Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Milentija Popovića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Bulevar Umetnosti Trosoban Izdaje se lep, trosoban stan, na izuzetnoj lokaciji, između Arene i Novog Merkatora. Gleda direktno na Novi Merkator. Stan ima dnevnu sobu, odvojenu kuhinju i trpezariju, dve spavaće sobe, hodnih, kupatilo i terasu. Poseduje sve kućne aparate, mašinu za sudove i sve sto je potrebno za udoban zivot. Grejanje je centralno, ima i klimu, internet. Nalazi se na petom spratu od osam ukupno. Zgrada ima lift, interfon, javni veliki parking ispred zgrade. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Depozit je obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Koče Popovića Troiposoban izdavanje Namešten salonac, 3.0, eg+podno, renoviran, terasa Stan u samom centru Beograda u ulici Koče Popovića nadomak BW i autobuske stanice. Dve spavaće sobe, dnevna sa trepezarijom i odvojena kuhinja. Grejanje u dva kupatila podno, radijatori u ostalim prostorijama, grejanje etažno i podesivo na zadatu temperaturu. U svakoj sobi klima, dva televizora. Pogodno za visečlanu porodicu. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar br.licence 3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV04 .
Palilula Borča Lomnička kuca Izdaje se kuća u Borči, u neposrednoj blizini TC Shoppi. Prizemlje: hodnik, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. I sprat: dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo. Sprat je renoviran i delimično namešten. Grejanje je na TA peć. Korišćenje dvorišta i mogućnost parkiranja u dvorištu. Depozit obavezan. Dozvoljeni kućni ljubimci. Agencijska provizija 50% od visine rente Agent : Jelena Milutinović br. licence 3856 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
izdavanje Palilula Borča Jednosoban Lomnička Izdaje se stan u kući u Borči, u neposrednoj blizini TC Shoppi. Prostorije: hodnik, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Grejanje je na TA peć. Korišćenje dvorišta i mogućnost parkiranja u dvorištu. Depozit obavezan. Dozvoljeni kućni ljubimci. Postoji mogućnost iznajmljivanja i sprata od 63m2 po ukupnoj ceni od 500eura. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent : Jelena Milutinović br. licence 3856 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Beograd Zemun Ćukovac Dušana Vukasovića Na jedinstvenoj poziciji, iznad centra Zemuna, prodaje se kuća na 5ari placa. Funkcioniše kao dve potpuno odvojene vertikale, te je pogodna za dve porodice. Svaka vertikala ima svoj kućni broj, ulaz, el.brojilo i garažu. Prvi nivo: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevna soba i kupatilo. Drugi nivo: hodnik, dve spavaće sobe, kupatilo i terasa. U prizemlju se nalazi garsonjera sa svojim ulazom i pomoćne prostorije. Kuća je održavana i u odličnom stanju. Agenc. provizija 2% Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BB01 .
Beograd prodaja Novi Beograd Hayat (6 Kaplara- savograd) Bulevar Mihajla Pupina Trosoban Uknjižen, 3.0, cg, renoviran, 2 mokra čvora, 3/8, lift, dve terase, ostava, podrum. Retko u ponudi, LUX stan u bloku 21. Najtraženiji blok na Novom Beogradu. Kompletno renoviran od poda do plafona. Vlasnici su stan sređivali za sebe i urađen je po najvišim standardima. Vaše je samo da unesete nameštaj, ličnu garderobu i uselite se u ovaj prelep prostor. Dvostrano orjentisan, dnevni boravak gleda ka Ušću a spavaće sobe ka parku. Zgrada je lepo održavana ima lift i pripadajući podrum. Ispred zgrade je slobodan parking i veliki park sa puno zelenila. Neposredna blizina svih infrastrukturnih sadžaja neophodnih za lagodan život. Odmah useljiv. Prostorije: Ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevna soba(sa izlazom na terasu), 2 spavaće sobe (obe imaju izlaz na drugu terasu), kupatilo, wc i ostava. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Četvorosoban prodaja Prodaje se izuzetan cetvorosoban duplex penthause u projektu BW. Trostrano orijentisan sa prelepim pogledom na Kalemegdan, reku i Kulu BW. Poseduje 2 vip parking mesta, koja ulaze u cenu nekretnine. Stan za svaku preporuku, vredi pogledati. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237i. .
Zvezdara Đeram Dvosoban Vojvode Savatija stan Vojvode Savatija, 5/5, lift, prostrana i velika lođa, odličan raspored, maksimalno iskorišćen prostor, kuhinja i kupatilo sa prirodnom ventilacijom, iznad stana je ploča i krov na dve vode, južno orijentisan, svetao. Izuzetna lokacija na minut od pijace Đeram, Bulevara kralja Aleksandra i ulice Dimitrija Tucovića, u krugu od 200m se nalazi sve za udoban život, izuzetna povezanost sa centrom i drugim delovima grada. Prodaje se namešten, garažno mesto nije uračunato u cenu. Uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zvezdara Konjarnik Jednosoban Olge Alkalaj Olge Alkalaj, 3/7, lift, namešten, na odličnoj lokaciji, u blizini škole, parka Šumice, mesečno plaćanje, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Severni bulevar Supilova Supilova (Kosare Cvetković), 2/3, odličan, svetao stan u novogradnji iz 2016., blizina Zvezdarske šume, miran kraj, dobra lokacija odlično povezana sa svim delovima grada, sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka i kuhinje, kupatila i velike lođe, nalazi se u blizini gradskog prevoza 65 i 74, dobro snabdevenih marketa, škole i vrtića, za svaku preporuku, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Palilula Borča Odlična prizemna trosobna kuća zidana od čvrstog materijala, sa prelepim uređenim dvorištem od 6ari, dimenzija 20x30m, nekoliko stepenika je izdignuta od nivoa tla sa urađenom izolacijom, pvc stolarijom sa roletnama. Sastoji se od dve spavaće sobe, velikog dnevno trpezarijskog dela, kuhinje, kupatila, ulaznog hodnika. Idealna za miran porodični život, brzo useljiva, sa grejanjem na čvsto gorivo ili neku drugu vrstu po izboru budućeg kupca. Postoji mogućnost dobijanja još jedne etaže u nivou potkrovlja, uz minimalne radove, u kom slučaju bi mogle da žive dve porodice. Nalazi se u zoni porodične gradnje, na mirnom mestu, u asfaltiranoj ulici, sa uličnom rasvetom, brzo useljiva, retko u ponudi, mogućnost zamene za manji stan uz Vašu doplatu, uknjižena na vlasnika 1/1. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Palilulska pijaca Dr Dragoslava Popovića Garsonjera prodaja Dr Dragoslava Popovića, sut/5, okrenut ka ulici, pogodan kao investicija za pslovni prostor ili za izdavanje, za sređivanje, na dobroj lokaciji, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Dvosoban Veselina Masleše stan Veselina Masleše, 3/5, lift, novogradnja, kompletno namešten, južno orijentisan, niski režijski troškovi, odmah useljiv, za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Stari Grad Kosančićev venac Jednoiposoban Kosančićev venac
Četvorosoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Kumanovska Izuzetan, funkcionalan, salonski stan na Vračaru sa dva mokra čvora koji se nalazi na visokom prizemlju (1.5m od nivoa ulice). Stan je idealan kako za porodično stanovanje tako i kao poslovni prostor. Trenutno je u funkciji poslovnog prostora sa dugogodišnjim zakupcima koji su zainteresovani da tu i ostanu. Kontakt telefon: 063 7077592
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Niška Petosoban Vlasnik prodaje stan koji se nalazi nedaleko od SC Vračar, udaljen je pešački 5 min. od pijace Đeram i 8 min. od pijace Kalenić. Ne poseduje garažno mesto ali postoji rešenje parkiranja na parceli pored. Stan poseduje podrum koji je potpuno renoviran sa LED rasvetom i gletovanim zidovima od oko 8m2. Stan je u blizini svih gradskih centralnih sadržaja, Pravni fakultet, Mašinski fakultet, Viša Poslovna škola, Beogradsko Dramsko Pozorište, Zvezdara Teatar, Pozorište Vuk, Vukov Spomenik, Skupština Srbije 15 min. hoda, Hotel Metropol, restorani, škole, vrtići... Stan je jedan na celom prvom spratu od ukupno dva sprata, i potkrovlja, u zgradi su ukupno 4 stana. Stan nema prozorske otvore osim u kupatilu, svi otvori su uskočno klizni u punom profilu od plafona do poda pa je stan prirodno osvetljen i provetren u svakoj prostoriji. Stan je u Celoj svojoj veličini dvostran i u prečniku ima 17m. Terase su i sa ulične i sa dvorišne strane dužinom celog objekta. Strukture je, tri velike spavaće sobe od kojih master soba ima svoje zasebno kupatilo, ulazno predsoblje, veliko kupatilo, dnevna soba koja je u jednoj celini sa kuhinjom open space, sobom za garderobu, trpezarijom koja je cela u staklenim površinama koje se otvaraju i dva krovna Velux prozora. Stolarija je alumunjumska termo sa termopan staklima punjenim argonom, svi otvori su uskočno klizni pa je iskorišćenost prostora potpuna. Sva sanitarija je Laufen od dijamant keramike u posebnoj beloj nijansi, viseće wc šolje sa usporavjućim daskama, baterije i tuševi su Hans Grohe i Laufen, obrada zidova i podova u kupatilima i kuhinji je u mermernoj keramici Italijanskih proizvođača sve nabavljano u Porelanosa salonima. Stan je potpuno demontiran i ogoljen i urađen iz početka, zidovi, podovi, plafoni, izolacije, jaka struja sa halogen free kablažom, slaba struja sve prostorije imaju žični i bežični internet, TV, mrežni kabl, voda, kanalizacija niskoemisione cevi, kupatila, kuhinja, balkoni. Zgrada je građena punom ciglom i prečnik spoljnih zidova sa izolacijom je preko 50cm. Stan je plafonske visine 2,90m, grejanje je podno a hlađenje zidno fan kojlerima, koji su pokretani toplotnom pumpom Mitshubishi. Ugradna i nadgradna LED rasveta italijanske i nemačke proizvodnje sa preko 80 sijaličnih mesta, sve prostorije imaju LED ugaonu plafonsku difuznu rasvetu. Sva rasveta nabavljana u firmi Struja doo koja zastupa najprestižnije brendove na tržištu. Stan ima sistem dojave požara i poplave, mrežni alarm u kombinaciji sa spoljnim video nadzorom. Ulazna blind vrata i sva sobna i kupatilska vrata su posebno rađena po porudžbini u Sloveniji, visine 2.50m sa zvučnom izolacijom od 86dB. Stan ima centralni bojler sa cirkulacionim pumpama u zasebnoj prostoriji van stana u kojoj je i podstanica za klimatizaciju sa svom automatikom. Cela zgrada je potpuno renovirana spolja i unutra, izolacije, fasada, hodnici, ulaz, stepeništa, podrumi, video nadzor spolja unutra, sistemom dojave požara, LED rasveta spoljna i unutrašnja.
Vračar Vračar lokacija Krunska Smiljanićeva Dvosoban prodaja Prodaje se stan od 53m2 u Smiljanicevoj ulici na Vracaru, u najlepsem, suncanom delu izmedju Krunske i Njegoseve. Stan je na 2. spratu, u odlicnom stanju, renoviran pre desetak godina. Održavana zgrada koja ima lift. Dnevna soba, spavaca soba, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom, 2 balkona, podrum. Retko na trzistu. Stan se prodaje namesten, sa svom opremom i namestajem radjenim po meri. Stan je u dugorocnoj renti, po zelji moze da se produzi uz dogovor sa podstanarom. Sigurna investicija. Stan prodaje vlasnik direktno bez agencijske provizije. Zainteresovani mogu zvati na 0611833369. ****Zbog prirode posla, mozda ne mogu da odgovorim odmah, pustite poruku, javicu se kasnije.
Palilula Bogoslovija Dvoiposoban Стан код Богословије 58 квадрата stan Stan u ulici Milice Jankovic 5 (Bogoslovija), u mirnoj ulici, na atraktivnoj lokaciji sa prelepim pogledom na Dunav. Osnovna skola i vrtic su udaljeni 150 metara. Stan je u odlicnom stanju, odmah useljiv, uknjizen. Stan ima odlicnu namestenu kuhinju sa trpezarijskim delom, prostranu dnevnu sobu, dve spavace sobe i terasu. Ugradni plakari su u hodniku i sobi. Kupatilo je u odlicnom stanju. Privatan prostrani parking i podrumski prostor su takodje pogodnosti kupovine naseg stana.
prodaja Zvezdara Gradska bolnica Garsonjera Garsonjera sa parking mestom Odmah useljivo. Vlasnik prodaje garsonjeru u Velebitskoj ulici, u neposrednoj blizini ulice Dimitrija Tucovića i Gradske bolnice. Garsonjera se nalazi u suterenu dobro održavane zgrade, kvalitetno izgrađene i useljene 2015-16. godine. Uknjižena je kao poslovni prostor (zbog kvadrature), a računi za struju i infostan obračunavaju se i glase na fizičko lice. Stan je kompletno namešten sa belom tehnikom i klima uređajem i sve je uračunato u cenu. Mesečno se plaća učešće za održavanje zgrade u iznosu od 1500 din i Infostan 500 din. Uz stan se dobija pripadajuće parking mesto, na gornjim fotografijama je trenutno parkiran beli karavan. Prilaz do stana je moguć iz 2 pravca: kroz garažu i iz same zgrade. Odlična investicija za izdavanje! Uknjiženo! Bez posredničke provizije!
Četvorosoban prodaja Beograd Čukarica Železnik Ljubiše Glišića Lep komforan stan na ulazu u Železnik. Stan se sastoji iz tri spavaće sobe, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom, dva kupatila, hodnika za garderober, dve terase i zastakljenom lođom od 10m2. U stanu je PVC stolarija, hrastov parket, klima. Blizina autobuskog stajališta (58,88) Uknjižen 1/1, može na kredit. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 1/2 Ljubiše Glišića || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane