Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Dr Ivana Ribara

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Čukarica Žarkovo Solunskih Boraca Odmah useljiv poslovni prostor, u prizemlju stambene zgrade, kod restorana "Pink", lepa je prilika za zakup u svrhu raznih delatnosti, imajući u vidu površinu i lokaciju. Ulaz u poslovni prostor je iz hodnika zgrade, i to sa ulice. Ceo prostor je orijentisan ka ulici i obezbeđen "rolo" vratima i staklenim izlogom ka ulici. Na podu je keramika, ima PVC stolariju i klimu, trofaznu struju i Infostan je oko 1.000 RSD. Veći deo prostora je jedna celina i ima kancelariju i kupatilo. Može se izdati u sve svrhe, osim u svrhu prodavnice prehrambene robe. Kontakt: Dragoljub Burdžić, 0638575359 Agencijska provizija 50%
Novi Beograd Belvil (A blok) Bulevar Crvene Armije Dvosoban izdavanje Odmah useljiv, namešten, besprekoran stan u naselju sa kompletnom infrastrukturom. Nameštaj je nov, nekorišćen i u garantnom roku. Sastoji se od predsoblja, kuhinje, trpezarije, kupatila, spavaće i dnevne sobe, koje imaju izlaz na prelepu terasu od 11m2. Kontakt: Dragoljub Burdžić, 063/575359 Agencijska provizija 50%
Rakovica Petlovo Brdo Jednoiposoban Mrakovička stan Namešten, 1.5, 37m2, cg, III/5, terasa, odmah useljiv Odmah useljiv stan u mirnom kraju Petlovog brda. Veoma dobro organizovan stan, u sve prostorije ulazi se iz hodnika. Sastoji se od ulaznog dela, velike sobe, kuhinje i manjeg dnevnog boravka, kupatila i terase. Uredna i održavana zgrada. Neposredna blizina autobuskog stajališta i infrastrukturnih potreba. Depozit u visini mesečne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AJ01 .
prodaja Zemun Zemun centar Cara Dušana Lokal se nalazi u novogradnji u veoma prometnoj ulici, za više namena, sa izlogom ka ulici, u dva nivoa. Prizemlje je 43 m2 i galerija od 17 m2 Ukupna povrsina je 60 m2. Cena je sa uračunatim PDV-om Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Dvosoban dnevno izdavanje Beograd Palilula Poštanska štedionica-Tašmajdan Ivankovačka Dvosoban stan se nalazi na minut hodanja od Vukovog spomenika, u blizini Tehničkih fakulteta, autobuskih i tramvajskih stanica. Sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom i hodnikom. Opremljen belom tehnikim. Ljubimci su dozvoljeni. Odmah useljiv. Jedan depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JM06 .
Beograd prodaja Vračar Kalenić Niška Četvorosoban Ekstra-luksuzan, uknjižen, 4,0-soban, salonski stan, 1/2 i potkrovlje, energetski pasoš, toplotne pumpe. Spoj moderne arhitekture, vrhunskog kvaliteta i izuzetne lokacije! Nalazi se u renoviranom, atraktivnom stambenom objektu, obnovljene fasade, izuzetnog enterijera i bezbednosti. Stan poseduje predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjsko- trpezarijskim delom otvorenog koncepta, tri spavaće sobe sa terasama, dva kupatila, sobom u funkciji garderobera i velike terase. Uknjižen je na 98 m2, poseduje 144 m2, korisne površine. Granitna keramika, kvalitetna klizna stolarija koja obezbeđuje dodatnu zvučnu izolaciju, fasadni otvori/portali od poda do tavanica, sa maksimalnom osvetljenošću prostora. Pored visokog kvaliteta materijala, sanitarija Laufen od dijamant keramike u posebnoj beloj nijansi, viseće toaletne šolje sa usporavajućim daskama, baterije i tuševi - Hans Grohe i Laufen. Obrada zidova i podova u kupatilima i kuhinji je u mermernoj keramici italijanskih proizvođača – Porcelanosa. Stolarija je alumunjumska-termo sa termopan staklima punjenim argonom, nemačka difuzna rasveta. Stan je plafonske visine 2,90m, grejanje je podno, a hlađenje zidno fan- kojlerima, koji su pokretani toplotnom pumpom Mitshubishi. Smart sistem dojave požara i poplave, mrežni alarm u kombinaciji sa spoljnim video-nadzorom. Unutrašnja vrata su visine 2.50 m sa zvučnom izolacijom od 86 dB. Stan ima centralni bojler sa cirkulacionim pumpama u zasebnoj prostoriji-van stana u kojoj je i podstanica za klimatizaciju sa svom automatikom. Cela zgrada je potpuno renovirana spolja i unutra. Prostor se odlikuje izuzetnom funkcionalnošću i dobro iskorišćenim površinama. Pruža sav luksuz života u centralnoj gradskoj zoni, istovremeno, sunčan, tih i intiman, dvostrane orijentacije. Prodaje se kompletno namešten. Ne poseduje garažno mesto, postoji mogućnost parkiranja na susednoj parceli. Agenc. provizija 2% Agent: Daniela Mladenović , licenca 2837 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Stari Grad Politika Svetogorska Trosoban izdavanje Izuzetan salonac u centru grada! Veoma funkcionalan stan koji se sastoji od ulaznog predsoblja, salona-dnevnog boravka, spavaće sobe sa terasom, kupatila, toaleta, kuhinje, odvojene trpezarije sa izlazom na drugu terasu, koja ima ekonomski ulaz, ostavu. Zgrada, dvorišna, održavana, mirna, sa interfonom. Agencijska provizija 50% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Stari Grad Zeleni venac Dvosoban Zeleni Venac stan Stan se nalazi u ulici Zeleni Venac, u očuvanoj zgradi u dvorištu, na visokom prizemlju. Dvoiposoban je po strukturi, sastoji se od predsoblja, dnevne sobe, spavaće sobe kupatila, kuhinje, trpezarije, ostave i terase. Ima 59 m2 i salonskog je tipa, potpuno je sređen i ima centralno grejanje. Agencijska provizija 2% Agent: Ljiljana Grujić Br. licence 3157 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 LG .
izdavanje Vračar Crveni krst Jednosoban Grčića Milenka Namešten, 1.0, cg, renoviran, 15/18, dva lifta, lođa, nezoniran parking Izdaje se lep, neobičan, jednosoban stan na Vračaru. Stan ima jednu komfornu sobu, odvojenu kuhinju i trpezariju, kupatilo, hodnik i lođu. Dobro je pozicioniran, odlična povezanost sa celim gradom. Ima internet, klimu, pvc stolariju, prelep pogled na Hram Svetog Save. Ima centralno grejanje. Nalazi se na 15- tom spratu od 18 ukupno. Zgrada ima 2 lifta, interfon, video nadzor. Ljubimci su dozvoljeni, u tom slučaju zakup je veći za 50€. Ima javni, nezonirani parking ispred zgrade. Depozit je obavezan u visini jedne mesečne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Medaković 2 Radovana Simića Cige Izvorno stanje, 3,0 stan 72 m2, Medaković II Izuzetan, prostran i funkcionalan stan koji zadovoljava sve potrebe za komforan porodični život u mirnom delu naselja Medaković II. Kvalitetna stara gradnja, zgrada uredna I održavana. Stan je u izvornom stanju I zahteva kompletno renoviranje, Prostorije: ulazni deo, veliki I svetao dnevni boravak, zasebna kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe , kupatilo, dve terase, pripadajući podrum. Lokacija je izvanredna, svi sadržaji za svakodnevni život u neposrednoj blizini. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 7 .
Beograd prodaja Čukarica Čukarička padina Mladena Mitrića Jednosoban Klasičan jednosoban stan u zgradi sa liftom i centralnim grejanjem na Cukarickoj padini. Prostorije: predsoblje,kuhinja,kupatilo i soba sa dva prozora, pa je moguće odvojiti deo za spavanje. U izvornom je stanju i zahteva standardna ulaganja. Uknjižen je na vlasnike i odmah useljiv. Agencijska provizija 2% Agent:Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Čukarica Makiš prodaja Plac u Ostružnici sa pogledom na Savu. U prilici smo da Vam ponudimo plac u Ostružnici u veličini od 13.71 ari koji se nalazi na visini i ima prelep pogled. Pored placa postoji put. Plac je uknjižen kao 2 odvojene celine tako da se može prodavati skupa i odvojeno, približno su po polovina veličine. U skladu sa lokacijskim uslovima ovo je zona individualnog stanovanja. Agencijska provizija 2% Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 .
Vračar Vračar lokacija Resavska poslovni prostor Izadaje se lokal na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini crkve Svetog Marka.Lokal se sastoji iz dve etaže,prizemni deo ima 69m² i sprat ima 60m².U prizemnom delu su dva toaleta kao i na spratu.U cenu zakupnine je uračunato i parking mesto.Lokal je pogodan za sve delatnosti. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 MG06 .
prodaja Stara Pazova Novi Banovci Jednosoban Pilota Milenka Pavlovića Izvorno jednosoban nov stan obasjan suncem u neposrednoj blizini škole, crkve, prodavnice široke potrošnje i autobuskog stajališta., tako da je mikrolokacija odlično povezana sa drugim delovima naselja i obiluje zelenilom.Veoma širok ulaz zgrade u kome se nalazi ova nepokretnost na drugom spratu izolovana od buke i južno orjentisana. Do druge etaže će vas poneti KLEEMANN lift. Iza ulaznih sigurnosnih vrata se nalazi hodnik koji vas uvodi u openspace prostor koji čine kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom u kome se nalazi ugaona garnitura . Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu. Kupatilo sa tuš kabinom je izuzetno konforno. Visina plafona 2,80m, etažno grejanje na struju u kuhinji i kupatilu je izvučena podna instalacija za grejanje. Stan je klimatizovan. Ispred ulaza u garažu se nalazi obeleženo i ograđeno spoljno parking mesto koje mošete kupiti po ceni od 3000 evra u suterenu zgrade se nalazi ostava. Kupac plaća proviziju 2%
Jednosoban prodaja Beograd Voždovac Autokomanda Ranka Tajsića Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstba u trajanju od 1 godine!!! 1.0, 31m2, CG, IV/VI, lift, klima, telefon, interfon, parking. Uknjižen. Renoviran stan, promenjene cevi, voda, izolacija, struja. Stan ima pogled na park i nalazi se na samo 2 minuta hoda do kružnog toka na autokomandi. Poseduje francuski balkon i klimu. Agent Svetlana 060/340-7077 Agencijska provizija 2% Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Dušana Popovića Dvosoban Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 2.0, 44m2+terasa 30m2, EG, 4/4, lift, telefon, interfon, podrum, parking. Uknjižen. Predivan stan površine 44m2 sa panoramskim pogledom sa terase od 33m2, na IV spratu u dobro održavanoj zgradi sa liftom i centralnim grejanjem. Nalazi se u mirnom kraju u kome se ne planira gradnja drugih objekata. Kompletna fasada je urađena oko celog stana. Kosine su blage i ima mnogo korisnog prostora. Stan je kompletno renoviran, urađena hidroizolacija na terasi, kupatilu i kuhinji. Nove vodovodne cevi i elektroinstalacije. Kupatilo i kuhinja rađeni po nacrtu dizajnera. Nova tehnika (ugradna rerna, grejna ploča, klima) Ambar vrata, ručni rad između kuhinje i dnevne sobe su poseban ukras u stanu. U kupatilu je ugrađena španska italijanska keramika, kao i walk in tuš kabina sa staklom. Terasa od 33m2 pripada samo ovom stanu i na nju se izlazi iz dnevne sobe gde su stavljena nova balkonska vrata. Krov je opasan limom, nigde ne curi niti prokišnjava. Na terasi su nove pločice i oluci. Nova rasveta, pa noću terasa izgleda predivno za sedenje. Postavljena je spoljna česma za potrebe pranja terase i zalivanja cveća. Kupatilo i kuhinja imaju prirodnu ventilaciju. Stan poseduje lep, čist, suv podrum do koga vodi lift. Ispred zgrade uvek ima mesta za parkiranje. Zgrada je okružena zelenilom. Može da se proda prazan ili namešten. Kontakt 069/ 4847 001 Agencijska provizija 2%
Voždovac Vojvode Vlahovića Trosoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 3.0, 60m2, dve terase, 2/3, lift, gas sa kalorimetrima, telefon, interfon, podrum. Uknjiženo 60m2 Izuzetno svetao, funkcionalan stan u novoizgrađenoj zgradi visokog kvaliteta. Sastoji se od ulaznog dela, dnevnog boravka sa kuhinjom, dve sobe, dve lođe i kupatila. Kontakt 060/34 11 341 Agencijska provizija 2%
Voždovac Autokomanda Jednosoban Ranka Tajsića stan 1.0, 31m2, 4/7, lift, CG, interfon, internet, klima, ktv Mala i mirna ulica Ranka Tajsića nalazi se na samo par stotina metara od Autokomande i spaja ulice Triše Kaclerovića i Leskovačku. Lokacija je infrastrukturno kompletno pokrivena a izvrsno je povezana sa ostalim delovima grada mnogobrojnim linijama gradskog prevoza. U prilici smo da Vam ponudimo sladak jednosoban stan na četvrtom spratu sedmospratnice sa liftom, kvalitetno zidne 70ih godina prošlog veka, dobro održavane i u odličnom stanju. Raspored prostorija je vrlo funkcionalan, pa je iz prostora izvučen maksimum. Orijentisan je južno sa pogledom ka velikoj zelenoj površini, pa je vrlo svetao i miran. U sobi je francuski balkon. Stan je kompletno renoviran i u perfektnom stanju, pa ulaganja nisu potrebna. Grejanje je centralno. Od prostorija: hodnik, soba, kuhinja i kupatilo. Stan je uknjižen na 31m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4764 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
izdavanje Voždovac Autokomanda Jednosoban Ranka Tajsića 1.0, 31m2, 4/7, lift, CG, interfon, internet, klima, ktv Mala i mirna ulica Ranka Tajsića nalazi se na samo par stotina metara od Autokomande i spaja ulice Triše Kaclerovića i Leskovačku. Lokacija je infrastrukturno kompletno pokrivena a izvrsno je povezana sa ostalim delovima grada mnogobrojnim linijama gradskog prevoza. U prilici smo da Vam ponudimo u zakup sladak jednosoban stan na četvrtom spratu sedmospratnice sa liftom, kvalitetno zidne 70ih godina prošlog veka, dobro održavane i u odličnom stanju. Raspored prostorija je vrlo funkcionalan, pa je iz prostora izvučen maksimum. Orijentisan je južno sa pogledom ka velikoj zelenoj površini, pa je vrlo svetao i miran. U sobi je francuski balkon. Stan je kompletno renoviran i u perfektnom stanju, pa ulaganja nisu potrebna. Grejanje je centralno. Zakupac snosi troškove komunalija. Depozit u visini jedne mesečne kirije. Od prostorija: hodnik, soba, kuhinja i kupatilo. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4765 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Blok 72 Dr Ivana Ribara 2.5, 49m2 + lođa 4m2, vpr/8, lift, CG, interfon, telefon, ktv, podrum Novobeogradski blok 72, poznatiji kao naselje Dr Ivana Ribara, nalazi se u neposrednoj blizini Savskog keja, više tržnih centara i osnovnih škola. Odlično je povezan sa gradom, u okruženju je više zelenih površina sa dečijim igralištima. U okolini zgrade postoji dovoljno parking mesta. U prilici smo da vam ponudimo dvoiposoban stan, u zgradi odžavanog i čistog ulaza iz devedesetih godina. Stan je veoma svetao, zapadno orijentisan, bez buke, u mirnom delu bloka. Delimično je renoviran. Postavljeni su PVC prozori, nov laminat, kupatilo je renovirano prošle godine. Stan je odlično održavan, pa nisu potrebna veća ulaganja, osim krečenja. Izvorno je bio jednosoban, ali je uspešnom adaptacijom, dobio dve manje spavace sobe i dnevni boravak. Visina donje ivice terase je na 2,70m.U stanu ostaju svi ugradni elementi. Takođe stan ima pripadajući podrum. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak, odvojena kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo i zastakljena lođa. Uknjižen na 49m2 grejne površine, sa lođom 53m2. Odmah useljiv. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #4767 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane