Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Zemun Zemun centar Cara Dušana

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Savski venac Savski venac lokacija Sarajevska Dvosoban Namešten, 2.0, ta, renoviran, 3/5, lift, terasa Izdaje se dvosoban namešten, svetao, renoviran, dvostrano orijentisan stan na trećem spratu od pet spratova zgrade sa liftom, u blizini Palate pravde i Beograda na vodi; pvc stolarija, hrastov parket, interfon, brz internet, digitalna tv, klima, topla voda, grejanje na struju. Sastoji se od predsoblja, kuhinje, spavaće sobe, dnevne sobe i velike terase, jedan mokri čvor. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Zoran Vodoplav br. licence 796 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
Vračar Kalenić Kičevska Dvosoban izdavanje Namešten, 2.0, 67m2, I/V, lođa, lift, CG, klima, lux, depozit. U prilici smo da vam ponudimo prelep stan na najatraktivnijoj lokaciji na Vračaru, blizu Kalenić pijace. Stan je prostran, sa velikom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kompletno opremljenom kuhinjom, trpezarijom, ostavom, garderoberom i prostranim kupatilom. Stan poseduje i lođu koja gleda na dvorište i zelenilo. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 OB05 .
Savski venac Savski venac lokacija Troiposoban Admirala Geprata stan U prilici smo da vam ponudimo stan na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini svih sadržaja za komforan život. Stan je salonskog tipa sa dva ulaza, površine 80m2 i terase od 12m2, dvostrane orijentacije, renoviran. Pogodan kao poslovni prostor za sve vrste delatnosti kao i za stanovanje. Sastoji se od ulaznog antrea, primajućeg salona, odvojene kuhinje, tri sobe, kupatila, toaleta i terase. Stan se izdaje prazan (izuzev kuhinje). Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesecne zakupnine. Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
izdavanje Vračar Kalenić Dvosoban Hadži Prodanova Ušuškan, dvosoban stan u dvorišnoj zgradi, s terasom, namešten i opremljen. Odmah useljiv. Depozit obavezan. Pet friendly. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 DS06 .
Jednosoban prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Izvorska Izvorska, pr/2, funkcionalan stan sa prekrivenom lođom od 10m2, adaptibilan, sastoji se od dnevne sobe, kuhinje rađene po meri, kupatila, prostranog hodnika i ostave od 3m2, svetao, topao, sa podnim grejanjem, u blizini Košutnjaka, OŠ ''Miloš Crnjanski'', gradskog prevoza i svih potrebnih sadržaja, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zemun Karadjordjerv trg Karađorđev Trg Trosoban Karađorđev Trg, 3/4, lift, terasa, stan u centru Zemuna, odlične strukture, dvostrano orijentisan, svetao, očuvan, u izvornom stanju (zamenjene instalacije vode i struje sa keramikom), kvalitetna zgrada sa kontrolom ulaska na parking koji pripada stanarima zgrade, lokacijski odlično pozicioniran ka svim sadržajima neophodnim za ugodan život, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Cvetkova pijaca Voje Veljkovića Dvosoban prodaja Voje Veljkovića, ptk/4, bešuman lift, visoko kvalitena novogradnja useljena 2022. god., sa energetskim pasošem, lux opremljen stan, neuseljavan, španska keramika i sanitarije I klase, alu stolarija, prvoklasan hrastov parket, pozicioniran u mirnoj i tihoj ulici, a u neposrednoj blizini Bulevara kralja Aleksandra, Cvetkove pijace, Lidla, škole, vrtića, marketa, Aviv parka, idealan za manje porodice ili kao investicija za rentiranje. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Bulevar Zorana Đinđića poslovni prostor Bulevar Zorana Đinđića, pr/6, svetao, delimično opremljen poslovni prostor, na odličnoj lokaciji, dvostrano orijentisan, pogodan prvenstveno za ordinacije ali i druge delatnosti, sastoji se od 4 prostorije i 2 mokra čvora, izdaje se na duži period, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Palilula Borča Šišatovačka Šišatovačka, pr+I, objekat koji čine poslovni prostor sa više ulaza u prizemlju površine 179m2 visine 3,20m, a na spratu površine 133m2 stambena trosobna jedinica. Zaseban objekat sa delom placa i ulazom za šleper. Objekat ima svoju kotlarnicu (na pelet), dva mokra čvora, odmah useljivo, uređeno infrastrukturno, u blizini Zrenjaninskog puta, dodatna mogućnost kupovine objekta od 210m2 koji se nalazi iza ovog objekta na istoj parceli od 8ari uz dogovor oko cene, retko u ponudi, za preporuku. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Kisela voda Kisela voda, 4/4, dve lođe, funkcionalan, očuvan stan, odmah useljiv, na dobroj lokaciji, u blizini prevoza, nije moguća kupvina na kredit. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Radmile Savićević Dvosoban Radmile Savićević (Dragoslava Srejovića), vpr/3, dve velike terase, namešten stan na dobroj lokaciji, u novijoj zgradi, uredno održavan, izuzetno svetao, od prostorija: odvojena spavaća soba, ugradna kuhinja sa indukcionom pločom, prostrana dnevna soba, kupatilo sa podnim grejanjem, pripadajuće parking mesto ispred zgrade, za preporuku, uknjižen, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Centar i Terazije Strahinjića Bana 7,0 soba prodaja Specijalna ponuda retko u prodaji ultralux U stambenom objekatu novije gradnje se nalazi ova impozantna nepokretnost u centralno delu Dorćola Mikrolokacija je odlično saobraćajno povezana sa ostalim delovima grada što olakšava mreža novih gradskih saobraćajnica. U neposrednoj blizini objekta nalaze se, škola I još nekoliko internacionalnih škola I vrtića, pijaca, marketi, veliki broj restorana i kafića. Mala zgrada sa malim brojem stanova visokog kvaliteta gradnje sa modernom fasadom sam ulaz je višestruko obezbeđen . Na samom ulazu u objekat vas dočekuju stepenice, podest i hol od granitnog kamena, a unutrašnji stepenišni prostor od granitne keramike. Na ulazu u stan koji je sam na petom spratu orjentisan ka itoku jugu I zapadu otvort će Vam i blindirana sigurnosna vrata sa ukrasnim panelom i ino bravom. Široki ulazni hodnik vas vodi u prostrani open space produženi dnevni boravak sa dva radna prostora ( sa svojom terasom sa divnim pogledom ) koji odiše udobnošću i toplinom upotpunjen kaminom trpezarijrijom gde će te razgovarati sa svojim ukućanima ili gostima, opuštati se i smejeti iz hranu piće koju možete pripremiti u kuhinji koja je rađena po meri od specijalizovanih proizvođača pločastih materijala I okova sa tehičkim elementima renomiranih brendova gde je spojena esttetika i funkcionalnost. Konfor ovog prostora se vidi I kroz svedeni spavaći blok od pet spavaće sobe sa ugradnim plakarima od kojih se svaka može koristiti I u druge namene, iz jedne od spavaćih soba se izlazi na drugu zastakljenu terasu.Četiri kupatila sa tuš kabinama ili hidromasažnom kadom su izuzetno lepa i odišu funkcionalnošću dobijenom kroz izabrane boje i podržano toplim materijalima tako da deluju opuštajuće a keramika sanitarije I sanitarna galanterija je italijnske, nemačke I španske proizvodnje. Prostor je opremljen novim modernim elementima najboljih svetskih brendova , spuštenim plafonima .led rasvetom , aluminijum spoljašna stolarija sa aluminijumskim roletnama i velikim oknima tako da je obezbeđen mali koeficijent ulaza I izlaza toplote, odlično je zvučno izolovan, inokeramika na podovima terasa , kvalitetnim podovima hrastov višeslojni parket E klase jednokriln sobna vrata sa ramom krila od punog drveta. stan je klimatizovan . U suterenu zgrade se nalazi uknjižena garaža od 30m2 (50000 evra) gde mošete parkirati svoje motorne ljubimce. Retko u ponudi atraktivna nekretnina koja pruža pun konfor za višečlanu porodicu. Kupac plaća proviziju 2%
Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Trosoban Dr Ivana Ribara stan Specijalna ponuda-odlična prilika izdaje se kompletno renoviran i namešten stan sa garažom . U stambenom objekatu sagrađenom krajem devedesetih se nalazi ova nepokretnost. Mikrolokacija je odlično saobraćajno povezana sa ostalim delovima grada što olakšava mreža novih gradskih saobraćajnica . U neposrednoj blizini objekta nalaze se škola, vrtići, pijaca, marketi, crkva , veliki broj restorana ,kafića i Savski kej. Na samom ulazu u objekat vas dočekuju stepenice, sa prilaznom rampom za osobe sa invaliditetom. Električni liftovi za više osoba će Vas poneti do četvrtog sprata gde će vam se ulazna sigurnosna vrata otvoriti pri ulasku u ovaj divan trostrano orjentisan stan. Široki ulazni hodnik vas vodi u prostrani open space upotpunjen dnevnim boravkom (sa svojom lođom) koji odiše udobnošću i toplinom, trpezarijrijom gde će te razgovarati sa svojim ukućanima ili gostima, opuštati se i smejeti iz hranu piće koju možete pripremiti u kuhinji gde je spojena estetika i funkcionalnost. Konfor ovog prostora se vidi i kroz svedeni spavaći blok od dve spavaće sobe sa svojom lođom od kojih se svaka može koristiti i u druge namene, kupatilo sa tuš kabinom je izuzetno lepo i odiše funkcionalnošću dobijenom kroz izabrane boje detalja i galanterije tako da deluje opuštajuće a pn konfor dobijate sa odvojenim toaletom. Prostrani garderober opremljen policama. U prizemlju zgrade je zasebna garaža gde možete da parkirate svog četvorotočkaša Prostor je ukusno opremljen . Zakupac plaća proviziju u iznosu od 50% od jedne mesečne zakupnine.
prodaja Zvezdara Konjarnik Jednosoban Ustanička Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 1.0, 28m2, CG, XI/XI, dva lifta, telefon, interfon, podrum, parking. Uknjižen. Luksuzan, renoviran stan na odličnoj lokaciji u mirnom delu naselja. Hodnik i krov zgrade renovirano. Nalazi se u blizini škole, vrtića, tržnog centra, okretnice autobusa. Kontakt 060/34 11 341 Agencijska provizija 2%
Jednoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Mali mokri lug Žikina Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 1.5, 39m2, terasa, EG, PR/4, telefon, interfon, parking. Uknjižen Kompletno sredjen, funkcionalan stan sa svojim parking mestom. Sastoji se od ulaznog dela, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i terase. Kontakt 060/3411 341 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Zvezdara Olimp Murmanska Garsonjera Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 0.5, 21m2, PSUT/5, EG, lift, telefon, parking.Uknjižen. Kompletno moderno namešten stan na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Sportskog centra Olimp, Beo šoping centra, vrtića, marketa. Oko zgrade postoji veliki broj parkin mesta koja nisu zonirana. Iako je u polusuterenu izuzetno je svetao i bez vlage. Minimalni troškovi. Kontakt telefon 069/4847001 Agencijska provizija 2%
Zvezdara Konjarnik Pešterska Jednoiposoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 1.5, 33m2, EG na struju, PR/2, telefon, interfon, parking. Na ozakonjenju. Kompletno sređen stan u neposrednoj blizini B.k.Aleksandra i okretnice u Ustaničkoj ulici. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Agent Nikola 069/4847-001 Agencijska provizija 2%
Zvezdara Veliki mokri lug Jednoiposoban Miljana Miljanića stan Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 1.5, 33m2, terasa, ograđeno dvorištance od 8m2, PR/5, EG na struju, telefon, interfon, parking. Uknjiženo 33m2. Izuzetno svetao, moderan stan u neposrednoj blizini autobuskog stajališta, marketa... Sastoji se od ulaznog dela, dnevni boravak sa kuhinjsko-trpezarijskim delom i sa izlazom na terasu od 4 m2, spavaća soba iz koje se izlazi na dvorište od 8 m2, kupatilo i hodnik. cena je fiksna. Mogućnost kupovine kompletno opremljenog stana po ceni od 84.000 evra. Kontakt 060/34 11 341 Agencijska provizija 2%
izdavanje Stari Grad Dorćol gornji Garsonjera Džordža Vašingtona Stari grad, Skadarlija-Bajlonijeva pijaca, Džordža Vašingtona; 22m2, 0.5, IV/5, TA, lift, terasa, interfon, internet, kablovska; Izuzetno funkcionalna i veoma šarmantna garsonjera na IV spratu otmene salonske zgrade sa liftom u blizini Bitef teatra. Izdaje se polunameštena i idealna je kako za stanovanje, tako i za poslovni prostor. Izuzetno niski mesečni troškovi. Sjajna mikrolokacija: blizina epicentra grada, Skadarlije, Bajlonijeve pijace, velikog broja objekata za snabdevanje, javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život ili poslovanje. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063/219-949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Četvorosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Omladinskih brigada Novi Beograd, The One, Omladinskih brigada; 118m2, 4.0, II/6, toplotne pumpe, lift, klima, interfon, internet, garažno mesto; Fantastičan polunamešten (kompletna ugradna kuhinja sa belom tehnikom) četvorosoban stan u luksuznom novoizgrađenom kompleksu "The One". Pogodan kako za stambeni, tako i za poslovni prostor. Uz stan se izdaje i garažno mesto čija cena izdavanja je uračunata u oglašenu cenu. U cenu nije uračunat PDV od 20%. Sjajna mikrolokacija: odlična povezanost sa svim delovima grada i blizina svih sadržaja neophodnih za luksuzan život. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini dve mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063/219-949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane