Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) BLOK 64 Gandijeva

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Palilula Hadžipopovac Nikodima Milasa Dvosoban Hadzipopovac, Nikodima Milasa, 2.0, 51 m2, bez terase (po merenju stan ima 56 m2), IX od XII spratova, cg, 2 lifta, interfon, klima, odmah useljiv, izvorno stanje, namesten, uknjizen. Na odlicnoj lokaciji nalazi se ovaj kompletno opremnljen i svetao dvosoban stan sa odlicnim rasporedom. Iz ulaznog hodnika se ulazi u prostranu dnevnu sobu, toalet sa kadom i kuhinjsko-trpezarijski deo, a iz trpezarije se ulazi u komfornu spavacu sobu. Stan je dvostrano orijentisan, s tim da dnevna i spavaca soba gledaju na dvoriste zgrade, a kuhinja na Ruzvaltovu ulicu. U blizini je osnovnih i srednjih skola, marketa, TC Zira, kafica, odlicnih restorana, prevoza gradskog saobracaja. Cena 450 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 50 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise. prostorije Raicevic nekretnine 060/3056054 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) BLOK 45(TC ENJUB) Jurija Gagarina Trosoban prodaja SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Novi Beograd, Blok 45, Jurija Gagarina, 3.0, 58 m2 sa terasom, X od XIV spratova, cg, 2 nova lifta, interfon, video nadzor, ktv, internet, klima, useljiv po dogovoru, renoviran, uknjizen na 58 m2 gradjevinske, odnosno na 53 m2 korisne povrsine, starogradnja. Atraktivan trosoban stan, kompletno renoviran i luksuzno opremljen dizajnerskim namestajem koji je radjen po meri, ostaje u stanu i ulazi u cenu. Stan je uknjizen na 53 m2 korisne, odnosno na 58 m2 gradjevinske povrsine. Raspored prostorija je funkcionalan i jednostavan. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije: dnevna soba sa trpezarijskim delom, kuhinja pravljena po meri sa kvalitetnom ugradnom tehnikom, dve spavace sobe, kupatilo i prostrana terasa. Stan ima vrhunski parket, stolariju, keramiku i rasvetu. Sve sobe i hodnik imaju plakare, ogledala, komode i police po meri. Svaki delic stana je savrseno iskoriscen. Zgrada je dobro pozicionirana, na ulazu u blok 45. Okruzena je zelenilom i parkingom. Odlicno se odrzava, ima dva nova lifta i izuzetno lepo renoviran ulaz. U okruzenju je sva potrebna infrastruktura: osnovna skola, vrtici, pijaca, Dom zdravlja, trzni centri, mnostvo komercijalno-usluznih sadrzaja, sportski tereni, Savsko setaliste. Ova lokacija omogucava pojedincu i porodici lako i brzo funkcionisanje i udoban zivot. Stan ima urednu dokumentaciju, uknjizen je 1/1, bez tereta. Cena 199 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 063/393491 || dokumentacija : uknjizen
Voždovac Voždovac lokacija VOZDOVAC Trosoban Kralja Vladimira stan Vozdovac, Kralja Vladimira, 3.0, 65 m2 sa terasom, PR i I od I sprata, dupleks, eg, telefon, bez lifta, interfon, ktv, internet, useljiv pocetkom marta, depozit obavezan, uknjizen na 65 m2, opremljen, novogradnja iz 2009. godine. Funkcionalan stan na atraktivnoj lokaciji. Zaseban objekat na zajednickom placu. Zaseban deo dvorista, poseban prolaz. Suncan, povucen od ulice. Troskovi svakog meseca 100 evra u koji su uracunati infostan, struja, voda, kablovska i internet. Prostorije: PR: hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i gostinjski toalet. I nivo: hodnik, 2 spavace sobe (obe sa izlaskom na terasu), kupatilo i terasa. U blizini ulice Vojvode Stepe, mnogih fakulteta, skole, vrtica, crkve, Autokomande, auto-puta, mnogih komercijalnih, trgovackih i usluznih delatnosti. Cena 500 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 50 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise. prostorije Raicevic nekretnine 064/1959991 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
prodaja Savski venac Zeleni venac Dvosoban Kraljice Natalije 23 m2 u prizemlju, u dvorišnom delu zgrade, sa mogucnoscu koriscenja bašte velicine 20 m2. Stan je vrlo osvetljen i nalazi se u mirnom delu zgrade, zasticen od buke. Sastoji se iz dve sobe i jednog toaleta. Zgrada sagrađena 1930 god. Kompletno renoviran stan. Promenjeno: struja , vodovod i kanalizacija, sanitarije ,keramičke pločice u toaletu i po podovima stana. Promenjena je stolarija i ulazna vrata. Uradjena hidro i termo izolacija. Uradjeni svu svi molerski radovi. Uradjena nova fasada i renovirano dvorište ispred stana. Fotografije će biti postavljene naknadno jer je stan pri kraju renoviranja.
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Ova nekretnina se nalazi u luksuznom kompleksu Beograd na vodi u zgradi Verde. Stan je komplet sređen i opremljen, odmah useljiv. Od prostorija poseduje: prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom ,spavaća soba,kupatilo i terasa (plus ostava za mašine i kućne aparate). Sve prostorije imaju predivan pogled na reku. Izuzetno dnevno osvetljen. Uz stan se može kupiti i garažno mesto po ceni od 25000e.
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Dvosoban Extra lux komforan i odmah useljiv dvosoban stan na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu na vodi, u zgradi Aria. Stan je po strukturi dvosoban i sastoji se od : jedne velike spavace sobe sa garderoberom , vesernice, kupatila , predsoblja sa ugradjenim garderoberom , kuhinje sa trpezarijom ,dnevne sobe sa izlaskom na terasu. Stan je veoma svetao, istocno orijentisan. Aluminijumska stolarija, hrastov siroki parket , italijanska keramika i sanitarije , klima uredjaji u svakoj sobi , ugradjena kuhinja bez uredjaja , centralno grejanje sa kalorimetrima, laufen sanitarije, fizicko obezbedjenje u zgradi , video nadzor . Sa garaznim mestom. Bez agencijske provizije za kupca!
Vračar Vračar lokacija Bulevar kralja Aleksandra Trosoban prodaja Projekat Landmark Residence – direktno od investitora. Landmark Residence je stambeno-poslovni kompleks koji se gradi na prestižnoj lokaciji u centru Beograda u ulici Bulevar Kralja Aleksandra 142, na mestu bivšeg Depo-a, opština Vračar. Projekat je radjen po uzoru na naš prvi projekat Kneza Milosa Residence (na mestu bivše američke ambasade). Objekat se sastoji od tri lamele, koje u konstruktivnom smislu u nadzemnom delu čine tri celine, spratnosti od P+4+2Ps do P+8+Ps u zavisnosti od položaja na parceli, uključujući unutrašnje dvorište sa uredjenim platoima i zelenim površinama koje mogu koristiti svi stanari. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe, širine po 5.5m, nagiba do 15%. Planirani završetak gradnje: oktobar 2024.godine. Pozovite nas i zakažite sastanak. Kneza Miloša 54, 11000 Beograd
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Novi Beograd Blok 63 Jednoiposoban Gandijeva stan Lep, namešten, jednoiposoban stan, izdaje se na duži vremenski period. Infostan 6.000 dinara, struja po potrošnji, kablovska i internet narednih godinu dana besplatni. Nalazi se na odličnoj lokaciji između Immo centra i Lidla. Depozit obavezan. Prostorije: hodnik, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo+toalet. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
prodaja Palilula Palilula lokacija Cvijićeva Jednosoban Cvijićeva Klasičan jednosoban stan koji može lako da se adaptira u 1.5, u blizini prevoza, škole, marketa. Uknjižen na 47 kvm. Preporuka! Prostorije: Predsoblje, kuhinja i trpezarija, soba, kupatilo, ostava, lođa. Agencijska provizija 2%.
Četvorosoban prodaja Beograd Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Novi Beograd Blok 11 (Hotel Jugoslavija) Aleksinačkih rudara Prelep četvorosoban, lux sređen, kompletno renoviran stan na najboljoj lokaciji na Novom Beogradu, preko puta hotela Jugoslavije. Izuzetno funkcionalan, sa prelepom terasom i još lepšim pogledom. Iznad stana postoji mogućnost adaptacije dodatnih 30 m2. U okolini zgrade nalaze se svi sadržaji neophodni za miran i porodičan život, škola, vrtić, pijaca, marketi, pošta, igrališta za decu, veliki parking. Izuzetno dobra povezanost sa gradom zbog velikog broja gradskih linija (stanica u neposrednoj blizini zgrade). Zemunski kej je na pet minuta pešice. Prostorije: Predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, 3 spavaće sobe, kupatilo, wc, terasa. Agencijska provizija 2%.
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Novi Beograd Blok 64 Gandijeva Prelep, uknjižen lokal u Gandijevoj ulici na lepoj lokaciji.Lokal je pozicioniran ka glavnoj ulici u sklopu mini centra gde se nalaze prodavnice, pekara, apoteka, neposrednoj blizini autobuskog stajališta, Lidla. Lokal je pogodan za razne ugostiteljske kao i trgovinske usluge, ( kafiće, poslasticarnice, kafeterije,reatorane, butike i prodavnice). Veoma lepog enterijera odaje toplinu ambijenta. Za svaku preporuku. Prostorije: Poslovni prostor (celina), 2 mokra čvora, bašta ( ispred lokala). Agencijska provizija 2%.
Vračar Kalenić Kalenić pijaca Požarevačka Petosoban prodaja U centru Vračara ponuda koja se retko pojavi na tržištu , a na 100 m od Kalenića. Stan je trostrano orjentisan sa tri terase i prelepim pogledom. Visina galerije je 6 m sa puno prozora i svetlosti. Stan se prodaje sa garažom. Prostorije: Donji nivo: Predsoblje, dnevni boravak, 2 sobe, 2 terase, kupatilo, wc. Gornji nivo: 3 spavaće sobe, 1 kupatilo, galerija, terasa. Agencijska provizija 2%.
Stari Grad Centar i Terazije Terazije Dvosoban Nušićeva stan 2.0, 58m2, 5/5, lift, CG, interfon, internet, klima, ktv, parking Nušićeva ulica je smeštena u srcu grada i opštine Stari grad, nadomak Trga Nikole Pašića, Terazija i Trga republike. Ova lokacija ima sve prednosti epicentralne pozicije, uključujući i kompletnu razvijenu infrastrukturu i odličnu vezu sa svim delovima grada. Nepokretnost se nalazi u lepšem i mirnijem, pešačkom delu ulice koji se proteže između ulica Dečanske i trga Terazije. U prilici smo da Vam ponudimo vrlo komforan dvosoban stan na poslednjem spratu petospratnice sa liftom, kvalitetno zidne 30ih godina prošlog veka. Zgrada je odlično održavana i u odličnom je stanju spolja i iznutra. Ulaz zgrade i sprat ispred stana su renovirani. Prostorije u stanu su komotne, funkcionalno raspoređene i svaka ima prozor. Dvostrano je orijentisan i vrlo svetao. Iako je lociran u najstrožem centru grada, zaklonjen je od buke pa je mir zagarantovan. Trenutno funkcioniše kao dvosoban, ali se lako može vratiti u trosoban. Iznad stana je tavan, pa se pruža mogućnost adaptiranja tog dela u galeriju. Kompletno je renoviran i prodaje se namešten i opremljen, pa nikakva ulaganja nisu potrebna. Vrlo uspešno se izdaje na dnevnom nivou. Grejanje je centralno. Ogromna pogodnost je parking mesto u Čumićevom sokačetu koje je na raspolaganju vlasniku stana. Od prostorija: hodnik, spavaća soba, dnevna soba, kupatilo i kuhinja. Stan je uknjižen na 58m2. Po rečnima vlasnika merena površine je 62m2. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4774 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
prodaja Barajevo - Lipovica Šestosoban Kuća u Američkom stilu 230m2 na parceli od 44ara, prizemna, open space, dnevna soba, trpezarija i kuhinja, povezane sa staklenom bastom. Funkcionalan raspored, 3 apartmana, sauna, vinski podrum, podno grejanje u celoj kući na struju (kuća poseduje mernu grupu), gas je stigao do kuće tako da postoji mogućnost priključka. U zadnjem delu dvorišta se nalazi bazen i objekat sa letnjom kuhinjom, terasom, toaletom i kupatilom. Kuća ima stakleni zid odakle se pruža lep pogled na bazen i dvorište. Izuzetan prostor lepo uređen na odličnoj lokaciji okruženo zelenilom, uknjiženo, odmah useljivo, za svaku preporuku..... Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "SM nekretnine" Beograd.Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Internet, Kablovska, Klima, Vila Može na kredit Odmah useljiv Ostava Gradska kanalizacija Bazen
prodaja Beograd Zemun Ugrinovci 133 ara, Zemun, Ugrinovci, voda, struja. Plac u industrijskoj zoni u blizini Zagrebačkog auto ka Batajnici. Na placu postoji voda i struja, visoki i niski napon, asfalt, šleperski prilaz. Front do puta oko 50 metara. Uknjižen. Provizija 2%. 65/683-00-00 R-ID: #2158
Beograd izdavanje Savski venac Dedinje Miloja Đaka Dvosoban 2.0,Dedinje, Miloja Đaka, 65m2, VPR/2, CG, terasa, parking, renoviran. Lep, prostran, dvosoban stan u mirnom kraju sa zastakljenom terasom. Izdaje se namešten sa svojim parkingom ispred zgrade. Uknjižen. Provizija 50%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2159TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi,
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Bežanijska Kosa Partizanske avijacije Četvorosoban prodaja 4.0, Bežanijska kosa, Partizanske avijacije, 250m2, prizemlje, plac 3 ara Prodaje se kuća na Bežanijskoj kosi od 250m2. Sastoji se od 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, kuhinje sa trpezarijom i prizemnom terasom od 50m2 kao i polusuturena od 100m2. Plac ima 3 ara. Postoji mogućnost proširenja kuće za 100m2. U izvornom stanju, uknjižena za stambeni prostor. Uknjižena. Provizija 2%. 066/855-88-89 R-ID: #2160 Izvorno stanje.
Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Dvoiposoban Braće Jerković stan Voždovac - Braće Jerković 2.5, 77m2 (terasa 8m2), 1/4, CG, video nadzor, klima, interfon, podrum. Veoma svetao funkcionalan dvoiposoban stan, dvostrano orijentisan (jugoistok-jugozapad). Ulaz u stan je veoma očuvan, stan ne iziskuje velika ulaganja. Zgrada je sa svih strana okružena zelenilom. Odlična pozicija same zgrade jer se nalazi u centralnom delu naselja, i ni jedna ulica ulica oko zgrade nije prometna. Sa terase se pruža pogled na park. Poseduje dosta parking mesta u naselju. Stan takođe ima toplu vodu pored centralnog grejanja. Ispred zgrade je dečije igralište. Neposredna blizina više linija gradskog prevoza, dve osnovne škole, vrtića (u izgradnji), prodavnica, Sastoji se od dnevne sobe, dve spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, terase. Kupatilo je renovirano, izmenjene su vodovodne instalacije. Uknjižen na 69m2. Brzo useljiv. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2465 Video nadzor, Interfon, Klima, Izvorno stanje.
prodaja Zvezdara - Bulevar kralja Aleksandra Dvosoban Bulevar kralja Aleksandra Zvezdara - Bulevar kralja Aleksandra 2.0, 50m2, 3/7, TA/CG, lift, garaža, interfon. Klasičan dvosoban stan, jugozapadno orijentisan. Zgrada se nalazi nedaleko od okretnice tramvaja 6, 7, 14. Gradnja iz 2006. godine, crvena fasadna cigla. Postoji mogućnost kupovine garaže po ceni od 22.000e. Prodaja stana nije uslovljena prodajom garaže. Prostorije: veliki dnevni boravak sa izlazom na terasu, odvojena kuhinja koja je povezana sa dnevnim boravkom kroz otvor, velika spavaća soba, kupatilo sa mestom za veš mašinu i hodnik. Uknjižen. Agent: Danko Komljen 060/566-11-11 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2466 Interfon,
Trosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 62 Dušana Vukasvića Izdaje se kompletno namešten stan na drugom spratu na Novom Beogradu, Blok 62. Stan se sastoji od dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, 2 kupatila i 2 terase. U ovu cenu uracunato je i koriscenje garaze koja se nalazi u zgradi. Stan je moderno opremljen i odmah useljiv. Celokupnu ponudu možete pogledati na našem sajtu: https://www.vizijanekretnine.com/ i ispratiti najbolje ponude na našoj: Facebook stranici - Vizija nekretnine ( https://www.facebook.com/profile.php?id=100070593150624 ) Instragram stranici - vizijanekretnine ( https://instagram.com/vizijanekretnine?igshid=YmMyMTA2M2Y= ) Agencijska provizija 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane