Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Stari Grad Kalemegdan Gospodar Jovanova

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Bogoslovija Milice Janković Dvoiposoban Useljiv stan na odličnoj lokaciji sa obezbeđenim parkingom za stanare zgrade. Odlična saobraćajna povezanost sa svim delovima grada, blizina marketa, vrtića i osnovne škole. Dvostrano je orijentisan, svetao,sa pogledom na Dunav. Sastoji se od velike dnevne sobe, dve manje spavaće, kupatila, kuhinje sa trpezarijom koja izlazi na veliku lođu. Stan je održavan, delimično renoviran. Grejanje je ekonomično, na mermerne ploče i jednu TA peć. Ugradni plakari i kuhinja ostaju u stanu. Uknjižen je na 48m2, realna kvadratura 63m2 od čega je 58m2 grejne površine. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Rakovica Košutnjak Matije Gupca Dvoiposoban prodaja Izuzetana lokacija. Jako lep dvoiposoban stan u kvalitetnoj novijoj zgradi useljenoj pre par godina. Stan se sastoji od dnevno trpezarijskog dela, odvojene kuhine, dve spavaće sobe I kupatila. Dvostrano orijentisan, poseduje alarm I video nadzor. Prodaje se polunamesten, ostaje kuhinja sa ugradnim elementima, plakari, police. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura. Novi naziv ulice glasi: Jelke Bojkić Makavejev. Agencijska provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Voždovac Braće Jerković I II Jednosoban stan Stan se nalazi u novoizgrađenom naselju Vojvode Vlahovića u ulici Mate Miloševića Stan je izvorno jednosoban. Ima odvojenu spavaću sobu i kuhinju sa dnevnim boravkom. Grejanje je na gas koje se plaća cele godine. Prodaje se kompletno namešten. Kroz naselje saobraćaja linija 26l koja vozi do okretnice 26 i okretnice 18 I 29. Stan je uknjižen i odmah useljiv. Gradnja Vukša Inžinjering. Agencijska provizija 2% Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
prodaja Barajevo Barajevo okolina Ibarski put Na odličnoj lokaciji, u samom centru Meljaka, na placu od 27 ari, sa voćnjakom i velikim dvorištem, prodaje se kuća sa svim pomoćnim zgradama potrebnim za jedno domaćinstvo. Sastoji se od prizemlja ( prostrani dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, garaža) i sprata ( 3. spavaće sobe), sa dva kupatila,tri terase, garažom i mogućnošću adaptacije i proširenja. Kuća je u izvornom stanju. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 AG07 .
Dvoiposoban prodaja Beograd Zemun Retenzija Zemun Prve pruge Prve pruge, 2/7, lift, lođa, svetao, lep, renoviran, dvostrano orijentisan, istok zapad, izvorno dvosoban adaptiran u dvoiposoban, na odličnoj lokaciji, blizu Dunava, useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Lošinjska Donja Dvosoban Lošinjska Donja, pr/3, visina I sprata, 42m2+ terasa 20m2 koja je takođe uknjižena, lux novogradnja, na odličnoj lokaciji, 200m od Bulevara kralja Aleksandra (okretnice tramvaja), komforan stan, dvostrano orijentisan, veoma svetao, podno grejanje, zbog nivelacije terena deo stana je visoko prizemlje, a deo visina prvog sprata, mogućnost kupovine parking mesta, odmah useljiv, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Centar i Terazije Nušićeva izdavanje Nušićeva, 1/4, terasa, na odličnoj lokaciji, u centru grada, pogodan za mnoge delatnosti, sa ukupno šest prostorija (parket, grejanje na struju), čajnom kuhijom i tri mokra čvora, oglasna cena je za plaćanje unapred 18 meseci - 1300 Eur, plaćanje za 12 meseci cena je 1500 Eur, za 6 meseci unapred 1800 Eur, na mesečnom nivou cena je 2000 Eur i obavezan depozit dve mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Dušanovac Trosoban Vojislava Nanovića stan Vojislava Nanovića, pr/6, lift, terasa od 83m2, prelep, lux opremljen stan, u novom kompleksu ''Merin Hill'', okružen zelenilom, parkom za decu, prodavnicama, salonima lepote, fizičkim obezbeđenjem 24h/7. Sastoji se od dve spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, hodnika, dva mokra čvora sa podnim grejanjem, poseduje ugradne garderobere, centralno grejanje po utrošku, stolarija aluminijum-drvo, električni podizači roletni, komarnici na svim staklima, inverter klima uređaji, prodaje se komplatno namešten, mogućnost zakupa parking mesta na mesečnom ili godišnjem nivou, za preporuku. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Jednoiposoban Gospodar Jovanova Prodajem stan u strogom centru grada, ima 40m2 + 17m2 terasu, uknjizeno 28m2. Samo za kes kupce. Od prostorija ima dnevnu sobu, spavacu sobu, kuhinju, kupatilo i terasu. Mesecne rezije su veoma niske.
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Sajam Bulevar vojvode Mišića Sajam, dvosoban stan, 73 m2, III/7, dvostran, uknjižen, CG, lift, lodja, useljiv, izvorno stanje (za renoviranje), vlasnik, 165.000 Eu
Beograd prodaja Voždovac Dušanovac Tetovska Dvoiposoban Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u Tetovskoj ulici broj 22, odličnog kvaliteta. Stan je u 100% vlastništvu firme i kao takav se prodaje. Stan je funkcionalnog rasporeda 2.5 ukupne površine 49m2. Od prostorija ima kombinovan dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom na koji se nastavlja terasa, spavaću sobu sa lodjom, kupatilo i predsoblje (hodnik). Zgrada je u procesu izgradnje, završeni su svi grubi gradjevinski radovi, rok za završetak svih radova je 31.08.2023 godine. U blizini stana se nalazi veći broj osnovnih i srednjih škola i fakulteta.
Zvezdara Konjarnik Mihaila Todorovića Trosoban prodaja Objekat je u zavrsnoj fazi. Ocekivano useljenje Februar/Mart. U stanu su ostali zavrsni detalji. Zgrada se nalazi na Konjarniku na fantastičnoj lokaciji. U blizini Auto Puta u neposrednoj blizini okretnice autobusa 17, 31 i trole 19, kao i stanice autobusa 50, nadomak dečijih igrališta, nekoliko vrtića, tri Osnovne škole, TC Konjarnik, pijace, banke i pošte. Od okretnice tramvaja na Ustaničkoj Vas deli jedna autobuska stanica, kao i do TC Aviv, par stanica odatle je Lidl, Vero kao i TC BEO shop. U blizini svega a opet izdvojeni ste od svakodnevne buke. Centralno grejanje, placanje po utrosku., Lamelni parket / tarket, Kvalitetna PVC stolarija sa Elektro roletnama, Italijanska keramika, LUX ulazna i Sobna vrata, Klima uredjaj. VEOMA kvalitetna gradnja i vrhunska izolacija cele zgrade. Objekat poseduje sve dozvole i ima mogucnost kupovine na kredit. Stan se sastoji od Predsoblja, Dve spavaće sobe, Kuhinje, 2 kupatila, Trpezarija, Dnevna soba, Terasa + 4m2 Ostava. Vredi pogledati !!!
Zvezdara Konjarnik Jednosoban Dr Zore Ilić Obradović stan Uknjizen stan na Konjarniku, u ulici Dr.Zore Ilic Obradovic. Prva zgrada u ulici, izlazi na ulicu Vojslava Ilica. Stan je u izvornom stanju. Odlicna lokacija - odmah do izlaza na autoput. U blizini market Lidl i Beo soping centar. 3 SPRAT, pogled ka autoputu. 50m - autobuska stanica.
prodaja Voždovac Braće Jerković I II BRACE JERKOVIC Dvosoban Braće Jerković Stan se nalazi u ulici Braće Jerkovića, svi potrebni sadržaji u blizini kao i TC Stadion. Na 3/3, iznad je tavanski prostor od 20m2, koji pripada samo ovom stanu. Renoviran, fukcionalan stan. Prodaje se namešten. Od prostorija poseduje: ulazni hodnik, kupatilo, spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom i terasu. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 3/3 Braće Jerković || dokumentacija : uknjizen
Jednoiposoban prodaja Beograd Voždovac Medaković 2 Radovana Simića Cige Lep jednoiposoban stan, kupujete direktno od vlasnika, uknjižen, održavan stan i zgrada, u mirnom kraju okruženom zelenilom, u blizini parking, škola, vrtić, gradski prevoz, veliki marketi za snabdevanje i tržni centar. Stan ima veliku dnevnu sobu sa trpezarijom, manju spavaću sobu (ili može biti radna, dečja po potrebi) , kuhinju i kupatilo, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, sigurnosna ulazna vrata. Poseduje dve podrumske prostorije. Za sada nismo zainteresovani za saradnju sa agencijama,.
Beograd prodaja Palilula Karaburma Srnetička 25 Garsonjera Prodajem potpuno nameštenu garsonjeru (kao na fotografijama). Nameštaj je rađen po meri. U stanu je urađena dupla izolacija, pvc stolarija, stan je suv i topao. Odmah je useljiv, bez dodatnih ulaganja. Odlična lokacija- 90m od autobuske stanice ( linije 16, 25, 23), 50m od Doma zdravlja, 50m od Maxija i pošte, 300 metara od TC BIG i autobuskih linija 25P, 32, 32E, 35. Na 150 metara se nalaze Lily i DM i nekoliko banaka. Vlasnik 1/1, stan je u procesu legalizacije. Stan gleda na zelenilo i vrlo je mirno. Jako niske režije tokom cele godine (35€). Izgrađeno 2010. godine. Oglašivač direktno vlasnik. Za više informacija zvati na kontakt telefon 060/1919-191 Prikaz mape
Savski venac Senjak Čolak-Antina Petosoban prodaja Pola kuće po vertikali, upisano 245m2 (309m2), vlasništvo 1/1. Plac 300m2. Kuća je prazna, ranije renovirana, grejanje etažno na gas. U visokom suterenu su garaža, podrum, kotlarnica i garsonjera. Na visokom prizemlju su dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, WC, spavaća soba sa radnom sobom i kupatilom. Novo hrastovo stepenište za sprat. Na spratu: dve spavaće sobe i dva kupatila. Jedna spavaća soba ima zatvorenu terasu iz koje se izlazi na otvorenu terasu. Drugo novo hrastovo stepenište vodi za potkrovlje. Potkrovlje je sređeno i ima 30m2. Kuća je spremna za useljenje. Ulaz u dvorište ima veliku i malu kapiju. Poklon u prodaji su garaža, potkrovlje i garsonjera sa posebnim ulazom. Sve navedeno prodaje vlasnik. Nema provizije agencijske.Kontaktirati vlasnika.
Voždovac Voždovac lokacija Siva stena Trosoban Milovana Jankovića stan Trosoban stan 50m2 u suterenu zgrade Odmah useljiv Zgrada je uknjizena i useljena Podno grejanje Lift
prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Trosoban Podujevska Prodajem prelep i jako funkcionalan trosoban stan od 106.49m2 ispod Cvetkove pijaca na Zvezdari na 4 mnuta do stroggo centra Beograda. Strogi centar Beograda,kod Cvetkove pijace ispod bulevara Kralja Aleksandra,u modernoj,savremenoj i prelepoj zgradi u Podujevskoj broj 17-19, opštine Zvezdara.U sve više prestižnom delu grada na 4 minuta do centra Beograda u blizini,škola,fakulteta,doma zdravlja,prodavnica,pijaca,sportskog centra,bezane,Zvezdarske šume,kafića,restorana i dva nova tržna centra.Povezan sa svim delovima grada.Prodajem nov salonski,svetao i funkcionalan trosoban stan,koji sadrži prelepu kuhinji sa velikom terasom,dnevnim boravkom sa izlaskom na prelepu još jednu terasu i predivnim pogledom na ceo Beograd,što ovaj stan čini posebnim.Velikim toaletom sa staklenom tuš kabinom u koji možete smestiti jakuzi,saunu,vešeraj itd..dodatnim manjim kupatilom u blizini master sobe.Visina plafona je 3.20 cm sa gipsanim radovima,debljina zidova je 48cm,postoji više kombinacija dnevne i noćne rasvete,na podovima je hrastov parket,dok je italijanska keramika,španski mozaik u kuhinji I kupatilu.Prozori su pvc sa sedmokomornom stolarijom,emisionim staklima i roletnama.Zgrada ima centralno grejanje i kalorimetre po kojima se precizno obračunva potrošnja za svaki stan posebno.Zgrada ima prelep svečani ulaz,mogučnost recepcije I video monitoring.Bešumni putnički i auto lift.Prostor je vrlo atraktivan za životno uživanje ali I poslovanje.Ovaj pravilno projektovan stan je jedan od najlepših u Beogradu,retko dostupan u slobodnoj prodaji..Cena stana je izuzetno povoljna sobzirom da je procenjenja cena mnogo veća od sadašnje.Na prodaju su i parking mesta u ovoj kvalitetnoj i zaista mirnoj zgradi.Mogučnost izdavanja stana je 900 eura ,dok je parking mesta 120 eura mesećno,Investicuju je moguće povratiti za period od 11 godina. Cena za 106.49m2 je 245.000 eura sa PDV-om od 10% koji se vraća kupcu prve nekretnine.
Petosoban prodaja Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Prodaja penthaus-a, Zvezdara, Živka Davidovića 29 Prodajemo penthaus na sedmom spratu u stambenoj zgradi u ul. Živka Davidovića br. 29 na Zvezdari. Zgrada poseduje garažu na dva nivoa sa auto liftom ( za ovaj stan su predviđena dva garažna mesta) kao i zajedničko dvorište za sve stanare. Penthausu pored terase od 20,5 m2 pripada i krovna terase od 100m2 korisnog prostora. Stan je dobro osvetljen, ima lep panoramski pogled. Dobro je povezan sa svim delovima grada. U blizini lokacije nalazi se : TC Aviv park, SC Olimp, Cvetkova pijaca, DZ, osnovne i srednje škole, dečiji vrtići i parkovi, kao i mnoštvo drugih ugostiteljskih i trgovinskih objekata.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane