Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Vračar Vračar lokacija Vračar (Hram) Internacionalnih brigada

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Palilula Vladetina U podzemnoj garaži na početku Vladetine ulice u zgradi iz 2006. Uknjiženo garažno mesto dimenzija: 4,45* 2,40. Agencijska provizija 2%.
Vračar Hram Hram Sv. Save Sokolska Troiposoban prodaja 3.5, 86m2 (plus terasa 22m2), 2/3, salonac, CG, klima, interfon, internet, ktv, podrum. Vračar je jedna od najlepših Beogradskih opština sa kompletno razvijenom infrastrukturom, zbog čega je uvek bila vrlo popularna za stanovanje. Kupovina stana na ovoj lokaciji se oduvek smatrala sigurnom investicijom. Mala Sokolska ulica locirana je na samom Vračarskom platou, na stotinjak metara od Hrama Svetog Save. U prilici smo da vam ponudimo komfornu troiposobnu nepokretnost na idealnom drugom spratu predratne trospratnice bez lifta, obnovljene fasade, zidane 1930-te godine u relativno mirnoj Sokolskoj ulici. Zgrada je sa malo stanova (dva po spratu), održavana, stepenište je široko i rađeno od kamena. Sam stan je trostrano orijentisan (jug-istok-zapad), klasične salonske visine plafona od 3.20m, funkcionalnog rasporeda prostorija, svetao, bez buke, u odličnom je stanju (nisu potrebna veća ulaganja), sa jednim mokrim čvorom. Elekrični kamin u dnevnom boravku daje dodatnu notu udobnosti. Kupatilo je renovirano, a ka terasi promenjena stolarija i stavljena PVC. Unutrašnja drvenarija u stanu je osvežena u modernom maniru. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Za razliku od većine salonskih stanova, ovaj je odlično osvetljen, počev od centralnog salona (dnevnog boravka), preko ulaznog predsoblja do spavaćih soba. Komotna dvorišno orijentisana terasa od 22m2 koja nije ušla u knjiženu kvadraturu, predstavlja posebnu draž ove nepokretnosti. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, hodnik, dve spavaće sobe, manja spavaća soba takozvana devojačka, kupatilo, terasa . Uknjižen na 86m2, plus terasa koja nije u knjižnoj kvadraturi. Brzo useljiv. Agent: Zorana Novičić 065/ 520 32 80 R-ID: #4762 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja.
Rakovica Petlovo Brdo Petlovo brdo Trosoban 11 Krajiške divizije stan Stan 66m2 sa terasom, dvostrano orjentisan, funkcionalan raspored, 2 spavaće sobe, dnevni boravak sa trepezarijom, odvojena kuhinja sa prirodnom ventilacijom i pripadajućom ostavom, kao i pripadajući podrum u zgradi. Stan se prodaje delimično namešten sa ugradnim elementima, dobra pozicija stana, svetao, orjentacija jug-jugoistok. Odlična pozicija stana u neposrednoj blizini više prodavnica i javnog prevoza, linije 42,56, 59 i E2. Za svaku preporuku... Agencijska provizija 2%Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Odmah useljiv Stara gradnja. Gradska kanalizacija
prodaja Centar - Dvosoban Kiridžijska 2.0, Zlatibor, Sunčana padina, Kiridžijska, 46m2, 1/4, parking, internet, interfon, KTV, podrum-vešernica (10m2) Apartman u zgradi novije gradnje se sastoji iz odvojene spavace sobe, kupatila, predsoblja, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom i prostrane lođe na koju izlaz imaju spavaća I dnevna soba. U cenu apartmana je uključen i sav namestaj i tehnika. Slobodan parking se nalazi ispred zgrade. Zgrada se nalazi u naselju Sunce u blizini kompleksa Titove Vile sa restoranom, igralište za decu, spa centrom, teretanom i zatvorenim bazenom. Otvoreni bazen je u izgradnji. Uknjižen. Provizija 2% Zorana Petrović 063/1811002 R-ID: #2154 Interfon, Internet, Kablovska,
Dvoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Dunavski kej Tadeuša Košćuška Prelep, svetao, renoviran stan na Dorćolu u naselju Dunavski kej. Stan se nalazi na prvom spratu i uknjižen je. Poseduje dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo, dve spavaće sobe i dve terase. Stan ima pogled na Dunav iz kuhinje. Ispred zgrade se nalazi dečije igralište i posebno ograđen teren za košarku. Posebno ističemo da zgrada ima svoj privatni parking koji je rezervisan za stanare zgrade. Idealan za porodice. Retko u ponudi.
Beograd prodaja Stari Grad Skadarlija Prodajem troiposoban salonski stan,centar Troiposoban stan, centar, Stari grad, ispod Skadarlije, 82 m2, uknjižen ( 76m2), 3/4 sprat, bez lifta, salonski stan, trostrano orjentisan, sunčan. Stan ima dva ulaza, 2 predsoblja, tri komforne sobe + 1 mala soba, balkon, terasa, kupatilo + drugi mokri čvor-WC, kuhinja sa trpezarijom, ostava i pripadajući podrum. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. ’80-tih godina je rađena rekonstrukcija stana, a pre godinu dana su promenjeni svi prozori- PVC stolarija. Urađena termo izolacija bočnih fasada zgrade. Grejanje: etažno i inverter klima.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Milića od Mačve Dvoiposoban prodaja Uknjižen, nov, dvoiposoban stan u Mirijevu u blizini okretnice 27e, 25p, 79. Ispod stana je stan, visina klasičnog prvog sprata iako se vodi kao prizemlje. Stan je odmah useljiv, dvostrano je orjentisan istok-zapad, sa etažnim grejanjem. Može na kredit. Slobodan parking ispred zgrade. Kontakt: Srđan 063/ 80 55 605
Savski venac Beograd na vodi stan Stan se nalazi u zgradi Simfonija 2, stan je orjentisan prema gradu i gleda na celu panoramu starog grada Beograda. U cenu stana uracunata i cena parking mesta. Za vise informacija pozvati na telefon.
prodaja Savski venac Beograd na vodi Stan u izgradnji. Stan je isplaćen u celosti prema BW, prenos vlasništva moguć. Mogucnost dogovora oko kupovine parking mesta. Za sve dodatne informacije pozvati na telefon.
Četvorosoban prodaja Beograd Zvezdara Bulbuder Dimitrija Tucovica Izuzetno kvalitetan stan uknjizen u odlicnoj novogradnji, svetao,lepo odrzavan, namesten u blizini trznog centra Zira i Bulevara kralja Aleksandra, dobro je povezan javnim prevozom do centra grada. Useljiv od 01.03.2023.godine Stan se nalazi na prvom spratu zgrade sa liftom koji ide do podzemne garaze. Postoji mogucnost kupovine garaznog mesta. Prodaja bez agencijske provizije.
Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Zidarska Dvoiposoban Prodajem stan na Konjarniku. Odlična lokacija i veza sa svim delovima grada. U blizini se nalazi: okretnica autobusa 31 i 17. Lidl, Beo trzni centar, Maxi, Super Vero, osnovna škola, dečji vrtić, igralište i park odmah iza zgrade, ugostiteljski objekti, auto put. Stan je osvetljen i dvostrano orjentisan. Odmah useljiv.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Novi Beograd Blok 11c (Stari Merkator) Bulevar Mihaila Pupina Jednoiposoban izdavanje Izdaje se izuzetno kvalitetan, renovoiran 1.5-soban stan, na veoma traženoj lokaciji, u neposrednoj blizini Starog Merkatora, Zemunskog keja, Opštine Novi Beograd, u Bulevaru Mihaila Pupina. Stan je u zgradi sa sređenim ulazom, sa dva lifta, na 13. spratu od 19. Orijentisan je jugozapadno, veoma svetao i topao. Raspored prostorija mu daje visok nivo funkcionalnosti i komfora. Iz dnevnog boravka se izlazi na zastakljenu lođu sa koje se pruža panoramski pogled. Ima posebnu spavaću sobu u kojoj je smešten francuski ležaj i ugradni plakar. Potpuno je opremljen nameštajem i belom tehnikom. Ispred zgrade je slobodna zona za parkiranje sa puno parking mesta. Izdaje se na minimum godinu dana, uz obavezan depozit. Vredi pogledati. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja spavača soba, kupatilo, ostava, lođa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Čukarica Cerak Kosmajska lokal i skladišta Izdaje se lokal u prizemlju zgrade. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
prodaja Palilula Borča Borča I Popova bara nova 3 Uknjižen plac, gradsko građevinsko zemljište, na odličnoj lokaciji blizu Zrenjaninskog puta. Na placu je industrijska struja, gradska voda, bunar. Uknjižen na 43.90ari. Izlazi na dve ulice. Pravilnog oblika, ravan. Blizina kompletne infrastrukture, autobusko stajalište u prvoj zoni. Na osnovu Informacije o lokaciji plac se nalazi u zoni porodičnog stanovanja, maksimalna visina objekta P+1+PK/PS. Idealan za investitore, firme, magacine, hale… Agencijska provizija 2%.
Petosoban izdavanje Beograd Čukarica Cerak Šavnička Stan duplex, u donjem delu polunamešten, a u gornjem prazan. Izdaje se na duži vremenski period. Kućni ljubimci dozvoljeni. Pogodan za višečlanu porodicu. U blizini autoboskog stajališta, više trgovinskih objekata, ostale infrastrukture. Depozit obavezan. Prostorije: I nivo: Predsoblje, kuhinja, trepezarija sa dnevnim boravkom, spavaća soba, kupatilo, terasa; II nivo: Predsoblje, 3 spavaće sobe, toalet, terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Terazije Balkanska Dvosoban 2.0, 59m2 (lođa), 1/6, CG, lift, interfon, internet, telefon, ktv, klima, video nadzor, parking. Locirana u najužem centru grada, Balkanska ulica, sa svojih 700 m dužine, pruža se od stare Železničke stanice, preseca Kralјice Natalije do Terazija. Izlazi na dve gradske opštine: opštinu Savski venac i opštinu Stari grad. Stanovi u gornje delu ulice, bliže Terazijama, retko se pojavljuju na tržištu pa su samim tim odlična investicija u svakom pogledu. Iako je epicentralna lokacija ne može se ni naslutiti da se nalazite u najstrožem centru grada u blizini Knez Mihailove ulice, pozorišta, muzeja, kao i prodavnica otvorenih 24h. U prilici smo da vam ponudimo prostorno odličnu dvosobnu nepokretnost na prvom spratu od šest, uredno održavane zgrade sa liftom i video nadzorom, građene šezdesetih godina, u boljem ravnijem delu ulice bliže Terazijama i hotelu „Moskva“. Sam stan je dvostrano orijentisan, visokih plafona i izuzetno svetao. Sve prostorije u stanu su dobrih veličina, sa velikim prozorima i funkcionalnog rasporeda tipičnim za tu vrstu gradnje. Iz centralno pozicioniranog hodnika se ulazi u sve prostorije, jedina korekcija u odnosu na originalni raspored je ta što je kuhinja prebačena na lođu čime se dobila komotna zasebna trpezarija, a vrlo lako se vraća u prvobitno stanje. Prostor je maksimalno iskorišćen, u dobrom je stanju a samim tim i bez većih ulaganja. Stan se prodaje namešten. Grejanje je centralno, ima i pripadajući podrum. Stanari zgrade koriste parking u dvorištu iste. Od prostorija: hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, ostava Uknjižen, po specifikaciji površina je 59m2 i brzo useljiv. Agent: Jelica Ilić 064/111 62 16 R-ID: #4763 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Ostava
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Kapetana Miloša Žunjiča Dvoiposoban prodaja Stan 52m2 sa terasom, novija gradnja, funkcionala raspored, 2 spavaće sobe, komforan dnevni boravak sa trepezarijskim delom, odvojena kuhinja, kupatilo, terasa. U stanu ostaju ugradni elementi i kuhinja. Stan na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini više prodavnica i javnog prevoza, za svaku preporuku,,Agencijska provizija 2%Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Dvosoban Tetovska stan Stan 49m2 sa terasom, funkcionalan raspored, kvalitetna gradnja, komforne prostorije, odvojena kuhinja, spavaća sooba, dnevni boravak sa izlazom na terasu sa lepim pogledom, stan bez kosina, puna ploča, iznad stana je tavanski prostor. Stan u izgradnji, uselenje planirano do Jula 2023 godine. Video-zapis na upit. Uredna dokumentacija, za svaku preporuku... Agencijska provizija 2% Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Gradska kanalizacija
prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 19a- Park apartmani Troiposoban Vladimira Popovića Novi Beograd, Blok 19a- Park apartmani - Vladimira Popovića 3.5, 103m2 (terasa 6m2), 7/9, CG, lift, ostava, klima, telefon, interfon. Na jednoj od najtraženijih lokacija Novog Beograda, komforan troiposoban stan, bez ikakvih ulaganja. Dvostrano orijentisan. Stan se nalazi u urednoj zgradi koja je okružena igralištem, šetalištem i odlično je povezan sa gradskim prevozom. Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinja je fizički odvojena i ima prirodnu ventilaciju. Poseduje tri spavaće sobe, kupatilo, gostinski toalet, garderober, ostavu i komfornu terasu. Ušuškan je od buke. Uknjižen i odmah useljiv. Agent: Tatjana Vujičić 065/664-83-06 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2451 Interfon, Telefon, Klima, Ostava
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Konjarnik Milića Rakića Zvezdara, Konjarnik - Milića Rakića 2.0, 57m2 (lođa 6m2), 9/11, CG, dva lifta, interfon, telefon. Dvosoban stan, u izvornom stanju. Svetao, sunčan, dvostrano orijentisan. Adaptibilan u dvoiposoban. Prostorije: hodnik iz kog se ulazi u sve prostorije, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, velika dnevna soba iz koje se izlazi na zastakljenu lođu. Uknjižen. Agent: Ljiljana Potkonjak 060/55-17-587 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2452 Interfon, Telefon, Za adaptaciju
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane