se kompletno namešten. Uknjižen 1/1
prodaja Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Grčko-kiparski tržni centar Bulevar Arsenija Čarnojevića Lokal je u funkciji na veoma prometnom mestu. Lokal ima veliki izlog, poseduje mokri čvor. U neposrednoj blizini parkinga. Dobar za kancelariju ili neku vrstu maloprodaje. Dimenzije 5x2.
Četvorosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Kapetana Miloša Žunjića Odlican porodican stan sa prelepom i prostranom terasom, povrsine 37m2, koja nije usla u kvadraturu stana. Stan poseduje idealnu vanstandardnu visinu plafona od 2.7m, savrsen je za porodice sa decom, kao i za rentiranje. Poseduje svoje parking mesto ispred same zgrade, koje je uracunato u ukupnu cenu stana. Visina visokog prizemlja iznosi 3m. Stan se sastoji od: Hodnika Kupatila Predsoblja Tri (3) spavace sobe Prostranog dnevnog boravka (31m2) Kuhinje Velike i prelepe terase (37m2) Stan se nalazi u izuzetno mirnom i uredjenom delu Mirijeva, sa kompletnom obrazovnom, komercijalnom i usluznom infrastrukturom. U krugu od 100m nalaze se vrtic, skola, igraliste, dva decija parkica, teretana, dom za stara lica i radnja velikog trgovinskog lanca. Na samo 200m nalazi se okretnica autobuskih linija 27, 74, 20 kao i stanica linije 79, frizerski salon, apoteka i pekara. Stan je uknjizen, i prodaje ga vlasnik direktno.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Gvozdenog puka Jednoiposoban Prodajem 1.5 stan. Dobra lokacija blizina prevoza, vrtića, škole, pijace i doma zdravlja. Zgrada iz 2017 sa liftom i parkingom.
Vračar Čubura Šumatovačka Jednosoban izdavanje kontakt tel. Vera 064/1244-691
Zvezdara Denkova bašta Dvosoban Mis Irbijeve stan Dvosoban stan u izvornom stanju, blizu Beo šoping centra. Kontakt Miroslav 063 235 404
prodaja Stari Grad Skadarlija Dvosoban Skadarska Dvosoban stan kod restorana Šešir moj. Izvorno stanje, potrebno renoviranje. Kontakt: Nikola 063/ 88 93 759
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Lepo orjentisan stan pogled na zelenilo. Na visokom I spratu, za zamenu je samo stolarija. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje, trpezarije, velikog dnevnog boravka, dve spavace sobe i prelepe terase (lodje) koja gleda u park i zelenilo i pripadajuci podrum. Stan ima centralno grejanje i toplu vodu. Blizina gradskog prevoza na 3min peske, autobusi br.25, 26, 18, 50. Pijaca, vrtici skole, prodavnice su u najblizoj okolini. Stan je uknjizen i prodaje vlasnik bez provizije
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane